6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vichni, ani nevím kde mám začít Byl jsem se svojí enou 6 let a před rokem jsme měly svatbu, ale pravě po svatbě se to začalo, ena dostala deprese a začala říkat ze to byla chyba a e mě neměla nutit do zasnoubení a do svatby a e jsme se měly u rozejít dávno. Ano do svatby a zasnoubeni jse mi moc nechtělo ale přeci kdy 2 lide se mají rádi tak k tomu přece papír nepotřebují ne ? No a před 3 měsíci jsem ji nachytal při nevěře do které jse samozřejmě nepřiznala a tak jsem ji vyhodil z bytu ale po týdnu jsme si to vyjasnily a já vůl jsem ji odpustil a vzal ji zpět. Vechno se vrátilo zase zpět do "normálu" ale před týdnem mě opustila a odstěhovala se a řekla mi e nás nic u nespojuje a e spolu ijeme jak kamarádi a nemáme u ádný společný zájmy a u se nechce v tomhle vztahu trápit zkouela najit ke mě znovu cestu ale prostě ji nenala a e u mě nemiluje a nechce být se mnou.
A proto se ptám
.je jetě nějaká ance e se mi moje ena vrátí zpět ...? Kamarádi mi říkají a ji nechám e to je holka co neví co chce a e si myslí e ji něco v ivote utíká a e a jsem rád e to tak dopadlo teď a ne a třeba za par let kdy by jsme měly třeba děti.
Ale ona mi straně chybí a
.no a
.. srdce mi puká
.. no znáte to.
Ps: ja 31 let a ona 26.
Ps2: omlouvám se za pravopis.
Upravil(a) sedmyz9 (7. 11. 2010 21:37)
Není tady
Tak ance je vdycky, ale napíu to, co radím i enským, co mají podobnou zkuenost - proč chtít někoho takového zpátky? Jo, bolí to, chybí... ale vechno přejde a bude líp...
Pět let jste spolu chodili, nějakou dobu ili... pět let chtěla svatbu. Ty moc ne... pak jste se vzali a u nebylo o co bojovat, co chtít, tím to jako končí... asi to tak viděla. Moná potřebuje adrenalin, asi fakt neví, co chce... otázka je, kdy to zjistí. Chce ji i za tu cenu, e na to přijde moná a za pár let? Moná jsi ty neviděl, e jí něco chybí, e se trápí, moná jsi moc pracoval a nebyl doma, moná ti to neuměla říct... a tys to neviděl. Ale to jen nahlas přemýlím, to není podstatné. Můe to být jinak a jetě jinak.
Začni znovu. Jedenatřicet... u chlapa... co to je. ivot nekončí, ale začíná.
Kamarádi mají pravdu. Buď rád, e v tom nelítají tvoje děti.
Není tady
Pět let jste spolu chodili, nějakou dobu ili... pět let chtěla svatbu. Ty moc ne... pak jste se vzali a u nebylo o co bojovat, co chtít, tím to jako končí... asi to tak viděla. Moná potřebuje adrenalin, asi fakt neví, co chce... otázka je, kdy to zjistí. Chce ji i za tu cenu, e na to přijde moná a za pár let? Moná jsi ty neviděl, e jí něco chybí, e se trápí, moná jsi moc pracoval a nebyl doma, moná ti to neuměla říct... a tys to neviděl
Je to přesně tak, ale myslel jsem e u mám partnerku (enu) něco pevného v ivotě, něco jistého ale v ivotě nic není jistého jen smrt. Tak zase jsem na začátku cesty .......
Není tady
no myslím,e kamarádi mají pravdu..Nechala bych ji jít...Vím ,e to asi nechce slyet,ale je to tak.!!!!...... ivot jde dál!! Říkej si mohlo by být i hůř!!! Jinak já osobně si myslím ..co je jednou slepované u není tak dobré!!..a ty u si ji jak píe jednou odpustil..
Nezoufej,najde určo lepí!!!drím palce, to zvládne!!!
Není tady
Nu kamarádi asi moc dobře znají tvoji enu, ale bůh ví, zda stejně dobře znají tebe.
Jak to tu čtu, řekla bych, e jedno má se svou enou společné: stejně jako ona vlastně neví, co chce... a tak se věci dějí tak, jak se dějí a dít se budou tak dlouho, dokud s tím něco neudělá.
"Nech ji jít, najde lepí"... to jsou zatím jen červivá těínská jablíčka, tak se jich nepřejez a něco se sebou udělej (teď nemám na mysli zvládnutí shody podmětu s přísudkem, ta je fakt nepodstatná, za to se tu omlouvat opravdu nemusí ) )
Spí přemýlej, co ti na celé té situaci NEJVÍC vadí a vzpomeň si, kdy u jsi to proil... Ono se ti to nejspí vůbec neděje poprvé..... a aby to bylo i naposled, musí pro to něco sám se SEBOU, nikoliv se svou enou, udělat
Tak se dr.
Není tady
Já si myslím e ona je dávno rozhodnutá, asi jsi jí zklamal tím, jak jsi oddaloval svatbu , tak v ní rostla patná nálada a myslela si, e to svatbou zmizí.
Řekla bych, e jste patně komunikovali, neříkali si věci a tím to narostlo.
Tohle se můe opakovat v dalím vztahu, ty ses neuměl vcítit do ní a ona ti neuměla říct co cítí , já bych nikoho neprosila 6 let o svatbu, poslala bych ho do řitě , čáuuu.
Ta tvoje věta na vztah nepotřebujeme papír se ti krutě vymstila .Teď u ten papír skutečně nepotřebujete, vztah je pryč. ))
Není tady
Kadá z vás má trochu pravdu,__>>>
Moná jsi ty neviděl, e jí něco chybí, e se trápí, moná jsi moc pracoval a nebyl doma, moná ti to neuměla říct... a tys to neviděl.
stejně jako ona vlastně neví, co chce... a tak se věci dějí tak, jak se dějí a dít se budou
jste patně komunikovali, neříkali si věci
Děkuju vem za podporu a nazory.
Není tady
Ví, já si mnohdy myslím, e se jedná i o zvyk. Jo - 5let denně spolu, zvyknete si..atd. I kdy to není třeba vztah, který je pro oba přínosem (to píu obecně - nevím jak jste na tom vy dva.)
A tipla bych, e ani jeden nevíte co vlastně chcete. To by asi chtělo trochu času, aby člověk byl sám se sebou, zjistil si co od sebe a ivota chce, rozjel si to sám...a připravil si půdu pro přivítání přítele/přítelkyně a společného -potamo rodinného ivota. Zjistí tak i to, kam vlastně chce jít, kterou cestu zvolí sám dobrovolně, ani bys byl dotlačen nebo podlehl nepřímému nátlaku a okolnostem Vím, e je to a moc propracované,ale já u bych dnes jinak nepostupovala. Kdy jsem lety vyeliminovala to co nepřináí uitek a navíc budí vztek, frustraci, strach, nepohodu, árlivost a vechno to kolem.
Kdy to toti rozbehne sám, je to jako zvolení cesty - třeba výlet na Hostýn - kde bude cestou potkávat také lidi, kteří směřují na to příkladně zvolené potní místo, nikoli ty , kteří jedou na Aljaku. To je také jakýsi druh eliminace. A docela konstruktivní.
Vdy´t i to, e byste se rozeli (myslím e bydlíte kadý jinde a nemáte k sobě závazky), není konec světa, není definitivní, vdycky se můete sejít. Třeba na kafe, do kina...Ale bylo by to fajn udělat, a si jaksi prohlédnete situaci shora - z leteckého snímku - komplexně. Kdykoliv se můete k sobě vrátit. Ale prvně bych si udělala pořádek u sebe doma. Postavila tu základovku, která bude navdy moje. Pak bych teprve začla stavět dalí...
Není tady
to:wiki
Wiki napsal(a):
Ví, já si mnohdy myslím, e se jedná i o zvyk.
Ano Wiki, to byl taky dalí a moná největí důvod proč mě opustila. Pokouel jsem se ji vysvětlit e v kadém vztahu si za pár let lide zevední a potom u je to jen zvyk, ale krasnej zvyk pořád se milujete ale ty Motýlci v břie u prostě nejsou. Ach jo no. Připoměla se mi krasná hláka z filmu Samotaři.
Kdy se s někým rozejdete, tak u toho člověka necháte kus due a ta bolest tady, to je jak vám ta due chybí, jak bloudí, jak je u někoho jinýho. Ona se vám pak vrátí, ale to trvá dlouho.
Není tady
sedmyz9 napsal(a):
Kdy se s někým rozejdete, tak u toho člověka necháte kus due a ta bolest tady, to je jak vám ta due chybí, jak bloudí, jak je u někoho jinýho. Ona se vám pak vrátí, ale to trvá dlouho.
To je hezký. Díkybohu mně se u vrátila.
I tobě se vrátí.
sedmyz9 napsal(a):
Je to přesně tak, ale myslel jsem e u mám partnerku (enu) něco pevného v ivotě, něco jistého ale v ivotě nic není jistého jen smrt. Tak zase jsem na začátku cesty .......
Pokud nenajde "něco pevného v ivotě" v sobě, nehledej to v partnerce. Nikdo jiný nemá "povinnost" být nám něčím "pevným". Jenom můe být, ale nemusí.
Buď rád, e se to stalo takhle brzy, kdy jetě nemáte děti. I kdy tahle věta teď můe znít krutě.
Má anci změnit sám sebe, vystoupit z kruhu, změnit své názory, přestat chtít "vlastnit" a naučit se být partnerem. A to je krásná a zajímavá perspektiva do dalích dní.
KAMARÁDI MAJI PRAVDU
Není tady
Vím e mají pravdu ale u jsou to 2 měsíce a pořád to bolí a pořád se mi stýska ... :-( Vůbec to nějak nezvládám :-(
Není tady
Sedmy, kadá bolest se musí proít ne odejde, i bolest má svůj čas ... jako při nemoci.
Zklamaná láska bolí snad nejvíc a dlouho ... někdy i léta a moná na ni nikdy nezapomene, ale vzpomínka u nebude bolet.
Jediná pomoc je tvoje vůle a snaha makat na sobě jak z toho ven. Pomohla mi fyzická aktivita, příroda, meditace.
Hledej ztracenou rovnováhu, klid a mír v dui a pak tě čeká určitě spokojený ivot vedle nové lásky.
Tato "bolavá " zkuenost v tvém věku je k nezaplacení, věř mi. Pokud s ní správně naloí, udělá tě bohatím, vnímavějím člověkem.
Přeju ti do dalích dnů jen ve dobré.
Není tady
AHabibi napsal(a):
Sedmy, kadá bolest se musí proít ne odejde, i bolest má svůj čas ... jako při nemoci.
Zklamaná láska bolí snad nejvíc a dlouho ... někdy i léta a moná na ni nikdy nezapomene, ale vzpomínka u nebude bolet.
Jediná pomoc je tvoje vůle a snaha makat na sobě jak z toho ven. Pomohla mi fyzická aktivita, příroda, meditace.
Hledej ztracenou rovnováhu, klid a mír v dui a pak tě čeká určitě spokojený ivot vedle nové lásky.
Tato "bolavá " zkuenost v tvém věku je k nezaplacení, věř mi. Pokud s ní správně naloí, udělá tě bohatím, vnímavějím člověkem.
Přeju ti do dalích dnů jen ve dobré.
...
Není tady
sedmyz9 napsal(a):
Vím e mají pravdu ale u jsou to 2 měsíce a pořád to bolí a pořád se mi stýska ... :-( Vůbec to nějak nezvládám :-(
To bohuel trvá roky. U někoho. U někoho i do konce ivota. Jak si to v sobě dokáe srovnat. Ale dva měsíce - to je velmi krátká doba, by to můe v této situaci připadat jako nekonečno.
Já jsem sama 5 let po 20-letém manelství a občas se to vynoří jetě i teď. Jak říkal můj éf - to u je navdy. Jen to míň a míň bolí a pak u je jenom třeba mení smutnění, ale bolest zmizí. Mě u nebolí.
Vy jste byli spolu kratí dobu a nemáte děti. Tak jen vydra, chce to čas.
"Něco pevnýho v ivotě" nemůe být tvoje partnerka, ..třeba bude, ale to pak můe zhodnotit jen zpětně. Nemůe do vztahu jít takto - moje zkuenost - "něco pevnýho" v tom ivotě musí být jen tvé. Ta tvoje základovka, kterou ti nikdy a nic nezboří. Něco , co zůstane za vech okolností a nebude závislé na cizí libovůli.
Zvyk - jsem myslela - spíe pro tebe - e jsi ty ztratil to, na co jsi byl zvyklý (zázemí, snídani, nedělní siestu u kafe a fotbalu ..nevímco..), co je nepříjemné a nepohodlné. Moná i to tady hraje roli, jen se to třeba nazývá jinak.
Ale jak u tu bylo řečeno - vrhni se sám na sebe, na sobě máme vichni práce a nad hlavu, nebude mít čas na vzpomínky a ivot se ti zavlní jinak
Jednou bude vzpomínat, jak to tenkrát trvalo skoro 3 měsíce, ne ses vzpamatoval... , ale to u jen s nostalgickým a laskavým úsměvem na rtech.
Není tady
Wiki[b napsal(a):
]"Něco pevnýho v ivotě" nemůe být tvoje partnerka, ..třeba bude, ale to pak můe zhodnotit jen [/b]zpětně. Nemůe do vztahu jít takto - moje zkuenost - "něco pevnýho" v tom ivotě musí být jen tvé. Ta tvoje základovka, kterou ti nikdy a nic nezboří. Něco , co zůstane za vech okolností a nebude závislé na cizí libovůli.
Zvyk - jsem myslela - spíe pro tebe - e jsi ty ztratil to, na co jsi byl zvyklý (zázemí, snídani, nedělní siestu u kafe a fotbalu ..nevímco..), co je nepříjemné a nepohodlné. Moná i to tady hraje roli, jen se to třeba nazývá jinak.
Ale jak u tu bylo řečeno - vrhni se sám na sebe, na sobě máme vichni práce a nad hlavu, nebude mít čas na vzpomínky a ivot se ti zavlní jinak
Jednou bude vzpomínat, jak to tenkrát trvalo skoro 3 měsíce, ne ses vzpamatoval... , ale to u jen s nostalgickým a laskavým úsměvem na rtech.
fakt je to pravda.......a já to dlouho nechtěla přijmout
Není tady
Ahoj vem. Jsem tu sice nově registrovaný,ale na Babinet chodím u přes rok i kdy jak by se mohlo zdát je to pro eny, jene kdy chlapa opustí ena a nemíní se zrovna uchlastat co větina natěstí nedělá tak je rád i za takové diskuze.
Teď můj příběh 10-ti letý příběh:
Osobně jsme se se enou scházeli a rozcházeli 1x před manelstvím a 2x v manelství. A napodruhé to u byl rozvod. Řeknu Ti sice Tvou enu neznám, a osobně jsem to viděl taky vdycky straně jednodue,ale nechoď do toho znova. Nechoď, věř mi. Já byl v situaci jako Ty.
MY BYLI SPOLU PŘES 10 LET! z toho mnoho let manelé. Poprvé jsme se rozeli z mé viny, protoe jsem dost árlil a to je patně, jene vysvětlujte to někomu komu je v té době něco přes 20 a myslí si e je nejchytřejí...Dali jsme se dohromady a byli zase spolu.
Po celkem 5letém vztahu jsme se vzali. Jene pak se to celé změnilo. I kdy jsme u i dřív bydleli spolu, začaly problémy kvůli práci, časté hádky.. No prostě kdy to napíu ve zkratce, po svatbě manelka odela po 3 letech poprvé asi na měsíc bydlet do podnájmu a pak přes mé prosby se vrátila a zkusili jsme to znovu.
Trvalo to rok. Po roce přesně odela podruhé a to u napořád. Během měsíce byl rozvod a konec.
Nemáme děti, bylo to hned během 20 minut a to doslova.
Často jsem nevěřil tomu co se stalo, během 2 měsíců kdy se vztah zhroutil totálně jsem skoro nespal, úplný chlad, nezájem... Člověk si připadá nezničitelný,e přece kdy chce a si jde,jene pak přijde okamik kdy se opravdu zavřou dveře a je opravdu pryč...
U nás to probíhalo tak,e já el pryč a ona se během 3 hodin vystěhovala s pomocí známých. Byli jsme tak domluvení.Aby nebyly zbytečné scény, emoce atd... Byl v tom i někdo třetí,ale to u je na delí debatu. To nemá smysl rozvádět,protoe co chci říct je to,e i kdy jsme spolu byli celkem 10 let a měli spoustu záitků, fotek přes 2000, videa, srandičky, plánovali jsme dítě tak i přesto ivot člověku změní vechno kdykoli a neptá se. Taky jsem uvaoval o tom raději tu nebýt, co je tohle za ivot, paradoxně člověk v ten moment nemyslí na to patné,ale mozek DOOKOLA připomíná jen ty krásné společné chvíle u moře, společné výlety, vechno co 2 lidi spojovalo a kde byli spolu jeden druhému vím. U prostě najednou nebyly ty společné chvíle a večery u vína, společné plányatd. Ale věř mi,e i kdy je to rok co jsme od sebe nejde to vechno jen tak vymazat z hlavy. Vím,e to bude trvat jetě dlouho. Dodnes kdy se potkáme mám problém být v klidu, rád bych se jen dotknul, ale je to minulost.
Dnes bych si veho váil daleko víc, nebral bych vechno jako samozřejmost,ale prostě člověk bude vdy jen tvorem který chybuje. A na vztahy a chyby vdy musí být 2.
Vem astným přeju a jim to vydrí co nejdýl a jsou spolu astní a hlavně vate si sebe navzájem. Já taky vdycky myslel, e tohle je jen fráze,ale člověk pochopí a někoho ztratí a vechno je pryč.
Jak tu u psalo hodně lidí třeba nezapomene nikdy,co asi těko,ale nebude to u bolet. Mě to jetě dnes bolí,ale snaím se na to nemyslet. U je to rozhodně lepí ne první týdny a měsíce. Ale vdycky to bude člověk se kterým jsem strávil část mého ivota a to a do manelství které trvalo několik let a i kdy bylo hodně míň příjemných chvil bylo i hodně krásných a těili jsme se na sebe.
A myslím si,e je pravdou kdy se říká: co Tě nezabije to Tě posílí....
Upravil(a) Denver30 (1. 1. 2011 21:36)
Není tady
Děkuju ti Denver30 za chlapskej nazor, díky moc.
Není tady
Tak bohuel, .... u je to přes rok a půl a pořád mi v hlavě běí ten samý film. Nejde zapomenout,nejde na ni nemyslet, pořád se vrtám v minulosti.........a Rihanna mi moc nepomáha :-(
http://www.youtube.com/watch?v=QnrkWHdmALk
It's like you're screaming, but no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless like nothing ...can save you. And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you could have the good.
Není tady
Okrem Rihanny sú na svete aj iné hudby, texty, veci... Skús to postupne uzavrie a pozera sa skôr do budúcnosti ako do minulosti.
Není tady