6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Definitiv napsal(a):
Tady se trochu motají hruky s jabklama. To není o tom, e bychom byly neschopné staré katule, kterým se před novým babinetem třesou kolena a tak upoutíme slzičky do anich klávesnic, e to nezvládneme. To ej o tom, e se nám něco nelíbí a nezdá se nám to vylepením - u je vidět rozdíl?
Jinak jasně, reklama vede, prostor musí bejt. vak to, e tady před diskuzí mám 200px nejakýho růovýho slintu - ejchuchů. Tam to bude zakomponováno určitě líp
tak tak, ten starej Babinet se mi líbí víc. Zvládnu i nový..u jsem se i registrovala, ale nechceme se mi odsud
svého času jsem chodila hodně na stánky překvapení, kde bylo i fórum o vaření. Byla tam velká návtěvnost, ale pak to taky "vylepili" a spousta přispěvatelek se rozhodla, e tam přestanou chodit. Tak jedna z nich spolu s manelem udělala na svých stránkách fórum o vaření ve stejném stylu, na jaký jsme byly zvyklé a přely jsem tam. Bohuel se to tam díky spamu zavřelo, nejde u přispívat, jen číst, ale i tak to bylo fajn. Nejsem pro aktualizaci za kadou cenu.
Není tady
Sisi, i kdyz si to zmenim na Classic, porad mi to prijde neprehledne. Uvidim, jestli si zvyknu, zatim jsem rada za zpravu, ze tenhle Babinet pobezi jeste par mesicu.
Není tady
Koukla jsem na Omlazeni, a to je jine kafe. Podle me diskusni forum dela prehledne bile pozadi.
Není tady
Sakura napsal(a):
Koukla jsem na Omlazeni, a to je jine kafe. Podle me diskusni forum dela prehledne bile pozadi.
jj omlazení je zpracované perfektně, vak taky nedávno vyhrálo nějakou cenu, e předběhlo babinet a enu-in v návtěvnosti. Jen odtamtud lidí utíkají, protoe majitel se asi pomátnul, pořád zavírá zajímavý vlákna, kde si lidi dobře radili nebo vlákna různě kouskuje a promazává a to ztratí hlavu a patu, dává bany, kdy tam třeba holka co dělá nehty poradí jak na ně, prý tam nesmí přispívat profesionálky, ale kdo jiný by měl dát kompetentní radu ale jemu jde jen o návtěvnost, aby bylo dost za reklamu, spokojení uivatelé ho moc nezajímají, je to jen o keftu, musíme si zvykat...nae kecy majitelé stránek nezajímaj, jen musíme hodně často nakukovat a co nejdýl se zdret / e by tady byl důvod nepřehlednosti??/ aby vznikala návtěvnost a zadavatelé reklamy hodně platili za reklamu. Proto taky občas je reklama tak veliká, e zasahuje do textu či obrázků, my omylem klikneme a hned reklamu zavřeme , ale za klik se platí. Nae bekání je pro majitele nutný průvodní efekt.
Není tady
Ja se chtela zaregistrovat a narazila jsem. Tak jsem koukla a ejhle muj nick ma nekdo zaregistrovan od 16.8.2010 .Od te doby zadny prispevek a posledni navsteva snad taky toho 16.8. Tak mne to teda nenadchlo. Vymyslet si nove uzivatelske jmeno. Kdyz za ty roky jsem zvykla na nicky, zhruba jsem vedela kdo je kdo a ted znovu patrat kdo je za kterym nickem. Hm blby.
Není tady
Lenka napsal(a):
Ja se chtela zaregistrovat a narazila jsem. Tak jsem koukla a ejhle muj nick ma nekdo zaregistrovan od 16.8.2010 .Od te doby zadny prispevek a posledni navsteva snad taky toho 16.8. Tak mne to teda nenadchlo. Vymyslet si nove uzivatelske jmeno. Kdyz za ty roky jsem zvykla na nicky, zhruba jsem vedela kdo je kdo a ted znovu patrat kdo je za kterym nickem. Hm blby.
Krásné pondělí vem, jsme rozhodně proto, aby jste se registrovali pod původními nicky, právě proto, aby bylo ve zachováno jak to máme zde. Výe uvedený problém je taky ukázka toho, proč apelujeme na to, aby jste se registrovali co nejdříve - prostě aby jste si blokli svůj nick ! Samotná nová registrace je opravdu otázka malé chvilky a není to ádný problém. Přicházejí toti i noví uivatelé, co zde nejsou a opravdu se pak stane to, e prostě "vá" nick bude obsazen.
K tomu, jak tady píete, jestli je takový problém přetáhnout nicky...ano je, neznáme vae hesla, ve je kódováno s ohledem na největí bezpečnost serveru a vaich účtu.
Leni, udělat se s tím nic moc nedá, snad se zaregistrovat jako Lenka* (a podobné alternativy).
Administrátoři opravdu nemůou a nebudou bezdůvodně ruit účty nových uivatelů, pochopitelně s vyjímkou, kdy o to sám uivatel poádá.
Díky za pochopení.
Není tady
Jestli ti jde o bílé pozadi, můe si na novém babinetu nastavit vzhled klasik. Je to podobné tomuto babinetu, stejné barvy, ale samozřejmě to není úplně stejné (jsou jiné fonty a diskuze prostě vypadá jinak). Bílé pozadí to ale má a barevně je to podle mě přehledné.
Není tady
Mi na novém babinetu nejvíce chybí toto :
Hledané odkazyZobrazit poslední příspěvky
Zobrazit příspěvky bez odpovědí
Zobrazit témata s oznamováním
Zobrazit mé příspěvky
Vím, e je tam odkaz - co je nového. Prostě tady je to rychlejí.
Moná, e je to jen tím, e to mám tady zaité. Na novém se mi zdá, e musím mnohem víc hledat. N
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Lenka napsal(a):
Krásné pondělí vem, jsme rozhodně proto, aby jste se registrovali pod původními nicky, právě proto, aby bylo ve zachováno jak to máme zde. Výe uvedený problém je taky ukázka toho, proč apelujeme na to, aby jste se registrovali co nejdříve - prostě aby jste si blokli svůj nick ! Samotná nová registrace je opravdu otázka malé chvilky a není to ádný problém. Přicházejí toti i noví uivatelé, co zde nejsou a opravdu se pak stane to, e prostě "vá" nick bude obsazen.
K tomu, jak tady píete, jestli je takový problém přetáhnout nicky...ano je, neznáme vae hesla, ve je kódováno s ohledem na největí bezpečnost serveru a vaich účtu.
Leni, udělat se s tím nic moc nedá, snad se zaregistrovat jako Lenka* (a podobné alternativy).
Administrátoři opravdu nemůou a nebudou bezdůvodně ruit účty nových uivatelů, pochopitelně s vyjímkou, kdy o to sám uivatel poádá.
Díky za pochopení.
Dik za napad .
Není tady
Ronja napsal(a):
Jestli ti jde o bílé pozadi, můe si na novém babinetu nastavit vzhled klasik. Je to podobné tomuto babinetu, stejné barvy, ale samozřejmě to není úplně stejné (jsou jiné fonty a diskuze prostě vypadá jinak). Bílé pozadí to ale má a barevně je to podle mě přehledné.
Ronjo, díky, nastavila jsem si klasik. Je to sice jiné, ale podobnějí se starým.
Není tady
Sakura napsal(a):
Sisi, i kdyz si to zmenim na Classic, porad mi to prijde neprehledne. Uvidim, jestli si zvyknu, zatim jsem rada za zpravu, ze tenhle Babinet pobezi jeste par mesicu.
To jsem psala tuím já a ne Sisi ale je to tak no...ončo to není, ale Klasic je asi o chlup lepí..
Není tady
misha88 napsal(a):
Nela napsal(a):
Zobrazit mé příspěvkyJo přesně, tohle by tam v nějaké podobě mělo být!!
zobrazit mé příspěvky má ve svém profilu. Je to nahoře na litě..Misha opravdu je zde hodně věcí aní já nemám ve protudované..
Není tady
misha88 napsal(a):
Sisi: Spí ne o mé mi jde o : Zobrazit poslední příspěvky...
ale dík.
1.) Co je nového? - Nové příspěvky
2.) Diskuze - Nové příspěvky
Není tady
Tak jsem se podívala na zobrazení fór Klasik a je to super přehledné - to mi moc vyhovuje, kdyby někdy v budoucnu byla k dispozici i jiná barvička ne modrá, tak by mi u nechybělo nic
Mě se na novém BB líbí moc a to to tam nemám zdaleka jetě osahané, co vechno to umí! Take já posílám vem, kdo mají s novým BB spoustu práce, velký dík
Není tady
sisi21 napsal(a):
misha88 napsal(a):
Nela napsal(a):
Zobrazit mé příspěvkyJo přesně, tohle by tam v nějaké podobě mělo být!!
zobrazit mé příspěvky má ve svém profilu. Je to nahoře na litě..Misha opravdu je zde hodně věcí aní já nemám ve protudované..
Já vím, e "zobrazit mé příspěvky" mám ve svém profilu, ale lepí se mi jeví, kdy se k nim dostanu hned, ne klikat přes profil.
Tak, jak jsou na novém babi : nové příspěvky, nové příspěvky skupiny, tak bych se přimlouvala zato, aby vedle těchto odkazů byl i odkaz :zobrazit mé příspěvky.
Myslím, e by to pomohlo více uivatelkám.
Není tady
Tak jsem si tedy na radu moderátorek na novém Babinetu aspoň blokla svůj nick.
Ale za sebe říkám: Jsem stará konzerva (tedy jsem víc konzervativní, ne stará ), a tak mě víceméně vadí a obtěuje, přecházet z něčeho dobře fungujícího a zaitého do něčeho nového, pro mě nepřehledného.
Vím, e mnoho lidí chce a vyaduje pořád nějaké novinky a změny, já to mám jinak - já bývám věrná tomu, co mi vyhovuje.
A tak, dokud to půjde, a budou tady lidi jejich příspěvky mě zajímají, budu se dret Babinetu starého....
Nela napsal(a):
sisi21 napsal(a):
misha88 napsal(a):
Jo přesně, tohle by tam v nějaké podobě mělo být!!zobrazit mé příspěvky má ve svém profilu. Je to nahoře na litě..Misha opravdu je zde hodně věcí aní já nemám ve protudované..
Já vím, e "zobrazit mé příspěvky" mám ve svém profilu, ale lepí se mi jeví, kdy se k nim dostanu hned, ne klikat přes profil.
Tak, jak jsou na novém babi : nové příspěvky, nové příspěvky skupiny, tak bych se přimlouvala zato, aby vedle těchto odkazů byl i odkaz :zobrazit mé příspěvky.
Myslím, e by to pomohlo více uivatelkám.
Ale tato funkce tam opravdu je....viz diskuze...moje příspěvky
Není tady
LENNNA napsal(a):
Tak jsem se podívala na zobrazení fór Klasik a je to super přehledné - to mi moc vyhovuje, kdyby někdy v budoucnu byla k dispozici i jiná barvička ne modrá, tak by mi u nechybělo nic
Mě se na novém BB líbí moc a to to tam nemám zdaleka jetě osahané, co vechno to umí! Take já posílám vem, kdo mají s novým BB spoustu práce, velký dík
Díky moc
Není tady
Lenno díky moc za pozitivní hodnocení, Andrea a vývojáři a majitelé s tím mají strané práce a je hezké slyet, e to někdo ocení.
Můj názor z pozice řadového uivatele: nelíbí se mi, e musím přejít z něčeho, na co jsem zvyklá, na něco, na co zvyklá nejsem. Nechce se mi. Kdy mi asi před půl rokem předělali Facebook, nadávala jsem jako paček jak je to blbě udělané a nepřehledné. Teď se tam orientuju úplně v pohodě, u si fakt nepamatuju, co mi tam tak vadilo - přijde mi to v pohodě. Take vím, e u mě jde o zvyk a a budu na novém babinetu kecat měsíc, ohmatám si nové funkce, ani se nevzdechnu na ten starý.
Líbí se mi funkce, které starý babinet nemá: mnohem podrobnějí profil monost nahrávat fotky (take u nebudu muset fotoky strkat na Rajče a od odkazu si budu skutečně moct dát webovou stránku). Taky se mi líbí více soukromí v uzavřených diskuzích, tohle ocení třeba holky, které řeí citlivá témata na snailkách, v těhotenství nebo na dětech.
Není tady
tak ronjo, od tebe jako moderátorky ani nečekám, e bude kritizovat, křičet, e se ti tam nelíbí a je to nepřehledné a tohle a tamto
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak ronjo, od tebe jako moderátorky ani nečekám, e bude kritizovat, křičet, e se ti tam nelíbí a je to nepřehledné a tohle a tamto
Místo poznámek ke komukoli, jako k moderátorovi nebo nemoderátorovi opravdu raději očekáváme konkrétní připomínky, co tedy konkrétně se nelíbí a co konkrétně není přehledné, co by se mohlo změnit a co konkrétně není ono.. Osobní připomínky váně nikam nevedou, na jejich základě těko co změníme nebo přizpůsobíme.
Není tady
hele albertíku, ty jsi moderátor, můj rodič, nebo co, e mi říká, co bych měla nebo neměla
ááále dobře, u jsem ticho
to ty dělá ty stránky, e se ptá ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
hele albertíku, ty jsi moderátor, můj rodič, nebo co, e mi říká, co bych měla nebo neměla
ááále dobře, u jsem ticho
to ty dělá ty stránky, e se ptá ?
Ppavlo, kdy tak dobře zná nový Babinet, dle toho jak ho hodnotí, tak bys na tuto vytučněnou otázku přece měla znát odpověď A zcela váně se zeptám .... baví Tě to? Já u několikrát tady psala, e jsme maximálně vstřícní a dokonce vítáme názory, připomínky, e posloucháme vae názory a zamýlíme se nad nimi (v rámci moností pochopitelně), ale Tvé poznámky jsou opravdu úplně Je mi líto.
Není tady