29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nojo, jak říká Bábi Zlopočasná, jde o to, napřít mozek a zapáčit, ostatní jsou pomůcky
Ovšem se zdravím je to dtto, s kulturou, sportem - propána!
Jeden chudák, co se tu snaží uživit...a proti němu ty miliardové mamutí korporace...to budem řešit i JEJICH manipulativní techniky, nebo co?
Není tady
Lupi, tomu říkám obří skok od orgonitu až k obchodním řetězcům . Nehledala bych v tom to, co tam není.
.
Není tady
Ovšem to už je úplně o něčem jiném, Hir. Tohle souvisí s tím, že žádná mysl nepřesáhne sama sebe a pojme to tak, aby se ocitla niterně v souladu. Takže asi takhle: Nikdo nepřekročí svůj stín. :-D
Není tady
Mmch, pokud chtěl někdo doopravdy a rychle zbohatnout, vrhnul se na soláry, ne na nějakej nebohej orgonit se značně nejistým úspěchem
Zrovna mi dcera vyprávěla, jak se jakási společnost pokouší zbohatnout na logopedické péči - a poměrně se jí to daří ( i když solární elektrárna to není) Ale co pro to dělají!!
Vždycky a všude se některé typy budou snažit vydělat na oslabených - je to nejsnažší.
Pokud člověk přemejšlí vlastním mozkem a dá na vlastní nos, tak mu to hrozí méně - to je celý.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Lupi, tomu říkám obří skok od orgonitu až k obchodním řetězcům
. Nehledala bych v tom to, co tam není.
.
Ale to víš, že to tam je, Hir - prvotně šlo Bloss přece o to, jak nehezké je manipulovati s člověkem ve věci obchodu
Není tady
Jo, Lupi, si nemysli..... Za začátku je to pár šutérků, pak si lidi řeknou, jo já tam dám jeden šutr a mám po problémech? No to je paráda šup, tak si to spočítáme, to je pět kamenů, to není taková pálka... No a když si to řekne každý, páč každý vlastníme min. TV, žejo, to už je docela slušnej kšeft . Baťa taky začínal v malém a podívej se dneska.....
Ale to už mám pocit, že už zase řešíme něco úplně jiného než ubohý orgonit. . Nakonec každý máme svobodnou volbu, za co ty prašule utratíme, někdo za orgonit, jiný za hadérky z CA, jiný v hospodě tož co....
Není tady
Crabat napsal(a):
Je to jasné, logické, přímočaré, Kaliku. Ale pokud někdo zaujme názor, který je předem nějak vyhraněný a nepřipouští jinou možnost řešení, pak se, samozřejmě, dostává až k nejasným, nelogickým a nepřímočarým závěrům. Ale i to k něčemu poukazuje. :-)
Ano, pokud někdo již předem nepřipouští jinou možnost řešení, tak to je samozřejmě špatně.
Ale takový příspěvek jsem tedy aspoň já tady na tom vlákně neviděla.
Lupi, Ištar, Ištar, chudinku Hir z toho vynech .
Není tady
Jo a mě by zajímalo, proč by vlastně Bloss nemohla mít pravdu? Je to jen jiný úhel pohledu na jednu věc .
Není tady
Crabat napsal(a):
Ovšem to už je úplně o něčem jiném, Hir. Tohle souvisí s tím, že žádná mysl nepřesáhne sama sebe a pojme to tak, aby se ocitla niterně v souladu. Takže asi takhle: Nikdo nepřekročí svůj stín. :-D
Co je o necem jinem? Aby se mysl ocotla v souladu s cim?
Nesouhlasim s tim ze nikdo neprekroci svuj stin.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Jo a mě by zajímalo, proč by vlastně Bloss nemohla mít pravdu? Je to jen jiný úhel pohledu na jednu věc
.
Ano ,vsdyt o to tu bezi.
Kalik ma pravdu.
Blossom ma pravdu.
Takovy je svet barev.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Lupi, Ištar, Ištar, chudinku Hir z toho vynech
.
Šiš bardón
Ale jasně, že by mohla mít Bloss kus pravdy - a taky má. Jenom tak nějak...od věci, a to dost často.
Hádám, že tady na týhle diskusi tak devadesát procent lidí myslí vlastním mozkem a takovouhle péči nepotřebuje.
Prostě mi to připadá, jako když si koupíš nový kolo, jedeš na vejlet a s tebou jede někdo, kdo ti celou cestu vykládá o všech negativech, které cyklistika obnáší - včetně výroby a obchodu.
Jasně, že má TAKY pravdu - no ne?
Ale zajímá tě na vejletě takováhle pravda?
Není tady
lupina montana napsal(a):
IŠTAR napsal(a):
.
Šiš bardón
Ale jasně, že by mohla mít Bloss kus pravdy - a taky má. Jenom tak nějak...od věci, a to dost často.
Hádám, že tady na týhle diskusi tak devadesát procent lidí myslí vlastním mozkem a takovouhle péči nepotřebuje.
Prostě mi to připadá, jako když si koupíš nový kolo, jedeš na vejlet a s tebou jede někdo, kdo ti celou cestu vykládá o všech negativech, které cyklistika obnáší - včetně výroby a obchodu.
Ale zajímá tě na vejletě takováhle pravda?
Sis bardon (tu knizku mam doma ted si nevzpominam jak se jmenuje)
Jo jo Lupi i Ty mas pravdu.
Jo jo, to je jako kdyby me nekdo vykladal ze kolo na kterem jezdim (zrovna na tomhle co mam) je nemozny a takovy a makovy podle jeho pohledu,tak mu proste jednoduse reknu- "nech to na me"
Není tady
Lupi, dyť už jsme to tady psali, holt to vidí ze své pozice bytí, no. A pak taky existuje úžasná funkce ignore, že ....
Já spíš přemýšlím, jak ty svoje kluky motivovat, aby šli pro maminku shánět do lesa trochu smoly .
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Lupi, dyť už jsme to tady psali, holt to vidí ze své pozice bytí, no. A pak taky existuje úžasná funkce ignore, že
....
Já spíš přemýšlím, jak ty svoje kluky motivovat, aby šli pro maminku shánět do lesa trochu smoly.
Jeee a proc kluky a ne sebe?
Není tady
Hir, pššt, ale mám ti pocit, že teď budu muset víc odpočívat , ale zatím to je jen můj pocit......
Hir, jmenuje se Pan Kaplan má třídu stále rád.
Upravil(a) IŠTAR (9. 11. 2010 14:21)
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Hir, jmenuje se Pan Kaplan má třídu stále rád.
Jo
Hledani smoly v lese=meditace. Take druh odpocinku (no nic to ja jen tak
Jo odpocinek je potrebny,to tedy jo.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Lupi, dyť už jsme to tady psali, holt to vidí ze své pozice bytí, no. A pak taky existuje úžasná funkce ignore, že
....
Já spíš přemýšlím, jak ty svoje kluky motivovat, aby šli pro maminku shánět do lesa trochu smoly.
Ale to víš, že existuje - a taky si jiá zapínám ( já ji mám funkční v hlavě) když už mě to ale opravdu neba.
Prostě prozatím se snažím přesvědčit Bloss, že fórum pro Pravdu o Bicyklech je jinde - ne na vejletě, no
Jesrtli je to Pššt to pššt, co jsem myslela, tak
Není tady
hirondel napsal(a):
lupina montana napsal(a):
IŠTAR napsal(a):
.
Šiš bardón
Ale zajímá tě na vejletě takováhle pravda?Sis bardon
(tu knizku mam doma ted si nevzpominam jak se jmenuje)
Jo jo Lupi i Ty mas pravdu.![]()
Jo jo, to je jako kdyby me nekdo vykladal ze kolo na kterem jezdim (zrovna na tomhle co mam) je nemozny a takovy a makovy podle jeho pohledu,tak mu proste jednoduse reknu- "nech to na me"
Jde o to, co kdo hledá na výletě na kole a co kdo hledá v diskusích. Každý to asi vnímá jinak, ale podle mě jsou tyto 2 věci dost rozdíl.
Já například hledám v diskusích (všech, nejen tady na duchovním) zkušenosti, zážitky a postřehy jiných lidí, a zajímají mě právě pohledy z jiných, pro mě odlišných úhlů. Mám pocit, že právě porovnáváním pohledů z různých úhlů se dobírám blíže a hlouběji k nějakému kloudnému závěru ohledně daného problému. Vždyť třeba i ke každé vědecké práci se dělá oponentura - probírají se cíleně všechna pro a proti.
Jiní zas na diskuse možná chodí pro potvrzení a sdílení jen toho jejich úhlu pohledu. A další zas pro úplně jiné věci.
Každý si naštěstí může vybrat to své. Místa je tu dost pro všechny.
Upravil(a) Blossom (9. 11. 2010 15:13)
Blossom,
na duchovním jde o sdílení podstaty, toho, co mají všechny náhledy společné, to znamená, že hledáme ( a s radostí) přes všechnu pestrost a rozdíly [i]to, co nás spojuje, ne rozděluje.[/i] To není moje myšlenka - když zabrousíš pár let zpátky, najdeš ji u mnoha lidí... Jdeme nejrůznějšími směry, ale to, co neseme v sobě, je společné, stejného rodu.
Proto jsme taky schopni si naslouchat, mluvit spolu, učit se... neseme stejnou jiskru. V někom hoří, v někom doutná. I proto sem chodíme - vždycky se najde někdo, kdo umí tu doutnající jiskru "povzbudit", dokonce i unavenou duši tak trochu poponést, když už se nožičky podlamujou.
No, a kdo hoří moc, i pro toho se pomoc najde...
Není tady
Largo, nádherně vyjádřené! Ano to je smysl tohoto fora.
Není tady
Chudák orgonit. Ten dopad
Hele, až jich pár vyrobím, tak se tady podělím o dojmy, jak to funguje
Není tady
Na druhé straně, myslím, že teď ho bude chtít vyzkoušet každý. A nesleví ze svých požadavků, dokud vlastnoručně nevyrobí. Už jenom tím vynaloženým úsilím, jak běhá, shání, přirodou prochází, se mu energetický tok v těle upraví, takže až konečně zasedne do křesla, s pocitem úlevy - tak teď už na mě působí, zjistí, jak nepředstavitelně blahodárný vliv na něj Orgonit má, jelikož se tím celý rozjasní.
Takže ano, jsem přesvědčen, že Orgonit funguje. Ale pokud stejnou víru a naději vložím do šišky z lesa anebo krásně zbarveného kamene, bude na mne mít obdobný vliv. Protože jsem to já, kdo vyzařuje určitou myšlenku a skrze ní měním prostor kolem sebe. To je základní tajemství duchovního pojetí vesmíru.
Není tady
Crabat napsal(a):
Na druhé straně, myslím, že teď ho bude chtít vyzkoušet každý. A nesleví ze svých požadavků, dokud vlastnoručně nevyrobí. Už jenom tím vynaloženým úsilím, jak běhá, shání, přirodou prochází, se mu energetický tok v těle upraví, takže až konečně zasedne do křesla, s pocitem úlevy - tak teď už na mě působí, zjistí, jak nepředstavitelně blahodárný vliv na něj Orgonit má, jelikož se tím celý rozjasní.
Takže ano, jsem přesvědčen, že Orgonit funguje. Ale pokud stejnou víru a naději vložím do šišky z lesa anebo krásně zbarveného kamene, bude na mne mít obdobný vliv. Protože jsem to já, kdo vyzařuje určitou myšlenku a skrze ní měním prostor kolem sebe. To je základní tajemství duchovního pojetí vesmíru.
S tím souhlasím Ale co se orgonitu týká a jestli je to pravda, funguje jako jakýsi transformátor a je mu úplně jedno, jestli budu věřit, že funguje nebo nebudu věřit. Funguje nezávisle na naší víře, protože funguje ještě na jiném principu než na energiích, které mu ze sebe dáme. A to mi právě na něm přijde tak zajímavý. Není to jen o víře, o myšlenkách. Ale určitě když budu orgonit vyrábět s láskou a dalšími pozitivními pocity, bude ještě silnější
Není tady