18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
tak se vám musím pochlubit, jakou nám babička sehnala krásnou teploučkou soupravu na zimu (jenom za 200 ). Teď u Terezka opravdu nezmrzne
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Upravil(a) Abby21 (12. 11. 2010 18:38)
Není tady
přeju dobrý večer
Tak dnes jsem se opravdu činila uvařila oběd, udělala 27 skleniček od malé majolky pečeného čaje ze 6 kilo ovoce pak ve umyla páč kuchyň byla jak po výbuchu , li jsme s Elikou ven a jetě jsem stačila upéct placku na zítra má přijet kamarádka odpoledne a malá u spinká jetě bych měla vytřít, ale to udělám zítra a bude po obědě spinkat to stihnu ne mi dorazí návtěva a teď se konečně navečeřím a dám noky hore .
Abby, kombinéza vypadá dobře tak hlavně a Terezku hřeje
Sylvi, to já klidně s netovicema počkám jen jsem chtěla vědět názor páč, kdy je ta monost tak kdyby to lo proč to nemít za sebou , ale je fakt, e kadé dítě má jiný průběh
Rendi, tak nakonec chybí Míe vitamíny teda to je mazec jak to na sebe upozorní takovým oklivým způsobem no hlavně, e to není nic horího
Není tady
Ahojky,
omlouvám se e nereaguju, nemám dočteno
jen jsem hodila na rajče ty profi fotky, jsou tam úplně vechny a je jich straně moc. Tak jestli chcete koukněte.
http://yvettka.rajce.idnes.cz/Podzimni_park_profi/
Mějte se hezky! A pěkný víkend
Není tady
Kuk mi jsme u vzhůru od 6:15 a mě se táááák nechtělo, ale taka je v ráci take jsem musela.
Teda u nás to fučí celou noc a to jsme se včera dohodly s kamarádkou, e zajdeme dnes ráno do trhu ty tady mýme kadý týden a za chvilku nám začnou ty vánoční se těím. U máme po městě vánoční stromky jen je vyzdobit a je to . Holky to tak straně rychle uteklo a budou tu vánoce jasan, e se těím, ale na druhou stranu nemám ráda ty návtěvy to je jako, kdy to někdo nestihl za celý rok tak to chce napravit o vánocích
Není tady
Dobré ránko,
u nás to vypadalo tak krásně při východu slunce, ale teď se zatáhlo a pokazilo se to Jinak mě dnes probudilo ukání strakapouda do fasády hned vedle okna. Jsem zvědavá, jestli tam nebdue ďoura. Toliko novinky z praské přírody
Rendi, dost se ti ulevilo, co? Tak doeňte viamínky, a si má Mika co lakovat
Abby, jak s vaím bydlením???
Není tady
Pěknou sobotu
Tak já zase půl noci čučela do zdi tedy neuklízela jsem jako minulý týden (vlastně jen kostky. Tak a máme dalí rodinnou oslavu do vánoc z toho nevyjdem. A o svátcích ve na novo. Já tedy narozdíl od Janičky ty návtěvy miluju. Ale my jsme asi "divná" rodina ne fakt dost dríme pospolu.
V pračce je poslední miminovská várka, taka do porodky a na pár věcí zbalená. Jetě připravit věci pro pídě, kdyby náááhodou se rozhodnul na svět dřív
Jo a asi u jsme se domluvili na jméně, konečně nějaký který projde u obou : Matyá. Uf.
Není tady
Ahojky!
Yvetko fotky jsou luxusní!Nádherná památka!!!!!!!!!!
Pavli hezké jméno!No teda to je dílo,jak ti to letí!
Mana má dnes s chlapama akci zabíjačka prasete.No to se zase voerou!:lol:Mamča si vzala malou a jela se tam na ně juknout a tak mám chvilku.
Dnes čekám velkou návtěvu-příjdou holky od nás ze čtvrti,kde jsem vyrůstala.Hodně je jich rozfrkaných po světě a teď dojeli,tak uděláme babinec!Moc se těím!
U mám připraveno nějaké pohotění.
Včera navečer jsme byli s Nelinkou v mateřském centru.Měli jsme tam párty pro děti.No super to bylo!Nelinka řádila!Vůbec jsem nechápala,kde se to v ní bralo!Byla divočejí ne vichni kluci!!!!!!!!MY rodiče jsme si dali vínko a kafíčko a děti bonbony.Fakt to bylo hezké,taková jakoby rodinná pohoda!
No Abby co,jak se to vyvíjí!?????????????????
Info o dědovi-jedním slovem na houby!
Tak papa
Není tady
Krásnou sobotu,
holky, to bylo krásně, co??? Jen ten vichr, to by mohl Ten nahoře troku zkrotit. U nás to fučela v noci snad víc ne na horách. Naproti to odneslo střechu od paneláku, tak tam maj vyděláno. Jsem měla strach, aby to neletělo na nás, hnusnej zvuk to byl.
Jj, jinak vám musím napsat, e těká rána opilcova jsou. Včera jsem si léčila chřipajznu grogem, tak jsem si dala jeden, dva, tři a pak mi J. uvařil čajík a dal mi tam slivovici, asi takhle - je mi blbě jetě teď, ale výhodu to má, nemám rýmu, nic mě nebolí , ale mám kalík. Take na vechno to nepůsobí. Léčba to byla příjemná, páč jsem po 1/2 hodině nevěděla co melu.
Jdu na véču.
Není tady
Ahoj, tak my dneska poutěli draka, Sami se mohl zbláznit blahem. Samozřejmě ho chtěl dret on, to bylo řevu, ale straně foukalo, a já jsem zase nechtěla, aby moje dítě lítalo nad Prahou jak nějaká balónová reklama, e
Pavko, tak taku do porodky, jako bychom balili včera, úplně si pamatuju, jak jsme u toho blbli a jak nám přilo pořád neskutečný, e se chystáme na DÍTĚ. Byl vevnitř mýho napnutýho břicha, který se protahovalo, iatělo a tu a tam mi někde vyjela boulička velikosti golfovýho míčku, jak si pinďa opřel patičku, ale přesto mi to přilo nějaký neskutečný, e fakt budeme mít miminko
KOnec vzpomínání, jdu si do lednice uloupit kousek sýra a dočíst Instinkt. Dobrou!!
Není tady
Ahojky, já mám takovou hezkou náladu, jsem se dočetla moc hezký zprávy v dlouhodobkách o Ronje a Silvinka u má bobíska taky u sebe, tak jim straně drím palce
Jinak se u nás dnes opět nespalo po obědě a jeliko jsme měli večer návtěvu tak aby o něco nepřiel nechtěl jít spát ani večer Usnul v devět tak jsem zvědavá v kolik a kolikrát bude budíček
Yvetko ty fotky jsou úasný, závidím, protoe jsem teď dávala dohromady kalendář k vánocům a normálně nejsem schopná dát do kupy 6 pěknejch, čistejch fotek s hezkým pozadím
Pavlí Matyá je super a taky jsi mi připomněla jak jsem balila taku do porodnice... A u má bříko dole nebo zatím ne-e?
Abby Terezka vypadá v tom kompletu jak princeznička
Silwi Dany je velký ikula jak to zvládl na očním s těmi obrázky
No půjdu jetě chvilku mejdit po netu po nějakých vánočních dárcích a pak u to zalomím, dobrou
Není tady
Dobré dopoledne!
Kotrmelí,to je super,jen tak dál,samé dobré zprávy!
Fi taky jsem si zavzpomínala,jak jsem pořád kontrolovala,jestli mám v tace vechno´.
Včera jsem tu měla ty holky a bylo to naprosto bezvadnéééééééééééééé!V této sestavě jsme spolu nebyli cca.10let,ale přilo nám to,jakoby jsme spolu byli pořád.Děsně jsme se nasmáli,prodrbali půl města;)Přilo mi,jako by nám bylo pořád těch náct.No fakt super odpoledne!Nelinka byla zlatá!
Dnes jdeme na oslavu 1.narozenin neteřinky Amálky,take to zase bude náročné!
Jéééééé Vánoce,ach jo!Těím se,jak to bude letos proívat Nelinka.Ale nechce se mi zase zaívat ten mumraj kolem toho.
Není tady
Ahoj holky,
kluci li ven s motorkou a já vařim knedlo-vepřo-zelo. Měli jsme jít k mamce, ale chuděra od včera leí s horečkou - ráno 39,6 :-( Chřipajzna asi.. Snad se vypotí a bude fit.
Včera jsme jeli do kouta k D. bratránkovi - mají 2měsíčního chlapečka, kterej se narodil ve 33. týdnu. Porod děsnej, pak přístup na JIP a v porodce jetě horí... No děs.. Po týdnu se prý dozvěděli, e malýho při porodu (el sekcí) řízli do lýtka!! Navíc má malej roztěp pindíka... Uili si toho dost.. Prej moc nespí, tak furt chovají, natřásají... A nic nezabírá..
Fífa byl vtipnej - árlil na něj. David Honzíka pohladil a Fífa volal TATÍ NÉÉÉ!!! A odtahoval mu ruku :-)
Večer k nám přiel kolega s rodinou nechat se nafotit - mají 2 holky - 3 a 9 let. Fífa z nich byl uneenej, řehtal se, hráli si.. A volal na ně DĚTI! :-) Ta starí třeba la do jiný místnosti a on volal DĚTI!!! :-) Ve 21.00 jsem ho dala spát, my jsme jetě seděli a pili.. Pak jsem se la kouknout na mamku a ve 21.30 jsem přila domů a Fífa se v obýváku cpal anglickou slaninou :-))) Jak v pravý poledne.. Prej přelejzal postýlku! U měl jenu nohu přes a seděl nahoře!!!!!!!!!!! Tak s holkama modelovali, my jsme kecali... A ve 23 jsme ho la dát spát.. Pak vichni odeli a byl klíd :-) Myslela jsem, jak bude chrupat do 10, ale prd.. Vstával jetě dřív ne normálně - v 7:30...
Jináč je nějakej osypanej, na obličeji (hl. nos) a za uchem... Je jak struhadlo, pupíneček vedle pupínečku.. Co jsem tak koukala na net, tak to vypadá jak potničky - nikdy je neměl tak nevim.. Uvařila jsem heřmánek a budu mu to potírat.. A skočim zítra k Dr., a na to radi koukne..
Upravil(a) nikulka83 (14. 11. 2010 10:58)
Není tady
Ahoj
Řekla bych, e u břicho klesá, líp se mi dýchá. Jen jsem začala otýkat připadám si jak největí hypochondr, vude mě píchá, vechno překáí Zítra mám konrolu, tak doufám e se nerozjídí preeklapsie jako poprvé
Jo a těpule má zítra ten odběr krve, jen doufám, e nebudou chtít mojí asistenci, jako abych ho drela. Mám problém sama se sebou na svých odběrech nato u Pipina
Taku jsem zatím nekontrolovala jen postupně házim podle seznamu
Tak a dneska se tu maká manel vyměňoval okno v koupelně, nejdřív frflal, e to neumí a kdesi cosi a pak u to lo jen prach byl vude. No u je i poklizeno
Není tady
Holky, Fífa má přes 39 horečku :-( Probudil se, plakal, hořel.. :-( Tak jsem mu dala Nurofen a diazepam proti křečím... U mu to kleslo a papá pikoty.. Takovou horečku nikdy neměl :-( K tomu ta vyráka.. Co to jako je? :-(
Není tady
Niki- a kde vude má malej tu vyráku?Pořád jen na obličeji nebo jetě někde jinde?
My jsme toti měli horečky 39 a pupínky na obličeji,hodně na rukou a pak na chodidlech.Kdyby jste to tak měli,tak je to nějaká nová nemoc.Víc nevim.
Jinak my zítra razíme na koní.Protoe dnes při střihání nehtů jsem si vimla,e u Tom má na jednom nehtu přesně to,co má Mía.take za chvíli se mu taky bude odlupovat nehet.No jsem zvědavá,je mi divný,e by oba dva měli nedostatek vitamínu.Přitom Mía jí nejvíc ve kolce a tam jim dávají maso atd.a Tom má teda doma jinou stravu.Jsem zvědavá.U mě to fakt nebaví.
Do toho jetě já,nejspí mě do roka čeká ten nejhorí zákrok ohledně mé kolitidy,ach jo.Ale u si fakt stěovat nebudu.
Není tady
Čus baby,
to bylo dnes ůo, co??? Takovej podzim si dám líbit, byli jsme na chatě od 11 do 4 (pak u byla kosa) a Vojta samo zase nespal v poledne, poslední dobou to naprosto ignoruje, ale má to jednu výhodu, vstává poslední dobou v 9, jen ty noci jsou na chocholouka (Niki já bych o nespaní dítěte mohla napsat manuál a nic nezabírá). HOlky, dokonce jsem Vojtínovi koupila i dudlíka (kdy vechny dudláky na flakách rozcupoval ) a dudlíka tedy taky neeee. Občas ho obrousí zubama, a flue....
Niki, pokud se ti osypal, tak tipuju 6. nemoc nebo netovice, u těch bývá taky teplota.
Pavlí - koukej vydret do 1. a Matyáek je hezký jméno a bude česky nebo Mathy(i)as?? A taku do porodky jsem dobalila za prasknutí vody, já jsem v tomhle hroznej flink. A na ty odběry Pipina - já jsem Vojtu musela mít na klíně a jetě mu překříenýma nohama dret jeho noičky a jetě dret ruku, stejně se mi vysmeknul, oni vyvinou obrovskou sílu, take já bych poádala sestřičku, aby ho přidrela.
KOtr - o Ronje jsem to četla včera a moc a moc jí to přeju, aby to byl páreček, ale byla tajemná a vydrela nic nevykecat. Sice tam nepíu, ale čtu (přiznávám se). A malý Sádě se má skvěle k světu, koukala jsem na fotečky, ale pořád je to takovej malej králíček mudlíček.
Niki - co to jako je roztěp pindíska?? To jsem jetě nikdy neslyela.
Tak a u nevím co jsem to chtěla napsat, asi půjdu netit vánoční dárky, tedy nejdřív musím někde vyebrat praule.
Jj, na na Fotolabu mají nějakou akci - stáhne se program, pak se jim tam dají fotečky a oni vám z toho vytvoří kníku, vidím to u nás jako super dárek, nemusím nic tvořit, mají akci je to za 300 a dalí vychytávky tam mají, tak mrkněte. Mě to říkala kámoka. Jdu se na to juknout.
Není tady
Pavlí- já teda nevim,ale nejspí by jsi měla vzít někoho s sebou na ty odběry.Protoe kdy Tomovi brali krev,tak jsem ho drel manel,já a jetě p.doktorka a sotva jsme ho udreli.Ale třeba je to jen tím,e Tom má z doktorů u hrůzu.
Není tady
Marti, o nespání bych taky mohla psát, ale neboj fakt se to do pár let zlepí , hele nemla mě
Niki, e by taky netovice? Snad ne, u nás bylo fakt pár dní na blázinec, ječel bolestí, no horor, kdy on na těle nemá nic, ale pindína má teda megaosypanýho, u to natěstí zasychá huráááá, o víkendu u konečně půjdeme ven.
Není tady
Holky,tak mi jsme při těch horečkách měli nejdřív dva dny pupínky a pak se z nich udělaly puchýřky a dalí den praskly.A netovice to nebyly.
Holky,ohledně toho spaní v noci,snad to nezakřiknu,ale u nás u se spí celou noc( 2měsíce),občas si zabrečí max.2x za noc,ale to u málokdy.Ale musím říct,e spí na mý posteli,já na R. a R. spí větinou v obýváku(podootýkám e dobrovolně,natáhne se,e si odpočine a je tuhej).
Není tady
Ahoj babuchy já mám takovou radost z Ronji
Rendi, prosímtě co to ty tvoje děti mají s těma nehtama to se mi taky nezdá, e by to bylo vitamínama.
Niki, e by netovice???? Mě mudr říkal, e teď začínají řádit .
Marti, teda tobě u Vojtík nespí ani přes den a to v noci jako nelehne a nespí jo ????? To mi hlava nebere a díkas na ten fotolab juknu
Pavko, hele dr se a jméno je pěkné já ho chtěla nejprve pro kluka taky, ale je jich nějak moc A je fajn, e jste se shodli a pro holku bude jaké kdyby náhodou.......
Dnes byl nádhernej den klidně bych toto počasí brala do jara
Není tady
Niki, tak co???
Rendí - taky se mi nějak nezdá, e by to bylo u obou vitamína, to bude nějakej zádrhel. A má pravdu, ve kolce jedou podle plánu výivy, take vitamínem to nebude.
HOlky, asi si myslíte, e kecám, ale on v noci fakt nespí, na dneek jsme si od 3 do 4 povídali - zopakoval mi vechna slova, který umí, pak se chtěl chovat, mazlit a pak na mě dělal mainku . A to nepočítám kolikrát k němu letím (napít, najíst, napít a pořád dokola). JInak nemáte nějakej recept, jak ho donutit, aby jedl přes den. Co měl ty teploty, tak přes den nejí vůbec. Sní pouze jogurt paolu a pije mlíko, pokud mu dám polívku nebo něco normálního - tak okamitě zvrací, tak si pořád řikám, e to je těma hlenama, co má pořád v krku a zvedá se mu aludek, ale nevím. JInak se samozřejmě v noci cpe mlíkem a kaí a přibral 1/2 kg. Take tak. A přes den nespí proto, protoe vstává pozdě a spát by el tak ve 4 odpo, a to se mi teda dávat nechce.
Tak tu koukám na Jandovou v Talentmánii, a co to nevidím, má venku bradavku:lol: No a asi i kus ko..... To je prča.
Sylvi -
Není tady
No jo Marti, já vim .
Hele s tím jídlem, u nás je to taky tak, Pátín se zlepuje a teď, jinak Onďák taky nic moc, spí teda nic. Akorát teda co miluje - mandarinky a pomeranče, jinak banány nijak extra, jablíčka občas.
Tak já jdu, Ondín taky dneska přes den neusnul a teď jetě taky nespí, take se doaduje pozornosti, tak páček.
Není tady