29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska je svátek, ale jak tak vidím kolem sebe, většina lidí to bere jen jako volný den.
Já jsem si ale vzpoměla na dobu před 21 lety, a beru to jako den velmi sváteční.
Zaplaťpámbu, že je to teď jak to je, že máme svobodu.
Vážím si toho a večer půjdu asi zapálit svíčku na kašnu na náměstí, pro vzpomínku.
morpheus napsal(a):
hellium napsal(a):
Právě teď mě potěšil (a pobavil) Morpheův avatar
Musím si tu slaďárnu se sexy knězem zase brzo pustit
Ahoj Hellium
Tak to me tesi
Avatar je za zadost ISTAR, takze to forwardni na ni pliz
Jinak, hezky Nick, ja mam kryci jmeno Lithium, takze jsme vlastne sourozenci
Jé, bráška Lithium My chemické prvky musíme držet při sobě
Není tady
Blossom napsal(a):
Dneska je svátek, ale jak tak vidím kolem sebe, většina lidí to bere jen jako volný den.
Já jsem si ale vzpoměla na dobu před 21 lety, a beru to jako den velmi sváteční.
Vážím si toho a večer půjdu asi zapálit svíčku na kašnu na náměstí, pro vzpomínku.
Svobodu?Zalezi jakou a kdo.
Není tady
eremuruss napsal(a):
morpheus napsal(a):
Za 20 minut jdu ke kamaradce na obed. Normalne nevari, bo zije sama a neni pro koho varit, ale dneska se premluvila a neco uvarila, tak jsem zvedav
Kdyz jsem poprve videla tvuj avatar tak jsem si rikala,ze ses moc peknej chlap.az ted me doslo,ze na te fotce nejses ty,ale herec z filmu ptaci v trni.
Homosxuálny, poťažmo...
Není tady
Jaký si to uděláš, takový to máš, Erem
Není tady
Slobodu so všetkou zodpovednosťou a rizikami... a neistotami. Ale pánboh zaplať za to, aj ja to mám radšej ako zaprdenú zlatú klietku.
Není tady
Soleil napsal(a):
Jaký si to uděláš, takový to máš, Erem
Přesně tak.
Bloss, hezký. Asi taky zajdu na procházku na náměstí a budu se po tobě u nás opičit. Na Národní jsem zašla minulý pátek, i s vnoučkem. Aby věděl. Budu mu vyprávět. Aby už nikdy nebyla nesvoboda, aby už nikoho nikdo nezavíral do klece. Maximálně sami do těch svých vlastních, co máme v našich hlavách a i to je jenom naše volba a můžeme je snadno zase otevřít. Když chceme. A kdo nechce, tak je halt v kleci.
Jsem tolik šťastná a vděčná za 17. listopad 1989. Byla jsem tenkrát dlouhou dobu sama s čtyřletým a ročním děťátkem, manžel byl na vojně. Prožívali jsme to spolu se známými na ubytovně, kde jsme bydleli. Byla jsem s dětmi a kočárkem i na generální stávce. Aby věděly. Aby už nikdy nepřišel Mnichov a rok 1968 a další. Aby věděly, kdyby jim ve škole zase zkusili lhát, jako lhali nám.
Děkuji za svobodu. Děkuji za to, že vše je jenom má volba a mé vlastní rozhodnutí.
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
morpheus napsal(a):
Za 20 minut jdu ke kamaradce na obed. Normalne nevari, bo zije sama a neni pro koho varit, ale dneska se premluvila a neco uvarila, tak jsem zvedav
Kdyz jsem poprve videla tvuj avatar tak jsem si rikala,ze ses moc peknej chlap.az ted me doslo,ze na te fotce nejses ty,ale herec z filmu ptaci v trni.
Homosxuálny, poťažmo...
Bať bať
Není tady
eremuruss napsal(a):
Blossom napsal(a):
Vážím si toho a večer půjdu asi zapálit svíčku na kašnu na náměstí, pro vzpomínku.Svobodu?Zalezi jakou a kdo.
Jakou mas svobodu treba v zamestnani,kdyz se ozves tak te vyhodi coz drive nebylo.Zijeme v neustalem stresu.Svobodu ma dnesni mladez, ucitele poslou do prd.ele muzou si delat co chteji.
Není tady
eremuruss napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Blossom napsal(a):
Vážím si toho a večer půjdu asi zapálit svíčku na kašnu na náměstí, pro vzpomínku.Svobodu?Zalezi jakou a kdo.
Jakou mas svobodu treba v zamestnani,kdyz se ozves tak te vyhodi coz drive nebylo.Zijeme v neustalem stresu.Svobodu ma dnesni mladez, ucitele poslou do prd.ele muzou si delat co chteji.
A jestliže mládež pošle vyučujícího do ......., tak na vině není doba, ale výchova!
Není tady
Mám novýho křečka. Viktorínka. A dostala jsem ho od jedné moc milé holky zadarmo.
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Svobodu?Zalezi jakou a kdo.Jakou mas svobodu treba v zamestnani,kdyz se ozves tak te vyhodi coz drive nebylo.Zijeme v neustalem stresu.Svobodu ma dnesni mladez, ucitele poslou do prd.ele muzou si delat co chteji.
![]()
A jestliže mládež pošle vyučujícího do ......., tak na vině není doba, ale výchova!
Vychova??:co:Ja si nepamatuji,ze by se u nas ve tride,kdyz jsem byla v ucnaku takhle nekdo choval k ucitelum co slysim ted.Takze dnesni rodice jsou takovy lemplove,ze neumeji vychovat sve deti.A nase rodice to umeli vsichni.Nebude to prece jenom tou dobou??
Není tady
Vilemína napsal(a):
Mám novýho křečka. Viktorínka. A dostala jsem ho od jedné moc milé holky zadarmo.
Vilemino a co laska,jak to pokracuje,uz si dlouho nepsala.
Není tady
Me udelal radost volny den,kdy jsem byla uplne sama doma,vsichni clenove rodiny byli v praci.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
![]()
A jestliže mládež pošle vyučujícího do ......., tak na vině není doba, ale výchova!Vychova??:co:Ja si nepamatuji,ze by se u nas ve tride,kdyz jsem byla v ucnaku takhle nekdo choval k ucitelum co slysim ted.Takze dnesni rodice jsou takovy lemplove,ze neumeji vychovat sve deti.A nase rodice to umeli vsichni.Nebude to prece jenom tou dobou??
Ne erem....myslim, ze vse je v RODINE....v tom, jak se k sobe jeji clenove chovaji..tak se pak chovaji i deti ...to je muj nazor .....
Není tady
Vilemína napsal(a):
Jakou ma barvu ? Pokud bys ho uz nechtela, prijel bych si pro neho, ano ? :-)
Není tady
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti Plyšáku, aj s pani premiérkou, Lechom Walesom, Martuškou Kubišovou a organisckým koncertom Collegium musicum na záver. Sú to vykopávky (okrem bubeníka, to je mladé mäsko ), ale šlape im to stále lepšie... Najradšej mám v ich podaní Bacha...
http://www.youtube.com/watch?v=ZJwd4DaY … re=related alebo štúdiové
http://www.youtube.com/watch?v=EJoDcUer … re=related
Upravil(a) Selima (17. 11. 2010 22:07)
Není tady
Selima napsal(a):
Slobodu so všetkou zodpovednosťou a rizikami... a neistotami. Ale pánboh zaplať za to, aj ja to mám radšej ako zaprdenú zlatú klietku.
...notabene když ona "zlatá klietka" ve skutečnosti vůbec ani zlatá nebyla, jen se tak tvářila.... Ve skutečnosti to bylo jen takové pozlátko, postupem doby čím dál víc opadané a opelichané a i jejím tvůrcům samotným bylo jasné, že se co nevidět sama rozpadne, protože se na ní čím dál víc projevovaly její konkstrukční i materiálové vady...
Proto přišlo jejím tvůrcům náramně vhod, že přišli "zlí hoši" a klietku jim rozkopali... aspoň to bylo na koho svést a oni sami byli z obliga... a dál mohou oblbovat naivní část národa, jak byla ona klietka vlastně skvělá, přestože se v celém světě tyto klietky z jejich provenience rozpadají úplně stejně......
Není tady
Vilemína napsal(a):
Že ho moja Miki na diaľku pozdravuje ...
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
![]()
A jestliže mládež pošle vyučujícího do ......., tak na vině není doba, ale výchova!Vychova??:co:Ja si nepamatuji,ze by se u nas ve tride,kdyz jsem byla v ucnaku takhle nekdo choval k ucitelum co slysim ted.Takze dnesni rodice jsou takovy lemplove,ze neumeji vychovat sve deti.A nase rodice to umeli vsichni.Nebude to prece jenom tou dobou??
Je to dobou, ale je to hlavne ľuďmi, ktorí nevedia čo so sebou a so slobodou... a to sa odráža aj na ich deťoch, výchove... A jeto ešte tým, že v policajnom štáte si nikto nedovolil ani prdnúť - a keď aj, nikde si sa to nedozvedela. Nebol internet, nebol facebook, správy boli schvaľované Ústrendým výborom a kašírované... Ak ti je tak strašne ľúto za starými dobrými časmi, na Kube alebo v Severnej Kórei sa ti určite potešia. Budeš do Deanovi Reedovi druhý emigrant v histórii z kapitalizmu do socializmu.
Není tady
Udelala mi radost stara kniha od J.S.Baara - Jan Cimbura, z roku 1927, v puvodni vazbe, s trosku poskozenym hrbetem, ale voni z ni minulost a je videt precizni kniharska prace Psana starou zdvorilou cestinou, je to klenot v me sbicre
Není tady
Když jsem se vrátila z nákupu, můj 2 letý brouček se mi vrhnul kolem krku a dostala jsem tu nejkrásnější pusu pod sluncem .
Není tady
me teda udelalo radost, ze jsme rozebirali s mym pritelem film Jako zabit ptacka. Moc se nam to libilo a muj drahy me prekvapil se svymi nazory. Pozitivne samozrejme. Vypada to banalne, ale ja se s muzi a i s partnerem rada bavim. Mysleno mluvim a vedu rozhovory.
Není tady
morpheus napsal(a):
Sahleb : Ze Ty budes takova mala koketa ?
Nikoliv. Nejsemm takova mala koketa. Je to jinak, zajimave, ze jste na to neprisel.
Ja rada s muzi diskutuji na nejake tema. Velmi rada.
Není tady