Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 8. 11. 2010 11:20

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nový Babinet

Definitiv napsal(a):

Tady se trochu motají hrušky s jabklama. To není o tom, že bychom byly neschopné staré škatule, kterým se před novým babinetem třesou kolena a tak upouštíme slzičky do anšich klávesnic, že to nezvládneme. To ej o tom, že se nám něco nelíbí a nezdá se nám to vylepšením - už je vidět rozdíl?

Jinak jasně, reklama vede, prostor musí bejt. však to, že tady před diskuzí mám 200px nejakýho růžovýho slintu - ejchuchů. Tam to bude zakomponováno určitě líp tongue

tak tak, ten starej Babinet se mi líbí víc. Zvládnu i nový..už jsem se i registrovala, ale nechceme se mi odsud

svého času jsem chodila hodně na stánky překvapení, kde bylo i fórum o vaření. Byla tam velká návštěvnost, ale pak to taky "vylepšili" a spousta přispěvatelek se rozhodla, že tam přestanou chodit. Tak jedna z nich spolu s manželem udělala na svých stránkách fórum o vaření ve stejném stylu, na jaký jsme byly zvyklé a přešly jsem tam. Bohužel se to tam díky spamu zavřelo, nejde už přispívat, jen číst, ale i tak to bylo fajn. Nejsem pro aktualizaci za každou cenu.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#77 8. 11. 2010 12:30

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Sisi, i kdyz si to zmenim na Classic, porad mi to prijde neprehledne. Uvidim, jestli si zvyknu, zatim jsem rada za zpravu, ze tenhle Babinet pobezi jeste par mesicu.

Není tady

#78 8. 11. 2010 12:34

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Koukla jsem na Omlazeni, a to je jine kafe. Podle me diskusni forum dela prehledne bile pozadi.

Není tady

#79 8. 11. 2010 13:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Sakura napsal(a):

Koukla jsem na Omlazeni, a to je jine kafe. Podle me diskusni forum dela prehledne bile pozadi.

jj omlazení je zpracované perfektně, však taky nedávno vyhrálo nějakou cenu, že předběhlo babinet a ženu-in v návštěvnosti. Jen odtamtud lidí utíkají, protože majitel se asi pomátnul, pořád zavírá zajímavý vlákna, kde si lidi dobře radili nebo vlákna různě kouskuje a promazává  až to ztratí hlavu a patu, dává bany, když tam třeba holka co dělá nehty poradí jak na ně, prý tam nesmí přispívat profesionálky, ale kdo jiný by měl dát kompetentní radu dumbom ale jemu jde jen o návštěvnost, aby bylo dost za reklamu, spokojení uživatelé ho moc nezajímají, je to jen o kšeftu, musíme si zvykat...naše kecy majitelé stránek nezajímaj, jen musíme hodně často nakukovat a co nejdýl se zdržet / že by tady byl důvod nepřehlednosti??/ aby vznikala návštěvnost a zadavatelé reklamy hodně platili za reklamu. Proto taky občas je reklama tak veliká, že zasahuje do textu či obrázků, my omylem klikneme a hned reklamu zavřeme , ale za klik se platí. Naše bekání je pro majitele nutný průvodní efekt.

dum spiro spero

Není tady

#80 8. 11. 2010 13:28

Lenka
♥♥♥----

Ja se chtela zaregistrovat a narazila jsem. Tak jsem koukla a ejhle muj nick  ma nekdo zaregistrovan od 16.8.2010 .Od te doby zadny prispevek a posledni navsteva snad taky toho 16.8. Tak mne to teda nenadchlo. Vymyslet si nove uzivatelske jmeno. Kdyz za ty roky jsem zvykla na nicky, zhruba jsem vedela kdo je kdo a ted znovu patrat kdo je za kterym nickem. Hm blby.

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#81 8. 11. 2010 13:52

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Lenka napsal(a):

Ja se chtela zaregistrovat a narazila jsem. Tak jsem koukla a ejhle muj nick  ma nekdo zaregistrovan od 16.8.2010 .Od te doby zadny prispevek a posledni navsteva snad taky toho 16.8. Tak mne to teda nenadchlo. Vymyslet si nove uzivatelske jmeno. Kdyz za ty roky jsem zvykla na nicky, zhruba jsem vedela kdo je kdo a ted znovu patrat kdo je za kterym nickem. Hm blby.

Krásné pondělí všem, jsme rozhodně proto, aby jste se registrovali pod původními nicky, právě proto, aby bylo vše zachováno jak to máme zde. Výše uvedený problém je taky ukázka toho, proč apelujeme na to, aby jste se registrovali co nejdříve - prostě aby jste si blokli svůj nick ! Samotná nová registrace je opravdu otázka malé chvilky a není to žádný problém. Přicházejí totiž i noví uživatelé, co zde nejsou a opravdu se pak stane to, že prostě "váš" nick bude obsazen.
K tomu, jak tady píšete, jestli je takový problém přetáhnout nicky...ano je, neznáme vaše hesla, vše je kódováno s ohledem na největší bezpečnost serveru a vašich účtu.
Leni, udělat se s tím nic moc nedá, snad se zaregistrovat jako Lenka* (a podobné alternativy).
Administrátoři opravdu nemůžou a nebudou bezdůvodně rušit účty nových uživatelů, pochopitelně s vyjímkou, kdy o to sám uživatel požádá.
Díky za pochopení.

Není tady

#82 8. 11. 2010 14:23

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jestli ti jde o bílé pozadi, můžeš si na novém babinetu nastavit vzhled klasik. Je to podobné tomuto babinetu, stejné barvy, ale samozřejmě to není úplně stejné (jsou jiné fonty a diskuze prostě vypadá jinak). Bílé pozadí to ale má a barevně je to podle mě přehledné.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#83 8. 11. 2010 14:36

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Mi na novém babinetu nejvíce chybí toto :

Hledané odkazyZobrazit poslední příspěvky
Zobrazit příspěvky bez odpovědí
Zobrazit témata s oznamováním
Zobrazit mé příspěvky

Vím, že je tam odkaz - co je nového.  Prostě tady je to rychlejší.   
Možná, že je to jen tím, že to mám tady zažité.  Na novém se mi zdá, že musím mnohem víc hledat.  N

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#84 8. 11. 2010 14:39

Lenka
♥♥♥----

AndreaP. napsal(a):

Lenka napsal(a):

Krásné pondělí všem, jsme rozhodně proto, aby jste se registrovali pod původními nicky, právě proto, aby bylo vše zachováno jak to máme zde. Výše uvedený problém je taky ukázka toho, proč apelujeme na to, aby jste se registrovali co nejdříve - prostě aby jste si blokli svůj nick ! Samotná nová registrace je opravdu otázka malé chvilky a není to žádný problém. Přicházejí totiž i noví uživatelé, co zde nejsou a opravdu se pak stane to, že prostě "váš" nick bude obsazen.
K tomu, jak tady píšete, jestli je takový problém přetáhnout nicky...ano je, neznáme vaše hesla, vše je kódováno s ohledem na největší bezpečnost serveru a vašich účtu.
Leni, udělat se s tím nic moc nedá, snad se zaregistrovat jako Lenka* (a podobné alternativy).
Administrátoři opravdu nemůžou a nebudou bezdůvodně rušit účty nových uživatelů, pochopitelně s vyjímkou, kdy o to sám uživatel požádá.
Díky za pochopení.

Dik za napad . tummenupp

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#85 8. 11. 2010 14:41

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

Jestli ti jde o bílé pozadi, můžeš si na novém babinetu nastavit vzhled klasik. Je to podobné tomuto babinetu, stejné barvy, ale samozřejmě to není úplně stejné (jsou jiné fonty a diskuze prostě vypadá jinak). Bílé pozadí to ale má a barevně je to podle mě přehledné.

Ronjo, díky, nastavila  jsem si klasik.  Je to sice jiné, ale podobnější se starým. smile

Není tady

#86 8. 11. 2010 14:47

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Sakura napsal(a):

Sisi, i kdyz si to zmenim na Classic, porad mi to prijde neprehledne. Uvidim, jestli si zvyknu, zatim jsem rada za zpravu, ze tenhle Babinet pobezi jeste par mesicu.

To jsem psala tuším já a ne Sisi ale je to tak no...ončo to není, ale Klasic je asi o chlup lepší..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#87 8. 11. 2010 14:50

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 7:12)

Není tady

#88 8. 11. 2010 15:20

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

misha88 napsal(a):

Nela napsal(a):

Zobrazit mé příspěvky

Jo přesně, tohle by tam v nějaké podobě mělo být!!

zobrazit mé příspěvky mᚠve svém profilu. Je to nahoře na liště..Misha opravdu je zde hodně věcí aní já nemám vše proštudované..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#89 8. 11. 2010 16:20

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 7:12)

Není tady

#90 8. 11. 2010 16:44

AndreaP.
Administrátor

misha88 napsal(a):

Sisi: Spíš než o mé mi jde o : Zobrazit poslední příspěvky...

ale dík.

1.) Co je nového? - Nové příspěvky
2.) Diskuze - Nové příspěvky

Není tady

#91 8. 11. 2010 17:57

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem se podívala na zobrazení fór Klasik a je to super přehledné tummenupp tummenupp - to mi moc vyhovuje, kdyby někdy v budoucnu byla k dispozici i jiná barvička než modrá, tak by mi už nechybělo nic wink
Mě se na novém BB líbí moc a to to tam nemám zdaleka ještě osahané, co všechno to umí! Takže já posílám všem, kdo mají s novým BB spoustu práce, velký dík godlike

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#92 8. 11. 2010 18:12

Nela
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

misha88 napsal(a):

Nela napsal(a):

Zobrazit mé příspěvky

zobrazit mé příspěvky mᚠve svém profilu. Je to nahoře na liště..Misha opravdu je zde hodně věcí aní já nemám vše proštudované..

Já vím, že "zobrazit mé příspěvky" mám ve svém  profilu, ale lepší se mi jeví, když se k nim dostanu hned, ne klikat přes profil.

Tak, jak jsou na novém babi :  nové příspěvky, nové  příspěvky skupiny,   tak bych se přimlouvala zato, aby  vedle těchto odkazů byl i odkaz :zobrazit mé příspěvky.
Myslím, že by to pomohlo více uživatelkám.

Není tady

#93 8. 11. 2010 18:27

Blossom
Host

Tak jsem si tedy na radu moderátorek na novém Babinetu aspoň blokla svůj nick.

Ale za sebe říkám: Jsem stará konzerva (tedy jsem víc konzervativní, než stará wink lol  ), a tak mě víceméně vadí a obtěžuje, přecházet z něčeho dobře fungujícího a zažitého do něčeho nového, pro mě nepřehledného.

Vím, že mnoho lidí chce a vyžaduje pořád nějaké novinky a změny, já to mám jinak - já bývám věrná tomu, co mi vyhovuje. smile
A tak, dokud to půjde, a budou tady  lidi jejichž příspěvky mě zajímají, budu se držet Babinetu starého.... smile kapitulation

#94 8. 11. 2010 18:57

AndreaP.
Administrátor

Nela napsal(a):

sisi21 napsal(a):

misha88 napsal(a):

Já vím, že "zobrazit mé příspěvky" mám ve svém  profilu, ale lepší se mi jeví, když se k nim dostanu hned, ne klikat přes profil.

Tak, jak jsou na novém babi :  nové příspěvky, nové  příspěvky skupiny,   tak bych se přimlouvala zato, aby  vedle těchto odkazů byl i odkaz :zobrazit mé příspěvky.
Myslím, že by to pomohlo více uživatelkám.

Ale tato funkce tam opravdu je....viz diskuze...moje příspěvky wink

Není tady

#95 8. 11. 2010 18:58

AndreaP.
Administrátor

LENNNA napsal(a):

Tak jsem se podívala na zobrazení fór Klasik a je to super přehledné tummenupp tummenupp - to mi moc vyhovuje, kdyby někdy v budoucnu byla k dispozici i jiná barvička než modrá, tak by mi už nechybělo nic wink
Mě se na novém BB líbí moc a to to tam nemám zdaleka ještě osahané, co všechno to umí! Takže já posílám všem, kdo mají s novým BB spoustu práce, velký dík godlike

Díky moc hjarta

Není tady

#96 8. 11. 2010 19:15

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Lenno díky moc za pozitivní hodnocení, Andrea a vývojáři a majitelé s tím mají strašné práce a je hezké slyšet, že to někdo ocení.

Můj názor z pozice řadového uživatele: nelíbí se mi, že musím přejít z něčeho, na co jsem zvyklá, na něco, na co zvyklá nejsem. Nechce se mi. Když mi asi před půl rokem předělali Facebook, nadávala jsem jako špaček jak je to blbě udělané a nepřehledné. Teď se tam orientuju úplně v pohodě, už si fakt nepamatuju, co mi tam tak vadilo - přijde mi to v pohodě. Takže vím, že u mě jde o zvyk a až budu na novém babinetu kecat měsíc, ohmatám si nové funkce, ani se nevzdechnu na ten starý.

Líbí se mi funkce, které starý babinet nemá: mnohem podrobnější profil možnost nahrávat fotky (takže už nebudu muset fotoky strkat na Rajče a od odkazu si budu skutečně moct dát webovou stránku). Taky se mi líbí více soukromí v uzavřených diskuzích, tohle ocení třeba holky, které řeší citlivá témata na snažilkách, v těhotenství nebo na dětech.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#97 8. 11. 2010 20:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak ronjo, od tebe jako moderátorky ani nečekám, že budeš kritizovat, křičet, že se ti tam nelíbí a je to nepřehledné a tohle a tamto vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#98 8. 11. 2010 20:19

Albert
♥------

PPavlaa napsal(a):

tak ronjo, od tebe jako moderátorky ani nečekám, že budeš kritizovat, křičet, že se ti tam nelíbí a je to nepřehledné a tohle a tamto vissla

Místo poznámek ke komukoli, jako k moderátorovi nebo nemoderátorovi opravdu raději očekáváme konkrétní připomínky, co tedy konkrétně se nelíbí a co konkrétně není přehledné, co by se mohlo změnit a co konkrétně není ono.. Osobní připomínky vážně nikam nevedou, na jejich základě těžko co změníme nebo přizpůsobíme.

Není tady

#99 8. 11. 2010 20:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hele albertíku, ty jsi moderátor, můj rodič, nebo co, že mi říkáš, co bych měla nebo neměla tonguevissla
ááále dobře, už jsem ticho rodna
to ty dělᚠty stránky, že se ptᚠ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#100 8. 11. 2010 20:43

AndreaP.
Administrátor

PPavlaa napsal(a):

hele albertíku, ty jsi moderátor, můj rodič, nebo co, že mi říkáš, co bych měla nebo neměla tonguevissla
ááále dobře, už jsem ticho rodna
to ty dělᚠty stránky, že se ptᚠ?

Ppavlo, když tak dobře znᚠnový Babinet, dle toho jak ho hodnotíš, tak bys na tuto vytučněnou otázku přece měla znát odpověď wink A zcela vážně se zeptám .... baví Tě to? roll Já už několikrát tady psala, že jsme maximálně vstřícní a dokonce vítáme názory, připomínky, že posloucháme vaše názory a zamýšlíme se nad nimi (v rámci možností pochopitelně), ale Tvé poznámky jsou opravdu úplně offtopic Je mi líto.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí