18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ajojky sluníčka!
Teď jsme doli z Nelinkou z mateřského centra.Dělali jsme takové obrázky barvama a prstíčkama.Bylo to moc hezké a zajímavé a za chvíli vedu Nelinku k babičce a vyrazím na zumbu.
U se těím!
Pavli tak to ti závidím!Va si vagrové.
My jsme spolu vycházeli dřív dobře a moc.Jenome to jsme jí jetě vechno "rala" a hltala.Ale postupem času se mi otevřeli oči a zjistila jsem jaká je!
Prostě nesnáím vypočítavé,a já říkám vyčůrané lidi.Kteří ze sebe dělají něco co nejsou.Ale je to rodina a snaím se s ní vycházet v rámci moností dobře!
No jo rodinu si člověk nevybírá!
Tak holky mějte se!
Není tady
Ahojda babuchy
Tak ma novém BB jsem taky registrovaná a nevm ani jak to tam chodí páč jsem do ádné diskuze nepřizpívala,ale ke fakt, e nás to čeká a nemine .
Marti, tak to je supér, e je Vojtín v pořádku zapla bůh za to .
Kotr, teda vy jste dopadli fakt v rodině nikomu nic to není to pravý ořechový .
Zuzi, neboj nejsi sobec jen to je to líto.A neboj ne se naděje bude taky těhulka
U nás to je tak, e s naima se vidím cca 1 za dva měsíce a tchýni mám dole, ale to není taky dobré páč jí mám neustále za pr...í . Se vagrovou vycházím dobře.
Sylvi, tak koukám, e u vás jsou ty netovice hned dvojmo, ale zas to budete mít za sebou tak vydrat .
Rendi, kam vy na ty nemoci fakt chodíte to zní hfrůzostraně s těma nehtama jsem zvědavá co to máte .
Jinak v 19:00 jdu na zumbu tchýně bude dnes hlídat. Já se táááák těíííím jsem nebyla celý minulý týden a v pondělí taky né
Není tady
Zdarec,
u nás u je 100% zdrávo, lítá jak blázen, zlobí íleně a neposlouchá vůbec, take je to celej uslintanej Vojta. Testy z krve má naprosto v pohodě, take fakt hnusná chřipka a ty pitomý pičáky do toho, ale jak to má člověk poznat, e jo. U Nikči jsem tohle fakt neznala, prostě najednou byl zub a nic k tomu. Fakt jsou ty chlapi z jiný planety , a to u takhle maličký.
Jinak J. odpadl, má teploty a je prostě íleně milej....... asi tak. Ale nějak mě to netankuje, prostě nemocnej chlap.
Rendí , jak jste dopadly???
Tak mám umytej kočár, vytřeno, umytou kuchyň a jdu si pustit Soukromé neřesti, tak jsem zvědavá, jaký to bude.
Jj, Vojtín bojkotuje postýlku, nemáte nějakej fígl, jak ho donutit, aby tam spal aspoň od půlnoci do rána??? Co Beruko, nemá něco v rukávu????
U mě nic nenapadá.
Není tady
ahojky
Silw: krásné fotky, a hned na té první jsem se musela smát, jak má Dany jednu noku - chodidlo propnuté do obloučku ... přesně tak to dělá Verunka, doteď jsem myslela, e to je jen její specifikum ... a mrzí mě, e jsi na vechno sama :-(
Kotrmelí: super zprávy, e máte ukončenou tu starost s autem ... i kdy s tím máte jetě práce, aspoň je u pokoj a ne nadarmo se říká "po přízni řízni" e? ... jo a nevím, jestli jsem ti vlastně napsala o tom naem Bolderu, ale reklamaci nám vyřídili úplně totoně
Zuzi: nesmutni , miminko bude brzy ... aspoň bude Nelinka zas o kousek starí a rozumnějí a o příbuzných (některých) je lepí raději pomlčet, to znáám! (apropo, Fidorka má svatou pravdu, nenapsala bych to líp)
Marti: to je super, e je Vojta nadobro zdráv
Rendi: jak jste na tom vy a Michalka
no a jetě jsem si vzpomněla na nový Babinet, taky jsem tam zaregistrovaná jako Cassiopeia, ale vůbec tam nechodím ... a přimlouvám se té za vytvoření privátní skupiny, ráda bych si taky postěovala, ale veřejně si to neriskuju
holky to nae dítě začalo na vechny děti (vč. puberáků) ukazovat a říkat "mimijo" (tzn. miminko) - dneska jsme takhle ly a svým konstatováním, e je mimino, skoro rozbrečela tak 7mi letou holčičku, co la proti nám s babičkou ... u hlubokých kočárků jí musím nazdvihnout a minuty hledí na drobečka a kvičí nadením ... dalí kapitola je pes (popř. kočky) .... desítky minut stojíme u kadé brány, za kterou pobíhá rozladěné a nervní zvíře momentálně nae nejoblíbenějí zábava
Není tady
Dobré ránko holky!
Píu vám,jak mě teď Nelinka dostala.Tento týden začala krásně mluvit ve větách a já jí teď říkala,e si má sednout do křesla,e začne Kouzelná kolka.Nelinka mi na to odpovídá:Maminko bude tam Frantiek?No zklapla mi čelist!Je to ikula!
Není tady
Ahoj
No vak říkám, e Nelinka je nejukecanějí, fakt ikulka. Já tedy nevim jak u ostatních ale těpule stále mluví jen v samostatných slovech, věty ani omylem.
Cassi u nás je kadý dítě taky mimi a při tom mu nějak nezdůzazňujem e bude mimi brzy doma. Prostě si to spojil s dětmi jak takovými. A vem dospělým říká pán,tak se snaím aspoň o rozdělení pán/paní.
Jsem si vymyslela dárek k vánocům pro mě, nový foák tak uvidíme jestli se Jeíek "pochlapí" nemusím mít nic extra drahýho. Ten digitál co máme není patný, ale u nefunguje zoom. Koukala jsem e ly celkem s cenou dolu. Nemáte nějakou osvědenou značku? Jsem amatér a chci ho jen a obyč focení.
Jo a co se týká dárků, co pořizujete dědečkům, který nemají ádný koníčky, nic nepotřebují, vechno si sami koupí je to ořech u tchána kadý rok. Nepije tvrdý, take flaka nic a iku salámu a ap. zase odmítám já. To není podle mě dárek...
Není tady
Hojky,
Teda Zuzi, Nelča je fakt straně ikovná. Terezka mluví taky pořád jednoslovně. Ale u aspoň zopakuje opravdu vechno. Jediné, co jí ve slovech dělá problémy (kdy nepočítám R) je L. To pořád vynechává, ale na to přijde
Vlastně teď mi dolo, e pouívá jednou dvousloví. Při loučení. Říká Ahoj tati (babi, mami, pipi, pejsku...)
Pavli, já jsem si nechala udělat pro vechny babičky (i pro tchána, který ije sám) fotokalendáře Terezky, přes fotolab. Zítra si pro ně zrovna jedu. Tchám asi nebude toli nadený, jako babičky, ale taky nevím, co jiného pro něj vymyslet
Jinak jsem během tohoto týdne stihla sehnat skoro vechny dárky, take u to mám z krku. Jen počkám, a mi to vechno přijde domů. U mi chybí koupit jen pro Z. (ale u ho mám vyhlídnutý) a pro starího bráchu. Ale tam čekám, a se jim potvrdí, jestli to teda bude ta holčička. Zatím to mají na 80 procent. Chtěla bych jim koupit něco růového, neutrálního u toho mají dost.
Rendi, taky mě zajímá, co s Michalkou a nehtama. je to fakt zvlátní
Marti, to je super, e u je Vojtík v pořádku!!!
A Terezka se tenhle týden naučila krásně poprosit, kdy něco chce. Ale pěkně toho zneuívá, i u věcí, které ji opravdu dovolit nemůu
Není tady
Fotokalendáře jsem dávala v loni, letos se mi do toho nějak nechce. A to jetě mají skoro vichni narozky (tchýně, synovec, neteřinka, máma, brácha....) tak nějak nevím co pořád vymýlet. Nejjednoduí jsou děti
Není tady
Ahojky, tak noc u nás ukrutná, Ondín má netovice po těle malinko, ale na pindíkovi přímo horor, take jsme ani nespali, snad u to začne zasychat.
Pavli, takhle to máme u nás, tchán koníčky nee - prostě to samý, take dáváme dohromady oběma i s tchýní poukázku do krámku v určitý ceně a oni si pak sami vyberou, co chtějí, protoe přesně jak píe, trefit se co chtějí nejde, nápady nejsou, take dáme nákupní dárkovku a máme vyřeeno, protoe jak píe lahev se salámem taky nedáváme.
K obědu dělám zapečený brambory, tak je jdu doohlídat a padnu asi za vlast, jsem teda totál, zatím pááá.
Není tady
Ahojky,
nějak jsem se nedostala, nebyl čas!
Dneska jsme byly s Terinkou u zubaře, byla jsem překvapená jak na ni hezky mluvil, chválil a uklidňoval ji, no nebylo mu to nic platný, stejně ho rafla do prstu
Na nový BB jsem se zaregistrovala, ale spí jen aby mi někdo nevyfoukl nick. Ani jsem to moc nezkoumala, take nevím. No zvyknu si na vechno
My jsme taky loni dávali fotokalendáře, to byl boí dárek, vechno jedním vrzem a měli z toho radost. Letos nevím, chtěla bych něco podobnýho, moná nechám udělat fotoplakát a dám ho do rámu a bude to! Nejsem si jetě jistá!
Jinak mám zatím jeden jedinej dárek na vánoce, pro Terezku Duplo, ale teď jsem vykoumala dalí dárek, objednám jí takovej ten dětskej stan http://www.funkids.cz/cz/menu/313/katal … 4-x-94-cm/ , ona má ráda vechny moný schováčky a bunkry take myslím, e se jí bude líbit.
Jinak vem marodkům přeju brzký uzdravení!
Zuzi Nelinka je ikulka
Není tady
Ahoj vem
Tak máme po focení tak jsem zvědavá jaké budou fotečky .
Silwi, nad těma vaima klukama jsem se rozplívala moc jim to sluí, ale vy tam nejste ????
Marti, je fajn, e je Vojtík zase Vojtík
Zuzi, Nelinka je fakt ikulka asi nejukecaněí jarňátko .
Rendi, co ta Michalka jak jste dopadli??,
Jo a mám dotaz na Silvu ohledně netovic. Máme teď monost jt ke vagrové na odchyt právě je dostali, ale nevím jak dlouho je inkubační doba a atd prosím o podrobnějí info Děkuju
Není tady
Ahoj holky,
já tu měla na focení 15M dvojčata a jsem zpocená a tam.. :-) Mazec.. Měla jsem radost, e Fífa v půl 1 usnul a 5 minut po tom, co přijeli, tak ho vzbudili... Take spal 45 minut. Aspoň večer odpadne brzo..
Teď kouká na Teletubbies a cpe se pagetama. Za hoďku jedeme plavat, tak se tam utahá.. Snad nebude protivnej.. Vzbudil se s pláčem.. Chlapeček toti ječel.. Mohla jsem s tim počítat, ale jinak to nelo.. Děti spí dopo i odpo, tak jedinej volnej čas byl po obědě...
Večer vás musim dočíst, nějak nemam přehled, co se děje :-)
Není tady
Ahojki,
morduju se s kalendarema, at mam nejaky darek navic, tak moc nestiham
Dekuji za pochvaly fotek Jani, my tam nejsme, manzel take fotil a ja zachranovala svetla, stojany a rekvizity, takze jsem byla zpocena az ... Jinak ta inkubacni doba nestovic je prumerne dva tydny, obvzkle nebyva kratsi nez tyden a ani delsi nez tri nedele.
Niki, tak tobe nestaci tvuj raubir Ale si sikulka, jak zvladas to foceni...
Darky k Vanocum postupne prichazeji, dnes dorazilo velke depo s dverma, to bude radosti, snad to nevystrachaji driv...
Tak pa, jdu klukum dat svacu a dorazi kamoska se dvema klukama, tak bude zas coro moro
Není tady
Jani, inkubační doba netovice je co jsem se dočetla průměrně 10-23 dní, take doba poměrně dlouhá, kdy to vezmu u nás, Patrik se osypal dva týdny po Míovi a Ondra pak dva dny po Patrikovi, take Patrik za dva týdny a Ondra za dva a půl, přitom prý je člověk infekční u dva dny před výsevem. Jinak můu teda z čerstvých zkuenosti říct, e Mía sice nejstarí měl nejlepí průběh, nebýt tečkovaný, tak jsme nevěděli, e je má, Pátín je taky docela v pohodě, u se mu začínají dělat stroupky, občas má tendenci se podrbat ale Ondín, to je teda. Na tělíčku jich má opravdu pár, ale na pinďovi a v oblasti pleny je to mazec, take teď ho přebaluju opravdu hodně často a mau imazolem, který vysuuje, krom toho občas koupele v hypermanganu, mám tu nakoupenou asi tunu léků proti svědění a nakonec musím teda zaklepat vypadá, e zabral aerius, co tu mám od doktorky a dala jsem v nouzi největí, protoe se chudák úplně prohýbal do luku, jak ho to bolelo, zřejmě se mu ulevilo, u spí od půl druhý, take dohání, co zamekal, no uvidíme, co přinese noc.
Ale kdy to vezmu z druhý strany, jsem ráda, e to budeme mít za sebou se vema a je klid, take popřemýlej a uvidí, kadopádně si připrav lékárničku, já teda osobně tekutý pudr nepouívám, mau tím imazolem.
Zkrátka počítej, e by se osypala v konci druhýho týdne, co vím i od známých a jinak tak za týden a půl a dva týdny je to fajn, take v kalendáři krtám dny.
Není tady
Ahojky!
Podávám hláení:Nejdřív ná dr. chtěla poslat hned na koní,ale nakonec řekla,e Míe chybí vitamíny,hlavně vitamin A.Dostali jsme supradyn a jetě jeden sirup,Mía má jíst hodně jater,červeného masa a ořechu a promazávat prstíky imazolem.No jsem zvědavá,zatím nepřibyl dalí nehet,ale kdyby jo´,tak nebudu čekat a jedem na koní.Tak asi tak u nás.
Marti-jsem ráda,e u je Vojtín ok.Tom teď u tři dny ječí od rána do večera(natěstí v noci spí),koukala jsem mu do pusy a dvoum pětkám jsou vidět pičičky,tak us se modlím,aby vylezly co nejdřív.
Není tady
Teda holky tady se to hemí nemocemi.Ach jo!
Drte se mamky!!!!!!!
MY jdeme na focení s Nelinkou zítra sem do kolky,budou fotit takové ty Vánoční fotky ,tak nás tchýně pak zavolá a necháme si vyfotit i Nelinku.
Tak pa,musím končit,protoe dítě do mě neustále vrtá!
Není tady
Brej večír,
Zuzí - Nelča je prostě ukecaná enská. Vojta sice mluví, ale ve větách tedy rozhodně neee. Takový ty krátký spojení deme pápá, tojta hačí, máma hají, táta hačí, tojta eee a tak. A Frantika milujeme, take ráno čučíme na KOuzelnou kolku (a vlastně teď u i odpo, protoe je tam zima) a pak jedeme Up.parádu a pak jdeme ráno ven.
Jani - jak to tu počítám, byly by jste tečkovaný těsně před vánocema, já bych je chtěla taky, ale a po vánocích, u nás je zatím nikdo nemá, uvidíme.
Rendí - e by to byl jen nedostatek vitamínu a takhle drastickej, to je divný. Ale třeba jo. Tak já bubu k vám chodit na jatýrka, ty já miluju, takhle na roni, ďábelský jatýrka, no a slintám tady, asi je budu muset udělat.
Holky, tak u nás se v noci blinkalo 2x, nevím jestli to měl z toho kale nebo ze Sunaru, co jsem mu koupila (neměli jeho mlíko) , uvidíme dnes. Tak mám zase vypráno. A pro změnu nejíme!!!
Jdu na Ordinaci a dnes si dám i Zoufalky (tedy snad v klíííídku).
P.S. Mám rýmu jak trám, pálí mě v krku , hlava bolí, auau. A moje drahá polovička celej den hajala, páč mu bylo ukrutně zle (měl 37st. ) a já celej den lítám jak magor. Take jdu si udělat čaj, narvat nějakým utrejchem a zítra třeba tu teplůtku vyenu a na 37 a budu tu umírat jako ,,,,,,,,,,,,,,
Není tady
Ahojdá
Zuzi téda koukám jaká je Nelinka ikulka s tím mluvením, v tomhle teda fakt nebodujeme , u nás stále ty samý slova a jinak ukazuje a dělá hm hm hm. e by dal dohromady větu to ani náhodou. Teď začal pomalu u nějaký slova opakovat, ale evidentně se mu moc nechce, ale počítám e kolem druhého roku to přijde najednou a nebude k zastavení Teď máme nově AŇO (ano), TINK (tank) díty (díky) a to je asi tak vechno.
Rendi ono to asi bude moný s tím nedostatkem vitamínů, ale zase na druhou stranu je to lepí ne kdyby to byla nějaká choroba Takhle doplníte vitamínky a bude zase dobře.
silwanko dovedu si to ivě představit jak jsi tam lítala a zachraňovala světla, dekorace atd, Erik taky nenechá nic na pokoji
Holky na novém BB u Fidorka zaloila i diskuzi naich jarňátek, tak přijďte mrknout, zaregistrovat a tak, a se tam troku rozkoukáme
Yvetko ten dětskej stan se bude Terezce určitě líbit, nai ho mají pro Erika k vánocům a myslím e bude nadenej, taky se pořád někde schovává a dělá BAF , dokonce sehnali za stejnou cenu jak je v tvém odkazu, ale jsou to dva stany spojené tím tunelem.
nevím jestli jsem vám psala e Erik teď pořád chce koukat na Nekonečnej příběh a Straidla z vikýře a pak kdy jdeme večer po bytě tak se pořád ptá jestli tam není bubu
martinko uzdrav se brzy, protoe jak má chlap teplůtku tak ho k ničemu nedonutí a stejně se bude muset postarat, moná jetě kdyby byl zdravej, ale takhle fakt nemá anci si lehnout a kurýrovat se Ach ti páni tvorstva
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
Ahojdá
Zuzi téda koukám jaká je Nelinka ikulka s tím mluvením, v tomhle teda fakt nebodujeme , u nás stále ty samý slova a jinak ukazuje a dělá hm hm hm. e by dal dohromady větu to ani náhodou. Teď začal pomalu u nějaký slova opakovat, ale evidentně se mu moc nechce, ale počítám e kolem druhého roku to přijde najednou a nebude k zastavení Teď máme nově AŇO (ano), TINK (tank) díty (díky) a to je asi tak vechno.
Rendi ono to asi bude moný s tím nedostatkem vitamínů, ale zase na druhou stranu je to lepí ne kdyby to byla nějaká choroba Takhle doplníte vitamínky a bude zase dobře.
silwanko dovedu si to ivě představit jak jsi tam lítala a zachraňovala světla, dekorace atd, Erik taky nenechá nic na pokoji
Holky na novém BB u Fidorka zaloila i diskuzi naich jarňátek, tak přijďte mrknout, zaregistrovat a tak, a se tam troku rozkoukáme
Yvetko ten dětskej stan se bude Terezce určitě líbit, nai ho mají pro Erika k vánocům a myslím e bude nadenej, taky se pořád někde schovává a dělá BAF , dokonce sehnali za stejnou cenu jak je v tvém odkazu, ale jsou to dva stany spojené tím tunelem.
nevím jestli jsem vám psala e Erik teď pořád chce koukat na Nekonečnej příběh a Straidla z vikýře a pak kdy jdeme večer po bytě tak se pořád ptá jestli tam není bubu
martinko uzdrav se brzy, protoe jak má chlap teplůtku tak ho k ničemu nedonutí a stejně se bude muset postarat, moná jetě kdyby byl zdravej, ale takhle fakt nemá anci si lehnout a kurýrovat se Ach ti páni tvorstva
Ty, ale umí člověka potěit, fakt. Náhodou to dneska funguje, hulákám tu čajíček, suenčičku, práíček a musím toho vyuít a zneuít. Tak blbě mi zase není, ale potěí to, kdy někdo lítá pro změnu okolo mě.
Není tady
Hezký večer,
tak jsem se troku poprala s tím novým babinetem a podařilo se mi vytvořit metříky i avatara A taky jsem napsala do naich nových Jarňátek, aby to tam nebylo moc prázdné
Koukám, e se tady pořád marodí... Já se pořád tak straně modlím, aby se nám vem letoní zimu vechny nemoci vyhnuly velkým obloukem, protoe to u nevím, jak bych zvládala. Stačí, e mě kadý večer bolí záda a kyčel....
Terezka dneska měla extra vztekací den, nevím, co to do ní vjelo, ale pořád se jí něco nelíbilo Nakonec se aspoň vyblbla v solné jeskyni a já jsem měla hodinku naprostý klid a vyvalovala jsem se tam na lehátku
A jdu si lehnout. Sice tu mám plný ko prádla na skládání, ale nechce se mi... ono to do zítra nikam neuteče, stejně to za mě nikdo neposkládá...
Dobrou noc
Není tady
Ahoj holky, zdravim do sychraveho rana!
Pozerame Bambulkine dobrodruzstva, tak si aspon postu vybavim
Len toho marodenia je tu uz nejak moc, tak sup, sup, uz aby ste boli vsetci, maminky aj deti zdravi... Mna uz trapilo to nocne pokasliavanie, vzdy v druhej polovici nocneho, aj denneho spanku mal take 15 minutove zachvaty kasla, nez vykaslal nahromadene hlieny, uz som vyskusala vsetko mozne a nic, tak som vcera este skusila homeo a div sa svete, uplne kludna noc, tak dufam, ze uz to nadobro zazehname... Ale inak je v pohode, cez den nezakasla, hrdlo kludne, pluca ciste...
Zuzi, nech vam vyjde fotenie a Nelca je fakt sikulka s tym rozpravanim... My sme na tom asi ako Ericek od Kotr, vety nedame, ide v stopach Tomaska a vravi zatial len prve slabiky slov, plus teda obrovska skala zvierat, to musim uznat, ze mu ide vyborne... A zacal neskutocne opakovat - napodobovat, vcera sme citali knihu o zvieratkach a kazde zvierattko som mu ukazala ako chodi a on sam od seba zacal opakovat, nasmiala som sa ako uz davno nie... A minuly stvrtok sme boli na ocnom, tak som ho narychlo ucila citat tie obrazky, tak vedel ukazat, kde je konik, domcek atd., vedel vsetky, ale povedat nie... Tak sme citali tym sposobom, ze sestricka ukazovala obrazok, a ja s Dankom sme mali v rukach tu tabulku s obrazkami a on doktorke ukazoval, co vidi, co ukazovala sestricka... Som bola fakt ocarena, lebo som tu tabulku vytiahla den pred tym, ze to skusim... Dr bola z neho hotova, tak sa zda, ze sa to zlepsilo, osi boli v poriadku, tak na jar sa definitivne rozhodne, ci budeme potrebovat brylky alebo nie.
Ja som dnes nejako mimoriadne pilna, uz mam oprane a prezlecene postele Tak sa majte pekne!!!
P.S> Som sa zabudla a zas neskoro vsimla, ze pisem slovensky, tak uz to tak asi zostane. Ako nechodim do prace, tak stracam dovod "mluvit"
Není tady
Tak jsem taky něco napsala na NBB , ale musíme se s ním nejprve zít jde o zvyk .
Tak nakonec jsem volala mudr ohledně těch netovic a ona je zatim nedoporučuje teda pokud je nechytíme někde jinde prej teď začali řádit, ale prej to stačí nechat a do překolního věku a hlkavně teď jí nevysvětlím, e si to nesmí krábat tak aby neměla jizvy.
Jinak vem marodům přeju brzké uzdravení
Není tady
Ahojky!
Tak jsme zpět z focení!Nelinka prostě neuseděla,tak jsem se musela s ní.Ale vypadá to moc hezky,co jsem viděla na foáku!
Silvi chvilku mi trvalo to přelouskat,ale dobrý!My jsme takoví skoro Slováci tady(cca.15 km od hranic).
No snad brýlky nebudou potřeba!
Jinak jsem se zaregistrovala na novám BB a jsem z toho uplně znechucená!!!!!!!Není to ono!
Jani asi má Dr. pravdu!
Není tady
Jani, vidí, tak s netovicema vydret , já musím zaklepat, Ondín u je podstatně lepí, take takový ten hororový průběh měl 4 dny, fakt ani nespal, ale kupodivu teda puchejře nedrbal - mazala jsem imazolem a teď mu dávám druhý den aerius a paráda, ani nevypadá, e by svědilo, nopak tu vesele řádí po bytě. No u se těím e za chvilku můeme ven - základka bude mít vystupování na konci listopadu - na první advent dole ve městě slavnostně rozsvicují vánoční stromeček, tak je jasný, e tam jdeme , take paráda konečně.
K obědu dělám čínu, tak jdu kuchtit. No novým BBN jsem registrovaná u delí dobu, ale chodím teda zřídka, mám zaitý tenhle. Chjo Ondín u zase táhne hadici od vysavače
Jetě k tim netovicím, Jani Mía to chytil defacto v devíti letech a můu říct, e měl nejlepí průběh, bez teplot, jen pupínky, ani ho nesvědily a naopak Ondín měl ten průběh nejhorí, no hurááá, e u je ta nejhorí fáze za náma.
Není tady