6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi, je to toto http://www.hejbejse.tv/video/klip/cvice … rballem-02
tak jukni a každá hodina se posiluje s něčím jiným myslím jako náčiní .
Beruško, vidíš já si ani nevšimla, že má Elišák dnes v podpisu samé jedničky nojo letí to jak voda
Cass, chudák malá s tou imunitou, ale co se dá dělat, že ???
Sylvi, ať je brzo líp :par
No nic jdu chystat pohoštění pro návštěvu a až se malá vzbudí tak půjde s tchýní ven a já jetě vytřu a hotovo
Není tady
Ahoooj,
jejda, tak Dorotka už je na světě, to byl panečku fofr Abby moc gratuluju, že jsi to tak zvládla a Dorotce přeju hlavně zdravíčko a ať vám dělá radost stejně jako Terezka
Mně je dneska celý dopoledne zase nějak šoufl, a to už mi bylo poslední dny docela líp , měla jsem se vrhnout na úklid, ae prostě to nešlo, tak jsme si s Erikem pustili v jedenáct pohádku a usnuli jsme oba Erďa ještě spí a já už jsem po obědě a je mi malinko líp. Taťka si vezme Erika odpoledne ven, tak potom si v klidu uklidím.
Není tady
jéé-tak jsem to tipla dobře,že se narodí Dorotka v sobotu!!
Abby velká gratulace,tak to byl fofr.Posíláme pusinku.
My dnes byli u zápisu do školky,tak jsme měli trochu zpestření.Naše Míša byla zaražená,protože se bála,ale aspoň zaperlila.Když se jí učitelka zeptala,kde rostou jablka,tak Míša bez rozmyšlení řekla,že na jabloni.Tak jsme se všichni na sebe podívali a učitelka povídá,tak to jsem nečekala,já myslela,že řekne na stromě jako ostatní.No tak aspoň něco.
Není tady
Dooooooopr mně se smazal tak dlouhý přízpěvěk!
Tak znovu v rychlosti.
Kotrmelí,jak je????S Nelinkou jsem si užila těhu nevolností až až,takže držím palečky,aŤ tě to brzo přejde!
Jani jak budeš psát Abby strašlivě moc pozdravuj!!!!!!!!!!Moc jí to přeju!
Jinak Jani ty seš hyperaktivka!Budeš jako proutek!Já stíhám tu zumbu a sem tam to prohodím spinningem,ale ty si ještě přidáváš!
Dnes jsme byli v té Galaxii ve ZLíně.No atrakcí tam je spousta.My jsme s manžou utahaní jako koťata a Nelinka zase řádí.Všechny atrakce jsme s Nelinkou prolezli snad 100 krát.Jak bude čas hodím fotečky.Fakt dobré to bylo!Ale taky docela finančně náročné.Když si představím,mít ze 3 děti........:dumbom:Ale co by jsme pro prcka neudělali že!?
Tak pa kočičky!Dnes fajn den!Že?Hlavně,že máme další přírustek!
Není tady
Zdarec baby,
jsem ráda, že to má už Abby za sebou a teď už budeme vyhlížet Berušku a pak Kotrmelínku. Normálně se těším
Zuzí - téda vy jste si to užili.
Kotr, to je mi líto, že ti je tak šoufl, takže já to tipuju na princezničku Beátku.
Rendí - Míša bude šprtka;)
J. našel školku, která by byla přesně pro Vojtu, ale jaksi nejsme milionáři, no, aspoň se mrkněte a tam by mi ho vzali prej už teď http://www.skolkaharmonie.cz/nabidka/cenik/
Jinak odpo jsme byli vyklidit poslední bordel na baráku a hádejte, co jsme našli. Marky, ale ležely tam spoustu dní, protože byly východní. Byly zašitý pod kobercem, takže taková raritka, kterou si schovám. Třeba se to jednou zase otočí.
Mě už je líp, jen mě bolí odřenej nos.
Sylvi - takže střevní chřipajzna dorazila k vám, no, je to nemilý, takže ještě Ondra a tatík a budete komplet.
Není tady
Pěkný večer
Tak hurá máme další mimi Abby veliká gratulace.
My dneska aktivity, byli jsme v MC měli jsme uzavřenou společnost jen s kamarády. Bylo to fajn, děti se vyblbly my pěkně pokecaly. Naplánovali předběžně dovolenou No a chlapy to pochopitelně teď ukončují v hospůdce jak jinak.
Marti pěkný poklad chápu to dobře že vyklízíte ten nový barák tchýně?
Není tady
Achoooj, tak jsem tu, střevní chřipajzna zase odprejskla, tak jak dorazila, tak jsem ráda. M. už je zase v práci a kluci řádí.
Zuzi, kdeže jste to byli? U nás se teď šetří korunky, na stěhování a co budeme potřebovat tam dokoupit, takže na takovýhle akce teď bohužel nejsou. A když si to vezmeš krát tři .
Marti, to školný není ještě tak drahý, co jsem koukala na ceny od února 2011, tak tři litry za celodenní je ucházející, tady funguje soukromá školka, státní je beznadějně plná a má ceny cca 8000. , takže to není tak hrozný.
Tak u nás školka stejně ještě nehrozí. A nevyplatilo by se ti to z tvýho platu, kdyby ses mohla vrátit zpátky do práce myslím, tam Vojtu dát?
Upravil(a) sylviik (23. 1. 2011 8:20)
Není tady
Čus,
Sylvi - vyplatilo by se mi to, ale dávala jsem odkaz jen na školku, kam bych Vojtu chtěla dát. Tady na Kladně je stejná ale má beznadějně plno, a má to pod palcem Magistrát, takže až od 3 let, což nějak nestíhám. Takže od září jesle. Ale mají den otevřených dveří, tak se tam půjdu poptat. Uvidíme. Do toho září to nějak přežijeme, tedy já půjdu uklízet ke tchýni kanceláře ( je jich tam plno a jak říkala zrovna tam nějaký tři chlapi hledaj úklid, ale je tam prej šílenej binec, to mi neva, když jsem přežila vyklízení baráku, přežiju všechno).
Jak jsem zjistila, tak ony ty rodinný akce jsou celkem finančně náročný, běžně pod litr nejdeš, a to beru , že máme dítě jedno + 3 dospělý, no, nedokážu si to představit se třema dětma, to musí být mazec.
Tak nevím, ten náš drak asi bude bohém, od rána do večera kreslí kolečka a kostičky, no, aspoň ho to baví, zatím. A na chvíli opustil mašinky a závory.
Není tady
Ahojky!
MArti jojo.Hezká školka.A ta cena.To bys musela dobře vydělávat!!!!!A nepochopila jsem jestli je to i se stravným nebo bez!
Silvi byli jsme tady: http://www.galaxiezlin.cz/atrakce
Silvinko chápu s těma financema. To se řekne nic,všechno máme. Ale pak zjištíš,že je potřeba to a to a penízky se sypou! My s naším úvěrem jsme taky docela v pr...Ale tím,že jsme teď měli nějak hodně kšeftíků na přivydělání,tak jsme si vyhodili z kopýtka.A taky Nelinka(děti do 2 let) to měla zdarma.
My jdem dnes ke švárovi na oběd.Má svátek.Ale nějak se mi nechce.Zase tam bude švagrovka se svojím atd.Nějak je to pořád dokola! To bych si raději dala znovu tu včerejší galaxii.
Pa zlata!Užijte si neděli!
Není tady
Holky, jsem se chtěla zeptat, už někomu z vás zkrouhli rodičák, kámošce jo, automaticky jí daly 4letou variantu s tím, že se normálně vešla do 3leté. Je z toho celkem vedle. Poslali jí dopis s tím, že přechází na 4letou variantu a basta, nikdo se jí na nic neptal, tak nevím jestli to nebude tím, že nemá zajištěnou práci, páč tý druhý kámošce to normálně nechali. Fakt v tom mám hokej, jak zjišťuju další dítko bych si nepořídila, už jen z toho důvodu, že všechno zrušej a vrátěj to do původní formy za komunismu, doma 1/2 roku a pak se děj vůle boží. No, ale to by musely fungovat jesle, školky a tak, a to je prostě utopie.
Není tady
Marti, je to síla s tima rodičákama, kdyby raději ten čtyřletý zrušili.
Marti, tak to joo, takže úklid? Taky si myslím, že po vyklízení baráku to zvládneš levou zadní a pokud je to jen přechodné a od září budou jesličky, tak proč ne, penízky na stromě bohužel nerostou že? Teda je to super představa
Zuzi, tak to joo, no pravda, s tima třema je to vstupný všude malinko náročnější , ale tak chtěli jsme tři, máme tři, musíme se tomu přizpůsobit a je pravda, že i kdybych mohla čas vrátit, tak stejně bych to chtěla takhle i když občas to s financema není zrovna jednoduchý. Zuzi, já třeba už teď vím, že bude potřeba nový sporák plus hromada nářadí k baráku, takže znáš to korunka ke korunce , ono jenom to přestěhování tady odsud do Plzně bude darda, zatím nemáme sehnané ani auto, takže pomalinku sháníme, no bude to blázinec.
Jinak Marti, závory a mašinky, to je Ondínovo hobby
Není tady
Čauky!
Marti, no jo, to je tím zaměstnáním. Oni totiž dobře ví, že když jí dají 3leťák, budou ji pak mít na pracáku, takže jí dají radši 4leťák (pak už bude větší šance, že sežene školku a nastoupí do práce a nebude na ÚP).
školku za 3 bych brala hned, u nás je to mnohonásobně víc, ale to je prostě Praha...
Není tady
Zuzanko, vy jste si teda užili My dala k našim SAma na hlídání k našim a šli se oba nechat přistříhnout a nakoupit nějaký oblečení, dneska budem doma a půjdem jenom na prochajdu a musím žehlit, takže žádný zábavný vyhlídky
Vlastně teď jsem dostala nápad, že bychom mohli spojit příjemný s užitečným a jít se projít na oběd do restaurace a pak zpátky, to je hned lepší vyhlídka
Není tady
Ahojky sluníčka!!!!!!!!!!!!!
Tak jsme dnes byli na tom obědě.Mělo to stejnej scénář jako vždy:vissla:.
No a pak jsme šli s tátou a Nelčou na vycházku a zakončili to picou v piceriri.Takže ok!
Tady sněží jako potvora!Už je tu dobrých 6-10 cm sněhu.Ach jo!
Tak pa kočenky užijte si večer!
Silvi to věřím,že bys neměnila!Člověk se dokáže uskromnit!Hlavně,že jsme zdraví!
Není tady
Tak jdu vyřídit pozdravy od holek
Abby, moc vám děkuju za pozdravy, Dorotka je prej krásná, ale trochu náročná, protože nechce spinkat. Hodně pláče, ale statečně kojíme a já už můžu sedět, takže to nějak zvládneme :-)
Není tady
Čauky,
my před chvílí přijeli od tchánocvů.. Fífa zase řádil, mně vyháněl stylem : mani pyč :-) No, teď tu kouká na Shreka, jí rohlík a eidam.. Za chvíli maže na kutě :-) Odpo spal 3 a půl hodiny, tak snad usne hezky..
Dneska jsem ho poprvý ostříhala... Měl vzadu pár kudrlin, někdy se mu točily a někdy zchemlonovatěly... http://nikulka83.rajce.idnes.cz/Filipek … G_2887.jpg Tak jsem ráno vzala nůžky a mašinku a zkrátila mu to... Plus po stranách.. A sluší mu to.. Vlásky jsem si schovala :-) Až mu to začne růst nějak souměrně, tak něco vymyslim.. Úplně nakrátko ho nechci.
Včera jsem byla s kamarádkou vybírat svatební šaty............ Nádhera!!!!!!!!!!!!!!
Abby, gratulace k Dorotce! To teda byla rychlovka! :-)
Kamarádce se minulej tejden narodil ve 29tt chlapeček.. První holčička se narodila v 27tt (jsou jí 2 roky a 4 měsíce).. tak snad to zvládnou...
Zítra jdem poprvý do solný jeskyně. S kámoškou z předporodních kurzů.Od porodu se domlouváme a vyšlo to až teď.
Baru, španělština je nádherná!!!!!!! já jí dělala sama, pak na vejšce a teď jsem zakrněla.. Ale dobře jsem se jí podle samoučebnice naučila sama... :-) Já jí miluju.. Pak jsem dělala italštinu, a tam mi to bylo taky hodně platný.. Nakonec jsem dělala arabštinu a tam mi teda veškerý jazykový znalosti byly k prdu :-)))
Už se mi vrátil foťák! Huráá!!!!!!!!!!!!!! Tak jsem hned v pátek fotila ve vaně, je to na rajskym :-)
Není tady
Hm, tak už 45 minut usíná... Chodim zapínat hajánka a teď volal, že chce líjo (lízátko)
Není tady
Tak teď milostpán volal, že chce čůat :-)))) Tak se vyčůal a dostal sprďana, že už má spát. A konečně spí! Doufam, že budem vstávat nejdřív v 8 :-)
Není tady
Brejvečír,
u nás padá ten bílej hnus, teda spíš je sněhová vánice, takový to bílý neviditelno. Takže to bude jako u Zuzanky , už teď je tam tak 8cm. Jsme dorazili z venku a začlo to, aspoň jsme dorazili s Vojtou suchý. Opět jsme byli na nádraží, když už nevím kam s ním jít, tak jdeme na mašinky, to je šťastnej a mám od něj klííídek. Jen je schopnej za mašinama skočit.
NIki, u nás už se spí
Malá Dorotka bude asi čertíček, chvilku to potrvá než se holky zajedou spolu a pak Terezka k nim. Naštěstí má Abby Terezku naučenou, že moc nechodí ven, u nás by to bylo na vodstřel, ale ono to hlavně bude tím, že Vojtín je trošku víc živější. Sice se na každý mímo sápe, ale hned ho chce tahat za ruce ven.
Holky, jsem dávala jen do jaký školky bych chtěla Vojtu dát, ono toho tam totiž bylo popsáno víc než na stránkách zdejší. Takže sem se bude cpát už letos: http://www.montessori-kladno.cz/index.php?s=12 a půjdeme se podívat i na den otevřených dveří, aspoň Vojta zapadne:lol:
Zuzí - nějak jsem nepochopila tvůj scénář obídka u švagrovky, se nějak nemusíte či co?? Nebo Tě prostě sejří???
Fi - taky mám dotaz, kdy to vypukne???
Není tady
Ahooooj, tak první. Tak Marti, my v tomhle hnusu taky moc nelezeme ven, ale oni se vyřáděj až až a taky tu mám pár kamarádek okolo, se kterýma se scházíme, takže tak nějak. U nás se školka plánuje k zápisu až za rok, dám Ondru až ve 3.5 a Pátín už půjde do předškoláku, je záříjový, takže o rok dýl. S Míšou zase půjdeme okuknout školu a domluvit co a jak. Tady je zatím jen takový poprašek, nic extra, ale musím říct, že mi to teda nechybí.
Zuzi, tak každej den se švagrovou bych teda já osobně nemusela, s jednou docela pokecáme, ale s tou mladší - no mám na ní svůj názor no, takže jen tak občas když se sejdeme u tchánů, což je při naší frekvenci návštěv jednou za půl roku za rok.
Není tady
Ahojky!
Marti,víš co.Nějak teď pořád byly nějaké oslavy,takže jsme v tomto složení jako včera byli docela často a už mi to leze nějak krkem.Švagrová je pořád nějaká nervní(Asi těhotenská nervozita) a toho jejího chlapa bych nejradší nakopala do zadnice.A to i můj chlap.Takže se musím vždy krotit.
Niky u nás se takhle usíná klasicky.
Nevím,co dnes budem s Nelinkou dělat.Táta je v práci a venku mrzne až praští!
Není tady
Dobré ranko všem , tak u nás je -6 brrrr já nemám ráda zimu
Koukám, že Marťa bude dávat Vojtíka do školky. Tobě už bude končit rodičovská toto uteklo děs. Mě Tady Eli nevemou musíme k zápisu až příští rok takže půjde do školky jako Ondrášek od Sylvika na 3,5 letech no mohla bych jí dát do soukromé, ale to je fakt dost peněz a zas tak moc jí tam nepotřebuju dát . A co starouš dělat nepůjde???
Táta nám spí po noční a dítě jak naschvál huláká jak na lesy
Niku, Fífa je fešák !!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Bré ránko,
to je sněhu, to je sněhu. Tak zase musím vytáhnout sáňky, páč se nikam nedostanu. Ach jo.
Vojta kouká na Máju, tak mám chviličku, než ho to přestane bavit. Přeci jen to není jeho NEJ program.
Jani, končí mi rodičák a do jeslí mi Vojtu vezmou az v září, takže do tý doby budu doma a budu uklízet u tchýně, aspoň něco. A J. bude dělat na baráku u mámy, takže hlídat nemůže, no, po pravdě, od by to zvládl tak dvě odpo v týdnu, dýl ne. Prostě na to nemá. Chlap, no. A já do práce prostě chci jít co nejdřív.
Vůbec nevím, co mám vařit. Hoďte mi někdo tip na omáčku z plecka, prostě něco rychlýho. Dík.
Tak a bude sekaná a kaše, nic jinýho mě nenapadá.
P.S. V noci už nejíme:lol: , tak a bude to zase úplně jinak.
Není tady