29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, ráda bych vyzkoušela s manželem sex ve třech - s další ženou. Musím se přiznat, že mě to láká už dlouho, manžel samozřejmě není proti Mám jen trochu strach, jestli to zvládnu. Představa manžela s jinou ženou mi nevadí, ale jak to bude v reálu, to nevím. Máte někdo zkušenost?
Není tady
Hlavně do toho nepleťte city, jinak si to užijte
Není tady
simona8 napsal(a):
Ahoj, ráda bych vyzkoušela s manželem sex ve třech - s další ženou. Musím se přiznat, že mě to láká už dlouho, manžel samozřejmě není proti
Mám jen trochu strach, jestli to zvládnu. Představa manžela s jinou ženou mi nevadí, ale jak to bude v reálu, to nevím. Máte někdo zkušenost?
Koukám, že tu žádná krize není, všecko je v pohodě a lidi nemaj roupama, co dělat..
Není tady
Simono určitě to zvládneš. Já jsem do toho také šla. Hodně jsem si s tou myšlenkou pohrávala. Důležité je v téhle věci nic neplánoat.
Moje zkušenost byla taková, že k nám přijela na návštěvu přítelovo spolužačka, naše společná kamarádka. Bylo domluveno, že u nás přespí. Měla nějaké vyřizování mimo domov a tak to spojila s návštěvou u nás. Já se těšila jak si pokecáme a tak jsem připravila pohoštění, vínko. Během dne jsme dostaly nápad, že se půjdeme bavit do města, že objedeme každý klub. No neudu to nějak moc prodlužovat, kluby jsme objely jen ženské a když jsme přijely domů už lehce v náladě tak jsme zbudily přítele a pokračovali jsme doma. Nakonec ani nevím jak to vzniklo mazlili jsme se všichni tři na gauči a nakonec jsme se přesunuli do postele. Můžu říct, že asi víc jak přítel jsem si to užívala já a kamarádka, jeho jsme dost dlouhou dobu vynechávaly, ale nakonec jsme se podělily i s ním:-)
Byl to úžasný zážitek.
Doufám, že budeš mít stejný zážitek jako jsem ze sexu ve třech měla já:-)
Není tady
klokan napsal(a):
Koukám, že tu žádná krize není, všecko je v pohodě a lidi nemaj roupama, co dělat..
Až budeš 20 let ženatej a 20 let to budeš dělat furt jen s tou samou ženskou , tak taky budeš hledat různá zpestření a nebudeš to považovat za "roupy"
Upravil(a) Mikeš (5. 11. 2010 20:08)
Není tady
Mikeš napsal(a):
klokan napsal(a):
Až budeš 20 let ženatej a 20 let to budeš dělat furt jen s tou samou ženskou
, tak taky budeš hledat různá zpestření a nebudeš to považovat za "roupy"
Chlapče milý... Asi to už nestihnu, tu dvacítku jsem nestačil dotáhnout do finále a než bych se znova ženil, tak asi uplyne ještě hodně vody v Dyji (v mém případě teda ve Svitavě a Svratce..). Tak se asi nedá nic dělat, žádný zpestřování holt nebude.. :-D:-D
Není tady
klokan napsal(a):
Chlapče milý... Asi to už nestihnu...
Neříkej mi "chlapče", když bych mohl být Tvůj otec
A neklesej na mysli, stihnout se dá všechno
Nicméně - pro Simonu: Fyzicky to zvládneš určitě, psychicky - těžko říct. Psychicky myšleno - zvládnete oba, nejen Ty. Znám několik párů ve svém okolí, kteří se kvůli sexu ve třech či více lidech těžce rozhádali...
Není tady
Mikeši, můj otec jo ?? I Ty milovníku nezletilých...
Není tady
Mikeš napsal(a):
klokan napsal(a):
Chlapče milý... Asi to už nestihnu...
Neříkej mi "chlapče", když bych mohl být Tvůj otec
![]()
A neklesej na mysli, stihnout se dá všechno
Nicméně - pro Simonu: Fyzicky to zvládneš určitě, psychicky - těžko říct. Psychicky myšleno - zvládnete oba, nejen Ty. Znám několik párů ve svém okolí, kteří se kvůli sexu ve třech či více lidech těžce rozhádali...
Jo, jo... taky jsem toho názoru, že sex ve třech je otevřením Pandořiny skřínky...
Už jen těch otázek - Jak na to? - Kdo koho do trojky pozve? - Žena svou kamarádku? - Muž svou kamarádku? - Žena svého kamaráda? ... atd.
A jak může ten třetí do trojky vypadat? - Může mít přizvaný muž lepší vybavení? - Může být meněí, větší, může přijet v BMW nebo v červeném Porsche? - Může být přizvaná žena mladší, štíhlejší, může být blond (když já jsem bruneta)? - Může být ověšena briliantovými šperky?
A co pak, když se to poprvé povede? - Co když PAK někdy přijdete domů a doma ... bude partner(-ka) s tím třetím?
Nemusí to být rovnou v posteli... - Přejdete to jen tak? - Nevloudí se žádná podezíravá otázka???
Spokojíte se s vysvětlením, že vás chtěl partner překvapit a že už na vás čekají?
No a pak jsou tu otázky zdravotní. Když po čase rozbor krve nedopadne, komu to budete vyčítat?
Sobě? - Partnerovi? - Tomu třetímu?
Jsme od přírody konzervativní. - Do solárního podnikání jsme také nešli. - A do tojky taky nepůjdeme.
Podnikání založené na politických slibech je... Sex ve třech je... (doplň si sám)
Není tady
Do soláru jako dům asi půjdeme, do sexu ve 3 a více určitě ne. Jednak si nedovedu představit sex bez citu /možná jesm jiná/ a pak hlavně ta stránka zdravotní by mě odradila. Mám známou, která má ženské potíže/infekční/, a denně obštastní několik mužů pro peníze i v průběhu pracovní doby. By jste se divili, kolik tisíc jsou ochotni chlapi dát! Většinou jsou tito pánové ženatí a mě je zle, když na to pomyslím, jak se pak milují s manželkama a ani neví, co domů přitahli. To je pak základ nesvárů,zla, podezření, problémů atd, nemluvě o morálce. Pro mě je sex záležitost dvou, ne třech lidí, já bych měla výčitky pak.......a nejde to vzít zpět.
Není tady
Já myslím, že pro někoho je sex záležitost jen dvou lidí a pro někoho ne..Ptala jsem se na radu od někoho, kdo má zkušenost. Otázka zdravotní mě taky trápí, ale samozřejmě si musí člověk dávat pozor. Když u toho budu, alespoň si ohlídám, aby se můj partner chránil. :-) My už máme za sebou krizi, zjistila jsem, že mě podvedl, už je to za námi, ale vztah se změnil. Dřív bych do té trojky nešla, teď je to jiné. Stejně mám ale strach, abych to zvládla, psychicky samo. :-)
Není tady
když už teď pochybuješ, jestli to ustojíš psychicky, tak do toho radši ani nelez.
Není tady
simona8 napsal(a):
Já myslím, že pro někoho je sex záležitost jen dvou lidí a pro někoho ne..Ptala jsem se na radu od někoho, kdo má zkušenost. Otázka zdravotní mě taky trápí, ale samozřejmě si musí člověk dávat pozor. Když u toho budu, alespoň si ohlídám, aby se můj partner chránil. :-) My už máme za sebou krizi, zjistila jsem, že mě podvedl, už je to za námi, ale vztah se změnil. Dřív bych do té trojky nešla, teď je to jiné. Stejně mám ale strach, abych to zvládla, psychicky samo. :-)
pokud jste měli krizi z toho, že tě manžel podvedl, ajk chceš ustát, když ho "uvidíš v akci" ?
Není tady
třeba si říká, že než aby to dělal tajně, radši bude u toho
Není tady
simona8 napsal(a):
Tady vůbec nejde o následky zdravotní, ale následky psychické.
Pokud nebudete všichni tři dopředu domluveni, že si budete užívat jenom vy dvě ženy mezi sebou a partner se bude jenom koukat nevěřím tomu, že bys bez následků ustála pohled, jak ho Tvůj partner před Tvýma očima zasouvá do jiné a navíc si to užívá jak utrženej ze řetězu
Na takovéhle sexuální experimenty musí být holt nátura a obávám se, že Ty takovou náturu nemáš
Není tady
PPavlaa: když už teď pochybuješ, jestli to ustojíš psychicky, tak do toho radši ani nelez.
Přesně tak - ještě jsi do takové "akce" nedozrála. Mohlo by to v Tobě zanechat spíš víc negativních nálad než příjemných.
Navíc Aneri má s nemocemi pravdu.
Při sexu ve třech sice manžela po zdravotní stránce uhlídáš, ale pokud je schopen něčeho takového a vnímá sex jen jako prachobyčejné pohyby s kýmkoliv, tak na jeho další nevěru zřejmě dlouho čekat nebudeš.
Nejde jen o to, jestli je sex věcí dvou lidí nebo ne (jak píšeš).
Jde o to, že když někdo nemá zábrany a klidně jde do trojky, tak má k Tobě zcela určitě vztah spíše vlažný (možná jen ten praktický: však ona uvaří, vypere, postará se o děti, přinese domů taky nějakou tu výplatu a když bude zlobit, půjdu si klidně zaš.kat s jinou... )
Já jsem tedy skoro pro každou hov.adinu , ale nenapadlo by mě "zpestřovat" si (Mikeši)
manželství sexem ve třech, a to ani v případě, že bych měla k dispozici 2 chlapy
.
Neodsuzuji to v žádném případě, to ne, každý má jinou povahu, ale lidi, kteří uvažují o zpestření tímto způsobem, bych do svého života osobně nechtěla. Zatím uvažuji pořád v té rovině, že život si lze zpestřit jinak a daleko líp.
Není tady
Tercila napsal(a):
Já jsem tedy skoro pro každou hov.adinu
, ale nenapadlo by mě "zpestřovat" si (Mikeši)
manželství sexem ve třech, a to ani v případě, že bych měla k dispozici 2 chlapy
.
Tak ale proč ne, že jo?
Není tady
Myslím, že trojka se dá provozovat bez psychických úhon většinou pouze když do toho jdou 3 naprosto cizí lidé, kteří se sejdou, pobaví a už se neuvidí.Nebo třeba dvě kámošky a cizí chlap.Ovšem u obou variant je velké riziko pohl. nemocí.
Já osobně bych do trojky ve vztahu nešla, protože je mi naprosto jasné, že by to zapříčinilo rozpad vztahu..
Není tady
Dříve lidé měli sex většinou až po svatbě, mládenci dokonce museli žádat rodiče své přítelkyně o svolení ke svatbě a tak, měli jednoho partnera a byli v poho. Nebylo moc techniky, nebyla televize a tak. Jako jo, nějaká ta prostituce tu a tam byla, vždyť je to nejstarší řemeslo, že jo. K tématu sex ve třech - v současné době všude všeho plno (nemyslím jen sexu) a to si člověk musí všechno vyzkoušet, zkusit? Jsou i ty telky, po*no, grupáč a ty prasárničky. Jako dobře, když dva si spolu pohrají a jeden na druhým chce, ať mu třeba nadává či si udělají domácí po*no ve dvou, tohle chápu. Co z toho máte ale, že provozujete 2+1 či 2+ dvojciferný číslo? Člověk toho přece nepotřebuje hafo, ne? Nebo třeba ta elektrika a mučení, panejo!
Není tady
Mládenci sice žádali rodiče svých dívek, ale ty byly už většinou těhotné, takže rodiče rádi souhlasili...
Že by měli jen jednoho partnera... nó, taky to nebývalo pravidlem. Většina děveček či služebných měla nemanželské děti, králové levobočky... Asi jak nebyla ta televize, tak lidi neměli co dělat po večerech čili rodili jak na běžícím pásu... Trojka, grupáš či sado-maso není výstřelek naší společnosti... Řecko, Řím... Spartské řízené homosexuální vztahy žen a mužů... Nejsme o nic lepší či horší, než byli naši předci. Lichotivé to možná není, ale je to tak.
A abych nebyla , tak do trojky bych nešla, nijak mě to neláká. A dělat to jen kvůli partnerovi - to už vůbec ne. V sexu by měl člověk dělat to, co je mu příjemné.
Není tady
Mikeš: Tak ale proč ne, že jo?
Mně hlavně nenapadá, proč jo , když jsem spokojená s tím, co mám
.
Není tady
Mikeš napsal(a):
klokan napsal(a):
Až budeš 20 let ženatej a 20 let to budeš dělat furt jen s tou samou ženskou
, tak taky budeš hledat různá zpestření a nebudeš to považovat za "roupy"
Není tady
Grainne:
taky budeš zvedat palec a doširoka se řehnit, až Ti Tvůj manžel dovede domů nějakou svoji kamarádku s tím, že s Tebou už ho to nudí??
Až k tomu u vás dojde, zavolej mě k tomu .
Není tady