6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Helou
U nás zase nasněíno, to je humus Nejradi bych se sebrala a vypadla do Izru, tam u se začíná probouzet jaro (co v tamních podmínkách znamená e u není tak zataeno, ustávají sráky a z 16-18°C se to začíná vytahovat na 20° )
Jinak Sam má oěpt rýmu, take návtěva MC minulý týden přinesla své "plody"
Sylvi, Marti, na jaře. Dneska jsem akorát 1DC, cykly mám 30 dní, take se to dá u plánovat skoro s přesností na dny, kolem 25.3. +- budu 1DC a to znamená e ovulace (a KET) bude cca 8.4. a to vychází TP na Silvestra, tak to asi o měsíc odloíme
Navíc nechci Kozoroha, protoe do naí rodiny Střelec+Lev+Beran se moc nehodí, to spí Vodnář, e jo? Ale zase aby to nebyla Ryba
Tak takhle nějak to plánujeme
Upravil(a) Fidorka (24. 1. 2011 9:38)
Není tady
Tsss teda Fidor co má proti rybám?? Tak u na jaře jo? já myslela e to plánujete na léto... tak to jsem zvědavá jak to klapne
Jinak u nás taky nasněíno, na nae poměry celkem dost, jsem ráno nevěřila svým očím
Já dnes dělám jen pagety, ale Erik je miluje a mně teď taky moc chutnaj
Marti tak super s tím nočním jídlem (spí nejídlem), snad to vojtíkovi vydrí
No a kolka - tak s tou mám bohuel asi smolíka páč budu doma na mateřský s druhým prcekm a do kolky tady berou jen děti maminek co mají potvrzení od zaměstnavatele e nastupují k určitému datu do práce. No ale k zápisu půjdeme, třeba zrovna nebude zaplněná kapacita a vezmou ho, náhoda je blbec e....
Tak jdu na ty pagety, zatím pa
Není tady
Kotr, proti rybičkám osobně nic, ale obávám se, e při citlivosti, kterou mají rybky v povaze, by dost trpěla mezi třemi ohnivými znameními :)
Vdy se podívej na mě, jak často někoho zkrouhnu, ani bych měla v úmyslu ublíit. :rodna:
Není tady
Fi, tak to je vychytaný , vidí takhle já to nikdy neplánovala. Take Samík bude mít přeci jen sourozence? To je fajn, tak jsem zvědavá, kdy i u tebe budou dvě dálnice.
Tak u nás máme tři ryby, já jsem vodnář a Patrik panna, tak nevím nevím.
Není tady
sylviik napsal(a):
Fi, tak to je vychytaný , vidí takhle já to nikdy neplánovala. Take Samík bude mít přeci jen sourozence? To je fajn, tak jsem zvědavá, kdy i u tebe budou dvě dálnice.
Tak u nás máme tři ryby, já jsem vodnář a Patrik panna, tak nevím nevím.
tak to se k sobě krásně hodíte
Já jenom jetě samozřejmě musím upřesnit, e to nneí vyloeně plán, zplodit konkrétní znamení, málokdo je tak plodnej, aby mu to vylo na přání, tím míň já A člověk míní, Pánbu mění, zná to. Si naplánuju konkrétní znamení, a pak porodím o dva týdny dřív a bude
Spí jsem si při plánování KET jako takvého uvědomila, e by bylo fajn se netrefit hlavně do Vánoc (to stejně nestíhám, jetě furt ladíme tu títku s endokrinologem). Kdy to pak vyjde na rybu, tak si holt bude muset holka/kluk trochu obrousit hrany citlivosti a nabrousit jazyk a lokty, aby se z nás nezbláznila
Holky, venku svítí blunce, a se Sami vyspí, tak ho asi oblíknu a dojdem pro maso a čerstvou kytku, musím pochválit Alberta, 8. ledna jsme tam koupili malej puget růí do vázy za 59 kč a teprve teď začaly opadávat! A fakt byly celou dobu nádherný.
Není tady
Tak to je mi jasný, take opět umělko to jistí viď, jetě e je ta monost. Je pravda, e u nás doma, kdy to tak nějak vezmu kolem a kolem tak nejtemperamentnějí jsem asi já , nevím kvůli znamení anebo kvůli tomu, e tu mám samý "chlapi", asi obojí zároveň. A musím se přiznat, e tak silnej hlas jako mám teď, jsem v ivotě neměla , ale to zase nee e bych pořád ječela .
Tak a jdu pověsit prádlo, naházet nádobí do myčka a pak si uít chvilinku, ne zase doschnoucí prádlo sloím, tééda, jak já u se těím do práce.
Jani, na jak dlouho má rodičák ty?
Není tady
Ahojky
Musím se přiznat,e dnes z Nelinky ílím.Je protivná a umíněná.Děs.U ode mě dnes dostala snad 20 krát po zadku.Strané.Doufám,e je to jen takové období.
Ale je pravda,e je taky hodně rozmazlená.Protoe kolem ní skáčou vchni dokola!
Dnes je to ale fakt děs.
Budu muset na ní být trochu tvrdí.
Fi jinak Nelinka měla být beran,ale jak se narodila dřív,tak je ryba.
No jene tohle znamení na ni absolutně nesedí!!!!!!!!!!!!!!Nelinka je od narození typický beran!A to říká kadý, kdo ji zná!
Kdepak vechny jste co kočky?
Není tady
Tak jdu vyřídit dalí vzkaz od Abby
ZDRAVÍME VÁS VECHNY NA BB! TROKU SI TO TU PROTÁHNEME, DOROTKA MÁ LOUTENKU, TAKE CHODÍ NA SVĚTÝLKA. U ABYCHOM BYLY DOMA:-)
Sylvi, já mám rodičák na 3 roky a kdoví jak to bude s Eli a operací take jemoné, e si todoma prodlouím a i kdy jestli se nám zadaří v Caru druhé tak by to bylo vyřeené, ale ta kolka mě mrzí, e mi paní ve kolce řekla a ani k zápisu letos nechodíme, e nás stejně nevemou je tady fakt dost dětí.
Koukám Fí, e to má pěkne naplánované tak ti přeju a to tak i výjde
Není tady
Zdarec ,
u nás opět sněí, fakt mi to neba. Jediná výhoda toho bílýho prevíta je, e Vojta je vyloeně nadenej. Válí se v tom jak blázen, skáče do sněhu, dnes se naučil skákat ipku, take ani nemusím chodit daleko, stačí u nás na zahradě a je vysmátej:lol:
Zuzí - tak jsi popsala dnes Vojtu, ten dostal snad 100X na zadek, je vzteklej, e něco není hned, tak si lehá na zem a mlátí nohama, no mazec. To jsem u psychicky nevydrela a dala mu jednu takovou pěknou, co musela bolet i přes plínu. Taky se hned zvednul a mazal pryč. JInak ukňučenej, protivnej celej den.
Fi - ne nadarmo jsi střelec, taky chci mít vechno jasně naplánovaný, nalajnovaný, a já mám doma ryby dvě (malou a velkou) a oba jsou naprosto tipický ryby. Take u nás jsem ten plamen a oheň já, Nikča je váha, take to je takovej váhavec a zpomalenec a hrůza.
Normálně jste mě splaily s těma zápisy do kolek, se musím podívat jestli u něco nepíou na stránkách magistrátu, abych něco neprovihla, ale nikde jsem ádný oznámení neviděla, teď tu byly zápisy do základky.
Holky, mě bude tam blbě, jsem se.rala gothaj s cibulí a octem, to zase bude noc.
Není tady
Ahoj
Tak to byly dneska asi nějaký erupce či co těpule byl dneska protivka nejvyího kalibru take dneska kdy nebrečel jeden brečel druhý.... jsem tak manelovi říkala e potřebuji nějaký "ventil" e nemůu být pořád jen a jenom s nima, take zítra nebo pozítří bude hlídat a já vyrazim do města nebo kamkoliv....
Abby "odpočívej" v porodce pak u to moc nepůjde. Já vim taky jsem pospíchala domu
Fi má to pěkně naplánovaný budu dret palec jo a budete zavádět jedno nebo dvě
Není tady
U Fidorků pojedou ve velkém, si nějak myslím, e by mohla trhnout zdejí rekord, trojčátka tu nejsou, e NE??
Není tady
Zdarec báby!
A tak Abby si to protáhne.Ach jo!Věřím,e se u těí domů!
Marti jojo tohle mlácení sebou o zem znám!!!!!!Vdycky jsem si myslela,e za to můou rodiče.e to je patnou výchovou,ale jak vidím,tak je to v prckovi.Prostě má svoji hlavu a zkouí,co můe!
Není tady
Čus,
Zuzí - přesně tak, taky jsem si myslela, e je to v rodičích, e nechají svoje dítě vztekat se a válet na zemi, ale ouha, ono je to v prckovi, prostě můe se stavět na hlavu a stejně sebou flákne. Já tohle u Nikči neznám, prostě jak to vidím, kadý dítě je naprosto jiný.
Tak snad u dnes s námi ven půjde kámoka, taky měly holky chřipajznu, tak bude mít Vojta vyití s jejich starí, ta ho vdycky spolehlivě utahá.
Zatím se mějte bezva.
P.S. J. bude mít rýmičku (asi ode mne) , to zase budou bezva dny:/. Ale skučet ho nenechám, páč já jsem taky musela fungovat,tak ádný omluvy neberu.
Není tady
The End, pokračování zde: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 0#p2611800
Není tady