|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandora : jak myslis, zda ja jsem vubec ja ? Jisteze ja jsem ja, kdo jiny by to mel byt ? 
Není tady
morpheus napsal(a):
Pandora : jak myslis, zda ja jsem vubec ja ? Jisteze ja jsem ja, kdo jiny by to mel byt ?
Že by Morpheus? 
Není tady

morpheus napsal(a):
Morfe, nádhernej avatárek 
Na’vi šmrncnutý mistrem Beanem, to je prostě úúúúúúúžasný
Není tady
Pandorraa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Že by Morpheus?
Pandora, nehrajme si tu se slovicky a radeji si rekněme, k cemu tu na tomto svete jsme...
Teda konkretne ja. Cely den o tom totiz premyslim a chodi mi po rozume asyk totok
"Morfe, jsi tu proso, aby jsi se naucil odpoustet"
Jenze : Nejsem si zcela jist, zda se opravdu chci tomuto naucit, protoze si nejsem jist, zda mi to k necemu v budoucnu bude, kdyz udajne po smrti vsechno zapomenu a v novem zivote jedeme s novou identitou a bez jykychkoli vzpominet, nepocitam tech 0.0001% kteri podstoupi nejaky ten bazmek, kde si nechaji udajne vytahat jakesi vzpominky z minulosti
Alek to neni na radost, spis na Duchovni, no zakladat vlakno kvuli tomu, aby Morph dostal jedinou odpoved v jedinem prispevklu ( popr. v SZ ), nebop taky vubec, neni nutne.
Modroocka : Jo, Avatar je to uzasny, rano jsem se malem pocural smichy, kdyz jsem ho tahal z jineho obrazku a zemnsoval, ani klikat jsem nemohl a kocky se na me dxivaly jak na blazna - ostatne ony se na me takto divaji vzdycky, mozna je chyba v nich, ze se jinak divat neumi, mozna ve me, ze jak blazen vypadam 
Fíííjo, ja jsem napsal takovou peknou rozvitou vetu ?
Morfe dobry, se nezdas ! 
Není tady
Bazmek (někdy hanlivě vyslovováno „bazmekt“ – slovo pochází z maďarského baszd meg........) sprosté slovo pííp 
JJ, hungarian for "fuck you!" Can also be used to compliment any sentence...
Moje oblibena veta, kterou vsak nesmim vyslovovat nahlas :
Menyétek a picsába mek baszot magyárok. Predem se omlouvam madarske mensine pobyvajici zde na foru, pac je to napsano z legrace
Madarska mensina si lehce posledni slovo vyneni za neco jineho a posle me rovnou do ...
Není tady
morpheus napsal(a):
"Morfe, jsi tu proso, aby jsi se naucil odpoustet"
Jenze : Nejsem si zcela jist, zda se opravdu chci tomuto naucit, protoze si nejsem jist, zda mi to k necemu v budoucnu bude, kdyz udajne po smrti vsechno zapomenu a v novem zivote jedeme s novou identitou a bez jykychkoli vzpomine...
Víš, Morfe, já si jednak myslím, že ani moc nezáleží na tom, jestli chceš nebo ne, spíš jde o to, jestli takový úkol člověk rozpozná dost včas, bez přílišné ztráty květinek, nebo si nechá nakládat víc a víc. A jednak je to hodně přínosné už pro tento život, když se zbavíš trochu té tíhy za krkem.
Není tady

majkafa napsal(a):
Bazmek (někdy hanlivě vyslovováno „bazmekt“ – slovo pochází z maďarského baszd meg........) sprosté slovo pííp
My jsme to v TN a okoli pouzivali jako vyraz pro nejakou nicotnost, nepodstatnou ci neznamou vec: Podaj mi ten bazmek,... čo je to za bazmek? Ev.: Ten oný bazmek... 
Není tady

Mě dnes udělal radost můj malý brouček, protože šel do školičky bez slziček, dal mi pusinku a radostně se hnal do herny :supr..
Není tady
Lvice napsal(a):
Mě dnes udělal radost můj malý brouček, protože šel do školičky bez slziček, dal mi pusinku a radostně se hnal do herny :supr..
Lvice - už chodíte do školky? Tedy tak to je šikulka, že to bylo bez slziček 
Není tady

Duši, nene, to je školička pro prťata, 1x týdně na dvě hodinky, taková navykačka na školku
. Vždycky to oplakal, dnes poprvé v pohodě, tak snad se blýská na lepší časy. Do školky půjde až od září
.
Není tady

Radost snad ani ne, ale pobavilo mne (a možná také i trochu uklidnilo):
Ruské letouny nad Japonskem provokativně nabíraly vzorky vzduchu .... 
Oni si totiž Rusové, po vlastních zkušenostech s Černobylem, situaci na východě bedlivě hlídají... 
Upravil(a) Vachu (30. 3. 2011 20:55)
Není tady
Že jsme v práci přestěhovaní, že to máme opět za sebou, podruhé za 3 měsíce.
Prave Italske Ciabatty, ktere mi z lasky upekla moje nastavajici
Sice nemusela, bo rohliky si dokazu koupit u moje zname v pekarne, ale udelala to rada, tak ja vam nevim pratele, furt premyslim, zda ji kyvnu na ten snatek, kdyz tak dobre vari 
Asyk bych neudelal dobre, kdybych ji rekl ne-e, co kdyz me bude jednou potrebovat ?
Hlavne v klidu, vdavat se chce az 18.8.2012 v sobotu, v kostele sv. Prokopa.
Není tady
Mě dnes potěšilo teplo a sluníčko, milý telefonát s kamarádkou, která přijede i s manželem a malým synkem na návštěvu a v neposlední řadě nečekaně zvláštní plán na oslavu našeho 10. výročí sňatku, který vzešel od mých kamarádů...bude to zajímavé!
Není tady
Tato písnička
http://www.youtube.com/watch?v=m41RtSuxnYM

Koniec hektického obdobia a vyhliadka na kľudný víkend. A bezprostedná vyhlaidka na aqua-aerobic a na koncert v kostole, ktorého výťažok pôjde do Japonska.
A ešte sľubuje dobrú muzičku a tak...
Není tady

Jemine!!!
Kdyz veci vypadaji, jako ze se dari, co to ma znamenat, kurnik?!?
Na to nejsem zvykla... A uz vubec to nemozu pochnapat, kdyz "vedma" rikala, ze darit se mi bude az od kvetna???
Ze by TICHO PRED BOURI??!!??
To ja nechcu!!!
Nebo chybka v matrixu? 
Není tady

Vnuk, zde na chv. pobyvajici..., chce vam sem dat smajliky...

Není tady
Dneska bylo nádherně, pověsila jsem prádlo ven 
celé odpoledne jsme byli venku, nejvíc mě zahřálo u srdíčka,když jsme poslouchali rádio a slyšela jsem písničky, takový vykopávky hráli, ale nádherný,
stejně je zajímavý, že člověk i když dlouho neslyší písničku, hned si vzpomene, a zpívá si nahlas nebo v duchu 
Není tady
Me dneska spolubydla pozvala na chlebicky do Svetozoru, mel jsem takove s dobrou pomazankou, syren, zeleninou a posypane strouhanym krenem. zajimava chut to byla. No a pak jsme byli pro vstupenky do divadla, pak na prochazce, pesky pres cele centrum, vzali mleko ze zelezne kravy a domu. bezel se pulmaraton a potkavali jsme spousty bezcu 
Není tady
Viktoria : Ktery vnuk ? Znam ho ? No jiste ze ho znam ! 
Není tady

Me udelalo radost party predvecerni. Jeden clovek oteviral novy obchod Optiku a delal party v a pred obchodem.
Stacila jsem se seznamit se znamymi sveho muze. Jeden z nich byl starosta, ovsem nevedela jsem to o nem.Hned mi slibil, ze mi bude pomahat s hledanim bytu. Jen tak, spontane. Placali jsme o budoucnosti, o nas dvou a vyhledech a o stehovani do jineho mesta.prave do tohodle, jak jsem se vcera rozhodla. Bylo nahderny pocasi....
Muj manzel "rozsiruje slavu" tohoto mestecka a pan starosta si ho oblibil. Jelikoz pane starostova francouzstina je mizerna, umel memu choti v nadseni rici jen "Je t'aime". Ja te miluju!!! Tak jsme se dost smali.
Není tady

Radost mi dělá počasí...včera odpoledne na in-linech,dvě hodiny jízdy v krásném prostředí a dnes to bude relax na zahradě,částečně pod slunečníkem,páč jsem si včera přismahla nosík
. Miluju takovéhle dny,plné slunce,sportu a pohody...
Není tady
Hmm... ja bych taky sel ven, ale ta moje musi ke kočkam !
Takze pujdeme dneska akorat tak do ... ( doplnte si vhodne sproste slovo, neni po desate vecer
) na karlak pro mleko a to kdovi jestli. Boze, ze ja se na to nevy ... ( piiip ) a nenajdu si nejakou normalni holcinu v Praze, ktera nebude mit "program" a nebude mit nacasovanou kazdou minutu sveho zivota
a bude po ptakach 
Není tady