29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, asi před měsícem ,měsícem a půl se mi stratila 2 a půl letá kočka. Odchovaná v bytě ale tady na domku už bydlíme rok a chodila normálně ven a vždy se vrátila a bezproblému našla cestu domů. Vracela se pravudelně na jídlo a večer spát do tepla,byla dáma a ta venku nemrzne.
Bohužel se nenašla ani se nikdo neozval,myslíte že je možné že po roce mohla zabloudit? Byla plašší,k nikomu by dobrovolně nešla a ani by se dle mého nesoustila nikam daleko jen tak,nenechala se mazlit,hladit jen když ona chtěla ale ne od cizích.
nebo ji prostě nejspíš přejelo auto nebo něco takového a už se domů nevrátí? Není to příjemná představ ale to že je někde venku ,je jí zima a má hlad je snad horší.
Je naděje že se ještě vrátí? Ikdyž jak říkám,chodila domů pravudelně 3x denně na jídlo a večer pokud byla zrovna venku se vrátila domů,pokud pršelo nešla nikam.
Není tady
Perseo, mě se taky jednou ztratila čičina - odchyvaná v bytě, ale o víkendu měla výběh na chatě. Taky byla plašší - každopádně po třech měsících se mi vrátila jako by nic - bez klíšťat a jakéhokoliv "poškození". Samozřejmě naděje ummírá poslední, ale každý případ se může lišit
přeji at se ve zdraví najde
Není tady