29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pak už zbejvá jen předat noční štafetu manželovi
To když si třeba oblíkám kalhotky na hlavu a tak...
Kam zmizel Axi... tak snad jsme ho nějak nevylekaly...
Není tady
majkafa napsal(a):
Axi napsal(a):
Tak si tu starší nemravnou dámu tak neber, dělám si srandu; mít v hanbě pravidelný uspokojivý sex s někým, kdo tě přitahuje, je daleko lepší, než ve vší počestnosti nemít žádný, nebo nějaký anemický
Jenom mě uhodilo do očí, že taková nemrava má starost o to, kdo a jak se s kým miluje
Axi, vím, kdo jsem. Nemusíš mít obavu, že bych si právě tohle od tebe brala.
V hanbě? Z tebe se stal puritán?
Nebo pro mě neplatí to, cos tady psal o tom, že manželka by se měla zamyslet, proč u pána nemá exkluzivitu intimity, proč pán tu intimitu a možná dokonce exkluzivní hledá u mě?
Ach jo, nevím jak víc explicitně mám napsat, že ohledně nemravné stařenky si dělám srandu Ano, pokud to paní vadí, zamýšlet se musí ona. Myslím, že by bylo projevem obrovské pýchy, kdybys to řešila ty. Tu střelbu jsem tedy stále nepochopil...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
![]()
Kam zmizel Axi... tak snad jsme ho nějak nevylekaly...
Ne, ne, v pracovní dny se snažím soustředit se na svoje projekty, debaty o kalhotkách a podprsenkách si nechávám na víkend Kalhotky na hlavu, jo?
Není tady
Axi napsal(a):
Ach jo, nevím jak víc explicitně mám napsat, že ohledně nemravné stařenky si dělám srandu
Ano, pokud to paní vadí, zamýšlet se musí ona. Myslím, že by bylo projevem obrovské pýchy, kdybys to řešila ty. Tu střelbu jsem tedy stále nepochopil...
Blázínku. Nestřílím, v pohodě, beru to jako srandu. Mrkni na ty smajlíky
Mám tě ráda.
Btw Axi, jsem dobrá. I díky tobě.
Axi napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
![]()
Kam zmizel Axi... tak snad jsme ho nějak nevylekaly...Ne, ne, v pracovní dny se snažím soustředit se na svoje projekty, debaty o kalhotkách a podprsenkách si nechávám na víkend
Kalhotky na hlavu, jo?
To seš dobrej - nebo se jen neumíš soustředit na víc věcí než jednu
Kalhotky už si oblíkám správně, dneska jen jsem stála na křižovatce na zelenou...
Není tady