21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak já byla dnes na třídní schůzce u kluka v 9 a známky katastrofa,samý 3 a 4,má celá třída zabrat,Honza má výhodu,e jetě nepsal čtvrtletky,ale bude je psát v nejbliím moném termínu,ale samo se neučí
Není tady
marluk napsal(a):
jitulak napsal(a):
![]()
tohle jsem předtím přehlídla
A 6??? Tak to Ondraek cely den papa a kadí ne??
Ma vůbec čas na hraní ?
no jitul, vy se mu smějete, ale on fakt tak kadí no pravidelně u jídla, a já po jídle vdy přebaluju...take na to hraní zbyde jetě trocha času
prostě co se podívám do plíny, tak tam je no
jako stalo se mi,e jsem přebalovala i 8x denně...má rychlé spalování, tak co u s ním no
Není tady
Tak jen na skok...
¨Voda při koupání do uí se nedá a tak uhlídat e...kdy řádí jak čert (já se musím vyslíknout do sp.prádla jak blázen, jinak jsem total mokrá).
No a ui čistíme jen co dosáhne prstík, dovnotř ne, aby se neudělala mazová zátka...
No a koberce suoer, malý tu lítal celý den a dnes spal hod a půl dopoledne a 2hod odpoledne
a jak sluníčko, jsem chrupala s ním
Tak marůdkum at jsou fit a dopěláckým dětem lepí známky
Rači asi opravdu rychlé spalování, máte váhu míru jak my
Tanka taky vidím asi u ty zuby, ale necítím je.
Tak beruky dobrou noc
Není tady
jako já z toho byla pořád vyplaená, protoe jsem měla strach, e ho překrmuju, ikdy dr. říkal, nechat jíst, jak chce on sám...jsem myslela, e mu tím musím zaplácávat aludek moc..ale dr. pokračuje svou, e přibírá dobře, e to jde prostě do té výky a taky, on opravdu, kdy jsme doma, tak se tři hodiny nezastaví, opravdu pořád běhá tak, jak jsem tu kdysi dávala video, jako e by si lehl, tak na 3sec. a zas běí dál...jestli budu mít hyperaktivní dítě, tak mě trefí
Není tady
jé sissi, koukám, jen my to měli v 10. měs., vy u jste to stihli v 8. gratuluji - Tobík je kus chlapa
ale ten můj obřík stále nesedí uau v kočárku u to začíná být rodeo
Není tady
Leni, kdykoliv se zeptám, je naučený, ale nikdy ho při učení nepřistihnu.
Není tady
Sudinko, to je mně moc líto, co na to říct. Umřel jen stářím, nebo byl i nemocný? To ti věřím, e je u vás smutno.
Není tady
Ahojky
Sudí....
Teo...u nás je vdy naučeno a stejně ho vidím jen otevřít a zavřít seit,ale kdy chce i diktát napíe za 1 A nejlepí je,kdy řekne,e písemka byla lehká,to je jasný,e to bude za 4
U nás hrozná noc,Matějíček se budil co 10 minut take jsem úplně K.O.Do večera nějak vydrím a pak padnu,L má noční take v noci nepomůe.Měl zvýenou teplotu a kalal,tak jsme raději li k Dr.,ale nic nenala i CRP z prstu mu raději udělala a nic.Tak snad je to jen viroza a bude u líp.Chuďátko moc nejí,bude z něj nejhubenějí zimňátko.No nejí,snaím se do něj cpát něco přes den,to je lepí,ale jak se blíí večer,tak moc nepapá,zato vypije přes 200 ml čajíku,jen přes den.
Není tady
teodora napsal(a):
Sudinko, to je mně moc líto, co na to říct. Umřel jen stářím, nebo byl i nemocný? To ti věřím, e je u vás smutno.
on bral ted asi 2měsíce léky na odvodnění a na srdíčko-a ted u to prostě nezvládnul..měl prej na plicích krev..a k tomu ten věk.....
no koupila jsem si homeo na zklidnění...a vypadá to e zabrali...
Není tady
oooo..od vcerejska nam nesel net az do ted...a navic sme meli vcera tichou domacnost,takze to byla superpruda no ale uz je vsechno dobreee
Sudi,to je mi lito s pejsakem ty decka se stavej vzdycky u takovejch stabilnich veci vid?
Leni,chudak Matejicek..at uz to je rychle za nim.. je to vycerpavajici pro oba,ja byla pri ty sesty nemoci taky uplne vyzdimana...
Ono s tema ouskama je spis asi potreba davat pozor,kdyz uz na to dite trpi..jinak asi ne.Ja mam dokonce kamarada,kterej mel neustale zanety a porad mu pichali usi a dodneska se mu nesmi dostat voda do usi.
Alik ma furt hroznej prujem,takze prebaluju kazdy prdnuti tak cekam jeste ty dva zuby nahore,protoze tam ma fakt boule.
Není tady
Ahoj!
Sudi, taky mě to mrzí, pejsák je jak člen rodiny. Ale ne aby se trápil... teď u je mu líp! Ná pudlík se takhle "utopil". Měl vodu na plicích, chůdě malý. Taky u mu bylo 12.
Matějíček si taky musí vytrpět. Tak posílám aspoň hodně sil mamce!
A ty Tanko s tím průjmem asi taky nic moc, viď?!
My byli na ko., páč se dr. minulý měsíc zdál Maty hubenej - a v 9ti měs. má 74cm a 7,95kg. Take je to pěknej "drobek"
Jo a prosím, můete mi někdo písnout, od kdy dáváte ten chlebík s něčím? U nás byla "náhradní" dr., take mi nic moc nepověděla. Jen e můu i tvaroh a pribiňáky a tak... Díky
Není tady
Ahoj holky,
Sudi, to je mi moc líto, přesně takhle odela nae první čuba Alespoň u ho nic nebolí.
Marůdci se u koukají vichni uzdravit, jasný
Market, u určitě můe.
No a tady jedno chodící video omluvte kvalitu obrazu, kamera stojí za prd a je u tma.
http://www.youtube.com/watch?v=ORhkYsFnp1g
Není tady
Ahojky
Sudi to je mi líto s tím Vaím pejsačkem S tím stejnym ted chodí na veterinu i skorotchyně s jejím pejskem
Tanko at u jsou zubiska venku Ticha domacnost
tu mame ted tak nějak pořad
Ale hlavně,e jste si to vyříkali
Leni Matějíčkovi a Tobě troka energie
Markeet ja bych davala,ale madam nechce Jsem ji zkouela do toho namočit rohlík,at aspon ochutna,ale jak viděla,e na tom rohlíku něco je,tak hodila takovy ksichtík,jak kdyby tam bylo nas.....
Ja byla dnes na tom rodičaku
Hledala jsem tu učebnu,tak jsem natrefila na takovou mladou kočku,tak se jí ptam a ona říka,tak to jdete ke mě
A kdy jsem řekla jmeno,tak mi říka,to jste ani nemusela chodit , D. je uplně v pohodě na toho nic nemam
Ma těstí pacholek jeden
Sice nema same jedničky,ani dvojky ,ale nepropada,nema podmínečne vyloučení,jak 8 jeho spoluaků
A bylo nas tam asi 10 rodičů
tO JE POTOM TĚKY,KDY ANI NĚKTĚŘÍ RODIČE NEMAJÍ ZAJEM / Caps lock
mazat to nebudu
/
Mala zase teměř přes den nespala,ale to u přestava byt novinka
Jdu na videjko
Není tady
Jo a Agi má třetí zub, ale u dýl
Jo a kae včera večer nezafungovala, v noci jsme krmili ve 12 a ve 3.
Jitul, no vidí, jak má skvělýho puberáka.
Není tady
Mag super to chvílemi vypada,jakoby la k ranu z flamu
ikulka
Není tady
Jitul, viď, co já se takhle nachodila Děkuju
Není tady
Tak to ve vysvětluje
Mi to pravě taky připomnělo dřívějí časy
Není tady
Agi jedeee pecka..
Jitu,tak dobryyy,aspon ze ve skole pohoda u nas se ted pomerne pres den spi (tuk tuk) takze to ti nezavidim,ale stejne neudelam nic,jakejkoliv zvuk ho hned vzbudi a kdyz je vzhuru,tak zase musi bejt furt se mnou jak se hnu od nej,tak je jak ocasek za mnou a hned stoji a drzi se me za nohavici a ja neudelam ani krok...ale ji a spi..tak ja jsem vdecna aspon za to
Jooo a uz se chci dlouho zeptat holky jak jste na tom se znakovanim..vy co znakujete teda..u nas zhola nic ...ani tuk,ale je sranda jak uz rozumi slovum..jakmile reknu jdem delat caky caky,tak mete ke koupelne
na "hamani" slysi,na "chces napit?", na "pojd ke me" mozna jeste neco ted si nevzpomenu.
Není tady
Tanko, my neznakujeme, ani jsem to nezkouela, ale taky u hezky rozumí, teď pilujemem ham, na to mi dává kousnout svýho rohlíku nebo pikotu, dneska dokonce pikot vydolovala z pusy, abych si mohla kousnout
Není tady
Tak my taky neznakujeme.Ale taky rozumí ,jí říkam, fuj ,co ten didin /rozuměj dudlík
/,kdy ho najde a ma ho přes den a ona ho vyplivne
Tanko,pravě jsem chtěla dat anketku,jestli se Vae děti zabaví samy ????
Terezka teda jako moc neee ,spí vůbec.Taky se po mě sape ale e by si nějak vydrela hrat sama to teda ani nahodou
Kdy jsem v kuchyni a něco dělam,tak chvíli mejdí ale zachvíli ji mam na nohach .A kdy si sednu chvíli k PC, tady hromady hraček,tak prostě nemam anci
Dneska jsme zkouely slezt schodečky .Jsou dva nií a schodek je dost iroky .Tak jsem ji jistila a ze schodku to celkem zvladla a nahoru to vylezla jak mazak .Jen kdyby jí to tak neklouzalo.Mame i ty ponoky s protiskluzem,ale stejně je ma pořad shrnuty
Není tady
Mag,ta je ale hodnaaa musis davat pozor kdy to rikas..
Není tady
Jsem si dneska koupila Maminku ,jsou tam nějake slevy a ma 400 stran
to je kniha
To nemůu stihnout přečíst na rodičovske dovolene
Není tady
Mag a urovna Agi by to urcite slo,dyz i ukazuje na veci a tak uz
JItu,no Alik ma obcas pidichvilky kdy se zabavi sam,ale to je treba maximalne pulhodinka denne a nebo kdyz si lehnu na koberec mezi hracky,tak to si pomerne taky hraje,ale presne jak pises,v kuchyni..to proste nemam sanci,hned na me visi a u kompu taky.
Není tady