29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě dnes moc potěšil oběd s přáteli.
A taky mě potěšilo, že jsem našla ztracené náušnice - sice jsme se pro ně museli vrátit autem a trochu zapátrat, ale byly tam
Není tady
Ronja napsal(a):
Podělte se o to, co vás dnes potěšilo, v tomto navazujícím vlákně
Me dnes draha Ronjo potesila vasniva debata s Istar. Je to neuveritelne zajimava zena !
Není tady
Potěšil mě víkend, strávený pracovně na jedné akci.
Ta akce byla velmi pozitivní po stránce obchodní, ale ještě víc poo stránce lidské - proběhlo tam mnoho setkání s fajn lidmi "na stejné vlně".
A jako třešnička na dortu bylo osobní setkání tam s jednou milou Babinetkou.
Bloss, no to je paráda, hezky se ti to skládá dohromady, viď? .
Není tady
Ehm Morphe . Děkuji, já si o Tobě totiž myslím totéž
Upravil(a) IŠTAR (7. 11. 2010 21:42)
Není tady
...dnes oslava výročí seznámení, výlet na Červený hrádek a slavnostní oběd
Není tady
Pozvání na sraz třídy ze základky. Neviděli jsme se..........no hodně dlouho
Není tady
Udelala mi radost jedna vec, o ktere tu ale nemohu napsat, bo kdyby se to dozvedela Exa, jiste by ji ranila mrtvice a jeji rodina by me proklela do 10-teho pokoleni
Není tady
Mam radost,ze podnik ,kde jsem drive pracovala koupil novy majitel a po novem roce se tam rozjede nova vyroba zamestna tam 250 lidi.Tak,uz se alespon nebudu stresovat,ze budu nezamestnana.Navic to budu mit 15 minut chuze od baraku.
Není tady
Včerajšie tanečky, nesmierne ma to nabíja...
Není tady
Dnes jsem se potěšila sama tím, že jsem si navzdory tmě a hnusnému počasí šla zaběhat
Upravil(a) hellium (10. 11. 2010 18:04)
Není tady
Vyznání lásky od mého manžela :hjarta
Není tady
krasne slunecne pocasi a koupani v termalu....dalo se i po venku chodit jen v plavkach.....zadny prisel k nam bily kun........:-)
Není tady
Před chvílí jsem poslala poslední podklady mé knihy ke zpracovvání grafikovi. Teď už je to tedy jen na něm a pak na tiskárně...
Už se nemůžu dočkat, až pak roztrhnu obal balíku, vyndám MOJI knihu, otevřu ji, přivoním, tváří přejedu po hladké stránce a začnu si v ní listovat.....
včerejší setkání s bezvadnou partou lidí a svatomartinská oslava
Není tady
morpheus napsal(a):
Rejka : Tak to je uzasne !
![]()
Ano Morphe,zvlášť,když to bylo v naprosto nečekanou chvíli...ale mě to potěší i v tu čekanou chvíli
Není tady
Jiste mile damy to neni spravne vlakno na moji stupidni otazku, ale couz... projizdel jsem fora a vzpomel jsem si, jak bych se mel dobre na "snazilkach" ( nevim, nekdo tu neco zahlasil a byl malem ukamenovany/a nebo to bylo na novem BBN, nevim). Tak se tam mrknu a kuwa, narazil jsem na zajimavou hlasku, resp. nazev vlakna :
CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 10
Muzete mi nekdo toto tajemne slovo vysvetlit ? Neodkazujte mi prosim na Google, jsem pocitacovy analfabet a neumim hledat na internetu
Není tady
morpheus napsal(a):
Jiste mile damy to neni spravne vlakno na moji stupidni otazku, ale couz... projizdel jsem fora a vzpomel jsem si, jak bych se mel dobre na "snazilkach" ( nevim, nekdo tu neco zahlasil a byl malem ukamenovany/a nebo to bylo na novem BBN, nevim). Tak se tam mrknu a kuwa, narazil jsem na zajimavou hlasku, resp. nazev vlakna :
CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 10
Muzete mi nekdo toto tajemne slovo vysvetlit ? Neodkazujte mi prosim na Google, jsem pocitacovy analfabet a neumim hledat na internetu
Mě zas vždycky pobaví "Konečník dlouhodobek" ....
Není tady
kominík
Není tady
Morfe Clostylbegyt je lék na podporu ovulace.
Mio my už jsme si kdysi, když se to vlákno z nějakého decentního původního vlákna (tuším se to jmenovalo Konečně se zadařila i dlouhodobkám) přejmenovalo na Konečník, říkaly, že si budou náhodní čtenáři klepat na hlavu. Jenže když už jsme tomu tak začaly říkat a psaly jsme si věty typu "Podívej se do konečníku" "psala to XXX v konečníku" případně "dneska je v konečníku živo", tak už jsme tomu pak daly i ten název...je to asi jeden z vtipů, které jsou vtipné jen zevnitř
Není tady
Ronja : Rika se, ze smich leci a ja jsem vyleceny ze vsech nemoci na 50 let dopredu Super !
Není tady
Tak je mi, Ronjo, jasné, že jde o recesi, já jen že pokud sem jukne někdo nezasvěcený, asi se podiví, cože se to tam asi řeší... ...
Upravil(a) mia (13. 11. 2010 9:40)
Není tady
Koupil jsem si konecne krajec cibule ! To je neuveritelna vecicka, uz nikdy me nebudou rozcilovat sedlacky nakrajene kousky
Není tady