6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A dnes jsem si vimla e je ji sputěn Nový Babinet, ale přijde mi e vichni nebo tedy větina píe stále jetě sem ,na starý. Tak kam mám tedy psát dalí své dotazy??
Není tady
V současné době jsou v provozu dočasně oba dva Babinety, přičem nový Babinet je v dokončovací fázi (dolaďují se technické detaily a přesouvá se obsah magazínu, katalogu a podobně), kdy posléze i samotné diskuze pak budou probíhat tam a tady tento bude zachován jako archiv, do kterého můete kdykoliv nahlédnout, ale nebude u mono přispívat. Určitě doporučuji si nový Babinet "oahat", zorientovat se, přejít postupně, ptát se na ve, co není jasné, dávat návrhy a připomínky, protoe tam najdete mnohá vylepení. Administrátoři dělají ve, co je v jejich silách, aby připravili co nejlepí server, na kterém se vám bude pohodlně "bydlet" a který bude odpovídat stále se zvětujícím nárokům na diskuzní servery veobecně. Opravdu jde jen a jen o zvyk, Ti z vás, co u přeli, zaloili si tam své skupiny, alba a podobně, to jistě potvrdí
Není tady
AndreaP. napsal(a):
V současné době jsou v provozu dočasně oba dva Babinety, přičem nový Babinet je v dokončovací fázi (dolaďují se technické detaily a přesouvá se obsah magazínu, katalogu a podobně), kdy posléze i samotné diskuze pak budou probíhat tam a tady tento bude zachován jako archiv, do kterého můete kdykoliv nahlédnout, ale nebude u mono přispívat. Určitě doporučuji si nový Babinet "oahat", zorientovat se, přejít postupně, ptát se na ve, co není jasné, dávat návrhy a připomínky, protoe tam najdete mnohá vylepení. Administrátoři dělají ve, co je v jejich silách, aby připravili co nejlepí server, na kterém se vám bude pohodlně "bydlet" a který bude odpovídat stále se zvětujícím nárokům na diskuzní servery veobecně. Opravdu jde jen a jen o zvyk, Ti z vás, co u přeli, zaloili si tam své skupiny, alba a podobně, to jistě potvrdí
Nepotvrdí, protoe jsme svoji skupinku opustili a vrátili se zpátky .
Není tady
Aprill, jsou i skupinky, které zůstaly, protoe se jim nový Babinet líbí moc a oceňují změnu, která prostě byla nutná. Není moné stát na místě, ve jde rychle dopředu, stejně tak nároky na servery jsou větí, co je vlastně i dobře. Beze vech pochyb má Babinet nové dalí funkce (mimo jiné uzavřené skupiny, blogy, galerie, přibyla tam trnice, kde bude monost nakupovat a prodávat atd. atd.), je tam i nadále magazín, katalog, zůstaly oblíbené soutěe, má ale více moností pro uivatele jako takové, je pochopitelně i graficky jinak ztvárněn - je prostě udělán tak, aby bylo vidět, e ve na sebe navazuje, prostě v jednotném stylu. Navíc diskuzní fóra jako taková byla defacto nastavena stejně, jako jsou tady, jen s malinkatýma změnama, take tady problém fakt nemůe být u vůbec ádný. Je pochopitelné, e ze začátku je to nezvyk, věř, e i pro nás byl, uivatelé třeba bloudí, jde jen o to chtít si to prozkoumat a neodsuzovat hned po tom, co se zaregistruju (někdy ani to ne), ani by byla projevena snaha něco si tam zkusit (pozor, nepíu teď konkrétně k Tobě ! - to píu opravdu veobecně). Navíc, pokud si kdokoliv neví s něčím rady, nebo něco nechápe, tápe, není problém se obrátit s dotazem, připomínkou na admina. Zkrátím to....ná oblíbený Babinet jako celek zůstává, jen je převeden do modernějího kabátu A věřte, e to byla náročná práce. Teď u je jen a jen na nás, jak si ho zase zabydlíme
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Aprill, jsou i skupinky, které zůstaly, protoe se jim nový Babinet líbí moc a oceňují změnu, která prostě byla nutná. Není moné stát na místě, ve jde rychle dopředu, stejně tak nároky na servery jsou větí, co je vlastně i dobře. Beze vech pochyb má Babinet nové dalí funkce (mimo jiné uzavřené skupiny, blogy, galerie, přibyla tam trnice, kde bude monost nakupovat a prodávat atd. atd.), je tam i nadále magazín, katalog, zůstaly oblíbené soutěe, má ale více moností pro uivatele jako takové, je pochopitelně i graficky jinak ztvárněn - je prostě udělán tak, aby bylo vidět, e ve na sebe navazuje, prostě v jednotném stylu. Navíc diskuzní fóra jako taková byla defacto nastavena stejně, jako jsou tady, jen s malinkatýma změnama, take tady problém fakt nemůe být u vůbec ádný. Je pochopitelné, e ze začátku je to nezvyk, věř, e i pro nás byl, uivatelé třeba bloudí, jde jen o to chtít si to prozkoumat a neodsuzovat hned po tom, co se zaregistruju (někdy ani to ne), ani by byla projevena snaha něco si tam zkusit (pozor, nepíu teď konkrétně k Tobě ! - to píu opravdu veobecně). Navíc, pokud si kdokoliv neví s něčím rady, nebo něco nechápe, tápe, není problém se obrátit s dotazem, připomínkou na admina. Zkrátím to....ná oblíbený Babinet jako celek zůstává, jen je převeden do modernějího kabátu A věřte, e to byla náročná práce. Teď u je jen a jen na nás, jak si ho zase zabydlíme
Andrejko, kdy je tak úasný a dokonalý proč na něm není takový cvrkot jako na starém babinetu?
Tak jsem si poskuhrala a u budu mlčet .
Není tady
já na něj jen najukla a hned la zpátky... nemám ráda změny a nerada si na ně zvykám. Jsem ráda tady
Upravil(a) laminanonte (5. 11. 2010 17:38)
Není tady
on tam ten cvrkot bude .. jen je třeba se trochu snait si to tam osahat a nebát se změny. samy potom zjistíte, e je úasný a dokonalý jako tento starý, protoe babinet přece nedělá modernějí vzhled nebo nové funkce
Aprill, otázka na Tvou odpověď je velmi jednoduchá a prostá, a věřím, e i ty ji moc dobře zná Cvrkot tam není, protoe větina uivatelů drí pospolu jako jedna velká Babinetí rodina a jsou jetě zde, kde je to zabydlené a nemusí se tady nic učit. Jako příklad můu uvést skupinu skvělých holek z digiscrapu, které se tam přestěhovaly jako první a vlastně najednou, vlastně to byly ony, kdo měl za úkol vychytat chyby a tak, za co jim patří můj velký dík, jejich pomoc byla obrovská. Proto jsem psala, e teď u záleí jen na nás, respektive na vás, jak si to zabydlíte na novém. To u administrátoři sami nezvládnou, k tomu potřebují pomoc vás uivatelů.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Aprill, otázka na Tvou odpověď je velmi jednoduchá a prostá, a věřím, e i ty ji moc dobře zná Cvrkot tam není, protoe větina uivatelů drí pospolu jako jedna velká Babinetí rodina a jsou jetě zde, kde je to zabydlené a nemusí se tady nic učit. Jako příklad můu uvést skupinu skvělých holek z digiscrapu, které se tam přestěhovaly jako první a vlastně najednou, vlastně to byly ony, kdo měl za úkol vychytat chyby a tak, za co jim patří můj velký dík, jejich pomoc byla obrovská. Proto jsem psala, e teď u záleí jen na nás, respektive na vás, jak si to zabydlíte na novém. To u administrátoři sami nezvládnou, k tomu potřebují pomoc vás uivatelů.
Andrejko, to není o tom, e se nechci nic nového učit, myslím, e jsem neměla a nemám problém se v něm pohybovat, ale je o tom, e ten nový je zbytečně nepřehledný .
Není tady
Ja jsem zadny novy babinet nenasla.
Není tady
Aprill, zkus být teda konkrétní, v čem je nepřehlednějí?? Myslím to upřímně, co ti připadá nepřehledné? Podotýkám, e po celou dobu je tam zaloeno vlákno, kde je mono psát připomínky, postřehy, nápady, a kde aministrátoři na ně reagují, vyuila jsi ho? Opravdu teď nevím, není v mých silách pamatovat si, co kdo kde napsal. A to vlákno je tam právě proto, aby jsme to měli ve pohromadě a mohli se tím, pokud je to v naích silách pochopitelně, zabývat. Diskuze by měla být přínosná, prohlaování ..... je nepřehledný, nemám ráda změny, mě se tam nelíbí a podobně...je sice vyjádřením vlastních pocitů, ale celkově nás nikam neposune. Kdy se na to zkusím podívat s nadhledem, tak řazení diskuzních fór téměř totoné, je to vidět na první pohled, zakládání nových vláken - jednoduchým způsobem, odpovídání - rovně tak, prostě základ mi připadá naprosto shodný, navíc je tam udělána nápověda. Pokud mluvíme o skupinách jako takových, jistě ty jsou novinka a je třeba se tím troku prokousat. Je pochopitelné, e zrovna tyto můou působit krapet nepřehledně, ale zase musím zopakovat, e jde zase jen a jen o zvyk. Navíc stále dochází k postupným vylepením díky pravidelně se opakujícím upgrade, kdy a jsem konkrétní, si hodně uivatelek, které u tam mají své skupiny stěovalo, e není datum a čas příspěvku, předposlední upgrade to třeba napravil a toto u tam je. A tak dále, nechci zabíhat zbytečně do podrobností.
Eremuss, odkaz na nový Babinet má nahoře v oznámení, případně tady http://novy.babinet.cz/forum.php
Není tady
Misho, vzhled je v současné době jen jeden, jeho realizace byla opravdu hodně náročná. Jak to bude následně se asi lépe vyjádří Jirka.
Není tady
Třeba ty jmenované skupiny jsou tak odstrčené .Smajlíci taky nic moc.
Upravil(a) aprill (5. 11. 2010 19:07)
Není tady
Myslím si e nepřehledností je myleno grafické uspořádání diskuzí. Protoe kdy má název diskuze jednou barvou, pod tím zakladatele jinou barvou, obecné věci teřtí barvou a vedle toho jetě ikonu zvící obra, tak to prostě bije do očí. A to tak e hodně. Nemluvě o tom, e třebas na "Miminka a děti", kde denodenně jede třicet, čtyřicet témat, se to bude suprově hledat - se člověk uroluje, ne sjede dolů
Myslím, e tohle bude konečná pro spoustu uivatelů.
Není tady
Definitiv napsal(a):
Myslím si e nepřehledností je myleno grafické uspořádání diskuzí. Protoe kdy má název diskuze jednou barvou, pod tím zakladatele jinou barvou, obecné věci teřtí barvou a vedle toho jetě ikonu zvící obra, tak to prostě bije do očí. A to tak e hodně. Nemluvě o tom, e třebas na "Miminka a děti", kde denodenně jede třicet, čtyřicet témat, se to bude suprově hledat - se člověk uroluje, ne sjede dolů
Myslím, e tohle bude konečná pro spoustu uivatelů.
Musím s Def souhlasit .
Není tady
Andrea: je nepřehledný, nemám ráda změny, mě se tam nelíbí a podobně...je sice vyjádřením vlastních pocitů, ale celkově nás nikam neposune
Andrejko, Tebe nikam neposune, kdy Ti více lidí řekne, e je to někde nepřehledné?
Tak to je ovem k zamylení.
A jestlie vzhled nového babinetu je kritizován a Ty odpoví, e jeho realizace byla hodně náročná, to je taky k zamylení .
To je jako by designéři v automobilce vymysleli vzhled nového vozu, nikomu se to nelíbilo a oni přesto tvrdili: zvykněte si, protoe nám to dalo hodně práce .
Pak je asi něco patně a nebude to na straně uivatelů.
Upravil(a) Tercila (5. 11. 2010 19:10)
Není tady
Mě jediné co vadí, jsou barvy. Je to straně bledé, vechno mi tam splývá. Proto ani nemám chu tam něco zkoumat. Vechny stránky vypadají stejně. Tady to je takové hezčí, přehlednějí, barevnějí....
Není tady
misha88 napsal(a):
erem: http://novy.babinet.cz/search.php?searchid=45383
A jinak se mi ten nový taky nelíbí, nevím...fakt se mi to zdá nepřehledný.
No tak na tehle strance jsem byla,kdyz jsem hledala ten novy babinet,ale myslela jsem,ze to urcite nebude ono,myslela jsem,ze,kdyz,uz se dela novy babinet,ze bude lepsi nez tenhle,ale neni, nicim me to nezaujalo.Urcite tenhle je lepsi a prehlednejsi.
Upravil(a) eremuruss (5. 11. 2010 19:20)
Není tady
aprill napsal(a):
Třeba ty jmenované skupiny jsou tak odstrčené .Smajlíci taky nic moc.
Skupiny jako takové jsou přidaný doplněk na diskuzním fóru na četné ádosti uivatelek zde na původním Babinetu, e by chtěly prostě "místnosti", kde by měli soukromí a mohly si svěřovat věci, ani by je někdo četl. Take, ano jsou mimo klasické diskuze, nicméně dostat se k nim se dá více způsoby, nejsnadněji snad přes svůj profil, kde má umístěny vechny, kterých jsi členem. Určitě proberu s technickým administrátorem, zda se nedá něco udělat.
Co se smajlíků týče - od začátku diskutovaný problém číslo jedna snad. Je to prostě půl napůl, někomu se nelíbí ani troku, jiný je zase přímo nadený změnou. Je těké najít přijatelný kompromis a sadu volnou k pouití, která by se líbila vem .
Není tady
Přimluvila bych se, prosím, za jeden smajlík, po něm tu volám od začátku, co jsem na babinet byla přizvána z jiné diskuze před pár lety (asi tam tehdy působila nějaká zdejí propagátorka)
Jedná se mi o obrázek zdvieného palce, ale bez rozřechtaného smajlu (jako je tenhle ) - prostě k vyjádření souhlasu třeba s nějakým vánějím názorem, ke kterému se "huba od ucha k uchu" opravdu nehodí.
Je to fakt takový problém?
Jéje, já jsem teda nový babinet teď navtívila a bohuel se musím připojit ke kritikům (fakt nerada).
Děcka, vdy to je ale fakt hrůza!!!
Probůh, proč někdo přijde s něčím "novým" - ale horím?
Mohla bys, Andrejko, tuhle něčí iniciativu vysvětlit?
To je opravdu k urolování.... a ty barvy - světlá edá... a proč bez rámečků, které vdy udělají z textu něco přehlednějího?
No to je síla .
Upravil(a) Tercila (5. 11. 2010 19:30)
Není tady
Tercil, ano psala jsem, e slova ...nelíbí se mi tam, je to nepřehledné... nás nikam neposune a stejně tak jsem psala, jestli můe Aprill napsat, co konkrétně jí připadá nepřehledné. A přesně tak, a nijak jinak, to bylo myleno. e potřebujeme slyet konkrétní postřehy. Tobě osobně se nepracuje lépe s konkrétními fakty?
Není tady
Take za sebe - text bez rámečků dělá stránku nepřehlednějí.
Ale to by měl odborník, který vám stránky vytvářel - snad vědět. Stačí se na ty stránky podívat, Andrejko, a i Ty přece určitě ihned ví, co je míněno pojmem "nepřehledné". Jestli ne, tak....... je moné, e jsi podlehla takzvané profesní slepotě - to není vůči Tobě absolutně vůbec myleno pejorativně, to je stará známá věc.
Ne e by mě to překvapilo - jezdím na konference a nestačím se (nejen já) divit, kolik inteligentních lidí si jetě v dnení době tolika moností hodí červené písmo do ostře modrého podkladu - hanba mluvit, fakt ...
Upravil(a) Tercila (5. 11. 2010 19:34)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tercil, ano psala jsem, e slova ...nelíbí se mi tam, je to nepřehledné... nás nikam neposune a stejně tak jsem psala, jestli můe Aprill napsat, co konkrétně jí připadá nepřehledné. A přesně tak, a nijak jinak, to bylo myleno. e potřebujeme slyet konkrétní postřehy. Tobě osobně se nepracuje lépe s konkrétními fakty?
Andri, kdy je něco nové, tak to nemusí být zrovna dobré, moná by stálo se nad tím zamyslet .Pokud stávají babi má problémy, tak je odstranit , ale pokud vám lo o to jak se zbavit čtenářů, tak to jste na dobré cestě . Mám dvě monosti, buď se s tím smířím nebo půjdu o dům dál. A takovou volbu mají i ostatní.
Nový babi bych přirovnala tomu, jak pejsek s kočičkou pekli dort - můj osobní pocit.
Není tady