Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#901 21. 3. 2011 20:07

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Co vám dnes udělalo radost - 15

morpheus napsal(a):

rejka napsal(a):

a psychicky vyrovnaná a v dobré náladě storstark .

A jestlipak v tom nebude jeste i nejaky chlapec ? ;-)

Morhpe,ee,žádný mucký s tím nemá nic společného...gloria

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#902 21. 3. 2011 21:56

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Avatar smile Zacatek filmu docela nudny, nakonec se to nejak rozvinulo, sladky pribeh, kde vitezi dobro a zlo je potrestano a tak je to spravne, tak to ma byt smile ale jiste jste ten film uz vsichni videli. Me se teda libil, nejvic ty monitory, co pouzivali k pocitacum, takove bych NUTNE potreboval ! big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#903 21. 3. 2011 22:00

majkafa
Host

Morphe, to chtělo na Avatar do Imaxu a 3D. Jinak je to velmi slabý odvar.

Dnes mi udělal velkou radost můj syn. stolt Po půl roce v práci povýšil. stolt A nejen tím mi udělal radost. Jsem na své děti pyšná. stolt

#904 21. 3. 2011 22:00

seewa
♥♥-----

Ze jsem dostala pracovni smlouvu, a ze si moje zakaznice dnes nechala zavolat meho sefa a pochvalila mne...:-), a ze ten bezdomovec, jemuz jsem slibila boty, si pro ne opravdu prisel....byl to dobry den...

Není tady

#905 21. 3. 2011 22:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : jenze ja jsem dmnt. Me do kina nikdo nedostane. Mam nejakou fobii, nebo co, fakt nevim. Tma a nesmi se tam hulit sad je zajimave, ze do divadla se tesim, pac vim, ze tam je jedna nebo dve prestavky, mohu na vzduch, poklabosit s lidma a tak. Jinak verim, ze Avatar v Imaxu je lepsi.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#906 21. 3. 2011 22:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tak to já mám za kino ráda, tma, ničím nerušená, můžu se ponořit do hloubky  a vychutnávat si film. Prostě kouzlo filmovýho plátna. stolt
Morfe - Ty si chodíš do divadla zahulit a pokecat o přestávkách va
Mně dnes udělalo radost, že jsem dneska opět projížděla rušným středen okresního  městě, bezproblémů jsem zaparkovala. Ještě musím dopilovat cyklisty, těch se bojím, to pak jezdím pomalu. Ale bezpečně stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#907 21. 3. 2011 22:13

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Morfe - Ty si chodíš do divadla zahulit a pokecat o přestávkách va

Jo lol
Chdim tam kvuli kulturnimu zazitku, jinak zahulit si mohu i venku, doma nekourim, ale vyhovuje mi, ze je tam ta pauza a v kine neni. Taxi furt cekam, az film vyjde na DVD a mazu do pujcovny, nebo si na neho pockam, az to bude kolovat v avicku mezi kamarady.

Není tady

#908 21. 3. 2011 22:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já už jsem tedy dlouho v kině nebyla, ale pro mě je to prostě zážitek, mám v sobě film na dlouho. A mmch - když jsem zažraná do děje, na cigaretu si ani nevzpomenu.
Přijed k nám, kluci tahaj pořád domů novinky wink nebo stahujou

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#909 22. 3. 2011 19:34

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem si nalila Chardonnay barrrique pozdní sběr, zvláštní chuť, nezvyklá, ale naprosto úžasný vínečko. A místo abych šla pověsit prádlo, tak tady popíjím a koukám na Lásku přes internet. A testuju svůj nový notebook. Mám sice stolní počítač, ale noťas jsem moc chtěla. Měla jsem z něho takovou radost a ti mí chlapi, hlavně partner, mě nechápou, na co mám dva PC. Ani nevím, ale noťáska si můžu vzít do postele, pro pána Jána, to je fakt úlet. PC v posteli, ve vaně, na WC, jsem cvok, přitom nejsem na PC nijak závislá (ale to říká každej závislák, že není závislej) Ale do vany a na WC si ho neberu. jen do té postele, jen když jsem v ní sama. Bubák by asi nadšenej nebyl, kdyby se měl v pelíšku dělit o mě s PC :-)) A no jo, no

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#910 22. 3. 2011 19:55

morpheus
Babinet Klub
Web

Modroočka napsal(a):

Tak jsem si nalila Chardonnay barrrique pozdní sběr, zvláštní chuť, nezvyklá, ale naprosto úžasný vínečko. A místo abych šla pověsit prádlo, tak tady popíjím a koukám na Lásku přes internet. A testuju svůj nový notebook. Mám sice stolní počítač, ale noťas jsem moc chtěla. Měla jsem z něho takovou radost a ti mí chlapi, hlavně partner, mě nechápou, na co mám dva PC. Ani nevím, ale noťáska si můžu vzít do postele, pro pána Jána, to je fakt úlet. PC v posteli, ve vaně, na WC, jsem cvok, přitom nejsem na PC nijak závislá (ale to říká každej závislák, že není závislej) Ale do vany a na WC si ho neberu. jen do té postele, jen když jsem v ní sama. Bubák by asi nadšenej nebyl, kdyby se měl v pelíšku dělit o mě s PC :-)) A no jo, no

To je krasny smile Ja mam doma 3 a v praci jeden stolni, pak jeden server pod stolem a dalsi dva v servrovne a jeste si stale myslim, ze je to malo. Spravuji 28 serveru u zakazniku a dalsich 5 na me prehodi sefikosove jeste tento mesic, nijak si nestezuju, prave naopak, je to muj job, ktery miluju smile
No a libi se mi, ze partnerovi rikas partner, pac ja to mam tak, ze na pratelstvi ve vztahu jsem dost opatrny tummenupp
Ja si to s tou zavislosti na PC hlavne nechci pripustit a Ty to klido udelej taky tak tongue Funguju tak, ze to nevidim, ja proste nejsem zavisly na sve praci, na svem notebooku, na babinetu, proste nejsem a muze se okoli treba na hlavu stavet. Zavislost jsem u sebe vzdy poznal a vcas ji rekl : STOP tongue

Není tady

#911 22. 3. 2011 19:58

morpheus
Babinet Klub
Web

Radost mi udela hlavne to, kdyz spolubydla spravne pochnape muj durazny majl z odpoledne, ze na ni nemam naladu a ze nebude vyzadovat sex jen proto, ze zitra jede na Slovensko tak abych si naaahodou domu netahal nejake ... vissla Jeden sex to itak nezachrani, no ni ? tongue

Není tady

#912 23. 3. 2011 17:23

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Báječná hodina ve fitku. Krásně jsem se odreagovala a vyčistila hlavu po náročných studijních týdnech. styrka

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#913 23. 3. 2011 19:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes jsme si s dvěma kolegyňkama domluvily na zítra bowling a pak koktejlbar. Těším se, bahama mamma, swimming pool, huricane, tak si dám zítra tuhle trojku, mňam

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#914 24. 3. 2011 15:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Dva výborné koncerty za sebou - teda, ten jeden ešte viac ako druhý. A jáááár! jarko už je tu, to ma teší nesmierne. rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#915 24. 3. 2011 15:59

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Exekutoři. Nešli k nám, ale k sousedům reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#916 24. 3. 2011 16:02

morpheus
Babinet Klub
Web

ViktorkaM napsal(a):

Exekutoři. Nešli k nám, ale k sousedům reta

Ftipalku big_smile Tak co s tim vikendem Viktorie ? Jakoze jo, nebo ne, nebo jako ze jeste nejsem rozhodnuta ? tongue

Není tady

#917 24. 3. 2011 16:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Prodlouzeni pracovni smlouvy na 3 mesice,zaroven je mi lito,ze od dubna budu pracovat na 3 smeny,ne na jednu jako doposud.neutral

Upravil(a) eremuruss (24. 3. 2011 16:19)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#918 24. 3. 2011 19:33

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

No jako ja rozhodnuta jsem, enem nevim, kereho bratranca budes hrat pred tim mym Van Dammem strihnutym Landou, chi-chi. dumbom

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#919 24. 3. 2011 19:46

morpheus
Babinet Klub
Web

Viktoria : No, nejsem zbabelec, rovnou bych mu rekl, ze jsem jeho nastavajici kdysi miloval. Myslim, ze od Van Damma dostanu taku po papuli, ze se vratim s botama od snehu a s bananem v ruce lol Ale naco ho provokovat, ne ? je to jiste hodny kluk, tak mu nebudeme delat nervy. Leda ze bys to diplomaticky nejak zaonacila, vsak Ty vis smile

Není tady

#920 24. 3. 2011 19:56

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vyzenou nas, priteli. Resime na desce soukrome zalezitosti.
Neco mne napadlo. Reknu, ze jsi moja nejlepsi kamoska z detstvi, (vi, ze jsem ho stravila na Slovensku), a ze jsi se nechala predelat na chlapa..., co ty na to? Jo, mmch., shodou okolnosti jsme vcera od sousedu dostali asik tak deset cabat, rajcatovych, on si z nich polovinu dal dnes k snidani, a ze videl, jak jsou cervene, rika: Je, co je toto? Ja rikam: To jsou cabaty, ty to neznas? A on prej: "Ne, nikdy jsem to nevidel..." Ó, jak roztomile...
Pred chvilou prisel, ze: Vubec te nechci rusit, ale bdueme neco veceret? Ja rikam: Jo. A on potichounku zavrel dvere a nechal me tady... pussa Ja ho proste miluju!!!

Není tady

#921 24. 3. 2011 20:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Viktoria : lol Drsne lol

Není tady

#922 24. 3. 2011 21:48

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak jsem dnes poprve videl film Mlceni Jehnatek a je to skutecne mistrovske dilo tummenupp Nemohu vsak rict, ze mi to udelalo radot, protoze je v nem na muj vkus mnoho nasili, ale libil se mi jak byl film vymyslen a natocen.

Není tady

#923 24. 3. 2011 22:02

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Tusim vcera davali Hannibala...
Vis co? Mlceni jehnatek je jeden z mych stezejnich filmu. Pokud mohu nejak zasahovat do Tveho umeleckeho dojmu z nej, ver mi, ze az ho budes videt tak popate, zacnes Lectra obdivovat... kapitulation kapitulation kapitulation

Není tady

#924 24. 3. 2011 22:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Viktoria : Hannibala, coz je pokracovani,  jsem videl mnohokrat, obdivuju jeho az neuveritelnou inteligenci a spoustu dalsich mnou nepojmenovatelnych vlastnosti ( spis je to o takove mensi zavisti, ale ne uplne, pac zavidet neni nutne ) Klidne napis, jak to vidis Ty a klidne zasahuj, ja se zlobit nebudu, prave naopak.

Není tady

#925 24. 3. 2011 22:20

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Teda, nez zcela usnu: Chytrej byl, ze az no (=že až no, tak hovorili moje slovenske ucitelky...). Dalo mi silene moc prace premyslet, jak se svyma dispozicema by mohl existovat v tomhle svete kladne - inteligence + uchylka - neprisla jsem na to.
U vsech ostatnich inteligentnich uchylu jo.
U Lectra ne.
Castecne me to zlobi..., ale hlavne vzrusuje. Na dalsich x let mam o cem premyslet! stolt
Takze - zatim dobrou.
A neopovaz se na to prijit driv, enz ja! pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí