6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jetě jednou téma smajlíci - je to stejné jako se stylem, prostě někomu se líbí staré, někomu zas ty nové. Oboje - myleno oba dva typy - nasazeny nebudou, jeliko se nejedná o stejnou sadu a nejsou shodné ani velikostně, ve finále to pak vypadá příerně. Téma smajlíci administrátoři Babinetu jetě proberou, ale jak u plyne z výe napsaného, nejde se prostě zavděčit vem.
O vyhláení hlasování ohledně smajlíků zatím neuvaujeme.
Díky za pochopení.
Není tady
Andrejko, je mi jasne, ze budu muset dopravovat smajly ze stareho BBN pracne do noveho BBN, jinak me z tech novych potazi
Není tady
morpheus napsal(a):
Andrejko, je mi jasne, ze budu muset dopravovat smajly ze stareho BBN pracne do noveho BBN, jinak me z tech novych potazi
Morpfe, jak jsem psala, proberu to s Jirkou, ale podívej řeknu to tak, vyměním smajly, zase budou křičet Ti, co se jim líbí ty nové...chápe? Prostě začarovaný kruh, nikdy nebudou vichni spokojeni
Není tady
misha88 napsal(a):
A u někdo řekl e se mu ty nové líbí? Jetě jsem si nevimla..
Ano řekl, nemám důvod zde psát nesmysly.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
misha88 napsal(a):
někdo jiný ne holčiny z "foto" skupiny?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
morpheus napsal(a):
Morpfe, jak jsem psala, proberu to s Jirkou, ale podívej řeknu to tak, vyměním smajly, zase budou křičet Ti, co se jim líbí ty nové...chápe? Prostě začarovaný kruh, nikdy nebudou vichni spokojeni
Podiv se. Ty nove jsou o neco vetsi a neladi do tech starych, je to tak ? Existuji programky, ve kterych se ty potentovane gify ( skakajici, vyplazujici jazyk - ktery obzvlast mi pripada jak ... radeji pomlcim, pac jeste neni po desate ) daji zmensit, aby velikostne pasovali k tem starym. Uplne v klidu by mohly byt dve sady a nechat uzivatele v profilu vybrat. No, nevim, je to program a naprogramovat jde uplne vsecko.
Není tady
aprill napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
misha88 napsal(a):
někdo jiný ne holčiny z "foto" skupiny?
I v holčičí "foto skupině" se převáně líbí starí smajlíci, poněvad jsou lepí k vyjádření pocitů.
Take Andrejko proč neprobere s JIrkou hlasování jestli nový nebo starí, vdy vocode
Upravil(a) dusička (22. 11. 2010 20:52)
Není tady
Dusicka : Ve 21:30 ? Mrcasim se tu jeste s firewallem
Upravil(a) morpheus (22. 11. 2010 21:10)
Není tady
Take znova Dui, psala jsem, e o hlasování ZATÍM neuvaujeme, a e to s Jirkou proberu.
Buď zůstanou ty, co tam jsou teď a nebo zpět přehodím tyto původní, nyní se ale řeí alternativní styl Babinetu, tak doufám, e hlasujete
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Take znova Dui, psala jsem, e o hlasování ZATÍM neuvaujeme, a e to s Jirkou proberu.
Buď zůstanou ty, co tam jsou teď a nebo zpět přehodím tyto původní, nyní se ale řeí alternativní styl Babinetu, tak doufám, e hlasujete
Andrej, supr, vdyt nemyslím ted hned, já psala, a skončí hlasování. A fajn, e to s Jirkou probere
JJ, u jsem hlasovala
Upravil(a) dusička (22. 11. 2010 21:33)
Není tady