18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marlú napsal(a):
Chudák orgonit. Ten dopad
Hele, a jich pár vyrobím, tak se tady podělím o dojmy, jak to funguje
No...právě.
Rozhodně, rozhodně - dej vědět!
Není tady
Marlú a co myslí, proč jsme Orgonit objevili my?.. Proč není znám u třeba takových dva tisíce let?.. Ale teď váně. Zamysli se nad tím pořádně. Ne, jenom takové, co mysl napoprvé evokuje. Dej si s tím tu práci. A můe to porovnat s paralelním článkem na vlákně "Opakující se události" #110. Tam o tom zrovna mluvím.
Není tady
Crabat napsal(a):
Marlú a co myslí, proč jsme Orgonit objevili my?.. Proč není znám u třeba takových dva tisíce let?.. Ale teď váně. Zamysli se nad tím pořádně. Ne, jenom takové, co mysl napoprvé evokuje. Dej si s tím tu práci. A můe to porovnat s paralelním článkem na vlákně "Opakující se události" #110. Tam o tom zrovna mluvím.
no dobře, Crabate, zamyslím se Ale nechápu, co má společného objevení orgonitu s mým předelým příspěvkem
Není tady
Hm, to neví....větina vědomostí se nejspí poztrácela v čase a třeba ho vynalezli - a k ničemu jim nebyl jako elektřina.
Kdy neměli co odstiňovat, eano
Není tady
Právě v tom je skryta pointa věci.
Není tady
Určitě mohli odstiňovat třeba černou magii, Lupi. Ó, jak by byli vděční takovému poznání, v něm by uplácali Orgonit a nemuseli umírat, kdy je někdo prokleje. Oh je je jé.
Není tady
Hm - třeba to na magii nefunguje. Ono odstínit mylenku není jako odstínit nějakou mikrovlnu...předpokládám, e mylenku lze odstínit zase pouze mylenkou a jsme s orgonitem kde?
Není tady
Jei, to jsou zase teorie Taky bych byl rád za zprávu, jestli ten orgonit funguje, ale ne ho uplácá a otestuje, to je tak půl roku
Není tady
No přece v zadní části těla, Lupíku.
U jak jsem to psal, hned mě napadla tahle oponentura a říkal si: Na magii jedině magií.
A taky to určitě bylo účinnějí i vzneenějí, schrastit někde nějakého shamana a vichni tanečky kolem ohňů. Takové nějaké bábovičky upatlané orgonitové ze smůly stromů, krytálů a rozpilaných částeček kovu jejich velevzácných noů, na to se taky mohli pěkně vyprdnůt.
Není tady
a stejně ho z těch serepetiček uplácám a vyzkouím. Bych se na něj mohla zkusit pořádně zamračit a schválně, jestli pak bude taky pozitivně fungovat
Já vám dám magii! Fyzika to je! A co je fyzika? Věda o energiích. A co je energie?
Není tady
A odkud vechny energie povstávají?..
Není tady
Crabat napsal(a):
Largo, nádherně vyjádřené! Ano to je smysl tohoto fora.
No toto... trénuje moje ego? No, jen do toho...
Marlů, dy u mlčim...
Není tady
Largo
Není tady
Marlú, ono se určitě časem ukáe, e i magie je fyzika, nebo tak něco tak proč si to neuít, dokavad je to dobrodrůo? ejo
Z čeho pocházejí vechny energie? Z pohybu, jestli se dobře pamatuju. Respektive, tam hmota přechátí v energii. Vak i nauky esoterické říkají, e hmota je zastavená energie...
Není tady
Ty má krásný strom, Lúthien, s celou rozkvetlou loukou. A nebem s nakupenými beránky... Malé stádečko, které právě někam uhání. Snad za pastvou, snad do krajů, kde je příli mnoho slunce, tak aby na zemi pod sebou vytvořili blahodárný stín. Kadopádně Tvůj obraz vytváří souvislý horizont, který odděluje nebe od země a vechno je tam jasné. Takový krásný vyváený řád věcí, po něm ze srdce touíme.
Není tady
Crabat napsal(a):
Určitě mohli odstiňovat třeba černou magii, Lupi. Ó, jak by byli vděční takovému poznání, v něm by uplácali Orgonit a nemuseli umírat, kdy je někdo prokleje. Oh je je jé.
Pozoruhodne.Sleduju jake Te to napadaji myslenky.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Z čeho pocházejí vechny energie? Z pohybu, jestli se dobře pamatuju. Respektive, tam hmota přechátí v energii. Vak i nauky esoterické říkají, e hmota je zastavená energie...
Coze Lupi? Zastavena energie? Jak muze energie stat,zastavit?
To vytucnene me osobne nedava smysl. Napsala bych to naopak= ze energie prechazi v hmotu.
Není tady
Tys to, Lupi, řekla.
Protoe z vyího poznání magie = fyzika.
A odkud vechny energie povstávají?
No přeci z Vědomí.
Z Vědomí,
z Vědomí,
z Vědomí,
z Vědomí,
z Vědomí,
z Vědomí,
z Vědomí.
Protoe Vědomí v nesčetných fasetách vyzařuje samo sebe
a kam soustředí svou pozornost, tam vznikne Vědomí.
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí.
Které v nesčetných fasetách vyzařuje a replikuje samo sebe
a kam namíří svou podstatu, tam vznikne Vědomí.
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí,
Vědomí.
A kadé toto Vědomí si s sebou jako zárodečný balíček přináí energie.
Tak mocné a pro nás opravdu jen velmi těko představitelné,
e skrze tyto energie je schopné nechat povstat anebo zaniknout celý vesmír.
Taková je tvůrčí schopnost Vědomí.
Není tady
Crabat napsal(a):
Ty má krásný strom, Lúthien, s celou rozkvetlou loukou. A nebem s nakupenými beránky... Malé stádečko, které právě někam uhání. Snad za pastvou, snad do krajů, kde je příli mnoho slunce, tak aby na zemi pod sebou vytvořili blahodárný stín. Kadopádně Tvůj obraz vytváří souvislý horizont, který odděluje nebe od země a vechno je tam jasné. Takový krásný vyváený řád věcí, po něm ze srdce touíme.
Jé, Crabate, to je krásný!
Ví, mě ten obrázek úplně uchvátil. Louku miluju úplně moc...
Zkrátka ten obrázek mám a u srdíčka
Není tady
Lupinko, vak jo Ale magie zní stejně líp ne fyzika
A jasně, jsem Lúthien a není to tajný, tak ti to písnu sem Já zaloila vlákýnko tam někde dole v diskuzích, e mám teď tenhle nick a psala jsem tam důvody.
Není tady
Crabate, to s tebou úplně souhlasím, e vechny energie jsou z Vědomí. Ale co mi pořád nejde do hlavy, kde se tady to Vědomí vzalo. Ale to u je téma pro jiný vlákno
Není tady
Kde se vzalo, tu se vzalo....
Kdy ale vědomí je taky pohyb...
Není tady
Vztah mezi hmotou a energií vyslovil jakýsi Einstein a to takto: E=m.c2. Tohoto poznatku vyuívají například jaderné elektrárny, kde se těké jádro těpí na mení lehčí, ale práve součet hmotností produktů nedá hmotnost původního jádra. Je tam právě jakýsi úbytek hmotnosti, který je roven právě vyzářené energii, která tuto reakci provází. Kdysi jsem to i počítal Čili hmota se ztratí ve prospěch energie
Není tady