|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

morpheus napsal(a):
rejka napsal(a):
a psychicky vyrovnaná a v dobré náladě
.
A jestlipak v tom nebude jeste i nejaky chlapec ? ;-)
Morhpe,ee,žádný mucký s tím nemá nic společného...
Není tady
Zacatek filmu docela nudny, nakonec se to nejak rozvinulo, sladky pribeh, kde vitezi dobro a zlo je potrestano a tak je to spravne, tak to ma byt
ale jiste jste ten film uz vsichni videli. Me se teda libil, nejvic ty monitory, co pouzivali k pocitacum, takove bych NUTNE potreboval ! 
Není tady
Morphe, to chtělo na Avatar do Imaxu a 3D. Jinak je to velmi slabý odvar.
Dnes mi udělal velkou radost můj syn.
Po půl roce v práci povýšil.
A nejen tím mi udělal radost. Jsem na své děti pyšná. 

Ze jsem dostala pracovni smlouvu, a ze si moje zakaznice dnes nechala zavolat meho sefa a pochvalila mne...:-), a ze ten bezdomovec, jemuz jsem slibila boty, si pro ne opravdu prisel....byl to dobry den...
Není tady
Majkafa : jenze ja jsem dmnt. Me do kina nikdo nedostane. Mam nejakou fobii, nebo co, fakt nevim. Tma a nesmi se tam hulit
je zajimave, ze do divadla se tesim, pac vim, ze tam je jedna nebo dve prestavky, mohu na vzduch, poklabosit s lidma a tak. Jinak verim, ze Avatar v Imaxu je lepsi.
Není tady
Tak to já mám za kino ráda, tma, ničím nerušená, můžu se ponořit do hloubky a vychutnávat si film. Prostě kouzlo filmovýho plátna. 
Morfe - Ty si chodíš do divadla zahulit a pokecat o přestávkách 
Mně dnes udělalo radost, že jsem dneska opět projížděla rušným středen okresního městě, bezproblémů jsem zaparkovala. Ještě musím dopilovat cyklisty, těch se bojím, to pak jezdím pomalu. Ale bezpečně 
Není tady
dusička napsal(a):
Morfe - Ty si chodíš do divadla zahulit a pokecat o přestávkách
Jo 
Chdim tam kvuli kulturnimu zazitku, jinak zahulit si mohu i venku, doma nekourim, ale vyhovuje mi, ze je tam ta pauza a v kine neni. Taxi furt cekam, az film vyjde na DVD a mazu do pujcovny, nebo si na neho pockam, az to bude kolovat v avicku mezi kamarady.
Není tady
Já už jsem tedy dlouho v kině nebyla, ale pro mě je to prostě zážitek, mám v sobě film na dlouho. A mmch - když jsem zažraná do děje, na cigaretu si ani nevzpomenu.
Přijed k nám, kluci tahaj pořád domů novinky
nebo stahujou
Není tady

Tak jsem si nalila Chardonnay barrrique pozdní sběr, zvláštní chuť, nezvyklá, ale naprosto úžasný vínečko. A místo abych šla pověsit prádlo, tak tady popíjím a koukám na Lásku přes internet. A testuju svůj nový notebook. Mám sice stolní počítač, ale noťas jsem moc chtěla. Měla jsem z něho takovou radost a ti mí chlapi, hlavně partner, mě nechápou, na co mám dva PC. Ani nevím, ale noťáska si můžu vzít do postele, pro pána Jána, to je fakt úlet. PC v posteli, ve vaně, na WC, jsem cvok, přitom nejsem na PC nijak závislá (ale to říká každej závislák, že není závislej) Ale do vany a na WC si ho neberu. jen do té postele, jen když jsem v ní sama. Bubák by asi nadšenej nebyl, kdyby se měl v pelíšku dělit o mě s PC :-)) A no jo, no
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak jsem si nalila Chardonnay barrrique pozdní sběr, zvláštní chuť, nezvyklá, ale naprosto úžasný vínečko. A místo abych šla pověsit prádlo, tak tady popíjím a koukám na Lásku přes internet. A testuju svůj nový notebook. Mám sice stolní počítač, ale noťas jsem moc chtěla. Měla jsem z něho takovou radost a ti mí chlapi, hlavně partner, mě nechápou, na co mám dva PC. Ani nevím, ale noťáska si můžu vzít do postele, pro pána Jána, to je fakt úlet. PC v posteli, ve vaně, na WC, jsem cvok, přitom nejsem na PC nijak závislá (ale to říká každej závislák, že není závislej) Ale do vany a na WC si ho neberu. jen do té postele, jen když jsem v ní sama. Bubák by asi nadšenej nebyl, kdyby se měl v pelíšku dělit o mě s PC :-)) A no jo, no
To je krasny
Ja mam doma 3 a v praci jeden stolni, pak jeden server pod stolem a dalsi dva v servrovne a jeste si stale myslim, ze je to malo. Spravuji 28 serveru u zakazniku a dalsich 5 na me prehodi sefikosove jeste tento mesic, nijak si nestezuju, prave naopak, je to muj job, ktery miluju 
No a libi se mi, ze partnerovi rikas partner, pac ja to mam tak, ze na pratelstvi ve vztahu jsem dost opatrny 
Ja si to s tou zavislosti na PC hlavne nechci pripustit a Ty to klido udelej taky tak
Funguju tak, ze to nevidim, ja proste nejsem zavisly na sve praci, na svem notebooku, na babinetu, proste nejsem a muze se okoli treba na hlavu stavet. Zavislost jsem u sebe vzdy poznal a vcas ji rekl : STOP 
Není tady
Radost mi udela hlavne to, kdyz spolubydla spravne pochnape muj durazny majl z odpoledne, ze na ni nemam naladu a ze nebude vyzadovat sex jen proto, ze zitra jede na Slovensko tak abych si naaahodou domu netahal nejake ...
Jeden sex to itak nezachrani, no ni ? 
Není tady

Báječná hodina ve fitku. Krásně jsem se odreagovala a vyčistila hlavu po náročných studijních týdnech. 
Není tady

Dnes jsme si s dvěma kolegyňkama domluvily na zítra bowling a pak koktejlbar. Těším se, bahama mamma, swimming pool, huricane, tak si dám zítra tuhle trojku, mňam
Není tady

Dva výborné koncerty za sebou - teda, ten jeden ešte viac ako druhý. A jáááár! jarko už je tu, to ma teší nesmierne. 
Není tady

Exekutoři. Nešli k nám, ale k sousedům 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Exekutoři. Nešli k nám, ale k sousedům
Ftipalku
Tak co s tim vikendem Viktorie ? Jakoze jo, nebo ne, nebo jako ze jeste nejsem rozhodnuta ? 
Není tady
Prodlouzeni pracovni smlouvy na 3 mesice,zaroven je mi lito,ze od dubna budu pracovat na 3 smeny,ne na jednu jako doposud.
Upravil(a) eremuruss (24. 3. 2011 16:19)
Není tady

No jako ja rozhodnuta jsem, enem nevim, kereho bratranca budes hrat pred tim mym Van Dammem strihnutym Landou, chi-chi. 
Není tady
Viktoria : No, nejsem zbabelec, rovnou bych mu rekl, ze jsem jeho nastavajici kdysi miloval. Myslim, ze od Van Damma dostanu taku po papuli, ze se vratim s botama od snehu a s bananem v ruce
Ale naco ho provokovat, ne ? je to jiste hodny kluk, tak mu nebudeme delat nervy. Leda ze bys to diplomaticky nejak zaonacila, vsak Ty vis 
Není tady

Vyzenou nas, priteli. Resime na desce soukrome zalezitosti.
Neco mne napadlo. Reknu, ze jsi moja nejlepsi kamoska z detstvi, (vi, ze jsem ho stravila na Slovensku), a ze jsi se nechala predelat na chlapa..., co ty na to? Jo, mmch., shodou okolnosti jsme vcera od sousedu dostali asik tak deset cabat, rajcatovych, on si z nich polovinu dal dnes k snidani, a ze videl, jak jsou cervene, rika: Je, co je toto? Ja rikam: To jsou cabaty, ty to neznas? A on prej: "Ne, nikdy jsem to nevidel..." Ó, jak roztomile...
Pred chvilou prisel, ze: Vubec te nechci rusit, ale bdueme neco veceret? Ja rikam: Jo. A on potichounku zavrel dvere a nechal me tady...
Ja ho proste miluju!!!
Není tady
Tak jsem dnes poprve videl film Mlceni Jehnatek a je to skutecne mistrovske dilo
Nemohu vsak rict, ze mi to udelalo radot, protoze je v nem na muj vkus mnoho nasili, ale libil se mi jak byl film vymyslen a natocen.
Není tady

Tusim vcera davali Hannibala...
Vis co? Mlceni jehnatek je jeden z mych stezejnich filmu. Pokud mohu nejak zasahovat do Tveho umeleckeho dojmu z nej, ver mi, ze az ho budes videt tak popate, zacnes Lectra obdivovat...

Není tady
Viktoria : Hannibala, coz je pokracovani, jsem videl mnohokrat, obdivuju jeho az neuveritelnou inteligenci a spoustu dalsich mnou nepojmenovatelnych vlastnosti ( spis je to o takove mensi zavisti, ale ne uplne, pac zavidet neni nutne ) Klidne napis, jak to vidis Ty a klidne zasahuj, ja se zlobit nebudu, prave naopak.
Není tady

Teda, nez zcela usnu: Chytrej byl, ze az no (=že až no, tak hovorili moje slovenske ucitelky...). Dalo mi silene moc prace premyslet, jak se svyma dispozicema by mohl existovat v tomhle svete kladne - inteligence + uchylka - neprisla jsem na to.
U vsech ostatnich inteligentnich uchylu jo.
U Lectra ne.
Castecne me to zlobi..., ale hlavne vzrusuje. Na dalsich x let mam o cem premyslet! 
Takze - zatim dobrou.
A neopovaz se na to prijit driv, enz ja! 
Není tady