18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neboj Marti, jasán e v tom nejsi sama, hele Ondín jestli nabral od roku 20 deka tak je to moc, hlavně teda zhubnul tím pitálem a pak u tomu jídlu teda u moc nedal, jí fakt docela málo a nejhorí je, e do něj nedostane ani to mlíko, občas kdy má náladu, tak e mu od sebe naliju do jeho hrníčku kakao, jinak fakt jídlo bída ílená.
Jo mlíko na noc jsem mu zkusila dát před týdnem do postýlky, tak se teda milostivě napil a jakmile zjistil, e to je mlíko, tak to vypustil z pusy na poltář, take no comment.
A jinak, hele my nedávno koukali v půl čtvrtý ráno na jim jamu na bořka stavitele, hrozně se mu to líbilo
Holky, co ostatní prcci a jídlo? U nás fakt jedna velká katastrofa, a to u jsem pokročila i k tomu, e mu dávám chlebík s nutelou.
Není tady
Ahoj holčiny, teda holky s tím jídlem vůbec nezávidím, já vím jak jsem se trápila do Erikových cca 14 měsíců kdy mi nejedl vůbec nic, jen kojení, no vdy si to pamatujete jak jsem pořád brečela. A teď? Kolikrát si říkám e praskne a co u vůbec nechápu, e mu není těko po tom co vechno stláská. Dneska teda jedl normálně, nic zvlátního, ale včera: ráno 3/4 rohlíku s máslem, asi za hodinu celý jogurt (kostíky s lentilkama), pár kukuřičnejch krekrů bersi, k obědu talíř hovězího vývaru, pak dloubl do koprovky, sem myslela e u nemá hlad, ale jak jsem se vytasila s vinnou klobásou s kaí, tak mi to snědl skoro vechno , jsem ho chtěla zasytit tou koprouvkou, aby nechtěl klobásu, ale nějak se nepovedlo odpoledne celou suenku Mila, k večeři půlku cheba se ervé a půlku rajčete, kousek hraběnčiných řezů. A moná tam bylo jetě něco mezi, ale to u si nepamatuju. A samo e k tomu jetě ráno, v poledne a večer mlíko. Take nás ten kluk asi brzo sní i s botama, ale přitom taky skoro nic nepřibral, no ale on lítá jak blázen a celej den bez zastavení, take to zase vechno vyběhá A má to i pro mně plus, hubnu toti taky, páč sedět mně moc nenechá
Marti to je ale divný e vechno kromě mlíka zvrací, to by zvracel i to mlíko kdyby to bylo hlenama ne? Nebo jsem to blbě pochopila a zvrací jenom polívku?
Rendí to jsem zvědavá co se z těch nehtů vyklube, doufám e nic vánýho A s tou tvojí nemocí, to je mi moc líto, asi to nebude nic "příjemného" co? Holka ty by sis u snad zaslouila svatozář za to vechno, to není přece moný, jednou se to vechno musí "v dobré obrátit" a vechno se ti musí vynahradit A super e u Tom spí celou noc, konečně se aspoň vyspí (radi zaukám, abych ti to nezakřikla)
Niki a je Fildovi brzy dobře a nevyklube se z toho nic moc nepříjemného
Dneska bylo fakt úasně, normálně jarní počasí, akorát mně tve jak brzo u je tma
A kdepak máme nae studentky? Asi moc nestíhají, co naprosto chápu
Není tady
Joo jetě pro tebe Marti, nekoukala jsi na netu, co by se dalo pro prcky proti nechutenství? Já nala tohle na diskuzi o nejezení dětí http://www.docsimon.cz/zbozi/multi-sanostol-sir-300g, tak přemýlím, jestli do toho jít. Protoe kdy si to teda sečtu, tak Ondín má váhový přírůstek za 8 měsíců nula nula nic. No taky ty jeho věčný nemoci, ale stejně
Není tady
Kotr, tak to je teda jedlík, co sní Ondra radi psát nebude, protoe toho moc není. Na zítra jsem upekla k snídani buchtu - náplň dva tučný tvarohy s čoko polevou , tak snad si dá, jinak mi fakt dochází isnpirace, co teda větinou dá - je vyloeně polívkovej a omajdy má taky docela rád. Ale to mnoství
Není tady
Ahojky, tak hlásím, e ijeme. Jen jsem byla v so ve kole a dneska jsme měli oslavu narozek, ale li jsme do restaurace, abych nemusela vařit - stejně, pro tolik lidí... to bych si to vůbec neuila. A klaplo to bezvadně!
taky jsem četla o Ronje, nááádhera, moc jí to přeju!
Pavli - tak Ty u má sbaleno - jééé, to uteklo! Já si popravdě ani moc nepamatuju na to balení do porodky.. jen vím, e komínky jsem měla nachystané i pro sebe i pro mimčo - do porodky i na cestu domů .
Mmch - Matyá je moc krásný jméno!! My mít kluka, tak to bude taky Matyáek (nebo v druhé řadě imonek). S tou holčičkou - zatím furt nevím - moná Natálka nebo Sofinka nebo Pavlínka. Ale to u jsem asi psala..
Rendi - to je fakt zvlátní s těma nehtama u Míi i u Tomáka. Hlavně, aby se to brzo spravilo!
Niki - snad to nebude nic váného!!
Není tady
ahojky
tak my taky ijeme, jen trochu hekticky, já se snad za chvilku na ten zimák odstěhuju , měla bych začít s vánočním úklidem a vůbec se mi do toho nechce, ale budu se muset překonat
vem marodům brzké uzdravení
o nepřibírajícím dítěti mi ani nemluvte, malá má 8,5 kg a jídlo nic moc...mimochodem Sylvi, právě Multi-sanostol mi dr. nedávno doporučila na podporu chuti pro děti, take do toho asi půjdu....malá se ted trochu vrátila k pití mlíka, ale v podobě jogurtových nápojů, tak aspon něco, jinak ze vecho sní fakt troičku, take ve výsledku mám pocit, e musí být za chvilku podvyivená, ale nejspí ji to stačí
Rendi, tak to mi moc hlava nebere s těma nehtama...drím palce, at se to spraví...a tvoje problémy s kolitidou v rámci moností taky
Pavli, máte moc hezké jméno vybráno....a teeeda uteklo to jak blázen
my budeme mít doma brzo zase marodku...malé teče z nosu jak hrom, Filip chrchlá a rýmuje, no mám radost
já musím tento týden na druhé očkování hepatitidy a v pondělí nastupuju na první den praxe....a v prosinci máme týdenní, bude tu mamča a hlídat malou, za co jsem jí teda straně vděčná, zejména 2 týdny před vánocema
no malá la zalehnout do postýlky, asi jí fakt nebude dobře
Není tady
Přeju krásné pondělní ráno
Co se týče jídla u nás také nic moc, ale sladkým to by se cpala a to já jí zas nedám pokud se nenejí něčeho pořádného to jsem matka, co ??? Také jsem si dřív libovala jak krásně mi jedla, ale zlomilo se to co začala mít něco "dobrého" mezi jídlem a teď u jí nepravidelně hlavně svačiny a někdy je ani nechce .
Kotr, teda Erik je jedlík, ale vidět to na něm není .
Sylvi, nojo ono s tím pitálem se to ve pěkně rozhodilo, e akorát se mi v tom tvém odkazu neukázal produkt....
Rendi, ta tvoje nemoc ti asi dává zabrat já teda přesně nevím co ti to vlastně je, ale jak musí do nemocnice tak to stojí za prd . A jak tady myslím psala Kotr zaslouí svatozář a metál jak to ve zvládá a určitě se to musí v " dobré obrátit "
Beruko, a kdopak měl narozky, e by ty???? A je jasné, e na nás nebude mít tolik času s tou kolou a fakt máte obdiv vechny co jste se pustily do koly
Jinak taku máme dnes v práci a do 18:00
Není tady
A ne jsem to sesmolila tak mě Luci předběhla . Tak koukám, e budete marodit toje je děs a to dělá tohle počasí. Posíláme Verunce pusinky a je brzo fit
A klobouk dolů tři děti, hromadu krouků, domácnost a jetě kolu to je mazec jsi ikula
A teď ANKETNÍ OTÁZKA : malá neustále vyaduje abych u ní seděla zemi a hrála si s ní a já taky potřebuju udělat je to u vás také tak a jak na ní páč, kdy nejdu tak stojí a ječí, ale příerně
Není tady
Jani, v tom odkazu byl multi sanostol, právě na podporu chuti - asi ho fakt půjdu koupit, protoe dostat do něj jídlo je nadlidský úkon.
Ad anketní otázka - Jani u nás to nevyaduje, ti dva ho zaměstnají, ale i kdy vzpomínám, kdy byl Mía sám jetě tak ani on nějak íleně nevřetěl, spí se naopak zabavil, no co dítě, to jiná osobnost.
Luci, o nemocích mi ani nemluv, já doufám, e se se přestěhujeme do baráčku, kde budou moci děti být daleko víc venku, tak ty nemoci nebudou tak častý, tady přeci jenom ty paneláky, navíc je tu teď docela tmavo i ve dne, take u se na stěhování fakt těím, tchýně u mi schovává bedýnky :lol:.
Tak a jdu na ně - dohlídnout, Pátín má snídani a Ondra mu bere z talíře, to je jediný kdy něco sní.
Není tady
Ahojky,
tak se taky hlásím po mení přestávce ,snad si pamatuju, co vechno jsem chtěla napsat...
S naím bydlením to momentálně vypadá tak, e jakmile se najde kupec na ná byt, tak se okamitě stěhujeme. Jene zatím byl jen jeden a ten si to rozmyslel teď jdeme s cenou troku dolů, tak uvidíme... Bez těch peněz toti nemůeme koupit ádný jiný byt. A tak velkou hypotéku bychom neutáhli, ani by nám ji asi nedali
S jídlem-no, jetě před týdnem jsem byla u zoufalá, protoe malá nejedla opravdu nic. Ale tenhle týden se to nějak zlomila a začala jíst zase hezky.. uk, uk, uk!!! Nechci to moc zakřiknout, protoe od včerejka má rýmu jako hrom při jídle se jí patně dýchá
Ale pořád nejí ani polovinu toho, co Erísek K snídani mám malou misku teplého mlíka s cereáliema. Potom kousek nějakého ovoce (ale fakt jen troku, ovoce teď vůbec nechce) K obědu buď dětský talíř polívky, nebo nějakou přlohu s omáčkou (maso nejí). Odpoledne tak různě, buď kousek suenky, nebo kousek ovoce, někdy půl jogurtu...
A k večeři mívá jeden Actimel (ten vypije) a k tomu namazané pečivo. Ale to sní tak 5 kousků a konec Více s ní jedině kdy je to s medem...
Jani, k anketní otázce. Pokud něco dělám (uklízím, vařím a prostě se pohybuju) tak si malá krásně hraje sama, nebo chodí za mnou a snaí se pomáhat. Ale jakmile si na chvilku sednu k počítači, nebo se natáhnu na gauč, tak je okamitě u mě, sápe se na mě a kňourá. Nebo chce, abych ji poutěla pořád dokola dětské písničky na Youtube
Rendi teda ty vae nehty mi nějak nejdou na rozum To jsem fakt zvědavá, co se z toho vyklube...snad nic váného. Napadá mě snad jedině nějaká plíseň?
Já mám taky jednu ANKETNÍ: holky, u jste s prrckama byli na druhé dávce očkování spalniček..atd? My byli na první někdy v květnu, červnu a od té doby nic...
A na čtvrtém prevenaru? Ten taky pořád nemáme...
Marti s tím vaím nespaním s tebou naprosto souhlasím. My jsme si to vyzkoueli včera. Malá se vzbudila v jednu, naprosto čilá. Vlezla k nám do postele a byli jsme vzhůru a do půl páté Pořád o nás lezla, povídala, píchala nás do očí, tahaa za ui...a my u toho pospávali No mít tohle kadou noc, tak nevím
Není tady
Abby, snad se zájemce najde brzy, a kde teda nakonec budete bydlet? Jdete do baráčku nebo do větího bytu? No já vím, jsem zvědavec zvědavá.
K tvojí anketní, máme očkování zpoděný, očkovat Ondru začali na roce, pak pitál, v létě dalí antibiotika a teď netovice, take máme tři hexy a na dalí očkování to vypadá a po novém roce, protoe teď organismus bude oslabený po netovicích, take asi a po stěhování , tedy zatím pořád netuíme, jestli se přestěhujeme na pololetí nebo po konci kolního roku, záleí, kdy se baráček stihne vyklidit, take tak, ale hlavně, e u se to blíí.
Není tady
K tomu spaní v posteli, u nás se bere, no u nás, M. si el posledně lehnout do obýváku , jen kdy děcka marodí a je to horí se spaním, jinak je drím ve svých postelích, protoe mít to kadý den, tak ráno nebudu k pouití, jak bych byla rozlámaná.
Není tady
Ahojky,tady se to včera nějak rozjelo,tak jsem přečetla jen během 2 minut.
K anketní otázce,jsme na tom přesně jako u Abby.Marodi a jste brzo ok!
My byli včera u té vagrové na oslavě Amálčina 1.roku.Bylo fajn a na můj mení spor s tchýní.Ale nebylo to nic váného.
Jinak k jídlu.Vimla jsem si,e Nelinka má největí apetit navečer.
Není tady
Ahoj holky,
teda tu je to sama anketna otazka...
Tak k prvej - s jedlom nemame problem Zatial, aj ked uz obcas nieco odmietne, napriklad cestoviny mu velmi nejdu Ale inak to u nas vyzera asi ako u Kotr, kolkokrat si vravim, ze mu uz musi byt zle - vcera zjedol normalne cely tanier vecere - zamiakovu kasu s masom, misku mrkvoveho a salatu a ked si manzel upiekol zemiaky s brundzou, tak sa k nemu nakvartiroval a jedol s nim, takze zjedol este styri cele stredne velke zemiaky.
Asi pred rokom som mala s Tomim velky problem s jedlom, dokonca jeden cas nejedol vobec, len pil UV - trvalo to asi tri dni, dala som mu multivitaminove kvapky a pomaly sa to zlepsilo. Neviem, co to bolo, mozno aj bol chory a len nechutenstvom sa to prejavilo. Tu chut do jedla podporuju vitaminy skupiny B, takze chuut do jedla by mali zlepsit uz samotne multivitaminove pripravky, ale konkretne o multisanostole som pocula samu chvalu, aj som chcela kupit, ale mala som doma ine a zabrali, tak uz som nekupovala.
K druhej - ockovanie nam nejak viazne, mame 4 hexy a dva prevenary (tusim), teraz nam visi vo vzduchu ten priorix, ale Danko ma stale nadchu a nie a nie sa jej zbavit.
Luci, Berka - nech sa vam v skole dari... Berka, ty si mala narodky? Ak ano, tak vsetko naj, naj, naj!!!
Niki, ako u vas, stale horuckujete?
Tak sa majte pekne, idem nieco urobit
Není tady
Ahojky!
Tak u máme po kontrole na koním.la jsem k nejlepí dr. u nás,je skvělá.Díky Tomovi jsme li jako první,jeliko v čekárně brečel,tak jsme aspoň nemuseli dlouho čekat(jen hodinku).
No tak teď k nehtům.Plíseň to není a co to je,to se neví,dr. si myslí,jestli si třeba nemáčeli v něčem prsty nebo tak,to jsme vyloučila,taky to prý můe být prý vrozená vada (potě kotě),tak jsem se vlastně nedozvěděla,co to mají.Prý to vypadá děsně ale nic zas tak vánýho to není,dostali jsme kapky na nehty a Mía taky nějaké vitamíny,za tři neděle kontrola.Taky mi říkala,e kdyby se to pořád nelepilo,tak e nás jetě můe poslat do Prahy,ale nemám si dělat starosti.Tak asi tak u nás.
Ohledně toho jídla,Tom ráno moc nechce jíst ale od 10hodin do večera slyím pořád ham ham,pořád by něco jedl.My s jídlem problémy nemáme.
S tím spaní jsem to trochu zakřikla,včera pak bečel 3x,take u vám nic psát nebudu.
Jo a my kadý den vstáváme ve 4:15 nejdéle ve 4:30,to ná budíček a je jedno,jestli jdeme spát večer v 6 nebo v 9.Prostě po čtvrtý hodině je vyspalej.
Holky,svatořá si nezaslouim.To co se mi děje je asi za mé hříchy z mládí.
Doufám,e se mi srovnají aspoň trochu ty střeva,protoe fakt pod kudlu teda nechci a mít nějaký čas umělý vývod je hrozná představa.Ale u dost o tom.
Není tady
Ahoj holky,
nemam dočteno, jen jdu říct, jak jsme na tom.
Rendi, vyráku má jen na obličeji a za uchem. estou nemoc u měl..
Kolem 18h. měl 38, tak jsem mu dala čípek a hned v 19h. el spinkat. Chrněl celou noc do 6.45 - chodila jsem se na něj celou noc koukat, jestli nehoří.. Byl v pohodě. Ráno se probudil a hned mňam mňam a tatííí :-) Tak mu taa udělal snídani do postele. Měl 38 v prdce, trochu teplej, ale chováním úplně OK :-) Tak jsme se do 9 váleli, já jetě spala, on koukal na pohádky.
U Dr. dobrý - akorát nevíme, proč ta vyráka. Prý to ádný infekční nemoci neodpovídá, tak to mam mazat tekutym pudrem. Natěstí to mizí, tak kdo ví, jestli to neni z toho povlečení... Dýchání čistý, uzliny taky, krk taky.. Take asi chřipka. Kdy bude mít furt teploty, tak máme ve čtvrtek přijít..
Já doufam, e u bude OK a dáme i ten výlet ve čtvrtek. Mamka u je taky v poho, asi řádí zase ty 24 hodinový chřipky.. Teď tu Fífa kope do míče a děsně se tlemí.. :-)
Dočtu vás a pujde spát. Vechny fotky mam hotový, dalí focení a v sobotu a neděli, take klíííd :-)
Házim odkaz na to sobotní.. Jestli sem to u nedávala... Nevim.. :-)
http://nikulka83.rajce.idnes.cz/Nela_a_Justyna/
jméno: nela
heslo: nela
Upravil(a) nikulka83 (15. 11. 2010 11:09)
Není tady
Tak u spinká a já jsem dočetla. Sirup dostal v 7 ráno a ve 12 měl v prdce 36,9. Take super. Řádí jak černá ruka :-) Dal si talíř polívky, předtim lipánka, sýr a el spát.
ad. ankety - s jídlem faaakt problém nemáme - jedl by pořád. Syrový ovoce ani zeleninu teda nepozře, ale ostatní jo.. Taky zplácá ílený kombinace :-) Miluje polívky, sýry, mléčný rýe, maso... Je radost na něj koukat, jak si to uívá. Včera poprvý snědl čokoládu - Kinder. Tak aspoň víme, co mu koupit k Mikulái :-)
ad. očkování - na prvnim priorixu jsme byli v sprnu, na dalí jdem v březnu. Synflorix máme hotovej - dávali jsme a po roce, take jen 2 dávky.
ad. hraní - na zemi sedět nemusíme, u si umí hrát sám a je spokojenej. akorát jako u abby - kdy sednu k PC, tak po mně začne lézt a chce poutět písničky na youtube :-)
Rendi, ty nehty jsou divný.. To jsem jetě neslyela. Snad kapičky zaberou!!
Roztěp pindíka je zvlátní - jako byste ho přeřízli napůl... :-( Nevim, co s tim budou dělat - buď prý plastiku neboo obřízku.. Sami toho moc neví...
Není tady
Ahoj
Tak dnení kontrola já OK, monitor po měním přemlouvání OK. Pantofle a mýdlo do taky dokoupeno. To bych měla.
Odběr těpuly trochu horí, vůbec mu nechtěla týct krev, take jen po kapkách, lo to pomalinku, ale zvládli jsme to Sestra drela, doktorka odebírala, já drela ruku a rozptylovala. Plakal to je jasný, ale kdy mu zrovna "nemontovala" s jehlou bylo to lepí. Výsledky budou zítra.
Jetě jsme dneska řeily s tchýní a budu v porodce jak se budou o Pipina starat take jsem sepsala kdy jak co jí (nebo spí co by jíst měl), přivezem cestovní postýlku, jetě mě napadlo sepsat doktory a kdyby náhodou byla teplota a pod. Připravit kartičku poj., nurofen a pod. člověk nikdy neví.
Není tady
Čus holky,
mám dočteno a 2x mě to spadlo, bezva, vdycky jsem něco napsala a lup ho, černej monitor a jetě mi to tady hvízdá. Ach jo.
Mulstisanostol - je dobrej, brali jsme ho, ale pak se rozjedl, take jsem ho u nekoupila, dnes jsem pro něj vyrazila do lékárny a neměli ho, take zítra znovu. U nás zabíral. Pro inspiraci dnení jídlo Vojty : ráno jogurt, svačina - bitva o přeití, oběd - bitka o to kdo to dýl vydrí, vyhrála jsem a Vojtovy nařezala prdku, odpoledne - naprosto nic, večer snědl malou sběračku polívky, kterou jsem mu hodně opepřila a osolila, třeba mu to vyrajbluje aludeček. A makovalo mu. A teď flaku kae, nic víc. Sociálka by u nás měla préééééé.
Očkování - u nás je vechno posunutý, druhý kolo spalniček je 1/2 roku od prvního očkování, u nás tedy a na jaře.
Abby - a co to bude tedy baráček, byteček??? Nenapínej nás. Ono je teď problém prodat byt, je jich vude plno a lidi poslední dobou nějak ztrácej zájem, ale zase u nás je zájem o malý byty. Drím palce, a to vyjde co nejdřív. A třeba prcka u bude uspávat v novém.
Niki - take taková malá chřipajznička, jetě, e to nebyly ty netovice.
Pavlí - tak a můe jet rodit. A s tím odběrem krve, naproto chápu. Natěstí na to dětičky rychle zapomenou.
Rendí - s tou tvojí nemocí, to je blbý. Já toho mám načteno o tom celkem dost, páč u J. se pořád čeká na výsledek z druhý fibroskopie, jestli třeba nemá celiakii, jinak to vechno směřuje právě ke kolitidě, a s tím vývodem chápu, ale bylo by to pouze dočasně, ne se to srovná. A sulfasalazin, mesalamin u nezabírají??? I kdy ono je to hodně o psychice vyrovnat se vůbec s takovou nemocí. Aspoň, e se ten malej ďáblík srovnal. Já se toho asi u nedočkám.
Jdu na Přelapy a něco asi pojíst, jak Vojta nejí, tak nejím taky, páč nemám co.
Není tady
Marti, tak multi sanostol zabíral? Tak to vyrazím, hele,ale pro jistotu, kdyby zabral moc, tak mi pole i vaí vejplatu viď , Mía ho teda nepotřebuje, tak u nás ráno velico co ukrad Patrikovi - buchtu s tvarohem, oběd nic, svačina polívka a k večeři trochu těstovin. Take nic ne moc.
A normálně jsem koukala, e ač měl Ondín průběh nejhorí, tak netovičky se mu hojí nejlíp, nemá u skoro nic, hurááááá můeme jít ven.
S očkováním, jsme asi poslední, máme jednom tři hexy, a díky tomuhle asi jetě na dlouho budou.
Není tady
Hojky,
jestli baráček nebo byteček se rozhodneme a podle aktuální nabídky. Ono je těké něco vybírat, kdy nevíme, za jak dlouho to budeme moct koupit. Take a budeme mít peníze, hned vybíráme a kupujeme. Natěstí je pořád z čeho vybírat, ono se tu pořád něco prodává. teď radi na nic nekoukáme, protoe by mi pak třeba bylo líto, e u to není a jen bych srovnávala. jediné co vím, tak byt, na který jsme se byli tenkrát podívat a straně se mi líbil, je pořád volný
Zjistila jsem, e je na čase u taky zařizovat něco okolo prcka. take dneska jsme vyřídili na matrice otcovství a objednala jsem se na EKG, kam mě sestřička od gyndaře honí u dva měsíce. U zubaře u jsem taky objednaná. Jen nevím, kdy se dostnu k obvodnímu, protoe má věčně narvanou čekánu a to je tak min. na dvě hodiny Nejradi bych tam nela...
A taky jsem koupila první pidi plínky, jedničkové. Jednu jsem si doma vytáhla a rozplývala jsem se jak je maličká Jetě musím skočit do lékárny pro líh na pupík a bepanten a dál nevím... musím si to u konečně vechno sepsat, a pak na nic nezapomenu. A jakmile budu 30tý týden, tak balím taku do porodky. Tentokrát nenechávám nic na poslední chvíli, aby to nedopadlo jako u Terezky
Terezka má teď pěknou rýmu, ale dneska u to bylo lepí, tak snad u to bude zítra dobré. V noci se budí, kňourá a nemůe dýchat A taky e začala večer pěkně vztekat u usínání. Leí, kope nohala, vzteká se a ječí.... různě se převaluje. tak nevím, snad je to jen tou rýmou. nakonec vdycky přestane a usne..
Není tady
Joo Abby, abys nedopadla, jako kdy jsem byla naposledy těhu, objednávala jsem se na EKG a sestřičky od mudra se ptá, v kolikátém týdnu jste, EKG děláme do 28. tt, no já byla v 36. , ani chudák neodpověděla.
Jj, chce to nakoupit, i kdy teda taky se musím přiznat, e jsem větinou tohle nechávala na poslední chvíli, event. vyrazil M. do lékárny, kdy nás dovezl z porodnice.
Není tady
Sylvi - tak vejplatu by jsi chtěla, jo??? Hele , u nás jede jen rodičák a marodní (a to zatím neee, páč to jetě není 15. den), tak to teda nevím, nevím. Asi přijedeme do Milovic , podívat se na vojenský prostor:lol:
Není tady