3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Najednou jsem dost ztloustla a mám váhu jako nidky v ivotě.
Kdy jsem měla třeba o 10 kg míň, tak mne okolí říkalo, e se vidím tlustí ne jsem, ne co mne vidí oni. Pravda, neměla jsem toho tělo ráda. Pak jsem se učila ho přijmout a teď, kdy se denně koukám do zrcadla a mám pocit, e hubnu, e ty tukové potářky u nejsou tak viditelné a e snad i zpevňuji tělo, tak váha říká straný opak.
Já se nyní vidím tíhlejí s 10 kg navíc, ne kdysi.
Nechápu se. Máte někdo prosím vysvětlení?
Není tady
Vidí sebe. A jsi spokojená.
To nemusí být o váze. Jsi spokojená a líbí se sama sobě i s tou váhou. Kdybys měla o deset/ patnáct kilo míň a nebyla v pohodě, měla bys pocit, e jsi tlustá. Je to o rozpoloení mysli.
Není tady
Ne, spokojená nejsem, tato váha ani předtím. ani teď se mne zdaleka nelíbí a chtěla bych zhubnout. Dlouho jsem si nic na "toto" tělo nekoupila s tím, e přece zhubnu. Pak jsem si něco pořídila, ale jako akceptovat jetě větí váhu u sebe, to u ne.
Není tady
Tak nevím, proč se vidí tíhlejí, ne kdy jsi měla odeset kilo míň. Já to mám takhle. I kdy mám o deset kilo víc, ne před pěti lety, jsem víc v pohodě, píčky neřeím a na plavčo klidně jdu v dvoudílných plavkách, co mi před těmi pěti lety dělalo problémy ... Ani nevím proč. Dnes u to neřeím. Prostě si připadám hezká a i to okolí říká - konečně je na mně prý na co koukat. A i kdy bych, co si budem povídat, měla klíďo o nějaký to kilčo míň, nedá se říct, e bych byla nespokojená. Cvičím, nejím, jak protrená, ale vyloeně nespokojená nejsem. Spí prevence - od třiceti nabírám pravidelně po dekádách...
Není tady
Mio, kdy jsem chodila na speening, tak mi tam trenérka vysvětlila, e pokud změním své tuky na svaly, nesmím se leknoukt, e na váze přiberu. Je to prý normální. O kolik kilo se to ale zvedá netuím.
Ale jestli má dobré oblečení to cos nosila před 10 kily (ne malé) tak by to mohl být onen důvod
Není tady
Jo, to mne dnes říkala kamarádka taky. e se tuky asi přeměnily na svaly.
Začala jsem chodit na aquaaerobik, lymfodrenáe a právěe jsem měla pocit, e jsem zhubla. Na váhu nelezu, vidím to dle oblečení. No a konečně taky pupek nepřečníval prsa, take já viděla výsledky i na sobě.
Předtím vdy byl nějaký úbytek cm a právě proto nechápu, e zrcadlo ukazuje "zlepení", ale váha opak.
Kostým byl koupen, abych vypadala sluně, to jen teď si připadám jak buřt. Nerada ukazuji peky.
Tak začnu jetě cvičit jinak a váit jídlo. Díky za "uklidnění". Takové vysvětlení mne vůbec nenapadlo, protoe ten aquaaerobik mne nepřipadal jako dřina a eby chtěl působit tak rychle.
Není tady
Hlavně to nechce dret ádné diety a podobně blbnout. Výsledek je chvilkový, člověk je z toho akorát vyčerpaný, zničený a potom se to stejně vrátí. To vím z vlastní zkuenosti. Zůstalo mi po porodu mého třetího človíčka 12 kg a nemohla jsem se jich ani náhodou zbavit. Dostala jsem od známé typ na internetové stránky,kde jsem vyplnila malý dotazníček a do dvou dnů mě kontaktovala příjemná paní a nabídla mi pomoc. Dala mi na výběr programy na zhubnutí a vytvarování těla a zároveň s tím i vyčitění a regeneraci organismu. la jsem do toho. Nehladověla jsem, nedrela ádné diety , měla a mám spoustu energie ( co se mi k mým třem dětem velice hodí
). Za necelé 4 měsíce jsem měla 10 kg pryč a hlavně jsem přes bříko la o 11 cm dolů a přes boky skoro o 9 cm. A papám si to, co mi chutná (samozřejmě ne v 10 večer
) a váha nejde znovu nahoru. Je to super, můu jen doporučit.
Upravil(a) lenousekg (11. 11. 2010 10:47)
Není tady
mioo,
co vím - svaly jsou těí ne tuk, proto jsi těí, kdy lépe vypadá.
Myslím, e toho pro tělo dělá spoustu.
Není tady