Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#926 25. 3. 2011 13:08

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Co vám dnes udělalo radost - 15

Je to blby, ale me staci malo. Dneska jsem odevzdala danove priznani.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#927 25. 3. 2011 14:38

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Výsledek naší provozní schůze. Naše firma si stojí velmi dobře a zvýšení mezd nás prý nemine...storstark tummenupp

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#928 25. 3. 2011 16:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Je pátek, páteček, páťulínek

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#929 25. 3. 2011 16:47

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Me NEUDELALO radost, ze si moje spolubydla NEKOUPILA tehotensky test a ja furt nevim, zda cekame tu holcicku !!! mad Ted volala, ze pry snad zitra a ze ma malou dusicku...Boooze...a moje dalsi noc bude probdena, podobne jako pred tydnem s temi Svetelnymi bytostmi sad
( Sorry, zapomel jsem link na skuhraci hmm )

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#930 25. 3. 2011 19:57

majkafa
Host

1. díl Barvy kouzel. Dokonalé. stolt

#931 25. 3. 2011 19:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Co je to Barvy Kouzel ? va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#932 25. 3. 2011 20:01

majkafa
Host

Zfilmovaný díl úžasného fantasy veledíla Terryho Pratchetta Zeměplocha.

http://www.csfd.cz/film/236265-barva-kouzel/

Není to BarvY kouzel, ale BarvA kouzel. To jsem skloňovala big_smile

Upravil(a) majkafa (25. 3. 2011 20:03)

#933 25. 3. 2011 20:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Jo ja uz vim smile Davali to ted vid ? S tim pruhlednym drakem ze ano ? smile

Není tady

#934 25. 3. 2011 20:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Krásnej pátek, sedím, poslouchám Sabbathy s Dio, Heaven and Hell, dnes nevíním, dnes kafím, pode mnou chrápe pesan, doma jsem ouplně sama samotinká jen s tím malým chlupáčem, takže pohodička, klídeček, nádhera, zítra tady budu mít všechny tři svý chlapy a bude po klídečku

Není tady

#935 25. 3. 2011 20:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Mno, muze to byt dobre, ja kretino si to jen na chvilku prepnul bo jsem netusil co vlastne davaji a jak mi televize ukazuje, ktere filmy uz konci, tak jsem to jen prelitnul. A kdyz se divam, kdo hraje, tak kuwa, az prijede spolubydla, mazu do pujcovny smile

Není tady

#936 25. 3. 2011 20:09

majkafa
Host

Přečti si knížky, Morphe. Ty jsou ještě lepší, jak už to tak bývá. Momentálně čtu asi 26. díl, jmenuje se Pravda. big_smile,
Jo, zítra večer dávají 2. díl.

Upravil(a) majkafa (25. 3. 2011 20:09)

#937 25. 3. 2011 20:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Knihy ano smile Dokud nebyl Babinet a moje prace, kterou mam tuuze rad, tak jsem cetl hodne, hlavne historicke romany, ted uz skoro vubec, akorat Biblu, ale to bych kecal, precelt jsem Evangelium I. - III. od Katrin Taillefer. Precetl jsem letos Dejiny Slovenska a ted uz tyden mam doma Demonium od Martina Langfielda, precetl jsem asyk 50 stran, ale nebavi mi to smile

Není tady

#938 26. 3. 2011 9:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dnešní ráno, venku sice trochu pošmourno, ale dala jsem si kafíčko, pustila si film Tajnosti s Ivou Bittovou a muzikou Niny Simone. Pohádka. Ale pomalu končí, takže zvednu zadek a jdu prát a vařit.

Není tady

#939 26. 3. 2011 11:24

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak ja uz mam za sebou ranni potulku po meste, mensi nakup a hlavne mi udelalo radost, ze jsem opet doplnil zasoby mleka z automatu, kde jsem potkal velice prijemnou holku a pak jsme na zastavce spolu sedeli, klabosili a popijeli mleko z lahvi smile Velmi romanticke, skoda ze jsme si nevymenili telefonni cisla, ale rekla ze my dva se jeste sejdeme, asyk je jasnovidec, nebo co va takze totok me docela tesi wink

Není tady

#940 26. 3. 2011 11:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe, a máš taky tu krásně malovanou flašku na mlíko? Já mám tu malovanou, ale jen jednu, jsou na kravičky, berušky a kytičky.

Není tady

#941 26. 3. 2011 11:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Bohuzel nemam ( nebo snad bohudik ? pac by ji byla skoda ) Mam jen tu obyc pruhlednou, kterou asyk brzy vyhodim, pac uz je spinava jako prase a nemam stetku na cisteni lahvi smile Ja vim da se koupit ( stetka ) ale ja to neresim, nova lahev stoji 5 korun a tuto uz asyk vyhodim ( do trideneho odpadu )

Není tady

#942 26. 3. 2011 14:17

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

Zfilmovaný díl úžasného fantasy veledíla Terryho Pratchetta Zeměplocha.

http://www.csfd.cz/film/236265-barva-kouzel/

Není to BarvY kouzel, ale BarvA kouzel. To jsem skloňovala big_smile

Taxem se na to podival, pac to opakovali, neni to spatne, ten borec ( Terry Pratchet )  ma teda vcelku slusnou fantazii, skoro jako moje malickost smile nemohu rict ani ze libilo, ani nelibilo, takove neutralni, ale jiste skouknu i druhy dil.

Není tady

#943 26. 3. 2011 14:25

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Sla jsem si strikovat k telce, prepnu a vidim tam jakesi dva kasparky v cepickach, podivam se, co to je, a prej Barva kouzel, ci co... no totok! Ja bych chtela radsi poradnej horor... cool

Upravil(a) ViktorkaM (26. 3. 2011 14:26)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#944 26. 3. 2011 15:38

hellium
♥♥-----

Je hnusně, jsem sama doma, jen s diplomkou, kterou absolutně nestíhám, ale...je mi fajn. A z toho mám radost :-). Hezký víkend vinšuju!

Není tady

#945 26. 3. 2011 16:20

morpheus
Babinet Klub
Web

hellium napsal(a):

Je hnusně, jsem sama doma, jen s diplomkou, kterou absolutně nestíhám, ale...je mi fajn. A z toho mám radost :-). Hezký víkend vinšuju!

Ahoj Sestricka smile Tak to jsme na tom podobne, jsem "Sam doma 5" a Ty ? O cem pises diplomku, pokud to neni tajne ?
Ja blbec pred polednem zacal jednu konfiguraci serveru u firmy <nepovolena_reklama>  pomalu na konci vesmiru a skoncil az ve dve, pak jsem dal muj milovany caj, cas utekl a na vylet uz dneska pecu, jinak mam tu v pocitatci taky jednu diplomku a moc se mi libi.

Tobe take krasny week wink

Není tady

#946 26. 3. 2011 17:04

Vachu
♥♥♥♥♥--

Udělali jsme si hezké odpoledne - vyplnili jsme sčítací formuláře ... lol tummenupp

Není tady

#947 26. 3. 2011 17:56

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vachu napsal(a):

Udělali jsme si hezké odpoledne - vyplnili jsme sčítací formuláře ... lol tummenupp

Jemine, ja cetla "vypili jsme..." A kdyz jsem precetla znova, co tam doopravdy pises, mela jsem to odpoledne zkazene, pac my je jeste nevyplnili...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#948 26. 3. 2011 18:44

Vachu
♥♥♥♥♥--

ViktorkaM napsal(a):

Vachu napsal(a):

Jemine, ja cetla "vypili jsme..." A kdyz jsem precetla znova, co tam doopravdy pises, mela jsem to odpoledne zkazene, pac my je jeste nevyplnili...

Neni duvod, aby bylo zkazene - casu dost - klidne si muzete udelat hezke to pristi sobotni odpoledne, protoze odevzdat se to ma do 14.dubna ... stolt

My si jen rekli, ze scitani neni danove priznani a tak proc to nechavat na posledni chvili, ze?
A krome toho, venku je dnes nevlidno...

Otevreli jsme si MERLOT, zatopili a je nam HEJ !!! tummenupp

Není tady

#949 26. 3. 2011 18:46

morpheus
Babinet Klub
Web

Vachu, jen jsem zvedav, jak to budou prvni dny ( pocinaje dneskem ) zvladat registrace jejich servery smile Chtel bych byt tam nekde u nich spravcem a pozorovat vytizeni linek tongue

Není tady

#950 26. 3. 2011 18:53

Vachu
♥♥♥♥♥--

My posilame formulare POSTOU.  -  V obalce...   stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí