Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 8. 11. 2010 20:45

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Nový Babinet

Jasně Pavli, ale zase natolik mě znáš, abys věděla, že kdyby se mi ty stránky zdály blběudělané, tak je tady chválit nebudu wink

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#102 8. 11. 2010 20:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

hele albertíku, ty jsi moderátor, můj rodič, nebo co, že mi říkáš, co bych měla nebo neměla tonguevissla
ááále dobře, už jsem ticho rodna
to ty děláš ty stránky, že se ptáš ?

Ppavlo, když tak dobře znáš nový Babinet, dle toho jak ho hodnotíš, tak bys na tuto vytučněnou otázku přece měla znát odpověď wink A zcela vážně se zeptám .... baví Tě to? roll Já už několikrát tady psala, že jsme maximálně vstřícní a dokonce vítáme názory, připomínky, že posloucháme vaše názory a zamýšlíme se nad nimi (v rámci možností pochopitelně), ale Tvé poznámky jsou opravdu úplně offtopic Je mi líto.

andreo, proč reaguješ na něco, na co jsem se neptala tebe. baví tě to, být jedovatá roll
a kdyby tu byl nick, o kterým si myslím, že dělá ty stránky a ne jinej, neměla bych v tom chaos roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 8. 11. 2010 21:02

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Tak jsem se podívala na zobrazení fór Klasik a je to super přehledné tummenupp tummenupp - to mi moc vyhovuje, kdyby někdy v budoucnu byla k dispozici i jiná barvička než modrá, tak by mi už nechybělo nic wink
Mě se na novém BB líbí moc a to to tam nemám zdaleka ještě osahané, co všechno to umí! Takže já posílám všem, kdo mají s novým BB spoustu práce, velký dík godlike

Díky moc hjarta

Není vůbec zač! Já na jednu stranu chápu, že konstruktivní kritika je asi třeba, ale při čtení některých komentářů zde mi bylo až smutno... představila jsem si to z druhé strany, kdybych něco dělala, měla s tím spoustu práce, nadšení do toho dala, moře času a pak četla někdy jen nevděk - tak by mi to bylo asi moc líto. Asi jsem "cíťa" rodna, ale mě se nový BB líbí a tak jsem chtěla poděkovat, protože si to všichni určitě zasloužíte!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#104 8. 11. 2010 21:09

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Ppavlo, a opravdu to jsem já, kdo je momentálně jedovatý?  Nezlob se, pokud tady budou konkrétní dotazy či připomínky - i kritické, vidíš sama, že se snažím reagovat téměř na vše, ráda odpovím, ale tohoto se nebudu účastnit. Díky za pochopení, jdu dělat něco užitečnějšího.

Není tady

#105 8. 11. 2010 21:09

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

Lenno díky moc za pozitivní hodnocení, Andrea a vývojáři a majitelé s tím mají strašné práce a je hezké slyšet, že to někdo ocení.

Můj názor z pozice řadového uživatele: nelíbí se mi, že musím přejít z něčeho, na co jsem zvyklá, na něco, na co zvyklá nejsem. Nechce se mi. Když mi asi před půl rokem předělali Facebook, nadávala jsem jako špaček jak je to blbě udělané a nepřehledné. Teď se tam orientuju úplně v pohodě, už si fakt nepamatuju, co mi tam tak vadilo - přijde mi to v pohodě. Takže vím, že u mě jde o zvyk a až budu na novém babinetu kecat měsíc, ohmatám si nové funkce, ani se nevzdechnu na ten starý.

Líbí se mi funkce, které starý babinet nemá: mnohem podrobnější profil možnost nahrávat fotky (takže už nebudu muset fotoky strkat na Rajče a od odkazu si budu skutečně moct dát webovou stránku). Taky se mi líbí více soukromí v uzavřených diskuzích, tohle ocení třeba holky, které řeší citlivá témata na snažilkách, v těhotenství nebo na dětech.

V tomhle já jsem jedna z vyjímek (podle ohlasů zde) - já se na vše nové šíleně těším. Třeba teď nám "tvoří" v práci nový program, všichni nadávají a bojí se toho a já se nemůžu dočkat - že to bude nové, budu se učit něco nového, změna - prostě já to mám děsně ráda! Tak možná v tomto mám výhodu.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#106 8. 11. 2010 21:12

AndreaP.
Administrátor

LENNNA napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Tak jsem se podívala na zobrazení fór Klasik a je to super přehledné tummenupp tummenupp - to mi moc vyhovuje, kdyby někdy v budoucnu byla k dispozici i jiná barvička než modrá, tak by mi už nechybělo nic wink
Mě se na novém BB líbí moc a to to tam nemám zdaleka ještě osahané, co všechno to umí! Takže já posílám všem, kdo mají s novým BB spoustu práce, velký dík godlike

Díky moc hjarta

Není vůbec zač! Já na jednu stranu chápu, že konstruktivní kritika je asi třeba, ale při čtení některých komentářů zde mi bylo až smutno... představila jsem si to z druhé strany, kdybych něco dělala, měla s tím spoustu práce, nadšení do toho dala, moře času a pak četla někdy jen nevděk - tak by mi to bylo asi moc líto. Asi jsem "cíťa" rodna, ale mě se nový BB líbí a tak jsem chtěla poděkovat, protože si to všichni určitě zasloužíte!

Jsem žena, Lenni, a taky občas cíťa, to mi věř... Opravdu díky za ta slova. Jsem ráda, že se nový Babinet i líbí, a věř, že všichni v tom necháváme kus srdce.

Není tady

#107 8. 11. 2010 21:13

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Ale přeci jen jsem přišla na něco, co mi vadilo... dneska jak jsem si měnila vzhled, tak jsem si na to vzpomněla. V nastavení profilu mám něco v češtině a něco v angličtině. Já anglicky neumím rodna, tak to potom je problém něco nastavit - šlo by to celé dát do češtniny?

- Gary Smith

Není tady

#108 8. 11. 2010 21:16

AndreaP.
Administrátor

LENNNA napsal(a):

Ale přeci jen jsem přišla na něco, co mi vadilo... dneska jak jsem si měnila vzhled, tak jsem si na to vzpomněla. V nastavení profilu mám něco v češtině a něco v angličtině. Já anglicky neumím rodna, tak to potom je problém něco nastavit - šlo by to celé dát do češtniny?

Ano, určitě ano, bude, jen prosím o strpení, Jirka to defacto překládá z velké části sám, a jsou to tisíce hesel, fakt žádná sranda, tak vydržte. Díky !

Není tady

#109 8. 11. 2010 22:37

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tak já teda na nový babinet moc nespěchala, stejně jsou všichni ještě tady. Je to jiný, to jo, ale si to zas ošaháme a bude, ne? Jsem jednou smajla dala, podruhý až napodruhý... ale co. I kdyby smajlíci nebyli, tak psát mi šlo... tonguewink
Jo, ta angličtina... no, čeština bude lepší, já jsem skončila někde někde u šestý lekce třetí třídy základní školy dumbom, ale já toho zas tak moc nenastavuju, protože jsem děsně líná, tak i kdyby to nešlo... vissla
A musím přiznat to, co tu někdo taky už psal - je to o zvyku. Poprvý jsem si říkala, že na to peču a chodit tam snad nebudu, jak to bylo divný. yikes Pak jsem tam párkrát vlítla a postupně si zvykla. wink

Není tady

#110 8. 11. 2010 22:38

Vanda
♥♥♥♥---

Tak já jsem na novým babinetu naprosto ztracená.Je fakt,že toho na PC moc neumím ale
- pro mě nepřehledné-chybí mi okýnko-ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY OD POSLEDNÍ
  NÁVŠTĚVY a ZOBRAZIT POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY možná to tam někde je, ale nevím kde a jsem tu zvyklá pohybovat se podle toho a ne projíždět celou diskusi a rozklikávat

-Ikony mi splývají -pruh barvy fialové růžové modré mě to přijde všechno stejné
-Ikona mi připadá hodně velká tak,že zakrývá kus nadpisu témata např. PRÁVNÍ PORADNA vidím jen část nadpisu ÁVNÍ PORADNA,tak je to u většiny nadpisů
-na novém babinetu se neudržíém ani 5min. Po chvíli se objeví tabulka-V APLIKACI MIKROSOFT INTERNET EXPLORER DOŠLO K PROBLÉMU...BLA BLA ...ZAVŘÍT a spadne mi net,nebo se to sekne a jsem zas mimo.
Je pravda ,že používám hodně starý počítač, ale na starém babinetu se můžu pohybovat hodiny a NIKDY se mi to nestalo. V čem je problém?
-jestli jsem to pochopila dobře měl by nový babinet začínat úplně od začátku,často hledám různé rady a recepty po zpátku...není to škoda...to se vše smaže ...ale možná to špatně chápu..

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#111 8. 11. 2010 22:42

javena
♥♥♥♥♥♥-

A Andrejko, tys to odnesla, žes odpovídala od začátku, v hojné míře a dobré víře. pussa
Malost lidí spočívá v tom, že když se naštvou na Boha, zabijou kostelníka.
Jé, kdybych nebyla líná, tak bych si to mohla dát jako citát...  Vždycky se mi líbil.

Není tady

#112 8. 11. 2010 22:48

AndreaP.
Administrátor

javena napsal(a):

Tak já teda na nový babinet moc nespěchala, stejně jsou všichni ještě tady. Je to jiný, to jo, ale si to zas ošaháme a bude, ne? Jsem jednou smajla dala, podruhý až napodruhý... ale co. I kdyby smajlíci nebyli, tak psát mi šlo... tonguewink
Jo, ta angličtina... no, čeština bude lepší, já jsem skončila někde někde u šestý lekce třetí třídy základní školy dumbom, ale já toho zas tak moc nenastavuju, protože jsem děsně líná, tak i kdyby to nešlo... vissla
A musím přiznat to, co tu někdo taky už psal - je to o zvyku. Poprvý jsem si říkala, že na to peču a chodit tam snad nebudu, jak to bylo divný. yikes Pak jsem tam párkrát vlítla a postupně si zvykla. wink

big_smile to je krásně napsáno. Ano, opravdu jde o zvyk, nic víc  tom není, vždyť změna je přece život.
Smajlíci a podobné časté dotazy, udělala jsem tam základní nápovědu, vše podstatné tam najdete, postupně se pochopitelně aktualizuje.
Jinak čeština bude, ale opravdu trpělivost, je to prostě piplačka, to je nejvýstižnější výraz pro danou skutečnost.

Není tady

#113 8. 11. 2010 22:49

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Nela napsal(a):

sisi21 napsal(a):

zobrazit mé příspěvky máš ve svém profilu. Je to nahoře na liště..Misha opravdu je zde hodně věcí aní já nemám vše proštudované..

Já vím, že "zobrazit mé příspěvky" mám ve svém  profilu, ale lepší se mi jeví, když se k nim dostanu hned, ne klikat přes profil.

Tak, jak jsou na novém babi :  nové příspěvky, nové  příspěvky skupiny,   tak bych se přimlouvala zato, aby  vedle těchto odkazů byl i odkaz :zobrazit mé příspěvky.
Myslím, že by to pomohlo více uživatelkám.

Ale tato funkce tam opravdu je....viz diskuze...moje příspěvky wink

a no přesně tak,,jak píše Andrejka pak přes profil nemusíš,
já to brala pokud na diskuzích nejsi,můžeš přes svůj profil číhnout i na své příspěvky..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#114 8. 11. 2010 22:55

AndreaP.
Administrátor

Vanda napsal(a):

Tak já jsem na novým babinetu naprosto ztracená.Je fakt,že toho na PC moc neumím ale
  NÁVŠTĚVY a ZOBRAZIT POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY možná to tam někde je, ale nevím kde a jsem tu zvyklá pohybovat se podle toho a ne projíždět celou diskusi a rozklikávat

-Ikona mi připadá hodně velká tak,že zakrývá kus nadpisu témata např. PRÁVNÍ PORADNA vidím jen část nadpisu ÁVNÍ PORADNA,tak je to u většiny nadpisů
-na novém babinetu se neudržíém ani 5min. Po chvíli se objeví tabulka-V APLIKACI MIKROSOFT INTERNET EXPLORER DOŠLO K PROBLÉMU...BLA BLA ...ZAVŘÍT a spadne mi net,nebo se to sekne a jsem zas mimo.
Je pravda ,že používám hodně starý počítač, ale na starém babinetu se můžu pohybovat hodiny a NIKDY se mi to nestalo. V čem je problém?
-jestli jsem to pochopila dobře měl by nový babinet začínat úplně od začátku,často hledám různé rady a recepty po zpátku...není to škoda...to se vše smaže ...ale možná to špatně chápu..

K barvě - jak už tady několikrát bylo psáno, bude i další alternativa, zvolíte si, co se bude líbit více.
K další části - tady vidím zásadní problém, věřím tomu, že máš starý typ prohlížeče, tipuju IE7? Je nutno provést aktualizaci na novější verzi, už s ohledem na bezpečnost svého počítače, IE7 je starý a má v sobě dost chyb. Problémy pak zmizí.  (upřímně doporučuju zvolit úplně jiný prohlížeč, IE fakt není nic moc kapitulation)
A poslední - ano, Babinet začíná jakoby nanovo ale s tím, že tady tyto diskuze budou zachovány jako archiv, kdykoliv zde bude možno cokoliv dohledat a přečíst si, nebude akorát možnost zde už pak přispívat. Navíc, když se podíváte na nový, uvidíte, že v každém fóru je vlákno s názvem Archiv, kde jsem dodala přímé odkazy zde na "původní" Babinet do shodného fóra - pro zjednodušení vás uživatelů.

Není tady

#115 8. 11. 2010 23:01

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

ono se to nesmaže v novým BB na diskuzích v každém foru  Andrejka udělala archív.ten pokud rozklikneš tak budeš hned ve starém BB,

Není tady

#116 8. 11. 2010 23:20

Blossom
Host

Jéé, to mě právě strašně otravuje: Abych mohla setrvat na Babinetu, budu si muset (jak píše AndreaP) volit z alternativ, když předtím mi vyhovovalo to už nastavené sad , dále aktualizovat nebo dokonce zvolit úplně nový prohlížeč, orientovat se ve změněném systému, a bůhví co ještě.  hmm mad butter

Je mi fuk, že tu budu působit jako nějaký dinosaourus  (tongue ) ,  ale tyhle inovace dosavadního osvědčeného systému mě osobně ukrutně prudí. butter kapitulation

#117 8. 11. 2010 23:35

AndreaP.
Administrátor

Blossom napsal(a):

Jéé, to mě právě strašně otravuje: Abych mohla setrvat na Babinetu, budu si muset (jak píše AndreaP) volit z alternativ, když předtím mi vyhovovalo to už nastavené sad , dále aktualizovat nebo dokonce zvolit úplně nový prohlížeč, orientovat se ve změněném systému, a bůhví co ještě.  hmm mad butter

Je mi fuk, že tu budu působit jako nějaký dinosaourus  (tongue ) ,  ale tyhle inovace dosavadního osvědčeného systému mě osobně ukrutně prudí. butter kapitulation

Blossom, psala jsem volit v případě, že nebude tak, jak je to nyní nastylováno (barevně) vyhovovat - tudíž, že je možnost si zvolit takovou, které mě osobně je bližší (tato možnost je i zde na Babinetu).

Co se týká aktualizace - to jsem psala Vandě, protože zcela evidetně má technický problém a dle našich zkušeností už víme, že toto dělá převážně IE7, nepsala jsem ani slovo o tom, že to bude muset dělat každý. Daná skutečnost je ale taková, že svět internetu se vyvíjí a ony ty aktualizace jsou opravdu celkem nutné, nejsou o tom, že by se jejich vývojáři nudili, a neměli do čeho píchnout. Je to v prvé řadě mimo jiné i ochrana PC každého z nás !

A k poslední větě - dosavadní osvědčený systém prostě dosluhuje a nestačí kapacitě Babinetu.

Není tady

#118 9. 11. 2010 4:00

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

Vanda napsal(a):

K barvě - jak už tady několikrát bylo psáno, bude i další alternativa, zvolíte si, co se bude líbit více.
K další části - tady vidím zásadní problém, věřím tomu, že máš starý typ prohlížeče, tipuju IE7? Je nutno provést aktualizaci na novější verzi, už s ohledem na bezpečnost svého počítače, IE7 je starý a má v sobě dost chyb. Problémy pak zmizí.  (upřímně doporučuju zvolit úplně jiný prohlížeč, IE fakt není nic moc kapitulation)
A poslední - ano, Babinet začíná jakoby nanovo ale s tím, že tady tyto diskuze budou zachovány jako archiv, kdykoliv zde bude možno cokoliv dohledat a přečíst si, nebude akorát možnost zde už pak přispívat. Navíc, když se podíváte na nový, uvidíte, že v každém fóru je vlákno s názvem Archiv, kde jsem dodala přímé odkazy zde na "původní" Babinet do shodného fóra - pro zjednodušení vás uživatelů.

Andreo, ted me napadlo, je nekde k dispozici archiv uplne prvniho Babinetu? Rada bych si tam nasla svoje stare prispevky - psala jsem tam pocity z prvniho tehotenstvi atd. smile

Není tady

#119 9. 11. 2010 8:42

AndreaP.
Administrátor

Sakura napsal(a):

Andreo, ted me napadlo, je nekde k dispozici archiv uplne prvniho Babinetu? Rada bych si tam nasla svoje stare prispevky - psala jsem tam pocity z prvniho tehotenstvi atd. smile

Archiv předchozí verze Babinetu (tzv. zelené) už bohužel není k dispozici.

Není tady

#120 9. 11. 2010 13:06

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sisi21 napsal(a):

Já se musím taky zastat .Nový BB je suprr.je fakt ,že začátky jsem tápala ,ale vše se dá naučit..Skupina je dobrá věc..Smajlíky jsme si tam natahali a máme svý!! lol
a co se diskuzí týče ,já bych klidně diskutovala ,ale ono není jaksi s kým ,:butter:když je vás plno pořád na starým BB dumboma až se zavře tak co??To nebude chodit nikam?? Změna je život ,tak se toho holky nebojte..Vše se dá naučit..a pokud jsem holt něco nepochopila .páč ve skupině se dá dělat spousty věcí ..Andrejka byla ta co okamžitě reagovala a pomohla!!
Opravdu jde jen o zvyk..když jste dostaly do ruky pc...co  jste dělaly??? no já se přiznám čuměla jsem jako puk!!lol
a to je i tak s novým BB.až nás tam bude víc..bude to zas o diskuzích!

Jejda, další z těch co nechápe význam slov nelíbí a nerozumím dumbom .

Není tady

#121 9. 11. 2010 14:22

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Aprill, mas recht. Nepsala jsem, ze "nechapu", jen ze se mi to uzivatelske prostredi na prvni pohled proste nelibi. Kdyz vlezu napr. na Omlazeni, hned me to barevne navede na jednotlive rubriky a nemusim nic prenastavovat a dlouze zkoumat. Novy Babinet je jedna ruzova smes a clovek nevi kudy kam. Tot muj nazor.

Andreo, dekuju za odpoved -- to je skoda, ale chapu, ze na archiv neni na serveru proste misto.

Není tady

#122 9. 11. 2010 14:25

Lenka
♥♥♥----

No ja to vidim takhle: skuhrat si muze kazdy jak chce. Jadro pudla bude v tom , ze stary BB by se casem zhroutil a nebylo by nic. Takhle nasli provozovatele v predstihu nez se to stane , novy system , ktery odpovida narokum  takoveho kolosu jakym babinet je a jaky jsme si za ty roky "vyrobily" . Slova nelibi a nerozumim se budou muset zmenit (teda nelibi klidne muze zustat big_smile) , pokud se dal chceme potkavat na BB. Proste vyvoj jde dal a prizpusobit se je nutne. A verim ze programatori delaji co je v jejich silach , aby ten prechod byl plynuly a pro vsechny co nejmin bolestivy. Za to bychom jim mely podekovat. Taky to mohli vypnout den ze dne a nas nechat se prokousavat problemy s novym BB samostatne.
A to barevne nastaveni se jim jiste casem podari doladit , aby se nam libilo smile.

Upravil(a) Lenka (9. 11. 2010 14:26)

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#123 9. 11. 2010 22:13

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Já se musím taky zastat .Nový BB je suprr.je fakt ,že začátky jsem tápala ,ale vše se dá naučit..Skupina je dobrá věc..Smajlíky jsme si tam natahali a máme svý!! lol
a co se diskuzí týče ,já bych klidně diskutovala ,ale ono není jaksi s kým ,:butter:když je vás plno pořád na starým BB dumboma až se zavře tak co??To nebude chodit nikam?? Změna je život ,tak se toho holky nebojte..Vše se dá naučit..a pokud jsem holt něco nepochopila .páč ve skupině se dá dělat spousty věcí ..Andrejka byla ta co okamžitě reagovala a pomohla!!
Opravdu jde jen o zvyk..když jste dostaly do ruky pc...co  jste dělaly??? no já se přiznám čuměla jsem jako puk!!lol
a to je i tak s novým BB.až nás tam bude víc..bude to zas o diskuzích!

Jejda, další z těch co nechápe význam slov nelíbí a nerozumím dumbom .

..ano někomu se nelíbí ..někdo píše ,že je nepřehledný..což nechápu.Je přehledný a to dosti...a je naprosto jedno jakou má barvu..Jen se v něm musíš naučit pohybovat..  ale ty vlastně píšeš,že stím problém nemáš.
Jsou tu děvčata ,která i tapájí.a něčemu třebas nerozumí víš....ale to tobě se nemůže vlastně stát.....sem zapoměla zase jedna z chytrých,,godlike

Není tady

#124 10. 11. 2010 1:40

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Sisi, holt to nekomu prehledne neprijde. Na jine weby vejdu poprve a nicemu se ucit nemusim. Pekne me to samo navede - velke ikony, pekne barevne rozliseni temat atd. Holt me ten novy Babinet nenadchl, a to je fakt. Ukaze az cas, jestli si tam zvyknu, nebo jestli chodit prestanu.

Není tady

#125 10. 11. 2010 9:16

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 7:13)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí