Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 6. 11. 2010 19:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Nový Babinet

svarapaja napsal(a):

tady je vidět, kdo sleduje funkčnost nového babinetu a kdo barevnost stránek jako ve školce, kdy se řádky podtrhávaly barevnýma pastelkama...
Kdo chce, ten si chybu vždycky najde reta

Děvčata z digiscrapbook, vylézáte z nory jako liščata v pohádce o Budulínkovi lollollollollollol. .

Není tady

#52 6. 11. 2010 19:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#53 6. 11. 2010 20:13

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Nový Babinet se mi vzhledově upřímně líbí méně, než tento... ale myslím, že je to detail a že si v pohodě zvyknu. Líbí se mi, kolik toho má navíc, líbí se mi profil, líbí se mi, že můžu vkládat fotky. Líbí se mi uzamčené skupiny. A určitě se mi bude líbit spousta dalších věcí, až se tam pořádně zabydlím a postupně si všechno osahám.
A hlavně se mi líbí, že se Juraj, Jirka a spol. snaží Babinet zmodernizovat, protože je to v dnešní době a při dnešních neustále stoupajících nárocích třeba. Určitě je to stálo spoustu úsilí a já osobně to oceňuju.
Jo a já nejsem děvče z digiscrapbooku vissla

Není tady

#54 6. 11. 2010 20:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Babu - ale klidně můžeš být,když budeš chtít stolt Juj já vím, koho si ségra - mmch - máš krásný miminko a tetička je pyšná par

Upravil(a) dusička (6. 11. 2010 20:31)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#55 6. 11. 2010 21:06

dagi
Host

aprill napsal(a):

Překvapuje mě, jak se o přehlednosti může vyjadřovat někdo, kdo za celou dobu nepřispěl jinam než do svého chlívku kapitulation .

to, že někdo neplká v každém vlákně znamená, že nemá přehled? va

ale jak tak koukám, někdo má asi přehled o všem, když ví, kam a koho zařadit big_smile.

#56 6. 11. 2010 21:38

REŇAS
Host

svarapaja napsal(a):

tady je vidět, kdo sleduje funkčnost nového babinetu a kdo barevnost stránek jako ve školce, kdy se řádky podtrhávaly barevnýma pastelkama...

A někdo třeba zase rád želvičky v avataru a obrázky s motýlkama a kytičkama u věku svého mimíska a o tom to je,že se každému líbí něco jiného,někdo by třeba více barevnější stránky nového Babinetu,já třeba výraznější písmo pro očaře a o tom to je,že se člověk má snad právo se k tomu vyjádřit a říct svůj názor.. vissla
Ostatně mně se tam také celkem líbí a jsem,už tam zaregistrovaná a čekám,že nás tam bude více. wink

#57 7. 11. 2010 9:10

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Pamatujete si na rok 2006 kdy jsme se přesouvali ze starého babinetu jedničky na nový babinet - 2 ? Jak jsme všichni nedávali, že tam nejdeme? že je to strašný? A jak jsme si zvykli. Ted je tu bbn číslo 3. Změna je život reta rock

To jsem přesně chtěla napsat já!!! Že přesně takhle lidi remcali a nadávali tenkrát jaký je tenhle nový (nynější) babinet úplně příšerný a jak sem nikdo nepřejde... úsměvné, že se to opakuje zase! Prostě vše se vyvíjí a jde jen o zvyk - nic jiného!
Mě se nový Babinet líbí moc (co jsem stačila prozatím okouknut) tummenupp!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#58 7. 11. 2010 9:33

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

aprill napsal(a):

svarapaja napsal(a):

Děvčata z digiscrapbook, vylézáte z nory jako liščata v pohádce o Budulínkovi lollollollollollol. .

Myslím přesně na to samé wink

Upravil(a) Romča (7. 11. 2010 9:33)

Není tady

#59 7. 11. 2010 10:24

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

No kruci, mě to nedá tady nezareagovat.... Nový babinet je lepší, přehlednější, modernější s mnoha funkcemi, s tímto starým se nedá vůbec srovnávat, je prostě jiný!!!! Mě osobně se líbí, už jsem si na něj zvykla. Nechápu důvody, proč se navážíte do Andrejky?

Není tady

#60 7. 11. 2010 10:27

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

rockreta jo a já jsem děvče z digiscrapu!!!!! godlike

Není tady

#61 7. 11. 2010 10:27

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Deborah napsal(a):

No kruci, mě to nedá tady nezareagovat.... Nový babinet je lepší, přehlednější, modernější s mnoha funkcemi, s tímto starým se nedá vůbec srovnávat, je prostě jiný!!!! Mě osobně se líbí, už jsem si na něj zvykla. Nechápu důvody, proč se navážíte do Andrejky?

Z čeho usuzuješ, že se někdo naváží do Andrejky vavavavavavavavava . Andrejka, za nic nemůže!!!!

Není tady

#62 7. 11. 2010 10:32

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Pročetla jsem si to tady a teda vážně hrůůůza, prostě kdo nechce tak nechce, absolutně nepřístupní změnám, ale to je každého věc, že jo?

Není tady

#63 7. 11. 2010 10:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

No dobře Aprill, dostala jsi mě, přímo nenavážíte... ale... číst si myslím, ještě umím.....

Není tady

#64 7. 11. 2010 10:50

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Tak jsem to tady dočetla, a řekla bych, že nejlépe to vystihla Lenna, je to přesně tak, jak zhruba píše. Při poslední změně v roce 2006 byly reakce stejné, spíše ještě bouřlivější, a podívejte, jak ho nyní hájí někteří z vás. Jak už jsme uvedli, změna je nutná - mimochodem podotýkám, že tyto změny se dělají na všech diskuzních serverech, dříve či později, opravdu nejde stát na místě a je nutno reagovat na vše, co se žádá a rozhodně nejde přehlídnout fakt, že tento server už prostě nestačí kapacitě Babinetu. Nevím, zda je to tak těžké pochopit??  Vaše argumenty jsme si přečetli, jak jsem psala, nemám ani to nejmenší proti konstruktivní diskuzi (což rozhodně nejsou poznámky typu, kdo se tady ve vlákně objevuje, a kdo co psal a kde kapitulation), výsledek je ten, že jste si stěžovali nejvíce na barevnost - reakce adminů je taková, že už se pracuje i na alternativní verzi, kterou bude možno si nastavit. Další bod jsou smajlíci - jak už jsem tady psala, prostě nejde se zavděčit všem. Není to v lidských silách. Navíc je nezbytné podotknout, že i na takovou "drobnost" jako jsou smajlíci se vztahují autorská práva a najít autorsky zcela volnou sadu pro použití na našem webu je více než složité. 
A rozhodně není důvod tady řešit moji osobu, já se tady jen snažím komunikovat a sdělovat pohled z té "druhé" strany. Babinet je moje srdcovka. A proto bavme se raději o Babinetu jako takovém. Díky všem hjarta

Není tady

#65 7. 11. 2010 13:12

Albert
♥------

Nu - tak tedy pro všechny škarohlídy, spíše tedy škarohlídky, které tu prostestují proti vzhledu nového systému: Opravdu to nebude jediný možný vzhled, který bude možné používat, pracujeme na dalších stylech, které budou k dispozici. Jako každý nový projekt je samozřejmě budován postupně, aby bylo možné reflektovat i na připomínky uživatelů, kteří jej budou používat a kteří jsou (jistěže i pro reklamní zákazníky) velmi důležití. Není rozhodně žádný důvod, abychom kohokoli odrazovali nebo nějak strašili nějakými extra nedostupnými nebo neovladatelnými novinkami. Je tam k dispozici nápověda, postupně se dává dohromady souhrn často kladených dotazů (takzvané FAQ), jsou k dispozici i soukromé zprávy a každý admin či moderátor všem jistě rád odpoví na libovolný dotaz nebo se pokusí co nejrychleji vyřešit nějaký případný problém. Vaše připomínky vítáme, jen vás prosím - poskytněte nám KONKRÉTNÍ námitky, aby bylo případně, co řešit. Vyjádření typu "je to nepřehledné" je příliš abstraktní a vlastně moc neznamená, neboť co je pro někoho absolutně přehledné, může být pro jiného člověka absolutně nepřehledné. V rámci nového systému lze nastavit spousta věcí, i onen kritizovaný vzhled, ovšem - opravdu pořebujeme konkrétní připomínky, například "ta červená moc bije do očí" nebo "nemohu najít, kde se píše příspěvek", "chybí mi rychlá navigace" a tak podobně. Prosím, pochopte, že nový systém je zatím stále ještě "novostavba" a že bude potřeba spoustu věcí upravit, což se pochopitelně děje a i vaše připomínky k tomu přispívají. Věřím, že se nám postupně podaří nalézt co možná největší shodu a že výsledkem bude rozumný kompromis mezi tím, co by někteří lidé považovali za ideální (to ovšem kompletně nelze, každý má jiný vkus a potřeby) a tím, co nový systém je schopen poskytnout, umí toho opravdu hodně, ale nekonečný není. Přeji všem, aby se vám na novém Babinetu líbilo a abychom tam byli co možná nejvíce spokojení a rádi jej četli a používali. Přeji všem pěknou neděli a hezký podzimní den.

Není tady

#66 7. 11. 2010 14:54

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Zazila jsem zmenu v roce 2006 a popravde receno si uz nepamatuju, jak vypadal Babinet predtim a jak moc to byla "drasticka zmena". Tentokrat  se mi tak na ten novy opravdu nechce, zaregistrovala jsem se tam, ale nechodim tam. Az tenhle Babinet skonci, podivam se tam, ale netusim, jestli se tam zabydlim. Zda se mi to neprehledne, nezajimave, proste nicim me to nezaujalo (myslim uyivatelske prostredi). Tenhle stary Babinet je mozna zastaraly, ale to se mi prave libi, ze je svuj a ne jako jine diskuze.

Není tady

#67 7. 11. 2010 23:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Já se musím taky zastat .Nový BB je suprr.je fakt ,že začátky jsem tápala ,ale vše se dá naučit..Skupina je dobrá věc..Smajlíky jsme si tam natahali a máme svý!! lol
a co se diskuzí týče ,já bych klidně diskutovala ,ale ono není jaksi s kým ,:butter:když je vás plno pořád na starým BB dumboma až se zavře tak co??To nebude chodit nikam?? Změna je život ,tak se toho holky nebojte..Vše se dá naučit..a pokud jsem holt něco nepochopila .páč ve skupině se dá dělat spousty věcí ..Andrejka byla ta co okamžitě reagovala a pomohla!!
Opravdu jde jen o zvyk..když jste dostaly do ruky pc...co  jste dělaly??? no já se přiznám čuměla jsem jako puk!!lol
a to je i tak s novým BB.až nás tam bude víc..bude to zas o diskuzích!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#68 7. 11. 2010 23:45

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Ještě jednou to napíšu, aby to nezmizelo v diskusi: nový Babinet bude mít téma (vzhled) podobný tomuto, tedy komu nevyhovuje vzhled nového Babinetu bude mít určitě možnost použít "klasický" vzhled. Navíc současné diskuse ještě nějakou dobu pojedou (určitě řadu měsíců).

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#69 8. 11. 2010 0:38

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

tak jsem se tam zaregistrovala, jen aby mi někdo nevzal NICK, je divné že admini nepřetáhnout nicky, takhle se mohu zaregistrovat na novém BB pod něčím nickem, nelíbí se mi uživatelské prostředí, je i pro mě nepřehledné, barvy infantilní a ty strašné bubliny a metříky přes půl notebooku usch snad půjdou bloknout jako tady:usch: Je vidět, že se tam uživatelkám moc nelíbí, protože to tam nejede. Až se to tu blokne část lidí určitě přejde a čast zmizí. Modernizace musí být, pro mě to není zajmavé...škoda. Každopádně ať se novému babinetu daří, bude určitě dost nových uživatelek, které uživí web i zadavatele reklamy. Ono mi se tu rozčilujeme, že se nám to jako uživatelkám nelíbí, ale to není důležité, důležité je kolik bude z reklamy, takže se to musí líbit zadavatelům reklam a musí se jí tam vejít hodně, naše diskuse jsou jen proto, aby byla návštěvnost, která jediná je u webu důležitá. Jirka píše že nový babinet bude mít podobný vzhled jako tento. Snad nakonec ano, proptože to růžové roztažené "lidičkování" mi nahání husinu
.

dum spiro spero

Není tady

#70 8. 11. 2010 1:32

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Tak abych jen nenadavala na nove, otevrela jsem opet novy Babinet a napisu trochu konstriktivnejsi kritiku, aneb "co se mi nelibi":

Uz pri otevreni Babinetu se mi nezda nejstastnejsi reseni, ze se zobrazi "Co je noveho" s vycucem poslednich aktivnich diskusi a jinak nic. Vubec novy uzivatel netusi, kam ho to vyplivlo a kam vsude muze jit dal. Na starem Babinetu vas to hodi na "Main page" - magazin, plny peknych obrazku, odkazy na diskuse i magazin jsou napsany velkym pismem, proste vse je prehledne. Take se mi na starem babinetu libi, ze je text rozdelen podle temat barvou, dobre se v tom hleda  a orientuje. Novy Babinet: text jen ruzova a cerna (pripadne modra a cerna). Muzu vam uprimne rict, ze po par minutach zirani na to ruzove prostedi s malyma splyvajicima se pismenkama me zacaly bolet oci. Vzdala jsem to a odesla jsem. sad

Jeste jsem chtela napsat, ze souhlasim s tim, jak tu nekdo psal, ze protoze nejsou jednotlive prispevky ohranicene tabulkou, prehlednosti to neprispiva, prave naopak.

Upravil(a) Sakura (8. 11. 2010 1:35)

Není tady

#71 8. 11. 2010 6:50

Persea
♥♥♥----

Tady se to ale rozjelo jen co jsem to založila :-)  Já se tam zaregistrovala ale stále jsem tady . Jedinej důvod je ten, že jsem zatím líná si zvykat na nové prostředí protože nemám ráda změny ale jinak si myslím že je to o zvyku a nakonec se nám začne líbit.
Jsem zvyklá na barevnost z Omlazení kde mě úžasný pan Vodička vyrazil za to že jsem řekla nahlas svůj názor takže jsem se pokorně vrátila zpět na Babinet.
Holky pokud zvládáme ty naše strasti ze kterých se tady kolikrát vypisujeme a hledáme rady tak co bychom nezvladly nový Babinet? No tak..vzmužte se :-) Já vás chápu, já ho otervřela ,zavřela,pak znova otevřela ,zarolovola,zavřela,po pár minutách otevřela a aspoň se zaregistrovala . Nechce se mi zatím si tam zvykat ale časem a podle nálady to půjde.

Upravil(a) Persea (8. 11. 2010 6:51)

Není tady

#72 8. 11. 2010 9:09

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Sakuro nevím jak to máš nastavené ..já pokud otevřu nový Bb ihned mě vyjedou diskuze
chce to prostě zkoumat..a barva?? no tak to je to co mě teda neva .to se dá vše ještě upravit,
jak jsem již psala ano člověk chvilku tápe,ale vše dá zvládnout.

Upravil(a) sisi21 (8. 11. 2010 9:11)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#73 8. 11. 2010 9:13

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 7:11)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#74 8. 11. 2010 10:33

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Tady se trochu motají hrušky s jabklama. To není o tom, že bychom byly neschopné staré škatule, kterým se před novým babinetem třesou kolena a tak upouštíme slzičky do anšich klávesnic, že to nezvládneme. To ej o tom, že se nám něco nelíbí a nezdá se nám to vylepšením - už je vidět rozdíl?

Jinak jasně, reklama vede, prostor musí bejt. však to, že tady před diskuzí mám 200px nejakýho růžovýho slintu - ejchuchů. Tam to bude zakomponováno určitě líp tongue

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#75 8. 11. 2010 10:38

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 7:12)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí