|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Konečně jsem se dokopala a umyla okna
Tak se musím pochválit, že sem udělala radost sama sobě 
Upravil(a) dusička (27. 11. 2010 15:50)
Není tady

mně udělalo tradost, že za chvíli budu mít radost
jedeme na Staromák na rozsvícení stromečku a na večeři do Ambiente, kde člověk sní co se do něj vejde a platí jednu částku
ježiš to mi zase bude blbě 
Není tady
"smrt "přežráním je děsná, tak si nechej chutnat a moc si neubliž a rozsvěcuj i za nás, co jsme od Staromáku daleko

Není tady

Hned po ránu při pohledu z okna - snížek bílý
A protože se dnes u nás rozsvěcel na náměstí vánoční strom,sněhová nadílka dotvořila tu nádhernou vánoční atmosféru. 
Není tady

vera napsal(a):
Vando...........nekouřím 2 roky......dříve krabičku denně a ještě bych klidně požvejkala i tu krabičku......řekla jsem si dost a den ze dne konec......
vlastně jsi mi připomněla, že bych se taky z toho měla radovat....tak se raduji
fuj.....já teď nemůžu být v zakouřeném prostředí....tak mi to dělá zle....
a snížek mi radost neudělal.....sníh už jsem letos viděla....i zimu zažila.....těším se na jaro
seš dobrá...smekám...páni 2 roky ..já 2 týdny... slintám.. chut´na to mám pořád...dokola si pořád mumlám normální je nekouřit normální je nekouřit....v duchu si odříkávám a dávám za příklad všechny lidi který znám a kteří dokázali přestat- takže Evka přestala,Pavla to dokázala .........a tebe si tam přidám taky Vera už se drží dva roky!!!
ASI blbej zlepšovák, ale zatím funguje nic lepšího nemám.Svi*ská závislost!
Není tady
Vando, jsem kuřák abstinent 19 let. Držím palce.
Rozsvícený Vánočního stromu v našem městě. Krásný ohňostroj. Vánoční zdobení mého bytečku. Mám moc ráda Vánoce a předvánoční čas. 
Před pár hodinami jsem se tak trochu znovu narodila.
Já jela po své straně, řidič proti v ostré zatáčce najel na zledovatělý úsek a napral to čelně do mě. Oba jsme vyvázli bez škrábnutí, oba máme auta totálně na šrot.
Měla bych být možná naštvaná a nebo aspoň otrávená z toho, že mě čeká běhání po úřadech a starost s koupí nového auta.
Ale kupodivu - cítím radost, nebo skoro spíš dokonce podivnou euforii: Že to vlastně dobře dopadlo. A že tedy jestli jsem měla životě souzenou těžší autonehodu, tak ji mám bez úhony za sebou, a můžu si to s úsměvem odškrtnout.

Hele Blossom, tak to jeste k tomu chybi vybrat si nove jmeno, protoze Ti zacina novy zivot
No, kazdopadne, bud rada ze jsi vyvazla, co jsi mela za auto, pokud to neni tajne ? Bude to jiste dobre a bezpecne auto 
Není tady
morpheus napsal(a):
Hele Blossom, tak to jeste k tomu chybi vybrat si nove jmeno, protoze Ti zacina novy zivot
No, kazdopadne, bud rada ze jsi vyvazla, co jsi mela za auto, pokud to neni tajne ? Bude to jiste dobre a bezpecne auto
Tak to bych si měla začít říkat třeba New Blossom
?
Měla jsem nejlepší auto na světě: Citroen Berlingo. Co se mě navozilo i s mým kolem, co zboží mi odvozilo...
To jediné na tom bylo hodně smutné: Když ho odtahovka nakládala, přišlo mi to, jak když nakládají někoho do rakve....
Ale život je víc. A já žiju. Odteďka budu žít ještě raději.
(A jezdit autem budu teď jak připosraná, pardon. Všude budu vidět ten celkem malý proužek ledu, na kterém s autem nikdo z nás nezmůže vůbec nic.... ) 
Dnes mi udělal radost můj syn. Postaral se o nový přírůstek do rodiny a ani nemusel, jenže má srdce na svém místě
To stvořeníčko má jedno oko modré, druhé hnědé a už teď nejspíš syna moc miluje 
Není tady

Pan, já budu hádat ... je to kotě
?!?
Není tady
Kiara napsal(a):
Pan, já budu hádat ... je to kotě
?!?
No jak jinak
Oči jsou indicie zcela nepřehlédnutelná
A barvu ti jistě taky nemusím říkat 
Před chvílí volal, že ho našel na ulici u obchodu.... zmrzlý, kašle, teče mu z očí.... A nikdo ho nechce, ničí není. Takže už se veze s ním na trasu, pak k vetovi a pokud to bude vážné, je domluvená karantena v útulku, pokud ne, zůstane hned doma. Konečně už to bude i u nás fifty fifty, nebo-li tři na tři - tři dvounožci a tři čtvernožci 
Není tady

Já mám vždycky takovou radost, když se nějaké kočičí dítě dostane do dobrých a laskavých rukou a je mu poskytnut útulný domov ...
chůůůďátko ubohé, ty očička a ten kašel, to vypadá na virovou rhinotracheitis, která může vést až k zápalu plic. Určitě jděte k vetovi, to vám chválím a vřele doporučuji 
Není tady
No ještě to bude muset mláďátko chvíli vydržet, až s ním mladej přicestuje dom, šviháme k vetovi a v našem útulku jsem domluvila v případě potřeby karantenu, protože doma na to nejsme zařízený.
Naše kočičí máma jásala, protože se nemůžeme pořád sejít, abychom doladily nový kočičí časopis, takže to z kočičího vesmíru prostě zařídili takhle. Přesně to sedí: jedno kotě dotáhla mladá, jedno já a třetí teď mladej. Nemáme si co vyčítat
No a naši domácí pokemoni to už nejak rozdejchaj 

Není tady

Vanda napsal(a):
vera napsal(a):
Vando...........nekouřím 2 roky......dříve krabičku denně a ještě bych klidně požvejkala i tu krabičku......řekla jsem si dost a den ze dne konec......
vlastně jsi mi připomněla, že bych se taky z toho měla radovat....tak se raduji
fuj.....já teď nemůžu být v zakouřeném prostředí....tak mi to dělá zle....
a snížek mi radost neudělal.....sníh už jsem letos viděla....i zimu zažila.....těším se na jaro
seš dobrá...smekám...páni 2 roky ..já 2 týdny... slintám.. chut´na to mám pořád...dokola si pořád mumlám normální je nekouřit normální je nekouřit....v duchu si odříkávám a dávám za příklad všechny lidi který znám a kteří dokázali přestat- takže Evka přestala,Pavla to dokázala .........a tebe si tam přidám taky Vera už se drží dva roky!!!
ASI blbej zlepšovák, ale zatím funguje nic lepšího nemám.Svi*ská závislost!
Vandi - tak si dopiš klíďo i mě - jedu rok bez tabáku. A ani už nemám chuť. Doufám, že jsem to nezakřikla.
Když jdu někam kde se kouří, tak jsem nasejřená, že mi budou smrdět hadry... to mi ale vadilo vždycky. Ze den na den. Prostě mě ty cigára nasr.aly a taky stát s tou jejich daní... nedostanou ze mě víc, než musím dát. 

Není tady
Udelalo mi radost, ze jsem asi po 10-ti letech KONECNE sehnal film Maska s Jimem Carreyem 
Není tady
morpheus napsal(a):
Udelalo mi radost, ze jsem asi po 10-ti letech KONECNE sehnal film Maska s Jimem Carreyem
Kecko. Kdybys chtěl, měls ho dávno. 
Majkafa : Ano, jiste kdo chce, dosahne vseho a ja to vazne chtel, denne se modlil a dostal az za 10 let. Mohu dekovat Bohu nasemu, Panu a Stvoriteli, ze se nade mnou slitoval a poslal mi Sv. Helenu ktera mi dala jeden LINK a ja tam nasel, co potrebuju 
Není tady
Radost mi udělalo to, co napsal Nicolas na vlákně Za co se dnes pochválíme o matkách samoživitelkách a otcích samoživitelích. To je hluboká pravda. Potěšilo mě, že to někdo opravdu vidí a dokonce chlap. 
Me udelalo radost, ze jsem sam posvetil adventni venec
Bylo to velmi jednoduche: chvilka zklidneni, precteni cast evangelia a prosba o posveceni ve jmenu Otce, Syna a Ducha svateho 
Není tady
Splnila jsem si jeden velký životní sen:
Napsala jsem a vydala svou vlastní knihu. Před chvílí mi ji přivezli z tiskárny.
Je to moc hezký pocit, trochu podobný tomu, jako když se vám narodí dítě.
Tohle "dítě" je sice neživé, ale dělalo, dělá a ještě dlouho mi (i jiným) bude dělat samou radost.
A navíc jsou to rovnou tisícerčata.

Gratuluji Blossom - tak ať se hodně kupuje.
Není tady
To je bezva, Bloss - tak ať ta tisíčerčata mají brzo nějaký další sourozence 
Není tady
Díky holky za přání.
Potěšilo mě.
Bratříčka této knihy už nosím v hlavě (dost jasnou představu - vlastně druhý díl), a i sestřička by časem mohla být (nápad zas z trošku jiného soudku).
Ale to je vzdálenější budoucnost, nicméně-už se na ni těším. 
Bloss,jak se ta kniha jmenuje? 
Není tady