6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítejte na chatu jarňátek 2009
Vzhůru k dvěma svíčkám na dortu! :
JanaT
26 let, snaení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Elika
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
Imzadi
24 let, snaení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
Rendas
29 let, snaení o 2.dítě od 12/2007, doma u je 3,5letá Michalka
Tomáek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Berka
29 let, snaení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděloní těhotenství v rohu děloním) vyly // 4.7.08 a narodil se
Tomáek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Kotrmelína
31 let, snaení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondráek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
Luciana81
28 let, snaení o 3. dítě jeden rok, k brákům Filipovi (2000) a Tomáovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
Eweli
xx let, doma u holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
Zuzanecka
23 let, snaení od 11/07, nyní se po váných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Martina33
33 let, doma u 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
Abby21
22 let, snaení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Nikulka83
27 let, první mimi, snaení od 12/2007
Filípek
narozen: 27.03.2009 ve 22:10
míry: 3000g a 51cm
web: http://nikulka83.rajce.idnes.cz/
Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Zaječice
27 let, snaení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
Pavka
30 let, snaení o první dítě od 03/2006
těpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snaení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
Sussannka
27 let, snaení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
Tereza82
27 let, doma u 19měsíční Vojtíek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
Upravil(a) jarnata2009 (8. 11. 2010 20:37)
Není tady
Ve nej do nového chlívečku a hlavně hodně zdravíčka pro nás pevné nervy a Pavce krásný porod si myslím, e v tomto chlívku to bude páč mi moc nekecáme
Tak jen to co si pamatuju ze starého chlívku
Marti, teda ta vae doktorka mě fakt dostává rychle k jiné a hlavně a udělají Vojtínovi vekerá vyetření
Pavko, teda toto letí
Jo taky jsem se u dočetla, e ten rodičák nám vemou vem akorát je to na posrán........
Fí já se úplně kochám tou tvojí mozaikou máme ty jarňátka prostě nádhernýýýýý sluníčka nae
Není tady
Aááá, take nakonec nový chlíveček jetě tady? Tak rychle kecat, kecat, a ho stihneme dokecat
Ale nemohla jsem nás najít, to JARO se mezi ostatními diskuzemi hledalo lépe, ne kdy je to teď malým
Jetě jsem chtěla poradit, dneska jsem znovu nakoukla na nová babinet, protoe jsem se tady dočetla, e tam jde změnit pozadí a barvy na nějaký styl Klasik. A je to fakt o 100 procent lepí, připomíná to tenhle babinet a daleko lépe se v tom orientuje. Tak snad vám to taky některé pomůe. Hlavně se tam aspoň vichni zaregistrujte, a vám někdo nelohne přezdívky
Tak jetě jednou do nového chlívku vechno nej nej A Pavli, drím palce, myslím, e to v tomhle chlívku sihneme obě
Není tady
Ahojky holky!
Dočítám jen zběně.Nějak nestíhám!
Tak hurááááááááááááááááááááá v novém chlívečku!
Asi zaloím protest,nechce se mi na nový BB.
Marodům a se brzy uzdraví.
Jo dědu nám zítra převáí sem do nemocnice,prý ve Zlíně u pro něj stejně nic nenadělají.
Není tady
Přeji ve nej do nového domečku.A hlavně zdravíčko a zdravíčko.
Holky,já u se z toho zbláznim,nám se ty nemoci asi nevyhnou,u nemám sílu,ve se s..e.Zajímalo by mě,kdy to skončí a budem ít v klidu.Omlouvám se,e to tu píu a prudim,ale aspoň si třeba ulevim.
Zítra letím s Míou k dr. Během týdne Míe slezly 4 nehty a začíná to u lůka.Kdy to byl první nehet,tak jsem si říkala,e si do něj nejspí bouchla a ona si ho oďobala,ale během dalích tydne dalí tři.Vypadá to hrozně děsivě,tak se bojim,co to má ach joooo!!!
Marti-jak je dnes na tom Vojtín?
Upravil(a) Rendas (9. 11. 2010 12:10)
Není tady
Čau holky,
ráno jsme byli na krvi, tak zítra budou výsledky, jsem zvědavá, co mu najdou, ale asi nic, e. Včera u jsme nevěděli co, tak jsme mu začali mazat gelem zuby, a ono to na chvíli zabralo, spal i dvě hodiny v kuse, tak nevím jestli fakt zuby a chřipka a vechno dohromady, no , uvidíme.
Rendí - zrovna včera jsem na tebe myslela, jak jsi psala, e jste v poho, ádný nemoci, jsem si říkala, no, konečně a ouha , u je to tady. Včera někde dávali dokument o nehtech, e se z nich dá poznat jakákoliv nemoc (od loutenky, chřipky) a prej je důleité sledovat stav nehtů, moc vám přeju, aby to byla nějaká "prkotina", ale to asi nebude, kdy se to takhle rozjelo. Tak posílám moc a moc zdravíčka.
JJ, Vojta je s tatínkem naproto hodnej, hraje si sám, nezlobí, kouká na pohádku a tak, prej si to spolu uívali, páč já jsem si dovolila jít na nehty po 19 měsících a byla jsem pryč dvě hodiny. To byla taková krása.
Není tady
Ahoj,
Rendi, co to čtu? Teda, to chápu, e tě to vyděsilo! Tak drím palce a´t to není nic váného! Máte toho opravdu moc, u ti taky přeju abyste byli konečně v pohodě
Jene zima je na krku, pochybuju, e bude líp, spí si tady teď budem pár měsíců brečet na rameni, ale hlavně a se nám vyhýbá cokoli váného! Vem!
my dneska byli po týdnu venku, nebo resp. mezi lidma, byli jsme v herně, to bylo radosti Teď Sam vychrupává a odpoledne ho jetě protáhnu na procházku, stejně potřebuju jít na Pankráxc k řezníkovi pro mletý na lasagne.
mám radost e je venku tak pěkně!
Jinak jsem se zaregistrovala na novej BB, kterej je teda megahnusnej a přimlouvám se za to, abychom se tam přesnuly v co nejzazím termínu, a a tak po 3. upomínce moderátorů
Není tady
martina33 napsal(a):
Čau holky,
ráno jsme byli na krvi, tak zítra budou výsledky, jsem zvědavá, co mu najdou, ale asi nic, e. Včera u jsme nevěděli co, tak jsme mu začali mazat gelem zuby, a ono to na chvíli zabralo, spal i dvě hodiny v kuse, tak nevím jestli fakt zuby a chřipka a vechno dohromady, no , uvidíme.
Marti, můe to být dohromady, kdy jsou zuby, je slabí imunita a pak se lehce něco chytne. Tak vzniká i mýtus, e k zubům patří třeba horečky atd.
Není tady
Přikláním se k Fi, a na novej BB a po urgencích!!! Asi půjdeme na chvilku ven, Vojta nemá zatím teplotu, tak oba potřebujeme ven na čerstvej vzdouek. Zatím pá
Není tady
Ahoj holky.Jdu se vykecat.
Dnes má neteřinka Amálka 1 rok a dnes jsem se dozvěděla,e vagrová je opět těhu.
Tak mám z toho takové smíené pocity.Zvlá,kdy je vagrová pořád u tchýně,protoe vára pracuje na slovensku a jezdí jen na víkend a někdy ani to ne.
A co si budem povídat,taky trochu árlím.Já myslela,e budu těhu dřív.
Není tady
Ahoj holky, do noveho domecku preji co nejmene starosti, zadne nemoci (alespon ne vazne) a co nejvice radosti
Vim, ze nas cekaji nemoci, jak pise Fidorka, ale mame pred sebou svetlo v tunelu - jaro a s nim druhe narozeniny nasich prdolek... Ja vim, moc predbiham, ale posledni dny me tak navnadily (myslim to, jake bylo pocasi, teda alespon tady u nas prijemne teploty a slunicko), ze nechci zadnou cvachtanici, mraz - 20 a podobne hnusy
Holky, musim vam rict, ze po temer dvou tydnech doma a ocekavanem pekle po nastupu do skolky Tomasek prekvapil, neplace a je v pohode. Dostala se mi do ruky bezvadna knizka, ktera nejspse pomohla, hodne jsme ji spolu cetly a tak asi prinesla ovoce...
Rendi, to co ctu vypada fakt desive... priznavam, ze vubec netusim vo co go, tak doufam, ze se to podari zastavit a Misa bude rychle fit.
Registruji vychazku u Fidorku, coz je super a verim, ze si Sam uzival... Marti, co vy? jak valcite?
JInak jsem se byly ve ctvrtek fotit, vyhrala jsem profi foceni na FB, tak kdo bude chtit, muze kouknout sem:
http://sita.rajce.idnes.cz/rajecka/
A prcham, jdu na prezentaci noveho fotacku, co jsme si vyhlidli a pak na vytvarku.
Vecer jsem tu jak na koni
Není tady
Zuzi, priznam bez muceni, ze vim, jak ti je... Taky asi zarlim, ze jak moji rodice, tak tchani pomahaji vic nasim sourozencum nez nam... Docela jsem zklamana - cekala jsem ze mamka zavita casteji, kdyz je v duchodu, s tchyni uz jaksi nepocitam. A kdyz vidim tehuli, taky zarlim, nemusi byt ani z rodiny. Ale cim dal vic si uvedomuji, ze u nas uz je odpiskano. Ale ty se neboj, Nelinka bude mit sourozence urcite coby dup
Není tady
Zuzi, no tak, hlavně e má svoje nádherný a jedinečný bobuátko A nechci s tím být otravná, kdy u tu máme taky těhulky s druhým prckem, ale já myslím, e nemusí závidět, máte pohodu s Nelinkou a neboj, druhý mimi přijde dřív, ne se naděje.
Představ si, jak by ti bylo, kdybys neměla Nelču, to bys to nesla mnohem hůř, a oprávněně.
Tak a slyím vrzat jeřáb, take jede jeřábník SAm vyspinkanej do růova, maeme ven, dokud je pěkně!
Není tady
sillwan napsal(a):
Zuzi, priznam bez muceni, ze vim, jak ti je... Taky asi zarlim, ze jak moji rodice, tak tchani pomahaji vic nasim sourozencum nez nam... Docela jsem zklamana - cekala jsem ze mamka zavita casteji, kdyz je v duchodu, s tchyni uz jaksi nepocitam. A kdyz vidim tehuli, taky zarlim, nemusi byt ani z rodiny. Ale cim dal vic si uvedomuji, ze u nas uz je odpiskano. Ale ty se neboj, Nelinka bude mit sourozence urcite coby dup
Holky, tohle je přece v kadé druhé rodině, bohuel je to tak. A já to taky tak krásně zvládám, a mám jen jedno dítě,a jetě tak hodný a nenáročný, take na mě taky nae baby házej hrb.
A nic jim vyčítat nemůu, moje máma dělí svůj čas mezi 5 dětí a tchýně přes týden dělá, o víkendech se stará o přestárlé rodiče a svého tchána, do toho má dalí vnoučata na druhé straně, můu jí vyčítat, e si jednou za měsíc u nás vypije kafe a pohraje si hodinu se Samem? Navíc to nechci hrotit, protoe ségra třeba ze stejnýho důvodu úplně přeruila kontakty se svojí tchýní (tím pádem víc vytěuje naí mámu) a je to dost velkým zdrojem napětí mezi ní a várou.
Utopit se nepůjdu a je to hlavně jejich koda. Ale a jim bude 80 a budou vyadovat, aby za nima vnoučci jezdili častěji anebo s něčím pomohli, tak se ale nebudou smět zlobit, kdy nae děti budou mít trochu jiný priority a nebudou ten vztah tam tolik mít.
Není tady
Silvinko,fotky jsou nádherné!!!!!!!
Holky na pomoc rodičů si stěovat nemůu!To fakt néééééééé,ani tchýně!!Ale přijde mi to takové trochu vychcánkovství.vagrová je takhle spokojená.Chlap v luftě(popravdě si myslím,e kdyby spolu byli častěj,u spolu nejsou,vozí jí fakt nehorázné prachy a ona je nonstop u tchýně a ta se jí stará o malou.A vagrová si uívá a nakupuje a teď čeká 2.
Take chudera tchýně.
No ale hlavně a je to zdravé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Přeju jí to,ale zároveň mi to přijde hodně neuváené!
Ale u dost nebo si připadám jako sobeček!
Páááá zlaténka moje!
Není tady
Tak u nar je to uplne to same,svagrova zneuziva jak svoji mamu,tak moje rodice,maji to od sebe pres ulici.Ted treba zablokovala cely listopad,protoze je s klujana na mesic v ozdravovne a potrebuje doprovod,nechapu.To same z manzelovy strany,jak svagr,tak svagrova pohlcuji tchyni a moje deti ji tudiz znaji jen ze je. K stagrovce klidne leti na pul roku,ikdyz odtud prijde jak vyorana mys,moje deti ji staci na fotkach.Ale jak chteji,jejich chyba,ja to zvladam i bez jejich pomoci,a ze je mi to lito,to uz nejak rozdycham... ZUZ,DIKY.
Není tady
Ahoj kočky, do nového domečku přeji vem jen to nejlepí, hlavně hodně zdravíčka maminkám a "miminkům" a holkám pohodové porody!
Zuzanko netrap se tím , ví jak se to říká: Přej a bude ti přáno! Ani se nenaděje a bude taky těhulka, uvidí
Silwanko to jsou nádherný fotky, fakt
Holky tak jsme si dnes přivezli zpět to prosouzené auto, no a člověk by nad ním brečel v jakém je stavu, no ale natěstí jen kosmetické vady, jinak je to pojízdný a snad ve funkční, ale i tak, P. na tom nechá ruce ne to vyčistí a vypulíruje aby to bylo prodejné. Divadlo to teda bylo ílený, to jsem se teda dočkala příbuzenstva, a v ivotě u do rodiny nikomu nic prodávat nebudu Co tam předváděli no nad tím mi zůstává rozum stát a přitom jsme byli v nevýhodě spí my a oni se chovali jak kdyby ty peníze vraceli oni nám no neuvěřitelný. Ten jejich právník to je taky mazec, nejdřív nám sue oznámil e na to fakt nemá celej den a e jetě musí do senátu , no s ním by to v senátu vyhráli, při naem soudním přelíčení si drze celou dobu četl noviny, dělal e ho to vůbec nezajímá protoe on přesně ví jak to dopadne a při mluvení ani nevstal, to ho musela soudkyně napomenout Fak namachrovanej týpek a mi z něj bylo Tak tím u vás nebudu otravovat, protoe je to naprosto , ale jsem ráda e je to za náma.
Rendí prosím tě kam na ty nemoce chodíte? To je mi tak líto, e vás pořád něco trápí , dr se kočko!
Marti ta Vojtíkova choroba je taky dost zvlátní, no snad se z toho nevyklube nic vánýho
Jinak u nás nic novýho, Erik dneska po obědě zase nespal, ale tak spí u od půl sedmé a je víc času večer.... ale taky máme problém e jak se v noci vzbudí tak u do svojí postýlky nechce a jak ho přenesu tak je okamitě vzhůru a chce k nám, tam pak spí jak palek , jene to já u taky usnu a u ho nepřenesu, no snad to je taky dočasný...
Jsem se nějak rozepsala, tak hezký večer vem
Není tady
Ahojky holčinky, tolika stesků, a je brzy líp vem .
Renčí, jsem zvědavá, jak dopadne s Míou, drím palce, no je to ílený.
Fi, venku bylo super co? Já nepáchla ven u dva týdny - horor, zítra jdu tedy na třídní schůzku, take se určitě vrátím vykolejená, páč Mía je dokonalý flegmatik, a mě to kolikrát přivádí do stavu nepříčetnosti.
Jinak se dnes osypal i Ondra, take to tu mám dvojmo, tak jsem zvědavá, jak to tu bude vypadat, no troku z toho mám bobany.
S pomocí je to u nás stejné, babči 200 km, hlídání není a pomoc zřídkakdy, ale zvykla jsem si, co neznamená, e to občas nezamrzí.
Zuzanko, neboj, sourozeneček přijde a bude čas, buď v klidu a uívej si Nelinku.
Silvi, tak nový foáček? Tak a se ti s ním fajn fotí, jsi ikula, fotečky máte přepychový. Jo o poznání vnoučat z fotek bych mohla vyprávět , u nás klasika, no uvidíme od přítího roku, tchány budeme mít deset minut pěo a mojí mami dvacet minutek autem, tak jestli se vztahy drobátko pohnou, nechám se překvapit.
Ad vagrový - radi se nevyjadřuju, nechci být sprostá, take jen vytečkuju ........................................................., tak a ulevila jsem si.
Upravil(a) sylviik (9. 11. 2010 21:07)
Není tady
Zdarec.
holky, tak ten ná ďábel je naprosto zdravej, huráááá. Dala jsem ho spát v 19,30 a musela jsem pro něj jít, jeliko prostě spát nebude. Take el před chvíli a to jsem tam byla u 2x, pokadý si sbalí svoje fidlátka (plyáky) a teď k tomu přidal i peřinku a ukazuje na mojí postel a ječí hajíííí mámíííííta. Vychcánek jeden malej. Tak si tak myslím, e nám asi začne tvrdej reim odvykání spaní v naí posteli. Ach jo. Holky, asi to fakt byly ty zuby + chřipka, teplota nikde, rýma pryč, jen trochu kale. Ale stejně si zítra zavolám na tu krev.
Já o hlídání ani nemluvím, páč pro mě je to cizí slovo v nějaký tatartině, a to se ani jedni nemůou vymlouvat, e by museli někam jinam, oba sourozence nemáme. Take tak u nás. Jj, dnes tu byla moje máma a divila se, e nemám jetě umytý okna a rozházený hračky po celým bytě a napatlanej stůl od káka. Tak jsem to jen s ledovým klidem přela , e 5 dní nosím kluka na rukou a chovám a na nějaký uklízení mě čas prostě nezbyl. NO, a dál radi budou ......................................................................
Zuzí - vysaď antikoncepci a bude ti přáno hned!!!! A nebul, taky bude brzo těhule. Já se tedy přiznám, e mě těhotný nechávaj naprosto klidnou, já se těím, a zdrhnu do práce.
KOtr - já bych si pro to auto nejela, poslala bych tam někoho pro ten vrak a prachy bych jim poslala na účet, protoe co je psáno, to je dáno, to je stará moudrá věc. A na právníky se vys..... některý jsou super, a některý jsou bohuel na vodstřel.
Mějte se.
Rendí určitě písni, co to má Mía za prevíta. Docela by mě to zajímalo, jak takhle malý dítě můe přijít o nehty.
Není tady
Ahoj,
teda Kotr, to je síla!!! Jetě e u to máte za sebou a never more!!!
Sylviik, já se přidávám, mám dvě vagrovky, jedna super, druhá je prostě divná pani, ale ona za to fakt nemůe, ona je prostě taková jináááá... furt něco řeí, furt se jí něco děje a je závistivá, take fakt síla, jistě si umí představitr, jak si pokecáme
A končím, páč večer volala tchýně, e se zítra večer přijdou podívat! Asi trochu telepatie, ne?
Sillwi, fotky jsou opravdu nádherný, moc moc moc!
Není tady
Tak jsem prolezla ten novej babinec, je to teda fakt humáč, i kdy s tím skinem KLASIK je to mnohem lepí.
Má to tam pár ikovných funkcí, co se týká třeba soukromí, můeme si zřídit soukromej pokec a nikdo nepovolanej nám tam nebude moct načuhovat, to je velmi vítaná změna.
Pak je tam dobrej seznam přátel a kontaktů, stejně jako vymakanějí ignore list, kdy z ignorovaného fakt není vidět nic, ani pička avataru, doteď se skrýval jen text zprávy.
Pak jsou tam ta albíčka, to se nám taky hodí
Kdo jste se tam u registroval? Viděla jsem jen Abby.
Výe uvedené ovem neznamená, e se z nového BB tetelím blahem Doufám, e přijdou s jiným skinem a jinými smjlíky, to je tragédie, hnus jako na Mimibazaru!!
A jdu spát
Není tady
Ahojki, preji dobre rano!!!
Ja jsem na novem BBT registrovana od cervna, s holkama s digiscraou jsme tam byly pozvany tzv. "vychytavat" mouchy... Prvni pocit byl uplne stejny, hruza, des...uz si ani nepamatuji, co vsechno nefungovalo a az na nase skemrani to admini zmenili - napriklad neslo upravovat prispevku, to melo byt povoleno jen platicim clenum, ale kdyz zjistili, ze pak ty prispevky opravujeme v dalsich prispevcich, tak jim doslo, ze je to pekna ptakovina
Ted uz jsem si zvykla... Tenhle stary mi prijde praktictejsi, ale mozna je to fakt jen o zvyku. Ale treba smajlici jsou fakt desny, na novem je vlastne ani nepouzivam...
Kotr, z namachrovanyho typka by se mi asi chtelo Doufam, ze auto pujde dat do poradku a snad nejakou korunku na nem vydelate.
Marti, takze Vojyin definitivne zdravy? Kez by...
Sylvi, u vas taky aby uz to skoncilo, co? Alespon to budete mit za sebou a nepises, ze by jste meli nejaky brutalni prubeh, tak snad dobry!
Není tady
Ahojky, tak u nás u se taky vstávalo, M. musel jet nakoupit - fakt jsem zvědavá, co přiveze, to bude dílo .
Fi, tak nějak vagrovky i u mě, mám taky dvě a kadá akorát čeká, co kde zadarmiko uloví, take fakt si s nima moc nepokecám, protoe jsem opravdu ráda, e si vystačíme sami a fungujeme sami podle svého a kecy, jak ze 40tis. pro dva musí obracet kadou korunu při bydlení a ivení od rodičů, no fakt bych dala pořádnou tečku mezi oči. A druhá je něco podobnýho, akorát u bydlí sama , pro mě naprostá hrůza. TAke si opraaavdu rozumíme
Jinak já u jsem na novém bb taky registrovaná, chodím tam k letňátkům s Pátínem, ale fakt mi teda moc nesedl, smajlíci opravdu horor.
Silw, Pátínovi u se dělají strupy, Ondra toho má hrozně na pindínovi a puchejřky au au, take od půlnoci jsem vstávala do pěti kadou hodinu, natěstí se nekrábe. Mau imazolem, jednou za dva dny je ocachtnu v hypermanganu a na svědění na noc dávám zodac kapky tuím. Jinak měření teploty jsem si pořídila čelový a uní teploměr digi a fakt paráda, pípnu a nemusím budit, inspirovala jsem ho nemocnicí, kde jsme s Ondrou byli. To tak u nás.
Marti, tak hlavně e tak, hele na úklid se ví co, hlavně e jsi to ukočírovala a kdy se to někomu nelíbí, a tam neleze ne? Já tu taky nemám super vypíglováno, protoe na uklízení nonstop po třech raraích nemám u prostě sílu, take sklidím do provozního stavu, pokojíček se dokonce uklízí jen večer a je klid, ale fakt mi teda potěilo, kdy jsme byli u tchánů a viděla jsem byteček - má tři pokoje v přízemí baráčku, vagrový, která tam bydlí i s manelem , tak jsem tchýní narovninu řekla, e a si budu myslet, e mám v bytě bordel tak si vzpomenu na tohle a budu mít hned pocit, e mám vlastně pořád uklizeno - a to je vagrovka zatím jetě do prosince bezdětná a konečně u se stěhuje do svého hurááááááá.
Renčule a jak jste dopadli s Míou? Pojď se vypovídat.
Kotr, někteří lidi mají prostě nehoráznou drzost.
Není tady
Ahoj
Tak u nás tak nějak nic novýho, opět se mi vyprdnul na oběd, teď je v postýlce ale na spaní to moc nevypadá.... Jdu si dát kafe a se proberu...
Tedy já si na vagrovku nemůu stěovat, myslím e vycházíme dobře. Tedy občas mě natve, ale to je normálka ne. I na dovči jezdíme spolu, máme děti tak nějak nastejno, take i "aktivity" podobný. A tchánovci i nai jsou v pohodě, na poádání pohlídají kdykoliv, teď jak je zima to vůbec není problém to ani na chatu nejezdí.
Jinak s rozdělováním vnoučat jsem se setkala u kamarádky, tchýně jí řekla rovnou, e vnoučata od dcery jsou lepí
Zaregistrovaná na novém bb jsem, ale u jsem tam dlouho nebyla, i metry tam mám stejný tak mě snad poznáte
Není tady