Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 10. 11. 2010 11:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: opakující se události - jak je vyřešit?

ElinaH. napsal(a):

ALE : NEZMĚNILO MĚ TO! Jinak by se neopakovala situace s rozpadem rodiny s malým dítětem...

a poprosím někoho, kdo tedy dělá RUš, jestli mi vysvětlí, jak na to a co je to...smile

A hele - zase jedna netrpělivá, co by chtěla všechno a hned, co? smile Nemohlo tě to změnit najednou, to bys nepřežila, přece! Tyhle metody vždycky pracují kousek po kousku a protože v podstatě nemění, ale vracejí tě do původního, zdravého stavu (tedy do stavu, než se v tobě něco pokřivilo) tak to člověk vnímá jako naprostou samozřejmost a má pocit, že se vlastně nic neděje.
To je klasika - zrovna nedávno jsem to někde psala - že po roce, dvou začne klient brblat a tvrdit, že se nic neměěníí..a že těch peněěz...a v tu chvíli se vytahujou zápisky a čte se...a člověk nestačí zírat a tvrdí "ne, tohle jsem nemohla říkat, takhle jsem se přece nemohla cítit" - ale jo! Mohla.
A jestli jsi takhle reagovala na konstelace, tak to bych se jich rozhodně nezříkala!
RUŠka je systém otázek - pokud vím, sama jsem ji neabsolvovala - a ten má za úkol dostat se k zauzleným a zapeklitým věcem v duši. A podívat se na ně jaksi rozumem - doufám, že to vysvětluju jakžtakž srozumitelně. gloria
A máš SZ

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#127 10. 11. 2010 13:29

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

IŠTAR napsal(a):

Sandro, ale je taky možné, že jiskřil se časem vyjiskří a bude z něj spořádaný taťka od rodiny stolt. I takového kámoše znám. I když člověk nikdy neví, až ho popadne druhá míza gloria.

jenže co se týká druhé mízy, tak ta může lapnout i chlapa hodnýho, nudnýho. jeden nikdy neví vissla

Potvrzeno - nic tak hrozneho jako je panska druha miza jsem opravdu neocekavala .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#128 10. 11. 2010 13:40

IŠTAR
♥♥♥♥---

Elino, o RUŠ je vše vysvětleno zde http://www.karelnejedly.cz/ . Snad není nic tajného rodna., že RUŠ dělá Pandorraa a Tulipánka. Jestli tě ta metoda zaujme, tak je zkus kontaktovat.

Není tady

#129 10. 11. 2010 14:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

IŠTAR napsal(a):

Elino, o RUŠ je vše vysvětleno zde http://www.karelnejedly.cz/ . Snad není nic tajného rodna., že RUŠ dělá Pandorraa a Tulipánka. Jestli tě ta metoda zaujme, tak je zkus kontaktovat.

Zajimave - docela by mne zajimalo , jak se tim vyresi ta financni krize .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#130 10. 11. 2010 16:28

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Elino, ale pokud tě to začlo trápit a chceš to změnit, tak máš obrovskej kus práce za sebou. tummenupp  Protože pokud je budeš chtít změnit, prostě to uděláš. Nyní ti pod ruku budou přicházet lidi, rady, situace, které tě budou správně směrovat. Nastavíš - naladíš se na příjem.
Taky by mě zajímalo, jak ti která metoda pomůže..dáš-li nám vědět.

Není tady

#131 10. 11. 2010 20:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ElinaH. napsal(a):

Pavli,
není to proto, že když vychováváš děti a živíš je sama, tak si " prostě nemůžeš dovolit " být jen jedna polovina - ta ženská? Prostě musíš fungovat i v jiných věcech - musíš být jedna za dva.

Včera jsem si na to " ženské" a "mužské" v nás z téhle diskuse vzpomněla při pořadu 112. U příběhu, kdy kriminalisti řešili případ utýrané dvouleté holčičky, kterou NEVLASTNÍ otec týral až ji zabil a VLASTNÍ MATKA mu v tom nezabránila, i když to bylo VYMODLENÉ DÍTĚ. Přemýšlela jsem, jestli ona prostě jen nebyla slabou ženou, ženskou...A on byl drsný a silný chlap.Třeba prostě nedokázala být mámatáta - včas se k věci postavit svou mužskou částí.Protože to by ho buď opustila, nebo zabila.

jakou mužskou částí ? je to MÁMA a proto měla svý dítě chránit !

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#132 11. 11. 2010 1:23

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Hezký dobrý večer,

koukám, že se diskuse rozjela tummenupp

Měla jsem dnes rande s jiskřilem a po prvním polibku na romantickém nábřeží řeky Vltavy mi zašeptal do ouška, že má přítelkyni, ale že je to komplikované lol
Jsem už moc velká na to, abych věřila těhle kecům, takže jsem mu jako slušná dívka poděkovala za hezký večer a odešla směr domov. Chtěl mi cosi vysvětlovat, objasňovat, ale já mu na to řekla, že se mě jeho vztah vůbec netýká a že já jsem ta poslední, které by měl něco vyprávět.

Kamarádovi  jsem řekla pravdu, tak jak to je...vzal to celkem dobře.

A je vyřešeno! smile

Není tady

#133 11. 11. 2010 13:38

IŠTAR
♥♥♥♥---

No vida, leckdy je řešení snadnější než jsme si mysleli tummenupp. Držím palce, ať brzy najdeš toho, po kom toužíš tummenupp.

Není tady

#134 11. 11. 2010 14:09

ElinaH.
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

Pavli,
není to proto, že když vychováváš děti a živíš je sama, tak si " prostě nemůžeš dovolit " být jen jedna polovina - ta ženská? Prostě musíš fungovat i v jiných věcech - musíš být jedna za dva.

Včera jsem si na to " ženské" a "mužské" v nás z téhle diskuse vzpomněla při pořadu 112. U příběhu, kdy kriminalisti řešili případ utýrané dvouleté holčičky, kterou NEVLASTNÍ otec týral až ji zabil a VLASTNÍ MATKA mu v tom nezabránila, i když to bylo VYMODLENÉ DÍTĚ. Přemýšlela jsem, jestli ona prostě jen nebyla slabou ženou, ženskou...A on byl drsný a silný chlap.Třeba prostě nedokázala být mámatáta - včas se k věci postavit svou mužskou částí.Protože to by ho buď opustila, nebo zabila.

měla. Jak si vysvětluješ, že to neudělala? Opakuju u VYMODLENÉHO DÍTĚTE - jí prý doktoři řekli, že nikdy nebude mít děti...

Není tady

#135 11. 11. 2010 14:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sandra napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mě trochu přijde, že ten, u kterého to mezi sandrou a jím jiskří, tak tady byl okamžitě odsunut do nějáké škatulky "pro život nepoužitelnej" proč ? no tak si drží odstup, však se zase tak dobře neznají. to, že její dřívější zkušenost s takovýmhle týpkem byla špatná neznamená, že tenhle chlap musí být to samé v bleděmodrým.
a jestli ji ten druhej nepřitahuje, tak si myslím, že by to taky nebyla úplně ta nejlepší volba.

To je právě ono. Mám pocit, že u toho "hodného" bych do toho šla víc rozumem než srdcem...jenže vždycky když jsem šla do toho srdcem, tak jsem neskončila moc dobře... hmm

Aj ja som mala podobnú fázu. Keď sa zmeníš ty, zmenia sa aj tvoje preferencie (aj podvedomé) a krásne sa to skĺbi. Hneď prvý po mojej zmene bol iný... aj keď, za tou druhou odišiel aj tak big_smile - ale obaja sme cítili, že máme vo vzťahu problémy, takže to bola vcelku pohoda. Potom prišiel ten pravý, spájajúci iskrenie a kamarátstvo, spoľahlivosť... dosť nečakane, ale predsa. Skús zmeniť niečo vo svojom nastavení; ja som stavila na homeopatiu(prepojenú s priam psychoterapuetickými seansami) a rodinné konštelácie, ale každému vyhovuje niečo iné.

Upravil(a) Selima (11. 11. 2010 14:18)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#136 11. 11. 2010 14:43

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

sandra napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mě trochu přijde, že ten, u kterého to mezi sandrou a jím jiskří, tak tady byl okamžitě odsunut do nějáké škatulky "pro život nepoužitelnej" proč ? no tak si drží odstup, však se zase tak dobře neznají. to, že její dřívější zkušenost s takovýmhle týpkem byla špatná neznamená, že tenhle chlap musí být to samé v bleděmodrým.
a jestli ji ten druhej nepřitahuje, tak si myslím, že by to taky nebyla úplně ta nejlepší volba.

To je právě ono. Mám pocit, že u toho "hodného" bych do toho šla víc rozumem než srdcem...jenže vždycky když jsem šla do toho srdcem, tak jsem neskončila moc dobře... hmm

Aj ja som mala podobnú fázu. Keď sa zmeníš ty, zmenia sa aj tvoje preferencie (aj podvedomé) a krásne sa to skĺbi. Hneď prvý po mojej zmene bol iný... aj keď, za tou druhou odišiel aj tak big_smile - ale obaja sme cítili, že máme vo vzťahu problémy, takže to bola vcelku pohoda. Potom prišiel ten pravý, spájajúci iskrenie a kamarátstvo, spoľahlivosť... dosť nečakane, ale predsa. Skús zmeniť niečo vo svojom nastavení; ja som stavila na homeopatiu(prepojenú s priam psychoterapuetickými seansami) a rodinné konštelácie, ale každému vyhovuje niečo iné.

Já jsem svědkem stejného výsledku změny nastavení.

Není tady

#137 11. 11. 2010 17:10

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Graine,
finanční krizi RUŠka neřeší, řeší to, co vadí tobě. Např. nemám peníze, nemůžu najít zaměstnání, nejde mi najít dobré místo, ... Ale krize je a zůstane, protože ji někdo pro svůj vývoj potřebuje smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#138 11. 11. 2010 19:32

ElinaH.
♥♥♥♥---

Tulipánka napsal(a):

Graine,
finanční krizi RUŠka neřeší, řeší to, co vadí tobě. Např. nemám peníze, nemůžu najít zaměstnání, nejde mi najít dobré místo, ... Ale krize je a zůstane, protože ji někdo pro svůj vývoj potřebuje smile

Tulipánko - můžeš napsat něco víc o tom, jak to funguje?
S finanční krizí - možná to chápu blbě, ale řekněme - mám finanční krizi, ta mi vadí, tak krize se nezmění, ale změním se já uvnitř natolik, že mi to bude fuk a vyjdu s nižší částkou?

Nebo mně nejde " pustit "partnera, protože mám v sobě nějaký řekněme schéma, který říká, že kdo má děti, má s nimi a tím druhým být...A tak k Tobě přijdu, něco musím vykonat a ... pak mi bude fuk, že on je v tahu a já s dětma sama...??? wink

Není tady

#139 11. 11. 2010 21:18

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Elino,
mrkni se na mé stránky pod přezdívkou.
Ano, může to znít divně, ale můžu ti zaručit, že až si svůj problém s penězmi pomocí RUŠky vyřešíš, už ti to bude jedno, že jich máš čím dál míň. Naopak ti s velkou pravděpodobností začnou chodit. Mám to vyzkoušené na sobě wink
Vykonat ani nic nemusíš, stačí, abys řekla, co tě trápí, spolu s terapeutem najdete příčinu, tu odstraníte a pak tě to buď přestane trápit nebo se to přestane dít smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#140 13. 11. 2010 9:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ElinaH. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

Pavli,

měla. Jak si vysvětluješ, že to neudělala? Opakuju u VYMODLENÉHO DÍTĚTE - jí prý doktoři řekli, že nikdy nebude mít děti...

Elino, jak mám vědět, proč to neudělala, do hlavy nikomu nevidím wink
třeba se bojí být sama, kdo ví. znám ženský, které si z tohoto důvodu nechají ubližovat sobě, svým dětem .. třeba má málo sebevědomí, třeba se k ní taky otec choval hrozně a bil ji, tak ji to přišlo tak něják normální, já nevím.
nebo možná ta její mateřská láska není tak silná. to, že ji dr řekl, že nikdy dítě mít nebude a svým způsobem to pro ni bylo vymodlené dítě, přece neznamená, že z ní bude máma na jedničku.
taky mám známou, která má z prvního manželství syna, dnes už skoro dospělého a její druhý muž se k němu nechoval zrovna nejlíp, takže kluk když to šlo, byl radši u babičky a dědy. já bych ho vyprovodila dávno ze dveří, ona ne, přes to, že ji to trápilo a dost si kvůli tomu poplakala.
já si prostě nemyslím, že by se tohle spojovalo s nějákou mužskou nebo ženskou částí. děti jsou děti a dospělí jsou dospělí. ze spousty věcí nemají rozum, dospělej je od toho, aby se o ně staral, nastavoval jim hranice co ano a co už ne. a taky je chránil, malý děcko se asi sotva může sebrat a odejít si bydlet jinam, protože maminka má doma debila, kterej ho týrá. od toho má mámu, aby tomuhle zabránila.

a víš, fakt nerozumím tomu, proč si myslíš, že pokud je dítě vymodlené, automaticky to znamená, že z oné dámy bude super máma. je to naprostá blbost.

Upravil(a) PPavlaa (13. 11. 2010 10:03)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí