29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mne vpiatok KOncert pre Japonsko a včera povaľovanie. Celodenné. Dne spekné počasie, prechádzka, relax a vyhlaidka na zaujímavé dividlo.
Není tady
Slunecne odpoledne v centru, nerikam ze zrovna radost, pac na me slunicko nepusobi dobre, ale byli jsme se spolubydlici na zmrzline, pak pro mleko, sedeli jen tak na tramvajove zastavce a ja jsem vypravel sproste vtipy a taky o blondynkach, ale ty uz mene sproste, napriklad : Vis co dela blondyna ver skrini ? Ona : Nevjeeem Ja : Posloucha Kabáty Ona : Ha-ha, velmi zabavne ...Takze tak to mam ja s ni, smysl pro humor asyk tak 0%
ale nestezuju si, bo jak uz jsem X krat napsal, vyborne vari a taky je vybornou ... ( jeste neni po desate ) Byli jsme se podivat na nova tricka Good Bye Kitty, na ktera ona nadavala, jak toto muze vubec nekdo vytvorit
a ja se vychchtaval a ukazoval, ktera bych chtel. Pak jsme vlezli do prodejny s modely aut, ona se kochala a ja se dival po me oblibene znacce Subaru Impreza WRX. Takze odpoledne takove obycejne, ale libilo se mi.
Není tady