18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě, na jakém základě dolo k inovaci. Proč byla "nutná"? Volali snad zdejí přispěvatelé po změně? A po jaké konkrétní?
Není tady
přesně na tohle jsem se také chtěla zeptat...
Není tady
Tercila napsal(a):
Zajímalo by mě, na jakém základě dolo k inovaci. Proč byla "nutná"? Volali snad zdejí přispěvatelé po změně? A po jaké konkrétní?
O inovaci jako takové rozhodli majitelé serveru a Ti jediní se tudí k ní mohou vyjádřit. Můu akorát zatím doplnit, a psala jsem to u výe, e změna byla nutná předevím s ohledem na zvyující se nároky na diskuzní servery jako takové a také z důvodu, e zdejí kapacita serveru u prostě nestačí.
Není tady
Tak jsem si přečetla tuto diskuzi a musím se přiznat e jí celkem moc nechápu.Mám u svůj věk je mi 52 let, nové věci se učím trochu hůř a Pc není zrovna můj nejlepí kamrád (ne se naučím něco nového trvá mi to) ale na novém Babinetu jsem se naučila ve hned a bez problémů.A myslím si e kdo chce pokračovat ve své zajeté diskuzi tak v ní pokračovat bude i kdy to bude v novém kabátě.
Není tady
čarodějka napsal(a):
Tak jsem si přečetla tuto diskuzi a musím se přiznat e jí celkem moc nechápu.Mám u svůj věk je mi 52 let, nové věci se učím trochu hůř a Pc není zrovna můj nejlepí kamrád (ne se naučím něco nového trvá mi to) ale na novém Babinetu jsem se naučila ve hned a bez problémů.A myslím si e kdo chce pokračovat ve své zajeté diskuzi tak v ní pokračovat bude i kdy to bude v novém kabátě.
Asi mi uniklo, e by někdo psal, e neumí pracovat v na novém babinetu. Myslím, e vichni psali, e se jim NELÍBÍ, nelíbí úprava, barva, systém ........ .
Není tady
Pochopila, naučila, NELÍBÍ
Není tady
Důvodů, proč vzniká nový Babinet, je celá řada: počínaje tím, e "konkurence toho umí víc", přes "tady to vypadá jak v muzeu" a po firmy, které inzerují jenom "na moderních stránkách" (a to Babinet iví).
Důleitý byl i argument, e aplikace PunBB, na které jedou tyto diskuse, se reálně u nevyvíjí (a Babinet je na ní moc velký, je konstruovaná na mení zátě), a proto jsme se přesunuli k jiné aplikaci, která je vrcholem v oboru a má jako referenci velké mnoství instalací.
Design nevznikl tak, e grafik se zbláznil, ale jako výsledek mnoha zkueností vech aktivních lidí okolo Babinetu. Určitě se mraku lidem nebude líbit, nejde se zavděčit vem. I proto bude alternativní vzhled, víceméně podobný tomu, co je zde. Ale ne stejný (ani to nejde).
Není tady
Jiří, tak pokud vám nevadí, e se k nové aplikaci, která je vrcholem v oboru, přesunete se značně prořídlými řadami uivatelek, tak je to v poho... Moná si uivatelky můete nahradit těmi kladnými referencemi.
A abych nebyla jenom jedovatá... nezlobte se na mě, ale je to fakt děs běs. Pokud tedy tvrdítě, e grafik není duevně vyinutý, tak tedy pravděpodobně poil, ne? Vdy je to naprosto nepřehledné, barva otřesná...
Ale je pravda, e jak tu někdo psal "buď si zvyknu, nebo půjdu o dům dál". Take dokud bude fungovat starý babinet, budu si sem chodit ráda číst. No a a nebude... pápá...
Není tady
A mně by se moooc líbil nový Babinet v hnědých barváách
Není tady
Xsara napsal(a):
Jiří, tak pokud vám nevadí, e se k nové aplikaci, která je vrcholem v oboru, přesunete se značně prořídlými řadami uivatelek, tak je to v poho... Moná si uivatelky můete nahradit těmi kladnými referencemi.
A abych nebyla jenom jedovatá... nezlobte se na mě, ale je to fakt děs běs. Pokud tedy tvrdítě, e grafik není duevně vyinutý, tak tedy pravděpodobně poil, ne? Vdy je to naprosto nepřehledné, barva otřesná...
Ale je pravda, e jak tu někdo psal "buď si zvyknu, nebo půjdu o dům dál". Take dokud bude fungovat starý babinet, budu si sem chodit ráda číst. No a a nebude... pápá...
Psal jsem, e bude alternativní téma podobné tomuto...
Není tady
Tak jsem se na ten nový mrkla, pochopila - ale taky nelíbí. Myslím, e tam hraje roli i psychologické hledisko - tady ta barevnost a struktura je velice příjemná. Na tom novém - funguje to, ale mně je ta barevnost osobně velice nepříjemná. Tady hraje roli určitě podvědomí a logika nepomůe.
Jen tak jsem se dívala na jiné oblíbené stránky a jen tak bez čtení zkouela, jak na mne působí svým vzhledem. V tomto ten nový Babinet dopadl výrazně nejhůř. Neberte to jako kritiku, spí jako vysvětlení.
Kdy u bude muset být nový, co aspoň jiné barevné varianty? Několik a udělat test, která působí psychicky nejlíp. Bylo by to moc drahé?
Já sem toho a tak moc nepíu, ale ten nový mne dost odpuzuje.
Není tady
Zvyk je holt elezná koile...
Na nové M-Ofiicy jsem si taky ne a ne a nemohla zvyknout... Zavrhla jsem je a zůstala u 2003...
Je to patně? - Anebo: to je to stáří ?!
Není tady
e by se B konečně dočkal změny, o kterých jsme psali s cilkou u asi před dvěma rokama?
Není tady
Myslím e faktů, co konrétně se nám nelíbí tu zaznělo dost. Dovolím si je za sebe shrnout:
1) barvy - ruí a třítí pozornost, vyloeně bijí do očí
2) nepřehlednost diskuze - roztaení názvu tématu na dva řádky s ikonou velkou jak čtvrt monitoru. Opravdu nepotřebuju vědět, e "Zimňátka 3857 zaloila nadesnamaminkačtyřechholčiček 21.10.2010 v 11:21:35"
3) smajlíci - proč musela nastata změna, proč se nemohly pouít stávající?
4) diskuze samotná
5) přehled diskuzí - nějak mě neinteresuje, e počet témat v dětech bude 7542, to je informace zajímavá moná tak pro ty, co k vám chtějí umístit reklamu, pro běného uivatele úplně k ničemu
6) ukrutně se mi nelíbí naskakování bublin na litě, kdy na ně najedu myí. Hýbe mi to s textem
7) neuveřitelně malé písmo na litě (nové příspěvky, galerie, atd.), které mě nutí nasadit si brýle
8) kam zmizelo "zobrazit příspěvky od poslední návtěvy?" "zobrazení nej uivatele mě fakt nezajímá"
9) chápu, e vývoj punBB se zastavila, ale věřím, e i na phpBB se dá najít template (případně ho udělat), který by nevyvolával v lidských očích děs a paniku a u slabích jedinců epileptické záchvaty z přemíry barev.
Fakt mám strach, e tohle pro mě bude konečná
Není tady
U mě by epiletické záchvaty nastávaly při sledování komerčních televizí ve chvílích, kdy na mě začne ŘVÁT reklama.
Natěstí jsem objevila kouzlo tlačítka MUTE ... na něm jsem se naučila mít prst v pohotovosti po celou dobu sledování filmu...
Bohuel dodnes s tím také nikdo nioc neudělal - národ si to nechá líbit u pěkných pár let.
A manaeři komerčních TV si asi neuvědomují, e zeslílením zvuku při reklamách docílili pravého opaku (jsem přesvvědčena, e podobně to dělá víc lidí, ne si kdo umí představit).
Ale zpět k novému Babinetu. - Věci přicházejí a také odcházejí.
Nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy bychom se chtě-nechtě museli rozloučit s něčím, co se nám líbí a co nám vyloeně vyhovuje.
Viz krémy, řasenky, parfémy (asi vekerá kosmetika), oblíbené obchody taky občas mizí atp. ...
Co naděláme. - Svět u je zkrátka takový!
Upravil(a) tříska (6. 11. 2010 9:12)
Není tady
Tak nevím. Já jsem jistě o generaci starí , je mi 63. na nový Babinet jsem si zvykla asi za 3 dny.
Prostě , kdy se aktivuju, zvládnu vechno, jen se aktivovat.
A a na jednoho smajlíka, zdviený palec, není co řeit. Přela tam celá skupina Digiscrapu a zvykla se hned.Co se nám nelíbí, řeíme hned.
Ve skupině máme rozdělená témata, take nic nehledáme, víc informací je i na profilu, po ruce je galerie, kterou potřebuji na vkládání Loček.
Prostě , vechno jde , kdy se chce. Jen jak chybí snaha a ochota, je to těké.
Jo odsoudit a zavrhnout je to nejjednoduí.
Není tady
teda tuto diskuzi vůbec nechápu.... tedy spíe ty, které jí zavedly.
Pro mě tedy osobně je úplně jedno jak nový Babinet vypadá, chodím tam ráda a jsem ráda, e si můu popovídat s lidma, s kterýma je mi fajn a můu rozebrat spoustu věcí, které jinak třeba nemám s kým. Já jsem se v novém Babinetu zorientovala hned a bez problémů a e je barva bijící do očí.... to ani nevnímám.
Jak u zde psal Jirka ... nejde se zavděčit vem, take to prosím Vás pochopte. Někdo by chtěl zelený, někdo modrý, někdo puntíkatý..... to by asi tak dobře na jednom serveru Babinetu nelo, e?
Take to můj názor a myslete si kadej co chcete
Není tady
já myslím, e je tu mnoho povyku pro nic....
co se barev týče, tak já vidím jetě dobře... nový babinet je barevně decentnějí, tak nerozumím kdo píe, e barvy bijou do očí...
a k té nepřehlednosti.. to je jen proto, e je to nové... po pár dnech u vám to nepřehledné nepřijde, protoe se začnete orientovat...
a kdy tady Jirka vysvětlil, e změna je nutná i co se technické stránky týká, tak stejně není o čem debatovat... na první pohled nic nezjistíte, chce to začít pouívat a přesunout si tam konkrétní diskusi... a pak psát své připomínky do určeného vlákna...
Není tady
Jiruska napsal(a):
já myslím, e je tu mnoho povyku pro nic....
co se barev týče, tak já vidím jetě dobře... nový babinet je barevně decentnějí, tak nerozumím kdo píe, e barvy bijou do očí...
a k té nepřehlednosti.. to je jen proto, e je to nové... po pár dnech u vám to nepřehledné nepřijde, protoe se začnete orientovat...
a kdy tady Jirka vysvětlil, e změna je nutná i co se technické stránky týká, tak stejně není o čem debatovat... na první pohled nic nezjistíte, chce to začít pouívat a přesunout si tam konkrétní diskusi... a pak psát své připomínky do určeného vlákna...
Překvapuje mě, jak se o přehlednosti můe vyjadřovat někdo, kdo za celou dobu nepřispěl jinam ne do svého chlívku .
Není tady
Taky jsem si přečetla celou diskuzi. Zatím to vypadá, e je spíe více těch, kterým se nový babinet moc nelíbí. Bohuel se musím k nim připojit. Jsem na novém babinetu registrovaná docela dlouho, ze začátku jsem měla snahu tam zůstat, zaloily jsme si tam své vlákno, bohuel zdrhly zpět. Neumím zcela přesně pojmenovat, co se mi tam vlastně nelíbí, teda mimo nepřehlednosti. Mám ráda nové věci, take v tom problém nevidím, jen mne nějak nic nezaujalo. Jestli se to tady zavře, tak prostě nám nic jiného nezbude, ne přejít, to se nedá nic dělat.
Ale tvůrci by se asi zamyslit mohli a něco poopravit, aby nám vem bylo fajn, přece se na babinet chodíme odreagovat, odpočinout atd.
Není tady
Tak teda, já jsem se také podívala,je to pro mně překvapení,jeliko tady v poslední době moc nejsem(nestihám) a maily čtu málo(pokud tam bylo upozornění na nový Babinet ). Mně se to zdá celkem o.k.,je to asi síla zvyku. Ale zkusím se na to podívat jetě troku jinak,já mám vánou vadu očí,je to celkově sloitá vada,ale na blízko vidím zatím, dobře!! Barvoslepá také nejsem! Ale ten světlý podklad s tím edým(nebo světle černým) písmem,asi není to nejastnějí pro někoho,kdo má nějaké vady zraku,nevím,spí předpokládám,e nato se vůbec nemyslelo. Právě to zdůraznění písma,to jak se tam změní do červena(pak je to na tom podkladu výraznějí) je o.k. nebo to,kdy člověk klikne na diskuzi a zdůrazní se mu to v červeném rámečku také o.k.,ale pak to bílé písmo právě v těch rámečcích pro očaře,není to pravé..(tady zase bylo v záhlaví v modrém bílé písmo),take,kdy,u Nový Babinet,tak bych moná myslela i na tuto stránku věci. Tady byl také v podstatě edý podklad,jen to modré písmo a orámování to pěkně zdůrazňovalo a bylo to výrazné.
Za mně teda celkem ádný problém,klidně vítám i nové rubriky. No a jedině nad čím bych teda více zauvaovala by bylo nad barevnou grafikou,aby byla příjemnějí a viditelnějí i pro očaře. Já myslím,e se přizpůsobím a doufám,e se nás tam sejde co nejvíce.
A smajlíci jsou mi fakt, jedno jací tam budou... Ty své si tam najdu. No a hlavně,kdy se tam najdem my vichni.
PS:doufám,e tam bude mít kadá(ý) stejnou přezdívku,abych sakra nemusela uvaovat s kým si to píu..
Pamatujete si na rok 2006 kdy jsme se přesouvali ze starého babinetu jedničky na nový babinet - 2 ? Jak jsme vichni nedávali, e tam nejdeme? e je to straný? A jak jsme si zvykli. Ted je tu bbn číslo 3. Změna je ivot
Není tady
aprill napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Aprill, otázka na Tvou odpověď je velmi jednoduchá a prostá, a věřím, e i ty ji moc dobře zná Cvrkot tam není, protoe větina uivatelů drí pospolu jako jedna velká Babinetí rodina a jsou jetě zde, kde je to zabydlené a nemusí se tady nic učit. Jako příklad můu uvést skupinu skvělých holek z digiscrapu, které se tam přestěhovaly jako první a vlastně najednou, vlastně to byly ony, kdo měl za úkol vychytat chyby a tak, za co jim patří můj velký dík, jejich pomoc byla obrovská. Proto jsem psala, e teď u záleí jen na nás, respektive na vás, jak si to zabydlíte na novém. To u administrátoři sami nezvládnou, k tomu potřebují pomoc vás uivatelů.
Andrejko, to není o tom, e se nechci nic nového učit, myslím, e jsem neměla a nemám problém se v něm pohybovat, ale je o tom, e ten nový je zbytečně nepřehledný .
přesně tak
Není tady
floran napsal(a):
Tak nevím. Já jsem jistě o generaci starí , je mi 63. na nový Babinet jsem si zvykla asi za 3 dny.
Prostě , kdy se aktivuju, zvládnu vechno, jen se aktivovat.
A a na jednoho smajlíka, zdviený palec, není co řeit. Přela tam celá skupina Digiscrapu a zvykla se hned.Co se nám nelíbí, řeíme hned.
Ve skupině máme rozdělená témata, take nic nehledáme, víc informací je i na profilu, po ruce je galerie, kterou potřebuji na vkládání Loček.
Prostě , vechno jde , kdy se chce. Jen jak chybí snaha a ochota, je to těké.
Jo odsoudit a zavrhnout je to nejjednoduí.
jsem si nevimla, e by někdo psal, e na novém babinetu něco nezvládne
aby se snad člověk bál říct, co mu nelíbí, aby tu nedostal kartáč, e nemá snahu a je neochotnej
Není tady
tady je vidět, kdo sleduje funkčnost nového babinetu a kdo barevnost stránek jako ve kolce, kdy se řádky podtrhávaly barevnýma pastelkama...
Kdo chce, ten si chybu vdycky najde
Není tady