Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 7. 11. 2010 21:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: opakující se události - jak je vyřešit?

IŠTAR napsal(a):

To je pravda. Já měla spíše na mysli, že i z jiskřila se může stát spolehlivý partner bez bokového jiskření wink.

ale je to docela risk hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 7. 11. 2010 21:26

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

hirondel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Hir, dneska mám problém si dát dohromady, co píšeš. nepožilas big_smile

Ty holka jedna, tak kdyz nerozumis tak se proste zeptej. Pokusim se to rict jinak. smile

a tak jako občas mi uniká smysl, nebo jak to říct ... big_smile

Ano  souhlasim.
Cim vic se drzis zpatky ,tim vic bude balehat. A naopak[/] jak uz bylo psano -cim vic ho budes chtit a davat mu uprimne znat zajem,tim vic se bude odvracet on od Tebe.

Takhle tomu casto byva,jestli je to Tvuj pripad ,[b]pak to jesine ty muzes vypozorovat
.

třeba tady ... ale když to přelouskám dvakrát třikrát, tak mi to pak dojde big_smilesupermario

No super Pavli,chce si to dat na cas. smile

Jo ale je fakt ze pojem balehat neexisuje a ja ho tam vklepla.  lol

Sandra muze sledovat,pozorovat okolnosti jestli to co rikam plati pro ni take. smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#53 7. 11. 2010 21:28

IŠTAR
♥♥♥♥---

Hir, ale to už není vztah ale bojová aréna wink.

No, já si nemyslím, že tyhle věci člověk dělá cíleně, ale prostě mu takový člověk vyhovuje. Např. já měla v sobě taky vždycky víc mužského principu a můj chlap ženského, teď po pár odblocích bych řekla, že se to dává do harmonie. Jenže..... nedávno jsem si kreslila mandalu a byla jsem sama překvapená, páč jsem si ještě dočišťovala vniřní ženu. Takže houbelec to bylo v rovnováze, ještě tam byl nějaký škraloupek wink. Ale to už docela odbočuju od tématu kapitulation

Není tady

#54 7. 11. 2010 21:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

v klidu Hir, já jen, že od tebe na to nejsem zvyklá, tak mi tu chvíli lezly oči z důlků big_smile

Upravil(a) PPavlaa (7. 11. 2010 21:30)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 7. 11. 2010 21:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

IŠTAR napsal(a):

Sandro, ale je taky možné, že jiskřil se časem vyjiskří a bude z něj spořádaný taťka od rodiny stolt. I takového kámoše znám. I když člověk nikdy neví, až ho popadne druhá míza gloria.

jenže co se týká druhé mízy, tak ta může lapnout i chlapa hodnýho, nudnýho. jeden nikdy neví vissla

Az se vyjiskri Sandra (je spousty casu-podle mne samozrejme wink ) ,pak potka toho ktery bude vyjiskreny,milujici a po boku.
Rikam ze neni kam spechat. smile  Vyjiskreni vyjiskrenci budou mit to sve za sebou a pak.....pak nastane jine obdobi. smile

Není tady

#56 7. 11. 2010 21:31

IŠTAR
♥♥♥♥---

Kdo neriskuje, nic neztratí, ale taky nezíská big_smile. Já osobně riskuju děsně nerada rock.

Není tady

#57 7. 11. 2010 21:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě ištar, jak poznáš z nějákého malování, že si cosi dočišťuješ ?

Není tady

#58 7. 11. 2010 21:32

IŠTAR
♥♥♥♥---

Já ti písnu SZ, ať to tu neplevelíme, ju?

Není tady

#59 7. 11. 2010 21:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Není tady

#60 7. 11. 2010 21:33

sandra
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

sandra napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ted si nejsem jista Sandro jestli rozumim ktery z nich Ti dal tu lekci? Ten mimulej s kterym to jiskrilo?

Jiskril (ty stare zkusenosti) je ochoten (podle mne) Te dostat tam kam on chce a pak ho to prestane bavit. Je to mozne?

Hir, jj, to byl ten první jiskřil...jak jsem se rozhodovala mezi ním a tím "hodným" poprvé....

Takze dostat Te a nechat Te? co ty na to ? Je to mozne?

Možná ano...prý na chlapy působím dost nedostupně.

Není tady

#61 7. 11. 2010 21:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

IŠTAR napsal(a):

No, já si nemyslím, že tyhle věci člověk dělá cíleně, ale prostě mu takový člověk vyhovuje. Např. já měla v sobě taky vždycky víc mužského principu a můj chlap ženského, teď po pár odblocích bych řekla, že se to dává do harmonie. Jenže..... nedávno jsem si kreslila mandalu a byla jsem sama překvapená, páč jsem si ještě dočišťovala vniřní ženu. Takže houbelec to bylo v rovnováze, ještě tam byl nějaký škraloupek wink. Ale to už docela odbočuju od tématu kapitulation

Ano to je pak arena. smile

Ano,clovek to nedela cilene,deje se to podvedome a clovek dostava sanci se ucit (oba v tom ci onom vztahu a nejlepe kdyz jim to obema dochazi).

Lide ,takovy par jako treba ty a Tvuj muz ,co dokazi na tom zapracovat,vzit si to k srdci,premyslet o tom a delat pro to vse co dokazi,ti se postupem casu dostavaji do vetsi harmonie.
Nicmene nekolikrat za den se v nas tyto poly trosku vychyluji,to je noumauka Udo. wink

Není tady

#62 7. 11. 2010 21:40

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

hirondel napsal(a):

sandra napsal(a):

Hir, jj, to byl ten první jiskřil...jak jsem se rozhodovala mezi ním a tím "hodným" poprvé....

Ano,a to takove lovce muze dost drazdit aby Te meli tam kde chteji a pak je to muze prestat bavit ,protoze zacnes projevovat zajem (mimocodem Tve jiskreni)  Je to mozne?

Není tady

#63 7. 11. 2010 21:47

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Sandro,
napadlo mě to samé, co Pavlu: "otec byl gauner". Ač jsi ho nepoznala, máš to v sobě geneticky jako vzor. Takhle ti těžko dokážu poradit, co s tím.
Ale zkus si ještě zodpovědět otázku, co ti na tom vadí a vzít to jako fakt smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#64 7. 11. 2010 21:55

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sandro, možná ani jeden. Možná je to o tom, že máš pochopit, že ten, který jiskří, ti může dát sice zážitky a adrenalin, ale taky ti může spálit křídla... a ten, který je hodný od pohledu a dojmu, evokuje zázemí, klid a pohodu v životě, může jednou začít nudit a pak se vkradou výčitky z tvé strany, že tak hodnýho člověla nemáš ráda...
Co třeba chlap, který zaujme, obohatí o něco víc, než o spáleniny a výčitky svědomí, postupně přejdete k jiskření, ani nebudete vědět jak, protože ze začátku to ani nevypadalo a nakonec k pohodovýmu životu... žádný násilí. Proč taky...
Možná nemáš inklinovat k extrémům.
Taky jsem měla hodnýho, snesl by mi modrý z nebe, jiskry žádný a já kalkulovala, jestli do toho jít, protože mám dvě děti a už si taky "zasloužím něco lepšího"... a zasloužím, proto jsem do toho nešla. Ublížil bych mu a pak by mě čekal někdo, kdo by mi dal za uši. Počkám si na tu zlatou střední cestu... wink
A otec jako vzor? No, táta je bezva chlap a stejně jsem si životního partnera vybrala "špatně". U mě byl problém, proč jsem se sekla, jinde...
Ale pomohlo mi, když jsem přišla na to, kde, o tom žádná... wink

Upravil(a) javena (7. 11. 2010 21:59)

Není tady

#65 7. 11. 2010 22:18

Blossom
Host

IŠTAR napsal(a):

To je hodně zajímavá myšlenka, to doplňování mužského a ženského principu ve vztahu. A zvláštní na tom je to, jak se to v životě může měnit:
Já kdysi měla v sobě hodně ženského principu, a můj muž toho mužského: Já se především starala o (tehdy malé) děti, o rodinu, on o obživu, všechny vnější záleřitosti. Moc mi to vyhovovalo. stolt
Pak to život zamíchal, a já zůstala na vše sama, takže jsem, chtě-nechtě (no, spíš to nechtě wink ) musela se naučit být "tátamáma", a převzít v rodině všechny role - tedy i tu mužskou (především obživu, ale nejen to). No, a šlo to, muselo to jít. stolt 
A teď mám těžiště  aktivit už mimo rodinu (taky si to vzhelem k dospění dětí konečně můžu dovolit smile ), ale velmi vítám, že přítel je od přírody galantní a starostlivý, vlastně mě hodně vytváří  zázemí. A najednou já (v obráceném gardu) vidím to, co říkají mnozí aktivní a tvůrčí muži: Že dosažení jejich úspěchu by nebylo možné bez jejich ženy, která jim k tomu vytvářela zázemí, že je to i její zásluha.
V posledních 2 letech se mi povedly určité projekty. A já nedávno si to sama v sobě uvědomila a spontánně jsem poděkovala svému příteli, za to, že "mi kryje záda" a vytváří citové zázemí, a upřímně a poctivě mu řekla, že zrealizované projekty jsou z velké části jeho zásluha. A že mu za to děkuji a nesmírně si toho vážím. par hjarta stolt

Tak to jen jsem si tady na sklo zapřemýšlela nad tím doplňováním se mužského a ženského principu ve vztazích.....

#66 7. 11. 2010 22:26

sandra
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

sandra napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ano,a to takove lovce muze dost drazdit aby Te meli tam kde chteji a pak je to muze prestat bavit ,protoze zacnes projevovat zajem (mimocodem Tve jiskreni)  Je to mozne?

Určitě to možné je. hmm

Není tady

#67 7. 11. 2010 22:27

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Sandro,
napadlo mě to samé, co Pavlu: "otec byl gauner". Ač jsi ho nepoznala, máš to v sobě geneticky jako vzor. Takhle ti těžko dokážu poradit, co s tím.
Ale zkus si ještě zodpovědět otázku, co ti na tom vadí a vzít to jako fakt smile

Tuli, co mi vadí na čem? Nějak tomu nerozumím....

Není tady

#68 7. 11. 2010 22:40

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Sandro, proč měnit? Stačí si jen připustit, že nemohu mít všechno a být si jistá tím, co hledáš, tedy tím jaký má být výsledek. Pak najdeš povahové vlastnosti u chlapa takové, aby tě spíše doplnovaly a vznikla harmonie. K čemu jsou dvě tiché vody? K čemu jsou dva ohnivci? ALe mírně plápolající ohýnek u klidné řeky, to je prostě balada.

Jde o to vztí si svoje vlastnosti a zkvalitnovat je a mít k tomu po boku někoho, kdo jde s tebou, nikoli vedle tebe...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#69 8. 11. 2010 12:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

hirondel napsal(a):

sandra napsal(a):

hirondel napsal(a):

No a némlich takhle to má ta moje kamarádka. Náherná, přímo modelkoidní bloncka, vyhlížející velmi nepřístupně. Jenže!
Pod tím se skrývá holka, která by nejradši ty mocný paže a schoulit se do nich a tak - a tohle správný lovec naprosto jistě zvětří. Totiž - kdyby byla SKUTEČNĚ nedostupná, kdyby v sobě neměla tu zranitelnou část, která volá "ochraňuj mě, prosím" tak by ji nechali být, protože to už by byl zbytečně namáhavý lov lol Problém je v té dvojakosti, řekla bych- a tím pak přitahuje právě jen lovce trofejí, kteří prostě vidí, kde má slabinu, ovšem skuteční ochránci se té prvotní nepřístupnosti leknou a nejdou do toho.
Tak jestli to nemáš podobně...

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#70 8. 11. 2010 13:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

ALe mírně plápolající ohýnek u klidné řeky, to je prostě balada....

Pavli, to je teda kráásná představa....

Není tady

#71 8. 11. 2010 13:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To by vlastně mohl být i slušnější táborák a řeka by případně mohla trošku hučet lol

Není tady

#72 8. 11. 2010 14:24

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

IŠTAR napsal(a):

Já ještě hodím do placu jednu všeobecnou radu od Plzáka, bůh ví, proč mi utkvěla v hlavě big_smile. Jestliže potkáte muže, před kterým se vám roztřesou kolena, motýlci létají kolem žaludku a cítíte mrazení až na zadnici, otočte se a utíkejte lol. Čímž ale neříkám, že je to rada správná či instantní big_smile.

tummenupp big_smile

Není tady

#73 8. 11. 2010 14:39

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nad tímto se stejně nedá moc vymyslet. Musím spolehnout na intuici. A nést následky za tu nebo onu volbu. Ale rozhodně nelitovat, nevracet se, jít dál, dopředu, a nepřmýšlet volila -li jsem správně. Jen se otočit zpět kvůli ponaučení se, kde jsem chybovala.
A navíc, kdo dokáže říct, co je dobře a co je špatně.

Já bych asi Sandro na tvém místě nevolila. nechala bych to být. Situace se vyřeší sama. V této situaci to vymyslet  nejde a nejde ani v tuto chvíli rozumem vybrat.

Není tady

#74 8. 11. 2010 16:42

sandra
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

hirondel napsal(a):

sandra napsal(a):

No a némlich takhle to má ta moje kamarádka. Náherná, přímo modelkoidní bloncka, vyhlížející velmi nepřístupně. Jenže!
Pod tím se skrývá holka, která by nejradši ty mocný paže a schoulit se do nich a tak - a tohle správný lovec naprosto jistě zvětří. Totiž - kdyby byla SKUTEČNĚ nedostupná, kdyby v sobě neměla tu zranitelnou část, která volá "ochraňuj mě, prosím" tak by ji nechali být, protože to už by byl zbytečně namáhavý lov lol Problém je v té dvojakosti, řekla bych- a tím pak přitahuje právě jen lovce trofejí, kteří prostě vidí, kde má slabinu, ovšem skuteční ochránci se té prvotní nepřístupnosti leknou a nejdou do toho.
Tak jestli to nemáš podobně...

jj, vidím se v tom dokonale hmm

Není tady

#75 8. 11. 2010 17:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ach jo - tak v tom případě radši toho potvoráka - s hodným ti bude lépe, ale nenaučíš se vyléčit sama sebe hmm
Kamarádka to pořešila tím prckem - teď to bude ONA, kdo bude muset zachraňovat.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí