Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 11. 2010 21:36

sedmyz9
♥------

Opustila mě žena :-)

Ahoj všichni, ani nevím kde mám začít sad Byl jsem se svojí ženou 6 let a před rokem jsme měly svatbu, ale pravě po svatbě se to začalo, žena dostala deprese a začala říkat ze to byla chyba a že mě neměla nutit do zasnoubení a do svatby a že jsme se měly už rozejít dávno. Ano do svatby a zasnoubeni jse mi moc nechtělo ale přeci když 2 lide se mají rádi tak k tomu přece papír nepotřebují ne ? No a před 3 měsíci jsem ji nachytal při nevěře do které jse samozřejmě nepřiznala a tak jsem ji vyhodil z bytu ale po týdnu jsme si to vyjasnily a já vůl jsem ji odpustil a vzal ji zpět. Všechno se vrátilo zase zpět do "normálu" ale před týdnem mě opustila a odstěhovala se a řekla mi že nás nic už nespojuje a že spolu žijeme jak kamarádi a nemáme už žádný společný zájmy a už se nechce v tomhle vztahu trápit zkoušela najit ke mě znovu cestu ale prostě ji nenašla a že už mě nemiluje a nechce být se mnou.

A proto se ptám….je ještě nějaká šance že se mi moje žena vrátí zpět ...? Kamarádi mi říkají a ji nechám že to je holka co neví co chce a že si myslí že ji něco v živote utíká a že a jsem rád že to tak dopadlo teď a ne až třeba za par let kdy by jsme měly třeba děti.

Ale ona mi strašně chybí a …….no a ….. srdce mi puká ….. no znáte to.
Ps: ja 31 let a ona 26.
Ps2: omlouvám se za pravopis.

Upravil(a) sedmyz9 (7. 11. 2010 21:37)

Není tady

#2 7. 11. 2010 22:12

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Opustila mě žena :-)

Tak šance je vždycky, ale napíšu to, co radím i ženským, co mají podobnou zkušenost - proč chtít někoho takového zpátky? Jo, bolí to, chybí... ale všechno přejde a bude líp... wink
Pět let jste spolu chodili, nějakou dobu žili... pět let chtěla svatbu. Ty moc ne... pak jste se vzali a už nebylo o co bojovat, co chtít, tím to jako končí... asi to tak viděla. Možná potřebuje adrenalin, asi fakt neví, co chce... otázka je, kdy to zjistí. Chceš ji i za tu cenu, že na to přijde možná až za pár let? Možná jsi ty neviděl, že jí něco chybí, že se trápí, možná jsi moc pracoval a nebyl doma, možná ti to neuměla říct... a tys to neviděl. Ale to jen nahlas přemýšlím, to není podstatné. Může to být jinak a ještě jinak. hmm
Začni znovu. Jedenatřicet... u chlapa... co to je. Život nekončí, ale začíná. wink
Kamarádi mají pravdu. Buď rád, že v tom nelítají tvoje děti.

Není tady

#3 7. 11. 2010 22:29

sedmyz9
♥------

Pět let jste spolu chodili, nějakou dobu žili... pět let chtěla svatbu. Ty moc ne... pak jste se vzali a už nebylo o co bojovat, co chtít, tím to jako končí... asi to tak viděla. Možná potřebuje adrenalin, asi fakt neví, co chce... otázka je, kdy to zjistí. Chceš ji i za tu cenu, že na to přijde možná až za pár let? Možná jsi ty neviděl, že jí něco chybí, že se trápí, možná jsi moc pracoval a nebyl doma, možná ti to neuměla říct... a tys to neviděl

Je to přesně tak, ale myslel jsem že už mám partnerku (ženu) něco pevného v životě, něco jistého ale v životě nic není jistého jen smrt. Tak zase jsem na začátku cesty .......

Není tady

#4 7. 11. 2010 23:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no myslím,že kamarádi mají pravdu..Nechala bych ji jít...Vím ,že to asi nechceš slyšet,ale je to tak.!!!!...... život jde dál!! Říkej si mohlo by být i hůř!!! Jinak já osobně si myslím ..co je jednou slepované už není tak dobré!!..a ty už si ji jak píšeš jednou odpustil..
Nezoufej,najdeš určo lepší!!!držím palce, to zvládneš!!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#5 10. 11. 2010 18:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu kamarádi asi moc dobře znají tvoji ženu, ale bůh ví, zda stejně dobře znají tebe.
Jak to tu čtu, řekla bych, že jedno mᚠse svou ženou společné: stejně jako ona vlastně nevíš, co chceš... a tak se věci dějí tak, jak se dějí a dít se budou tak dlouho, dokud s tím něco neuděláš.

"Nech ji jít, najdeš lepší"... to jsou zatím jen červivá těšínská jablíčka, tak se jich nepřejez a něco se sebou udělej (teď nemám na mysli zvládnutí shody podmětu s přísudkem, ta je fakt nepodstatná, za to se tu omlouvat opravdu nemusíš yikes) )

Spíš přemýšlej, co ti na celé té situaci NEJVÍC vadí a vzpomeň si, kdy už jsi to prožil... Ono se ti to nejspíš vůbec neděje poprvé..... a aby to bylo i naposled, musíš pro to něco sám se SEBOU, nikoliv se svou ženou,  udělat stolt
Tak se drž.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#6 10. 11. 2010 21:17

Rosakosa
Zablokovaný

Já si myslím že ona je dávno rozhodnutá, asi jsi jí zklamal tím, jak jsi oddaloval svatbu , tak v ní rostla špatná nálada a myslela si, že to svatbou zmizí.
Řekla bych, že jste špatně komunikovali, neříkali si věci a tím to narostlo.

Tohle se může opakovat v dalším vztahu, ty ses  neuměl vcítit do ní a ona ti neuměla říct co cítí , já bych nikoho neprosila 6 let o svatbu, poslala bych ho do řitě , čáuuu.

Ta tvoje věta na vztah nepotřebujeme papír se ti krutě vymstila .Teď už ten papír skutečně nepotřebujete, vztah je pryč. smile)smile)

Není tady

#7 10. 11. 2010 23:10

sedmyz9
♥------

Každá z vás má trochu pravdu,__>>>

Možná jsi ty neviděl, že jí něco chybí, že se trápí, možná jsi moc pracoval a nebyl doma, možná ti to neuměla říct... a tys to neviděl.

stejně jako ona vlastně nevíš, co chceš... a tak se věci dějí tak, jak se dějí a dít se budou

jste špatně komunikovali, neříkali si věci

Děkuju všem za podporu a nazory.

Není tady

#8 11. 11. 2010 11:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Víš, já si mnohdy myslím, že se jedná i o zvyk. Jo - 5let denně spolu, zvyknete si..atd. I když to není třeba vztah, který je pro oba přínosem (to píšu obecně - nevím jak jste na tom vy dva.)

A tipla bych, že ani jeden nevíte co vlastně chcete. To by asi chtělo trochu času, aby člověk byl sám se sebou, zjistil si co od sebe a života chce, rozjel si to sám...a připravil si půdu pro přivítání přítele/přítelkyně a společného -potažmo rodinného života. Zjistíš tak i to, kam vlastně chceš jít, kterou cestu zvolíš sám dobrovolně, aniž bys byl dotlačen nebo podlehl nepřímému nátlaku a okolnostem  Vím, že je to až moc propracované,ale já už bych dnes jinak nepostupovala. Když jsem lety vyeliminovala to co nepřináší užitek a navíc budí vztek, frustraci,  strach, nepohodu, žárlivost a všechno to kolem.

Když to totiž rozbehneš sám, je to jako zvolení cesty - třeba výlet na Hostýn - kde  budeš cestou potkávat také lidi, kteří směřují na to příkladně zvolené potní místo, nikoli ty , kteří jedou na Aljašku. To je také jakýsi druh eliminace. A docela konstruktivní.

Vždy´t i to, že byste se rozešli (myslím že bydlíte každý jinde a nemáte k sobě závazky), není konec světa, není definitivní, vždycky se můžete sejít. Třeba na kafe, do kina...Ale bylo by to fajn udělat, až si jaksi prohlédnete situaci shora - z leteckého snímku - komplexně. Kdykoliv se můžete k sobě vrátit. Ale prvně bych si udělala pořádek u sebe doma. Postavila tu základovku, která bude navždy moje. Pak bych teprve začla stavět další...

Není tady

#9 11. 11. 2010 22:19

sedmyz9
♥------

to:wiki

Wiki napsal(a):

Víš, já si mnohdy myslím, že se jedná i o zvyk.

Ano Wiki, to byl taky další a možná největší důvod proč mě opustila. Pokoušel jsem se ji vysvětlit že v každém vztahu si za pár let lide zevšední a potom už je to jen zvyk, ale krasnej zvyk pořád se milujete ale ty Motýlci v břiše už prostě nejsou. Ach jo no. Připoměla se mi krasná hláška z filmu Samotaři.

Když se s někým rozejdete, tak u toho člověka necháte kus duše a ta bolest tady, to je jak vám ta duše chybí, jak bloudí, jak je u někoho jinýho. Ona se vám pak vrátí, ale to trvá dlouho.grater

Není tady

#10 12. 11. 2010 7:22

majkafa
Host

sedmyz9 napsal(a):

Když se s někým rozejdete, tak u toho člověka necháte kus duše a ta bolest tady, to je jak vám ta duše chybí, jak bloudí, jak je u někoho jinýho. Ona se vám pak vrátí, ale to trvá dlouho.grater

To je hezký. Díkybohu mně se už vrátila.
I tobě se vrátí. pussa

#11 12. 11. 2010 7:27

majkafa
Host

sedmyz9 napsal(a):

Je to přesně tak, ale myslel jsem že už mám partnerku (ženu) něco pevného v životě, něco jistého ale v životě nic není jistého jen smrt. Tak zase jsem na začátku cesty .......

Pokud nenajdeš "něco pevného v životě" v sobě, nehledej to v partnerce. Nikdo jiný nemá "povinnost" být nám něčím "pevným". Jenom může být, ale nemusí.
Buď rád, že se to stalo takhle brzy, kdy ještě nemáte děti. I když tahle věta teď může znít krutě.
Mᚠšanci změnit sám sebe, vystoupit z kruhu, změnit své názory, přestat chtít "vlastnit" a naučit se být partnerem. A to je krásná a zajímavá perspektiva do dalších dní.

#12 12. 11. 2010 12:33

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

KAMARÁDI MAJI PRAVDU

Není tady

#13 7. 12. 2010 0:05

sedmyz9
♥------

Vím že mají pravdu ale už jsou to 2 měsíce a pořád to bolí a pořád se mi stýska ... :-(  Vůbec to nějak nezvládám :-(

Není tady

#14 7. 12. 2010 8:10

AHabibi
♥♥-----

Sedmy, každá bolest se musí prožít než odejde, i bolest má svůj čas ... jako při nemoci.
Zklamaná láska bolí snad nejvíc a dlouho ... někdy i léta a možná na ni nikdy nezapomeneš, ale vzpomínka už nebude bolet.
Jediná pomoc je tvoje vůle a snaha makat na sobě jak z toho ven. Pomohla mi fyzická aktivita, příroda, meditace.
Hledej ztracenou rovnováhu, klid a mír v duši a pak tě čeká určitě spokojený život vedle nové lásky.
Tato "bolavá " zkušenost v tvém věku je k nezaplacení, věř mi. Pokud s ní správně naložíš, udělá tě bohatším, vnímavějším člověkem.
Přeju ti do dalších dnů  jen vše dobré.

Není tady

#15 7. 12. 2010 9:13

vera
♥♥♥♥♥♥-

AHabibi napsal(a):

Sedmy, každá bolest se musí prožít než odejde, i bolest má svůj čas ... jako při nemoci.
Zklamaná láska bolí snad nejvíc a dlouho ... někdy i léta a možná na ni nikdy nezapomeneš, ale vzpomínka už nebude bolet.
Jediná pomoc je tvoje vůle a snaha makat na sobě jak z toho ven. Pomohla mi fyzická aktivita, příroda, meditace.
Hledej ztracenou rovnováhu, klid a mír v duši a pak tě čeká určitě spokojený život vedle nové lásky.
Tato "bolavá " zkušenost v tvém věku je k nezaplacení, věř mi. Pokud s ní správně naložíš, udělá tě bohatším, vnímavějším člověkem.
Přeju ti do dalších dnů  jen vše dobré.

...godlike

Není tady

#16 7. 12. 2010 11:44

majkafa
Host

sedmyz9 napsal(a):

Vím že mají pravdu ale už jsou to 2 měsíce a pořád to bolí a pořád se mi stýska ... :-(  Vůbec to nějak nezvládám :-(

To bohužel trvá roky. U někoho. U někoho i do konce života. Jak si to v sobě dokáže srovnat. Ale dva měsíce - to je velmi krátká doba, by to může v této situaci připadat jako nekonečno.
Já jsem sama 5 let po 20-letém manželství a občas se to vynoří ještě i teď. Jak říkal můj šéf - to už je navždy. Jen to míň a míň bolí a pak už je jenom třeba menší smutnění, ale bolest zmizí. Mě už nebolí.
Vy jste byli spolu kratší dobu a nemáte děti. Tak jen vydrža, chce to čas.

#17 9. 12. 2010 13:54

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

"Něco pevnýho v životě" nemůže být tvoje partnerka, ..třeba bude, ale to pak můžeš zhodnotit jen zpětně. Nemůžeš do vztahu jít takto - moje zkušenost - "něco pevnýho" v tom životě musí být jen tvé. Ta tvoje základovka, kterou ti nikdy a nic nezboří. Něco , co zůstane za všech okolností a nebude závislé na cizí libovůli.

Zvyk - jsem myslela - spíše pro tebe - že jsi ty ztratil to, na co jsi byl zvyklý (zázemí, snídani, nedělní siestu u kafe a fotbalu ..nevímco..), což je nepříjemné a nepohodlné. Možná i to tady hraje roli, jen se to třeba nazývá jinak.

Ale jak už tu bylo řečeno - vrhni se sám na sebe, na sobě máme všichni práce až nad hlavu, nebudeš mít čas na vzpomínky a život se ti zavlní jinak big_smile
Jednou budeš vzpomínat, jak to tenkrát trvalo skoro 3 měsíce, než ses vzpamatoval...smile , ale to už jen s nostalgickým a laskavým úsměvem na rtech. smile

Není tady

#18 10. 12. 2010 10:58

vera
♥♥♥♥♥♥-

Wiki[b napsal(a):

]"Něco pevnýho v životě" nemůže být tvoje partnerka, ..třeba bude, ale to pak můžeš zhodnotit jen [/b]zpětně. Nemůžeš do vztahu jít takto - moje zkušenost - "něco pevnýho" v tom životě musí být jen tvé. Ta tvoje základovka, kterou ti nikdy a nic nezboří. Něco , co zůstane za všech okolností a nebude závislé na cizí libovůli.

Zvyk - jsem myslela - spíše pro tebe - že jsi ty ztratil to, na co jsi byl zvyklý (zázemí, snídani, nedělní siestu u kafe a fotbalu ..nevímco..), což je nepříjemné a nepohodlné. Možná i to tady hraje roli, jen se to třeba nazývá jinak.

Ale jak už tu bylo řečeno - vrhni se sám na sebe, na sobě máme všichni práce až nad hlavu, nebudeš mít čas na vzpomínky a život se ti zavlní jinak big_smile
Jednou budeš vzpomínat, jak to tenkrát trvalo skoro 3 měsíce, než ses vzpamatoval...smile , ale to už jen s nostalgickým a laskavým úsměvem na rtech. smile

fakt je to pravda.......a já to dlouho nechtěla přijmout

Není tady

#19 1. 1. 2011 21:28

Denver30
♥------

Ahoj všem. Jsem tu sice nově registrovaný,ale na Babinet chodím už přes rok i když jak by se mohlo zdát je to pro ženy, jenže když chlapa opustí žena a nemíní se zrovna uchlastat což většina naštěstí nedělá tak je rád i za takové diskuze.

Teď můj příběh 10-ti letý příběh:

Osobně jsme se se ženou scházeli a rozcházeli 1x před manželstvím a 2x v manželství. A napodruhé to už byl rozvod. Řeknu Ti sice Tvou ženu neznám, a osobně jsem to viděl taky vždycky strašně jednoduše,ale nechoď do toho znova. Nechoď, věř mi. Já byl v situaci jako Ty.

MY BYLI SPOLU PŘES 10 LET! z toho mnoho let manželé. Poprvé jsme se rozešli z mé viny, protože jsem dost žárlil a to je špatně, jenže vysvětlujte to někomu komu je v té době něco přes 20 a myslí si že je nejchytřejší...Dali jsme se dohromady a byli zase spolu.

Po celkem 5letém vztahu jsme se vzali. Jenže pak se to celé změnilo. I když jsme už i dřív bydleli spolu, začaly problémy kvůli práci, časté hádky.. No prostě když to napíšu ve zkratce, po svatbě manželka odešla po 3 letech poprvé asi na měsíc bydlet do podnájmu a pak přes mé prosby se vrátila a zkusili jsme to znovu.

Trvalo to rok. Po roce přesně odešla podruhé a to už napořád. Během měsíce byl rozvod a konec.
Nemáme děti, bylo to hned během 20 minut a to doslova.

Často jsem nevěřil tomu co se stalo, během 2 měsíců kdy se vztah zhroutil totálně  jsem skoro nespal, úplný chlad, nezájem... Člověk si připadá nezničitelný,že přece když chce a si jde,jenže pak přijde okamžik kdy se opravdu zavřou dveře a je opravdu pryč...

U nás to probíhalo tak,že já šel pryč a ona se během 3 hodin vystěhovala s pomocí známých. Byli jsme tak domluvení.Aby nebyly zbytečné scény, emoce atd... Byl v tom i někdo třetí,ale to už je na delší debatu. To nemá smysl rozvádět,protože co chci říct je to,že i když jsme spolu byli celkem 10 let a měli spoustu zážitků, fotek přes 2000, videa, srandičky, plánovali jsme dítě tak i přesto život člověku změní všechno kdykoli a neptá se. Taky jsem uvažoval o tom raději tu nebýt, co je tohle za život, paradoxně člověk v ten moment nemyslí na to špatné,ale mozek DOOKOLA připomíná jen ty krásné společné chvíle u moře, společné výlety, všechno co 2 lidi spojovalo a kde byli spolu jeden druhému vším. Už prostě najednou nebyly ty společné chvíle a večery u vína, společné plányatd. Ale věř mi,že i když je to rok co jsme od sebe nejde to všechno jen tak vymazat z hlavy.  Vím,že to bude trvat ještě dlouho. Dodnes když se potkáme mám problém být v klidu, rád bych se jen dotknul, ale je to minulost.

Dnes bych si všeho vážil daleko víc, nebral bych všechno jako samozřejmost,ale prostě člověk bude vždy jen tvorem který chybuje. A na vztahy a chyby vždy musí být 2.

Všem šastným přeju a jim to vydrží co nejdýl a jsou spolu šastní a hlavně važte si sebe navzájem. Já taky vždycky myslel, že tohle je jen fráze,ale člověk pochopí až někoho ztratí a všechno je pryč.

Jak tu už psalo hodně lidí třeba nezapomeneš nikdy,což asi těžko,ale nebude to už bolet. Mě to ještě dnes bolí,ale snažím se na to nemyslet. Už je to rozhodně lepší než první týdny a měsíce. Ale vždycky to bude člověk se kterým jsem strávil  část mého života a to až do manželství které trvalo několik let a i když bylo hodně míň příjemných chvil bylo i hodně krásných a těšili jsme se na sebe.

A myslím si,že je pravdou když se říká: co Tě nezabije to Tě posílí....

Upravil(a) Denver30 (1. 1. 2011 21:36)

Není tady

#20 2. 1. 2011 23:16

sedmyz9
♥------

Děkuju ti Denver30 za chlapskej nazor, díky moc.

Není tady

#21 29. 2. 2012 0:28

sedmyz9
♥------

Tak bohužel, .... už je to přes rok a půl a pořád mi v hlavě běží ten samý film. Nejde zapomenout,nejde na ni nemyslet, pořád se vrtám v minulosti.........a Rihanna mi moc nepomáha :-(

http://www.youtube.com/watch?v=QnrkWHdmALk

It's like you're screaming, but no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless like nothing ...can save you. And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you could have the good.

Není tady

#22 2. 3. 2012 17:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Okrem Rihanny sú na svete aj iné hudby, texty, veci... Skús to postupne uzavrie a pozera sa skôr do budúcnosti ako do minulosti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí