Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 10. 11. 2010 10:43

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nový Babinet

Sakura napsal(a):

Sisi, holt to nekomu prehledne neprijde. Na jine weby vejdu poprve a nicemu se ucit nemusim. Pekne me to samo navede - velke ikony, pekne barevne rozliseni temat atd. Holt me ten novy Babinet nenadchl, a to je fakt. Ukaze az cas, jestli si tam zvyknu, nebo jestli chodit prestanu.

Sakuro ,,jasně..je to jen na každém jedinci..Jen je škoda,že je spousta děvčat stále tady ..ale naprosto chápu Lidi jsou tady na to zvyklí..Já jen ,že tam je více možností a pokud si tam  delší dobu.Myslím že si zvykneš .vůbec ti to nepřijde..mě osobně ze začátku přišel taky nepřehledný ,tápala jsem .lecčemu jsem nerozuměla..ale naučila se a začal se mi líbit...
To je to samý sednu do nového auta a říkám ,jéé to se mi teda vůbec nelíbí ,nerozumím tomu ,páč je dnes je polovina věcí v elektrice apřes pc..,ale ošaháš no a za chvilku je jedno líbí ,nelíbí ..záleží jak to funguje,,a to si myslím je podstatné.pokud něco nevím zeptám se!!Vzhled se doupravuje potom..smile.
ale April akorát dokáže jedině říkat ,že někdo nechápe pojem nelíbí a nerozumím....ale ono je to tím taky trochu spojené..aspoň mě to tak přijde..smile

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#127 10. 11. 2010 10:50

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Tak já se dovolím přidat, s tím, že taky věřím že je to o zvyku, na druhou stranu, proč si zvykat na kočkopsa, když jsou možnosti mít kočku nebo psa wink

Ale začnu plusy (z mého pohledu):

+ větší soukromí
+ vítám seznam přátel a kontaktů, skupin
+ vymakanější ignore list, kdy z ignorovaného fakt není vidět nic, ani špička avataru, doteď se skrýval jen text zprávy.
+ albíčka (galerie), to se nám taky hodí wink
+ blog
+ zobrazování zpráv uživatele
+ bohatší už. profil (který lze přitom s ohledem na soukromí zobrazovat jenom svým přátelům, například).
+ přehlednější tržiště (inzeráty)

Mínusy:

- Grafika. Znám jiná fóra na stejné platformě (např. www.stillen-und-tragen.de, www.thebabywearer.com, www.kocky-online.cz/forum, www.pojdte-dal.cz a mnohé další).
Takže vím, že můžou vypadat přehledněji, čistěji (nebo taky mnohem mnohem hůř, jako living.cz). Vím, že to je dost abstraktní vyjádření, ale líp to nedovedu. Po zvolení skinu (šablony)  KLASIK je to podstatně lepší (i když doufám, že bude k dispozici ještě něco stylově "čistšího"). Možná by pomohlo, kdyby byl KLASIK zvolen defaultně, byla by to méně šokující změna pro současné uživatele. BB. Protože právě proto, že "není ten, jenž by se zavděčil všem", je nejlepší zvolit něco co nejvíc neutrálního.

- emoticony jsou špatné... no připomíná mi to šílený Mimibazar. Na netu jsou pakety volně ke stažení, nebo je v tom nějaký jiný problém?

Jinak díky za váš čas a snahu!

Upravil(a) Fidorka (10. 11. 2010 10:52)

Není tady

#128 10. 11. 2010 22:24

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Krásný večer, než dočtu, zda přibyly nějaké konkrétní dotazy zde, tak když už toto vlákno pojednává o novém Babinetu, tak tady připíšu informaci, že právě na něm v měsíci listopadu odpovídá paní doktorka Samková - estetická dermatologie, tak pokud vás cokoliv zajímá, využijte to a ptejte se.
Zde http://novy.babinet.cz/showthread.php?t … #post18579

Není tady

#129 11. 11. 2010 9:19

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

sisi21 napsal(a):

..ano někomu se nelíbí ..někdo píše ,že je nepřehledný..což nechápu.Je přehledný a to dosti...a je naprosto jedno jakou má barvu..Jen se v něm musíš naučit pohybovat..  ale ty vlastně píšeš,že stím problém nemáš.
Jsou tu děvčata ,která i tapájí.a něčemu třebas nerozumí víš....ale to tobě se nemůže vlastně stát.....sem zapoměla zase jedna z chytrých,,godlike

Ty jsi fakt neuvěřitelná. Myslíš, že když se člověku něco nelíbí, tak je kvůli tomu blbej nebo co? va Že když se mu ¨zdá něco nepřehlednýho, tak je ještě blbější? va Ano, ono si na nepřehlednost zvyknout můžeš, ale to jí nečiní přehlednější, že wink Ono totiž kráčí i to, jak to působí na úplně nového uživatele. Kdybych přišla poprvé, tak bych nový babinet okamžitě zavřela a ani bych nezkoumala, jestli se tam dá nastavit jiný template.

Jako moc mě mrzí, že s tím mají všichni tolika práce a já to tady potom hodnotím negativně, ale co znám z většiny zahraničních fór, tak když má dojít k zásadnější změně, je většina věrných uživatelů oslovena formou hlasování. Pak si alespoň můžou říct "no, snažil jsem se, ale bylo jich víc". Jak u voleb.

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#130 11. 11. 2010 14:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

sisi21 napsal(a):

..ano někomu se nelíbí ..někdo píše ,že je nepřehledný..což nechápu.Je přehledný a to dosti...a je naprosto jedno jakou má barvu..Jen se v něm musíš naučit pohybovat..  ale ty vlastně píšeš,že stím problém nemáš.
Jsou tu děvčata ,která i tapájí.a něčemu třebas nerozumí víš....ale to tobě se nemůže vlastně stát.....sem zapoměla zase jedna z chytrých,,godlike

Ty jsi fakt neuvěřitelná. Myslíš, že když se člověku něco nelíbí, tak je kvůli tomu blbej nebo co? va Že když se mu ¨zdá něco nepřehlednýho, tak je ještě blbější? va.

původně jsem ti chtěla napsat něco jiného....ale tady nemá cenu diskutovat..
.

Upravil(a) sisi21 (11. 11. 2010 15:02)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#131 12. 11. 2010 8:35

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Andrejko, prosím tě, včera jsem si na novém babi  uložila - KLASIK - GREEN, ale dneska mi to skočilo automaticky do toho růžovošedého a v nabídce už klasik green není. To je škoda, zdál se mi hezký. kapitulation

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#132 12. 11. 2010 8:47

AndreaP.
Administrátor

Nela napsal(a):

Andrejko, prosím tě, včera jsem si na novém babi  uložila - KLASIK - GREEN, ale dneska mi to skočilo automaticky do toho růžovošedého a v nabídce už klasik green není. To je škoda, zdál se mi hezký. kapitulation

Neli, zjistím a dám Ti vědět. Administrátoři se těmi styly teď hodně zabývají a hledají alternativu pro ty, kterým se nelíbí default styl, tak je možné, že se to bude ještě obměňovat, než bude určen konkrétní "náhradní".

Není tady

#133 12. 11. 2010 9:07

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Díky za bleskovou odpověď. smile

Není tady

#134 12. 11. 2010 10:28

AndreaP.
Administrátor

Takže Neli, Tebou zmiňovaný je dán zpět. Takže k volbě jsou styly - Babinet styl (růžovo-šedý) a pak klasický modrý a zelený.

Není tady

#135 12. 11. 2010 10:30

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji, ten zelený se mi zdá docela přehledný. big_smile

Není tady

#136 12. 11. 2010 11:39

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

tak mně se nový babinet v podstatě nezobrazuje, reps. zobrazuje "rozlizlý", zcela bez formy..

Není tady

#137 12. 11. 2010 12:42

AndreaP.
Administrátor

Teru99 napsal(a):

tak mně se nový babinet v podstatě nezobrazuje, reps. zobrazuje "rozlizlý", zcela bez formy..

Tak tady by to chtělo přinejmenším aspoň krapet informací, hlavně tu zásadní, a sice, jaký máš prohlížeč.

Není tady

#138 15. 11. 2010 23:47

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dneska jsem objevila další fórum na phbBB, které má příjemné barvy: http://www.sjalbarn.se/forum/
Moc se přimlouvám, jestli by mezi chystanými skiny nemohl být i nějaký podobný béžový/kávový atd., je to příjemné na oči rodna

Není tady

#139 16. 11. 2010 8:22

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Fidorka napsal(a):

dneska jsem objevila další fórum na phbBB, které má příjemné barvy: http://www.sjalbarn.se/forum/
Moc se přimlouvám, jestli by mezi chystanými skiny nemohl být i nějaký podobný béžový/kávový atd., je to příjemné na oči rodna

tak to je paráda. Já mám teď taky hnědý. Na novém jsem si nastavila zelenou, ale není to pořád ono

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#140 16. 11. 2010 9:28

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Mi se ta zelená líbí. smile

Není tady

#141 17. 11. 2010 11:17

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Lidi, je to vůbec možný? -  Říkám si, zda jsem sama, koho zaráží ta xenofobie zde v diskuzi - jak si mnozí (mnohé) libují, že z IGNOROVANÝCH není nic vidět...   
Nepřeháníte to s tou svojí nevraživostí vůči někomu?  dumbom Život nám přináší pořád dokola nějaká ta protivenství a přece není možné se všemu a pořád jen a jen vyhýbat?!
gloria
Jste si opravdu tak jisti, že ti vámi ignorovaní vás OPRAVDU nikdy ničím nemohou obohatit?

Není tady

#142 17. 11. 2010 11:35

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Trisko, sama jsem na Babinetu zazila sikanu od jedne diskuterky, a ver mi, ze tohohle obohaceni bych se rada ozelela...

Není tady

#143 17. 11. 2010 13:31

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tříska napsal(a):

Lidi, je to vůbec možný? -  Říkám si, zda jsem sama, koho zaráží ta xenofobie zde v diskuzi - jak si mnozí (mnohé) libují, že z IGNOROVANÝCH není nic vidět...   
Nepřeháníte to s tou svojí nevraživostí vůči někomu?  dumbom Život nám přináší pořád dokola nějaká ta protivenství a přece není možné se všemu a pořád jen a jen vyhýbat?!
gloria
Jste si opravdu tak jisti, že ti vámi ignorovaní vás OPRAVDU nikdy ničím nemohou obohatit?

no promiň, ale co je tohle za dotaz?

Čím mě asi tak může obohatit například někdo, kdo se neovládá a v SZ mi předvede duševní průjem a završí to závěrem že jsem normální namistrovaná p.íča? lollollol Vůbec ničím, pokud pominu slovní zásobu jak kanál.

V takovém případě je ignorace spíš obrana, než výraz nevraživosti, nemyslíš???

Ostatní pardon za off-topic.

Není tady

#144 17. 11. 2010 21:53

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tercila napsal(a):

Andrea: je nepřehledný,  nemám ráda změny, mě se tam nelíbí a podobně...je sice vyjádřením vlastních pocitů, ale celkově nás nikam neposune

Andrejko, Tebe nikam neposune, když Ti více lidí řekne, že je to někde nepřehledné? va
Tak to je ovšem k zamyšlení.
A jestliže vzhled nového babinetu je kritizován a Ty odpovíš, že jeho realizace byla hodně náročná, to je taky k zamyšlení big_smile.
To je jako by designéři v automobilce vymysleli vzhled nového vozu, nikomu se to nelíbilo a oni přesto tvrdili: zvykněte si, protože nám to dalo hodně práce big_smile.
Pak je asi něco špatně a nebude to na straně uživatelů. wink

Hmm... me se nezda neprehledny, ja se v tom orientuju v pohode, zacatky byli drsne. Ma napriklad mnohem vymakanejsi funkce hledani, ale taky dokaze na uzivatele spoustu veci vykvakat a nikdo se tomu neubrani, neco jako socialni servery, kdy si user ani neskrtne, aby o nem ten druhy nevedel, to mi teda asyk nejvic vadi, protoze ja mam rad anonymitu. Vadi mi tam ale dementni smajly, ktere nevyjadruji pocity, napriklad 2 druhy mimozemstanu mi vyjadri jaky pocit ? Ze mam naladu jako ET Mimozemstan, nebo ET Mimozemstan ml. ? :-) nebo housenka... Plusem jsou soukrome skupiny, soukroma alba, nebo alba otevrena a take blog.
Pisu na oba, podle toho jak se mi to hodi a na moje vychytane funkce si davam velkeho majzla, abych nebyl nekdy nekde, kde jsem byt chtel, ale nechtel jsem, aby se o me vedelo. Jinak hodnoceni od 1 do 5 asi tak 3 a to hlavne proto, ze jsou tam scraperky a tech je asi tak 15 a stalych diskutujicich asi tak 5 mimo scrap, takze vcelku nuda.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#145 19. 11. 2010 13:53

Suzie
♥♥♥♥---

Asi jsem totálně mimo mísu nebo o pár měsíců zpět, ale s novým babinetem mám jen ten problém, že až z téhle diskuze jsem zjistila, že funguje. Mám totiž stránky, které mě na babinetu zajímají, v oblíbených, čtu jen některé diskuze a fakt až dneska jsem zjistila, že nové stránky jsou už v provozu. Teda musím říct, že zrovna nadšená nejsem, což je spíš můj problém, ale možná by nebylo od věci upozorňovat uživatele na nový babinet víc. Na starém, když se přihlásím, tak vůbec nezaregistruju, že nějaký nový je. A moc se mi nelíbí, že jsem se musela znovu registrovat. To nešlo nějak přetáhnout?

Není tady

#146 19. 11. 2010 14:30

AndreaP.
Administrátor

Suzie napsal(a):

Asi jsem totálně mimo mísu nebo o pár měsíců zpět, ale s novým babinetem mám jen ten problém, že až z téhle diskuze jsem zjistila, že funguje. Mám totiž stránky, které mě na babinetu zajímají, v oblíbených, čtu jen některé diskuze a fakt až dneska jsem zjistila, že nové stránky jsou už v provozu. Teda musím říct, že zrovna nadšená nejsem, což je spíš můj problém, ale možná by nebylo od věci upozorňovat uživatele na nový babinet víc. Na starém, když se přihlásím, tak vůbec nezaregistruju, že nějaký nový je. A moc se mi nelíbí, že jsem se musela znovu registrovat. To nešlo nějak přetáhnout?

Viz vytučněné, bohužel ne nešlo, neznáme vaše hesla, vše je kódováno s ohledem na největší bezpečnost serveru a vašich účtu.

Co se týká upozornění na nový Babinet - nahoře je oznámení včetně přesměrování na nový Babinet (obrovským písmem).

Není tady

#147 21. 11. 2010 12:13

AndreaP.
Administrátor

Na novém Babinetu je v průběhu jednoho týdne otevřeno hlasování pro alternativní styl (vzhled). Pro možnost hlasovat je nutná registrace. Více informací ZDE.
Díky všem.

Není tady

#148 21. 11. 2010 12:26

Albert
♥------

Mám tu pro uživatele jen upřesňující poznámku: Všiml jsem si, že tu jsou různé odkazy a poukazy na stránky se styly, které běhají na phpBB. Nebráníme se nijak inspiraci z jiných webů, ovšem zrovna styly z phpBB nemůžeme převzít, neboť nový Babinet není provozován na phpBB, běží na jiném systému (vBulletin), takže i když je možné ledacos barevně nastylovat podobně, jako je to na některém jiném sajtu, tak přímo převzít je nelze (je to zcela jiná šablona - lidově řečeno špatný klíč prostě do zámku nenacpete a pokud ano, nebude to fungovat). Co se týče emotikonů, neboli smajlíků, tak tyto sady ve valné většině opravdu nejsou jen tak k převzetí zdarma, v drtivé většině to je tak, že volné smajlíky si mohou uživatelé odkazovat a používat jak je jim libo, ale pro přímé použití v nabídce nějakého serveru tato licence neplatí.

Ještě doplním - staré účty opravdu přetáhnout nemůžem, vaše hesla opravdu neznáme a i když bych je asi zrovna v tomto případě dokázal dekódovat, tak předpokládám, že byste zrovna s takovou věcí nesouhlasili - nehledě na to, že taková věc už se dotýká jistých zákonných hranic. Takže - ještě jednou se omlouváme, ale do soukromí opravdu nikomu vstupovat nehodláme a nebudeme.

Upravil(a) Albert (21. 11. 2010 12:38)

Není tady

#149 21. 11. 2010 16:24

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Alberte, a nebylo by mozne aspon nainstalovat do noveho Babinetu stare smajliky? Na to licenci mate? Ty nove jsou opravdu trosku silene a roztancovane.

Není tady

#150 21. 11. 2010 21:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

I mně si líbí víc o hodně víc tyhle smajlíci ze starého babi. Může být aspon nějaké hlasování pro ně? Díky

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí