|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,
beru gratuluju, že vám to odstavení šlo tak krásně a Tomík to zvládnul 
Teď jsme mě tady tak navnadily, že jse mse na to kojení začala zase strašně těšit. Už se nemůžu dočkat až budu mít toho drobečka v náručí

Taky je u vás pořád tak hnusně? Tady už třetí den v kuse poprchává, takže sedíme doma. Deneska odpoledne jdem aspoň do solné jeskyně, tak aspoň na chvíli někam vypadneme. Protože doma uklizeno, navařeno, napečeno a nudíme se....
A to mě dneska kamarádka vyděsila, protože už dělá těsto na perníčky
Ty vánoce se fakt už rychle blíží. Dárky už teda mám všechny, ale na cukroví jsem ještě vůbec nemyslela 
Není tady
Díky, Abby! 
Máš pravdu, i já zase mysela na to, jaký to pak bude - znova kojit. Jak to půjde a tak.
Ty jo, tak to jsi dobrá, že už máš dárky!! Já jen pro Tomiho většinu, jinak opět nevím, co švagrovcům a obojím rodičům 
Tak já asi péct moc nebudu, pečou babičky, ale Ty jsi dobrá, že už to tak zvládáš - ty jo, už 30 tý týden!! to fakt letí!!
Jo, a dneska v klubu mě napadl další nápad na hračku pro Tomiho nebo i starší děti - kuželky, hrozně ho v klubu zaujaly!
Tak po nějakých kouknu.
Není tady
Beru, ja nebudem odstavovat hned. Najskor ho naucim zaspavat cez den bez koja a az potom ho odstavim uplne. Lebo u nas je toto kamen urazu, inak zaspat nevie, mlieko dokazeme nahradit aj inak. A uz som patrala a vypatrala som, ze nie je dokazane odvapnovanie zubov. Vlastne to teda odpoveda tomu, co mi vravel moj zubar.
Tento zub sa nacas zrejme podarilo zachranit, ale ten druhy budeme riesit zubnym implantatom, co ma teda "velmi" tesi, hlavne z financneho hladiska 
Není tady
Ahojky holky!Nedočítám,není času!
Malá nonstop visí na mě.NEní vůbec dobrá.Dnes jsme byli u doktorky a ta nás poslala na odběr krve z prstíku a že máme přijít zpět s výsledky.Takže jsme byli na krev a po odebrání mi laborantka řekla,že jim stejně nejede nějaký ten přístroj,takže to dnes asi nebude.Tak jsem volala naší dr,co s tím a ona že zítra ráno musíme na ten odběr nanovo a pak k ní.
Tudíž půl dne jsem malou naprosto zbytečně tahala po doktorech a houby z toho.........:offtopic:Bych do toho kopla!
Před chvílí mi volalal švagrová a Amálka už má taky 39°.Tak to holky chudery chytly od sebe.
Holky děkuju moc za vaši podporu!Já vás nemít,tak nevím!
Yvetko čepička dnes došla!Je krásná.Sice trošku větší,ale to nevadí.Horší by bylo kdyby byla menší!Díky jsi 1!
Není tady
Zuzanko to je mi líto že se Nelinka nelepší, snad budete ráno vědět víc po tom odběru 

Erik celkem v pohodě, odpo měl 37°, ale to je pohoda proti včerejšku, tak snad už to jen doznívá.
Beru Tomík je strašně šikovnej že to s tím odstavením tak rychle zvládnul
, u nás to bude stopro horší. Dneska chtěl Erik například stát u okna a otvírat ho pořád dokola a pak sedět v otevřeným okně, tak jsem mu to zakázala a výsledkem byl 20minutovej nucenej pláč (samozřejmě bez jediný slzičky), nic ho nezajímalo a chtěl prostě na to okno
Pak zabral na házení si s míčkem, takže počítám že podobně to bude s tím kojením. Ve dne to nějak zvládnem, ale v noci
Občas mám pocit že se nenarodil v rybách, ale v beranu 
A jen pro informaci, po obědě se u nás už nespí, většinou usíná kolem čtvrté hodiny a po probuzení brečí, kňourá, nic nechce, ach jo
A nenechat ho usnout prostě nejde, dneska usnul během dvou minut na zemi na dlaždičkách, s plínkou pod hlavou 
A abych přihodila aspoň něco pozitivního, koukala jsem dneska na nové fotky Tomáška od Sádí a krásně prospívá, přibírá, no má se čile k světu, takže mám ohromnou radost 
Není tady
ahoj kočky 
Zuzi a Kotr teda copak to těm dětem je, že by ty jednodenní chřipajzny
.
Beru, teda tak toje Tomík šikula, že to stím kojením takto bezvadně zvládnul šikulka 
Silwanko, teda já asi jediná mám prochu problém přeluštit tvé přízpěvky
to je se mnou děs
, ale že máš taky děti marodný to jsem vyčetla TAK VŠEM MARODŮM POSÍLÁM PUSINKY
Není tady
Ahoj 
U nás tak nějak nic moc novýho. Manžel měl dovolenou. Vyrazili jsme na nákupy, vůbec mě to nebaví
Bylo mi celý den blbě od žaludku. Fakt nevim.
Marodům posíláme
a rodičům hodně síly 
Není tady
Ahojky,
Kotr ty máš doma taky takovýho berana? Ani nevíš jak mě těší, že nejsem sama. Někdy je to na zabití. Řeknu jí že něco nesmí a ona najust to musí dělat, většinou musí dostat přes ruku aby přestala 
Zuzi doufám, že není moc veliká? Terince byla větší, ale nositelná.
Jinak dnes byla Terezka opět celej den bez mlíčka, dostala až večer před spaním, tak snad to půjde,no ale bude to as na dýl.
Fakt je Tomík šikulka, že to tak krásně zvládl.
No nic jdu háčkovat tvořím bekovku pro sebe tak doufám, že se povede a nebudu v ní vypadat jak pako! 
Není tady
Brej večír,
Kotr - super, že je Erískovi líp.
Zuzí - to je fakt smůla s tou laborkou, a už je to lepší??? Kdybych ti nějak mohla pomoct, klidně napiš nebo zavolej. Škoda, že jsi tak daleko, vytáhla bych tě někam do hospody, aby jsme si pokecaly a náležitě to zapily:lol:
Pavlí, že by UŽ?????? Třeba se to UŽ chystá. KOukej dát echo, ať můžeme uzavřít sázky kolik a kdy. 
Beru - Tomášek má velkou 1, jak to zvládnul a to jsem si myslela, že to bude u vás óbr problém. A ostatním držím palce k "nedání".
U nás nic novýho, pořád je tu hnusně, už od pondělí pořád prší, tak jsme byli zase v herně, Vojta obsadil klouzačku a nikoho tam nepustil, takže tak.
Jídlo - dnes snědl 1/4 knedlíku a k tomu maso, a 1/2 rohlíku , a samo kaši, ta mu jede. Aspoň něco.
JInak už nevím co. Jdu objednat ty dárky Vojtínovi a kouknout na Ordinaci.
Není tady
Dneska nikde nikdo 
Zuzko, Kotr jak je? Už lepší????
Nechci to zakřiknout, ale poslední dny si říká na nočník na bobek, u čůrání je to tedy ještě slabší, ale bobek snad už pochopil 
Marti klíííd ještě nerodim (doufám) ráda bych ještě nějaký ten den vydržela. A uvědomila jsem si, že na vás nikoho tady z Jarňat nemám číslo. Tak když tak dám vědět po dlouhodobkách, ale myslím si, že mám ještě času...
Není tady
Čau holky,
u nás děsná noc, ráno jsme zase klusali k Dr.. :-( V 1 se Fífa vzbudil s brekem, vzala jsem ho k nám, kašlal... Bála jsem se laryngitidy, tak jsem celou noc nespala a hlídala ho..Divně kašlal, do toho se mu spouští rýma.. Bájo :-(
V 6.30 se vzbudil a hned Pó (chtěl pustit Teletubbies) a mňam mňam.. Tak jsem tak brzo vstávali a hráli jsme si v obýváku... :-p
U Dr. dobrý, na průduškách to neni, laryngitida to asi nebyla (nebo spíš náběh), ale dala mi prášek na noc, kterej mu to zklidní... + sirup na kašel... Teplotu nemá, tak můžem ven... Už tolik nekašle, ale v noci jsem se fakt bála...
Já byla ráno na chíře - mam za krkem na zádech bulku - už několik měsíců.. Ukazovala jsem jí praktikovi a ten řekl, že je to tukový a ať to necham.. Jenže mi nějak tvrdne, pobolívá, tak jsem šla rovnout tam.. Ve středu mi jí vyříznou...
No, jdu se naobědvat a padnout za vlast.. Jsem utahaná jak kotě...
Není tady
Ajojky kočky!
Tak Nelinka má podle výsledků z krve virozu.Už se mi zdá,ale lepší!
Teď vyvstává další problém,co s ní zítra.Vůbec nevím,kdo by mi ji pohlídal,ři tom pohřbu.Všichni jdou na pohřeb a kamarádkám ji nechci dávat,aby zase nenakazila jejich děti.Takže to nějak budu muset risknout a manžel s ní bude někde před kostelem a pak půjde na tu trachtu s náma.
Holky už teď mám z toho žaludek jako na vodě.
Není tady
Ahoj holkýýý 
Tak nejprve děkuju za tipy ohledně hrnců 
Zuzi, drž se zítra to bude nejhorší, ale pak už to bude jen lepší nejhorší je ta doba do pohřbu kočko myslím na vás
a je jasné, že nechávat malou hlídat někomu kdo má děti je nesmysl on ji manžel pohlídá.
Jo a ty virózy řádí včera mi psala kamarádka, že její malej má přes 39 a dnes také a mudr jí tu virózu potvrdila je děs 
Nikulko, tak koukám, že budeš taky řízlá
já jdu ve čtvrtek mám zas na hlavě velkou pihu takže musí ven ce mi fáááákt chce:dumbom:.
Pavko, klidně ti pošlu moje číslo SZ jestli chceš a pak jim to sem velice ráda napíšu 
Jo a něco jsme tady četla, že u marti se spalo nějak dlouho jeden den to není možnéééé 

No odpoledne jedeme do Mladé Boleslavi potřebuju něco na sebe a reklamovat settobox a zítra jdu pařit s holkama
a dnes mě taťka pozval na véču teda nevím co se to děje, ael ráda si dám 
Není tady
Ahoj holky, u nás už úplně v poho, včera večer ještě těch 37°, ale dneska už vůbec žádná teplota, tak jsme šli i na chvíli ven - což byl teda zážitek, protože jak je všude mokro, tak mi hned po vyběhnutí ven namočil bundu a kalhoty (na poklopu pískoviště byla voda
), no tak jsme se šli hned převlíknout a po deseti minutách na prochajdě zaškobrtnul na motorce a šup do bahna na břicho - měl krémovou budnu
, mokrej ale nebyl skrz tak jsme šli dál, za rohem mi vlítnul do kaluže to jsem prostě nestihla, tak jsme šli zpátky páč měl mokro v botách a tak mi ještě skočil do ho...na, ale to už asi schválně, protože už mi tekly nervy
Tož tak dneska vypadala naše vycházka
Příště asi dostane gumáky s teplejma fuseklema a bude, protože jinak nevim. Holky jak to děláte v tomhle počasí venku s dětma, nebo mám jenom já takovýho raracha a čuňátko???
Zuzi tak virózka to byla, to je dobře že nic horšího
, ono to prý teď hrozně řádí. A přeju ať to zítra na pohřbu zvládnete.
Niku tak hlavně že už je Fildovi taky dobře, a s tu bulkou - lepší jí vyříznout než se pořád nervovat co to je, to je jasný 
Pavli Štěpula je šikula, u nás se kadí spíš tajně abych si toho nevšimla a nechtěla ho náhodou posadit na nočník
tak malej a už tak vyčůranej
Já nevím co na tom kadění do plíny má...
Není tady
Holky ještě se dr.vyjádřila v tom smyslu,že Nelinka je chudokrevná,ale víc o tom nemluvila.Takže mi to nedá a projistotu jí ještě v pondělí zavolám.
Silvi prosím tě,mám se něčeho děsit a co mám Nelince dávat???????????????????????????????????????????
Není tady
Zuzi nestresuj se, asi má Nelinka jen málo železa a to se dá doplnit sirupem nebo pilulkama 
Není tady
ahoj,jdu se vtírnout-a jelikož má ZUZKA plnou schránku tak zuzi-píšu to sem...
nevím zda si to pamatuju správně-ale vím že jste tu tenkrát řešili problémy s pojištovnou media???byla jsi to ty????
potřebuju radu-tedy já ne.....ale ted mi píše sestřenka-a že v létě s ní ve městě sepsali "nezávazný dotazník" ohledně pojištění.....a dneska jí přišli kartičky pojištěnce pro ní a jejího prcka.......a norlmálně už jako že sou nahlášený u media pojištovny.....
nevíš co s tím??jeslti jsi náhodou neřešila něco podobnýho.....
díky díky díky
Není tady
Nazdar ženy
Jani - jojojo,spali jsme dlouho, ale jen jednou,a již nikdy více se to nestane. Opět jedeme ten náš bordel ve spaní. Nic novýho.
Kotr - můžu tě ujistit, že čuňátko nemáš jen ty , ale i já, mám doma přímo pra.se. Přesně jak popisuješ, jdeme ven a plác do první louže , páč přes ně dělá hopláááá a hopííííí, dnes ráno 2 bundy a kalhoty, odpo jsme byli v Praze, tak aby se neřeklo, stihnul se otřít o auto, takže další špína. A já dávám kotníčkový kožený boty + punčocháče+ ponožky a oteplený gatě+bunda. Ale denně jsou to dvě bundy, když jí neumaže, tak se vyválí někde ve vodě.
Pavlí - taky mi klidně pošli číslo mobilu, ráda to sem prásknu:cool:
Jsme byli na to veletrhu cannabianfest , bylo to dobrý, jen moc lidí a Vojtu to tam moc neba, páč musel sedět v kočárku, a hlavně samý Holanďani a Němčouři, takže člověk fááákt pokecal.
Už mám vybraný dárky pro Vojtu , tak jen to najít v jednom krámu a vánoce budou spláchnutý jedním vrzem.
Není tady
au holky,
noc super, dala jsem mu ten prášek na zklidnění, tak chrupkal celou noc, asi jen 1x kašlal, ale jen malinko.. Vstávačka teda už v 7:10, ale dalo se.. Šla jsem spát už ve 23h.
Teď jsem dofotila - přijela za mnou ta rodinka, co jsem fotila, když jsem byla v září na víkend u kámošky v Jindřichově Hradci. Tak mě potěšilo, že přijeli takovou dálku jen kvůli mým fotkám... Snad budou spokojení.. Mam v sobě 2 panáky vodky na uvolnění :-) A to jsem ještě dneska nic nejedla..
Kluci jeli hned ráno do Hrádku, přijedou na spaní a pak jedem do Plzně k ségře - má narozky. :-)
Fí, prosim tě, ty máš nějaký ty čípky na laryngitidu? Jak se jmenujou??? Chtěla bych je do SOS krabičky, pro všechny případy... Děkuju...
Není tady
Zuzanko, myslím dneska na tebe 
niku, je to Rectodelt. S jeho použitím opatrně, je to hodně silný kortikoid, takže jen opravdu v případě ohrožení života, tj. laryngitida v tom akutním stádiu, nebo nějaká silná alergická reakce provázená otokem/výsevem/dušením. Ale ona tě doktorka určitě poučí, až ti ho bude předepisovat.
Není tady
Ahoj 
Zuzko doufám, že jste to dnes zvádli v rámci možností
a teď už někde popíjíte a vzpomínáte.
Tak dneska u nás návštěva rodičů mých, oslava u tchánovců a ještě teď večer dorazili kamarádi
Štěpule neměl čas se přes den vyspat tak už usnul
jsem zvědavá v kolik bude ráno vstávat 
Není tady
Ahoj holky,tak děkuju všem za podporu.
Máme to za sebou.Já se teda večer pozvracela,jak mi povolily nervy.Bylo to smutné,ale důstojné.¨
Teď už můžeme jen vzpomínat,jakého jsme měli dědečka!
Nelinka už je bez teplot,ale není dobrá.Pořád kašle,má rýmu,nechce jíst a hlavně už týden nespí v noci.Snad stokrát za noc volá mami mami a když se jí ohlásím,že jsem vedle ní,tak zase usne a za 5 minut zas.
Nevím,co ji trápí bobka mojeho.
Není tady
Ahoj holky,
Zuzanko, včera jsem na tebe myslela, tak ty jsi se z nervů pozvracela a já jsem se přesně po pohřbu, když jsme vycházeli z kaple složila , taky z nervů. Prostě tehdy to všechno bylo na mě a nějak jsem to celou dobu ustála a pak když bylo "po všem" to prostě přišlo, ani vožrat jsem se tehdy nemohla. Teď už zbývá jen s láskou vzpomínat.
JInak Vojta taky není OK, má hroznej kašel, takovej suchej, dávivej , tedy hlavně v noci a vždycky dostane šílenej chrchlací záchvat a pak se poblinká, takže za noc je to tak 2x komplet postýlka + Vojta. Přes den to moc nemívá. Koupila jsem mu Robutusin (nebo jak se to píše) a nějak to taky nezabírá. Fakt už nevím co, a jíst tedy nechce vůbec, normálně mu držím ruce a hlavu a tak ho krmím, fakt je to děsnej boj, dnes jsem do něj dostala jogurt a 8 lžic omáčky s bramborem.
Jdeme k prababi, ale počasí nic moc, vytáhla jsem fusak, normálně to vypadá, že u nás bude sněžit. I mrzlo.
Mějte se bezva.
Není tady
Zuzi, tak hlavně, že máš ten nejhorší okamžik za sebou a teď už ti čas pomůže 
U nás to vypadá taky na rýmu, no jo vylezli jsme ven skoro po měsíci a hned zima, ale nějak to ustojíme.
Marti, robitussin nikomu z děcek nějak nezabíral, klukům nejlíp zabírá obyčejný mucosolvan junior, takže ho mám doma do zásoby, přece jenom když se to u nás spustí, tak spotřebuju litry 
Příští víkend už je první advent, no utíká to hrozně, abych v týdnu pomalu začala chystat výzdobu a v neděli jdeme teda snad, ale kvůli Míšovi musíme - bude vystupovat, na rozsvícení vánočního stromečku.
Tak fusak už asi Ondínovi nebude určitě, ale hodím mu do kočárku teplou deku a mám vyteplený nánožník, tak si myslím, že by to mělo stačit, dneska jsme byli v krámu, tak se zase nadšeně vezl kočárkem, akorát teda budu muset dát tu deku a mám i vložku v kočárku - flís a bavlnu, tak to má flísovou stranou nahoru.
V týdnu jsme dokoupili i zimní boty, takže konečně máme vybavení na zimu za sebou. Pátínovi jsem ulovila sněhulky a Míšovi jsem koupila vyšší kotníkovky zateplený - ten už tak nějak ty sněhule moc nemusí.
Není tady