21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Evi, super!!!! Me laka tahle, ale to az Barus povyroste :-)
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=21104189&tab=0
Není tady
Ahoj holky, Anička jako vdy jetě nespí... a to ani ve dne moc nespala a hodně se dnes chtěla nosit.
Megan, taky myslím, e je lepí bydlet ve svém, i kdyby skromně a kousek za Prahou ne platit cizímu nájem v Praze.
Upravil(a) eva4444 (8. 11. 2010 22:31)
Není tady
Megan, ja musim resit neco podobneho, ale nastesti nemusim tak spechat. Co mi umrela maminka, v prazskem byte nikdo neni. Neni to nas byt, ale majitele. Museli jsme sepsat novou smlouvu, necha me tam bydlet dal, i kdyz tam prevaznou cast roku vubec nejsem. Pekne mi ten najem napalil, ze je mi to az lito za to ty penize davat. Ale nemam sil ten byt vyklizet a likvidovat veci po mamince, jeste je moc brzy...Tak to jeste nejaky ten rok dva takhle budu drzet, majitel neni proti. Ale rikam si, ze nez ty penize davat do draheho najmu, je opravdu lepsi se poohlednout po vlastnim. Jednoho dne treba v tom byte bude moct bydlet Ryu nebo Erika, nebo ho budu moct pronajmout...Ale vubec se v cenach bytu nevyznam, kolik se tak zhruba plati mesicne hypoteka na mensi byt, klidne 1+1kk by my stacil? Prominte za
Jinak u nas je nove to, ze Ericka objevila svoje nozicky. Nema je na podlozce, ale porad nahore a saha si na ne rucickama. I kdyz jsme ji nedavno strihali drapky, ma ty nozicky pekne poskrabane.
Upravil(a) Sakura (9. 11. 2010 4:23)
Není tady
Dobré ráno,tak u jsme vzhuru ale dneska noc nic moc asi jsem jí přechválila nějak byla dneska neklidná asi prdíky.Je fakt,e včera nekakala a to asi bylo ono.
Není tady
Karal napsal(a):
Evi, super!!!! Me laka tahle, ale to az Barus povyroste :-)
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=21104189&tab=0
Karal super hned jsem si jí dala do oblíbených
Není tady
ahoj holky,tak ja jsem dneska K.O...drakulka se budila v noci á 2 hodiny a pak kolem 4.h nechtela spat vubec...pak usnula,ale vstavali jsme v 5:30...tak cekam,ze usne alepson pres den, abych si mohla jit lehnout, jinak nedoziju vecera
Není tady
My máme taky Emitex, starí model, měl ho u Jakub a máme béovo oranový. Barvičky jsou sité, vůbec nevybledl a Luci v něm vypadá dobře. My u ho pouíváme aspoň měsíc a půl.
Není tady
Sakura napsal(a):
Ale rikam si, ze nez ty penize davat do draheho najmu, je opravdu lepsi se poohlednout po vlastnim. Jednoho dne treba v tom byte bude moct bydlet Ryu nebo Erika, nebo ho budu moct pronajmout...Ale vubec se v cenach bytu nevyznam, kolik se tak zhruba plati mesicne hypoteka na mensi byt, klidne 1+1kk by my stacil? Prominte za
sakuro, toto ted sleduju....mam v praze mensi byt , 2+kk, ale budu ho muset prodat....
bohuzel ceny nemovitosti jsou ted dole, ale nic jineho mi nezbyva....
soucasna trzni cena cca 2 mega....pokud se ptas na hypoteku,zalezi na kolik let si ji vezmes...podle toho se ridi mesicni splatky, takze na Tvuj dotaz je tezko odpovedet. Taky zalezi jakou hotovost do toho muzes vlozit atd...ale rekneme, ze kolem 8-10 tis. by to slo....
Není tady
Jinak já místo spánku včera do půlnoci háčkovala. Lucinka se taky budí častěji, u rozhodně nepospí noc na jedno krmení.
Buď má větí hlad nebo se chce tulit. Myslím, e pravda je ta druhá monost. Já sem se toti naučila kojit v lee potmě, take se nacucá, u toho usne a mě se kolikrát nechce ji předělávat do postýlky, tak vegetí s náma. Vím ale, e si na sebe pletu bič.
Není tady
Sakuro 8-10 tis je splátka na cca 1,5mil -ale hodně záleí zda je hypotéka nebo úvěr ze stavebního spoření a na jak dlouho (my máme úvěr na 2mil Kč a platíme asi 16tis na 15 let)Kdyby sis chtěla koupit zde byt do OV, tak si stejně bude muset vzít pujčku u vás v japonsku a tady koupit za hotové.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Kokosko mě se zdá, e ceny jdou pomalu nahoru, ne?
Oskarko, nevim, jak u vas ale kolem Prahy to ted stagnuje...RD dost zlevnily a je jich velka nabidka, predpokladam,ze lidi nejsou schopni splacet uvery a tak se prodava a malo kupuje. Co se tyce bytu, tak velke byty sly taky dolu, male a stredni spis stagnace.Az bude deregul. najemne,tak predpokladam,ze se zase ceny trochu zvednou spis u mensich bytu....celkove je ted vetsi nabidka a mala poptavka,coz tlaci ceny spis dolu....
Takze Sakuro, idealni doba na nakup
Není tady
Oskarko, to je fakt, museli bysme to zaplatit stejnak tomu majiteli naraz. Japonsky Jen je ted docela silny, ale vubec se v bytech nevyznam, co je drahe a co ne. Nevite, kolik je prumerna cena bytu v Praze, nemyslim novostavbu, libil by se mi nejaky byt po rekonstrukci, mensi. A zadn aluxusni ctvrt samozrejme.
Skoda, ze se tu dlouho neobjevila Slniecko. Mam dotaz, se kterym by mi urcite poradila - tchyne porad Ericku dava do sedu, treba ji posadi a drzi ji v podpazi, nebo ji ani nedrzi a opre ji o operadlo sedacky a necha ji tak sedet a raduje se, jak je Ericka sikovna a "sedi". Mne se to teda nelibi. Mam dojem, ze prave Slni rikala, ze do sedu se deti davat nemaji, pokud to samy neumeji.
Upravil(a) Sakura (9. 11. 2010 11:40)
Není tady
Sakuro určitě, dítě nemá sedět dokud se samo neposadí. Nemá na to vyvinuté svaly. Tchýni to rázně zaka
Není tady
Ahoj holky.
Tak u nás noc docela síla. Vaek k večeru zaspal a nedal se vzbudit, tak chrupkal do sedmi. Pak samozřejmě nemohl zaspat. Zabral a v deset. Já la spát o půlnoci, malý se vzbudil o půl jedné, pak znovu o půl druhé. Znovu a ve čtyři, ale to si vzpoměl na to, co se naučil přes den, tak si to chtěl zopáknout.
Tak nám tam "prděl" na pusu, prskal, slintal, no prostě oběvil pusinu s jazýčkem a e ty dvě věci dohromady umí udělat pěkný rachot.
Tak to tam na nás zkouel skoro hodinu. To u táta nevydrel, sebral si peřinu a odeel. Poprvé!! Ale s takovou to bude ale poměrně častějc.
No a samo, e jak za ním klapli dveře a malý u neměl diváka, tak dobrovolně zaspal.
A te to potvůrka malá dospává.
Není tady
Ahoj holky, ahoj Oliii - no muj den je dneska dost smutny. V nasem mestecku se stala dopravni nehoda, pri ktere umrel 6ti lety chlapecek a dost to vsema otraslo. Nejakej kreten si to hnal uzkou ulickou, kudy chodi deti do skoly a v zatacce to napalil do chlapecka a prejel ho tim obrovskym autem. Jeho o dva roky starsi sestricka, ktera sla s nim, to vsechno videla. Ted jsou na tom miste hracky a sladkosti a ja jsem se tam sla podivat a normalne jsem tam bulela, ac chlapecka jsem osobne neznala.
Není tady
Ahoj letní maminky, vzhledem k tomu, e podzimňata se odsunula na nový babinet, jdu si pro radu k Vám :-)
Zrovna si dávám dohromady věcičky na mimčo, resp.peru+ehlím a říkám si, jak dlouho vydrí vlastně mimču velikost 56? Mám asi 4 body, ale z toho 2 jsou na takový divný zapínací způsob ( jakoby zavinovací), s manelem jsme je koupili, ale nějak jsme si toho nevimli. Prý je to na prd říkají kamarádky..Take přemýlím, e jetě v tescu koupím to trojbalení bodyček vel.56, ale říkám si, jestli je to vůbec nutné a nemám rovnou koupit 62..nemám odhad, jak dlouho mimi nosí tu 56. A taky v čem jste dávaly miminka spinkat? Já jsem dostala mraky a mraky dupaček, tak jsem u nekupovala ty overálky..
Není tady
Ahojte,
tak já jsem se dneska obrnila a vyrazila do práce, podívat se za kolegyněmi,
Johanka to docela vydrela, sice chvílemi kvikot, ale dalo se to.
No mám pocit, e jsem překonala nepřekonatelné. Autobus, metro a cestou pota!
Antaliss,
56 jsme měli docela krátce, moc jich nekupuj, mimčo fakt hrozně rychle roste.
A nakoupila jsem zbytečně s krátkým rukávkem, teď i v létě jsem stejně větinou dávala s dlouhým.
Není tady
Antallis, tak ja si zase ty zavinovaci nemuzu vynachvalit, protoze se nemuseji pretahovat pres hlavicku a manipulace s miminkem a hlavickou je tak snadnejsi, Nebo jsou take dobre s rozepinanim vpredu. Jinak 56 jsme taky skoro neunosili, doporucuji velikost 0-3 mesice, nevim, kolik je to na cislice, snad 62? Sice ze zacatku v tom miminko trochu plave, ale novorozeneckou velikost mela od kazdeho na sobe jednou, neco vubec neunosila. A ty s kratkym rukavem jsou nam ted taky ne dve veci. Holt jsem to s nakupy pred porodem trochu prehnala. A spinkame v overalku rozepinacim vpredu, dupajdy nemame.
Se divim podzimnatkum, ze se tak zenou na novy Babinet, mne se tam moc nechce. Jsem rada, ze to tady jeste pry par mesicu takhle pobezi.
Není tady
antaliss, mne tie zavinovacie vyhovovali, lebo nejdú cez hlavičku 56 nosila mono tri týdne..ako ktoré, ale väčina nám bola malá cez plienku, vrch sedel.
overal je fajn, lebo stačí len ten a do perinky. keď má dupky, tak ete treba body pod to a na spanie mi to príde dos, pokiaž ete bude v perinke
Není tady
Johanko,tka to je .To ja jsem si jeste teda netroufla s ni nekam vyrazit...zatim by to opravdu nemelo cenu: ja bych byla ve stresu a ona z toho jeceni taky....
antaliss, k tomu obleceni, kratky rukav ac v lete jsem vubec nevyuzila. Ale byla jsem spokojena s overalkama - nemusis pretahovat pres hlavu, prisly mi hodne prakticke.
No a 56 jsme nenosily dlouho a to se mala narodila s 2870g. Ale zase neni 56 jako 56...kazdy vyrobce to ma jinak...
Pocitej taky s pranim, aby jsi nemusela prat porad dokola 4 dupacky treba obden. Taky bude hodne zalezet, jestli budes mit "blici" miminko....
Není tady
Sakura napsal(a):
Nevite, kolik je prumerna cena bytu v Praze, nemyslim novostavbu, libil by se mi nejaky byt po rekonstrukci, mensi. A zadn aluxusni ctvrt samozrejme.
Skoda, ze se tu dlouho neobjevila Slniecko. Mam dotaz, se kterym by mi urcite poradila - tchyne porad Ericku dava do sedu, treba ji posadi a drzi ji v podpazi, nebo ji ani nedrzi a opre ji o operadlo sedacky a necha ji tak sedet a raduje se, jak je Ericka sikovna a "sedi". Mne se to teda nelibi.Mam dojem, ze prave Slni rikala, ze do sedu se deti davat nemaji, pokud to samy neumeji.
Tak byty v Praze: cca 40-50 m2, ve slusnem stavu, na rozumnem miste, rekneme 2,5 mega
(panelaky jsou levnejsi)
Ted se prodava hodne novostaveb...byl stavebni boom a hodne je toho neprodano.
Sedet urcite ne, nicim nepodkladat, ani nosit v sedu...nosit v klubicku, pokud chce koukat pred sebe. Budes muset tchyni trosku usmernit
Není tady