21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Cauvec devcata...ja si jdu zase stezovat ale nekde se vykecat musim,tak se nezlobte
Byla jsem vcera na Zumbe a asi jsem na ni ani nemela jit,pac uz tam jsem sla nas..na
,takze jsem si to vubec neuzila
My jsme chteli Alickovi koupit k Vanocum ten stan na hrani a nejaky to pianko a pak nejaky drobnosti,no a ja jsem se o tom zminila pred tchyni a ta kdyz vcera prisla hlidat Alika abych mohla jit cvicit,tak mi rekla "tak uz to nemusis kupovat"
oni mu to koupili,stan i pianko..jako fakt jsem nastvana,protoze tohle se nedela..miliondvestepadesattisic hracek vsude a ona mi ukradne muj napad,nehlede na to,ze ten stan bude stat v mym obyvaku,tak jsem si ho chtela vybrat sama a mel to bejt proste jakoby nejvetsi darek pro Alika.Jeste jsem se pokusila navrhnou,ze muze zustat u nich,ale to ihned zavrhla,ze to neeee,kdyz uz ho koupili.No nakonec tresnicka na dortu,jsem prisla domu a Alik vzhuru a usnul az v jedenact vecer
Daji,tak to je dobre,ze je Kamca v pohode a s tim psanim te naprosto chapu
taky mi dela nekdy problem dat dokupy kloudnou vetu,kdyz u toho ctyrikrat zachranuju stojiciho Alika,nebo kdyz se mi furt sape po klavesnici:D
Teo,krasny fotky
Peti,doufam,ze rehabka bude pro vas prijemna a uz se chystej ze budes vyklizet veci ze spodnich pricek ted to bude urcite frkot.
Sissi,my taky jeste nemame zuba
A kde se nam toula Sudina???
Není tady
Ahojky ¨
Tak noc příerná spal mi na prsou,pak chvíli v postýlce,L nespal tak mě nechal spát a vdy mě budil kdy se malý pohnul,abych ho zkontrolovala.Dvakrát jsem s ním byla v otevřeném okně dýchat čerstvý vzduch.Takhle a do rána,chvíli spal a chvíli vzhůru.Jsem KO.Ráno jsme hned běeli k doktorce na 7:45 a tam u přede mnou 6 lidí
Take jsem před chvílí přila
Take má laryngitídu,vyfasovali jsme čípky Rectodelt,dostane půlku na noc,na kalík kapky stoptusin,dám mu ho na ličku do čaje a na bolest Nurofen sirup.Kdyby něco máme zajít na pohotovost.Teď spinká za barákem pod balkonem v kočárku.Nemusí moc jíst,hlavně pít teplý čajík,co pil i v noci.
Teo malej je nádhernej
Tanko...to by mě taky natvalo,klidně si stěuj,od toho jsme tady.
Já jdu za hodinu s L na to vyetření střev,u se těí a se bude moct najíst,včera mohl jen čiré tekutiny,teplý bujón,čaj,instantní kávu bez mléka,vodu a pivo.A má hrozný hlad.
Není tady
Leni,tak to je dobre zes s nim zasla k dr a hlavne ze to nemelo nejakej akutni stav treba v noci..nebo jste mu mozna predesli tim dychanim v okne. A to mi rekni,to ze se pozvracel je teda taky k ty laryngitide?
Není tady
Tanko to asi jak ho bolel ten krček a nemohl pořádně zakalat a dýchat,tak se mu zvedal aludek,tak asi vyzvracel co tam měl.Jinak podle typu kalání vím e to laryngitída je,děti to měli kdy byli malí kolikrát.
Není tady
Ahojky,
Leni tak to je mi líto. Hlavně, aby byl Matějíček brzo v pohodě
Daji je dobře, e je Kamča v pořádku.
Tanko úplně tě chápu. Já bych byla taky maximálně natvaná. A tohle je takový ten typický příkad toho, jak tchyně dokáou být "úasné"
Holky tady dole na Babi ve vařivých témtech jsem naa romadu receptů pro prcky. Tak jdu dneska hned jeden zkusit
A poak jedem nakoupit dárek. Jdeme zítra na roční oslavu a musíme Adélce něcou koupit. Stejně se venkuv tom větru nedá být, tak pojedem za nákupy.
Není tady
sissi to se nedá jen tak chytit,vyvolává to větinou změna počasí,dnes jsme u Dr. nebyli jediní kdo tam s tím byl.
Není tady
Teda!
Tanko, tchyně na zabití! Já o těch tipech na vánoce řekla jen naim a ti jsou v pohodě, koupí buď něco jiného, co se jim líbí ,nebo se zeptaj
! Asi u to neuhraje, ale můe jí to zpříjemnit komentářema, e takovej bys nechtěla a es měla vyhlídnutej jinej... asi je to k ničemu, jen bude dusno, ale a se chytí za nos
!
Leni, taky přeju, a je malej i velkej brzo v pořádku!
Hlavně koukám, jak jste tady vichni profíci, e tu laryng... poznáte. těkavej kael - snad poznám, ale nejsem si jistá... a nevím, jak bych reagovala. Jsem dost zmatkař, ach jo!
Jo a Maty dostal dnes prvně přes pr.... Samo e málo, symbolicky a přes plínu, ale asi se polekal, protoe chvilku plakal. Kdy se uklidnil, la jsem k němu a snaila jsem se mu vysvětlit, e se v postýlce spinká a ne leze po vejkách a ulá hrazení! No, nevím, zda to pochopil, ale za chvilku usnul. Jene občas vzlykne ze spaní a já mám patný svědomí, e jsem macecha
Není tady
Holky díky za pochvalu naeho krásného chlapečka .
Tanko, to je na trefení, ale ona si určitě myslí jak se ti zavděčila .
Leni, jsi dobrá, es to zvládla, drím palce, a malému brzo líp.
Market, já Martínka vyděsila k pláči, kdy mě kousnul do prstu, straně to bolelo těma ostrýma zubíkam a já zařvala: Au, jsi blbý?
Není tady
Market a Teo takhle děsíte dětičky?
Tak já teď malého převlíkala,začíná odkalávat a u se 2x pozvracel,ale jinak se usmívá.L. po narkoze docela v pohodě,chvilinku s ním byla sranda,ale u je Ok a vyetření dopadlo taky docela dobře.
Není tady
Leni, to je fajn, e je klukům líp! Matějíček se s tím kalem pere, kdy blinká, ale moje neteř z kale blindila snad jetě ve dvou letech... Je taky drobínek, tak to s ní mávalo.
Jo a Matýskovi jsem se u omluvila
Není tady
Teo, malej je k nakousnutí . My jsme stále skoro pleatý
Leni, snad prcek bude brzy lepí Jen s tím čípkem ti doporučuju opatrně - zkus si o tom pohledat něco na netu, je to celkem svinstvo, tak bych dávala v krajní nouzi
Tak Sofi se začala normálně regulérně vztekat Take to mám doma dvojmo
Market, občas kadýmu bouchnou nervy, ale to bych musela Sofi utlouct za tohle, protoe pokadý v postýlce nejdřív stojí a okusuje barvu a pak a si tam ustele a usne
.
Tanko, no taky si myslím, e se tchýně chtěla zavděčit, ale není to zrovna nejlepí způsob U nás to třeba funguje tak, e dostanu od naich pro holky penízky a já sama jim nakoupím, co chci, take pak můu nadávat akorát sama sobě.
Potvůrko mám dát půlku čípku jen dnes a kdy ho slyím dýchat a kalat s blíícím večerem,tak mu ho dám.Musíme ho nosit,je mrzutej.Snad bude noc klidnějí ne včera.
Není tady
zdravím po odmlce.....
mám nt mimo provoz a na pc se moc nedostanu....take děs......
leni tak to mě mrzí e máte laryngytýdu.....hergot nikdy nevím ty Y I ,ted toho je hodně to má pravdu....
tanko-tak to bych tchýni taky ,u nás to je tak e já koupím a babky zkasíruju
-pro těpu mám pro jednu geomag a pro druhou panel do vany....
teo-krááááááásný fotky-fakt feák!!
mag-coe to vyrábí??
sissi-to je tobi ikula!!tepi se teda postavil asi 3x...spí klečí u veho...
no jinak u nás novinka-e chodíme na plavání..dnes jsme byli poprvé to vyzkouet-no musíme chodit-těpi je nadenej...celou dobu cákal ručičkama.....u ho i polila kelímkem-no on je zvyklej-já s ním povel trénuju dlouho a vodou ho věčně polívá adam kdy jsou spolu ve vaně.... ,no jsme tam nejmladí-ale i tak mi příjde e je t nejdrivočejí
-ty dětičky jim v herně seděj jak řepy-ten ná drak furt někde vymetá...
Není tady
Leni, tak pokud mu není dobře, tak mu ho určitě dej, aby se mu to nerozjelo
Hm, nočník je u nás na hraní, tohle odsouvám nejdřív na letní období Jestli bude Sofi bystrá jako Niki, tak to stejně dřív nemá cenu
Ahoj holky,
tak jsem vás dočetla, ale pamatuju si prd na co vechno jsem chtěla reagovat. Tak předně Matějíčkovi přeju brzké uzdravení. Já bych taky laryng.... těko poznávala, ne to měli u Verany, tak jsem veděla prd, e něco takového existuje a teď se toho předem bojím, bo jsem taky zmatkař.
Teo Martínek je fakt feák a ty oči
Peti my na tom s výkou a váhou budeme na roční podobně. Taky mám doma stále jetě miminko Akorát mi drobet vadí, e zatím nemůeme změnit autosedačku, ve vajíčku u celkem prudí no a v prosinci jedeme do Tater, tak se té cesty u teď děsím. Take se těím a bude mít 9 kg, jen doufám, e to nebude ve 2 letech
Koukám jak krásně jíte, u nevím kdo to psal. Já a teď začala dávat Kamče chleba s lučinou. Takový pidi kousíčky, take sní toho fakt málo, spí tím cvičíme kousání. Take nehrozí, e by mi snědla třeba půlku chleba.
Tanko teda to bych taky těko vydýchávala, proč se tě proboha na to nezeptali?!
JInak my jsme začali po víc jak měsíci chodit na plavčo. Budeme muset chodit tak 3x týdně, aby jsme to dohnali. Ale Kamču to moc baví. Pořád si cáká rukama nohama a uplně se u toho řehní. jen jsme se jetě nepotápěli, to se začalo a kdy byla nemocná.
Holky mám dotaz. Jak hodně zabavujete dětičky? Já mám pořád blbý pocit, e se jí tolik nevěnuju.
Přijde mi taková znuděná, snaím se jí občas ukazovat zvířátka, ale to jí moc nebaví. Hrajeme na pianko, ale to spí je taky jen hračka pro mě. Jediné co jí baví je stoupat si o nábytek a nejlépe o zrcadlo. nebo kdy jsme u někoho na návtěvě, tak to jí snad baví nejvíc. Do toho neumí stále ani pa, ani pacičky, prostě nic. Tak nevím jestli něco dělám patně, nebo se jí prostě jen nechce.
Není tady
Ahok kočky
Matějíčkovi
Nočník u nás taky frčí, kadý ráno je v něm bobek a pokadé kdy jí posadím, tak čůrá, ale plen máme za den pořád dost, je pravda, e je v ní vdycky jenom lehce učůrnuto.
A Agi dneska udělala regulérní 4 kroky, take chodí No hlavně vyaduje soustavný chození po bytě, u mě z toho předklonu začínají bolet záda
Tanka, no chtěla se zavděčit... a myslí si, e ti udělala radost Je to s nima těký. Nae mami zase koupila odráedlo, které cinká a má telefon a svítí
Není tady
Markét a Teo
U nás taky bylo symbolické...a koukal a spí lítostivě fnukal, ale nic dobré.
Jinak v postýlce je kaskadér..a jetě předemnou v ní utíká a má z toho srandu
Novinka:umíme krásně pápá a máme helmičku in shock Babi hlídá a je na větvi z něho
Leni to je pěkný hnus ta lar...
Jinak nočník u taky frčí, na povel bude čurat-čurá a tlačí co má
Plenky jsou 2-3suché, dalo by se říct, ale měním i tak
Mag ted u vím, jeké je to hlídat chodící dítě..teda u nás zatím stavící
Není tady
Holky, vem děkuju za pochvalu, úplně jste mě dojaly.
Leni, já ho nechtěla děsit, fakt jsem se lekla, zničehonic mě ví silou rafnul . Hned jsem ho muchlala, mazlinkala, pusinkovala a omluvila se mu. Matějíček chudinka má takové trápení
. Ale má ikovnou mamku, ta ho z toho dostane
. A toho druhého
taky.
Potvurko, Martin se taky vzteká. A jak umí házet věcma. Třeba kdy mu nabízím čaj a on nechce, nebo dávám plyáka do postýlky na spinkání .
Není tady
Ahojky,
ZUMBAAAAAA ....... nechápu, jak jsem bez toho mohla ít
A teď váně
U nás nočník klasika.Ráno kakání, přes demn zkouka čurání. Někdy vydríme přes den s jednou plenou, někdy to nevyjde . Ale taky přebaluu větinou jen malilinko počuranou. A to pak steně dávám na nočník
Dají nic blbě nedělá. Já se Danymu taky nevěnuju celý den. Dopoledne ho posadím jetě v pýu a v dece k balkonovým vdeřím, on kouká ven a já aspoň stihnu zatopit a připravit mu sníďu. Pak se nasnídá, já ho jetě chvilku nechám trávit a vyluxuju si a vytřu byt. Pak ho převlékám a vypoutím do bytu a sama se jdu převlíct a nasnídat.
Pak, pokud není unavenej , si chvilku hrajem a pak jde chrnět. Ky se vzbudí, dáme oběd a jde se ven. Po návratu sváča a pak si hraje a já dělám večeři pro P. A a teprve pak mám čas si s Danym hrát, pokud o to stojí.
Pápá děla sporadicky, paci paci jen kdy chce a velikej .... to on teda vůbec není , take to neukazuje, bo by kecal
Mag tak gratulace ke krůčkům .... a teď u má kone s kecáním na Babi a bude běhat a běhat a běhat. A hrací odráedlo? No potě kotě
Sudi tak to je těpánek ikulka . klukům se do těhle akcí moc nechce
Není tady
U nás zatím vztekání není. Ale co není, můe být, e ....
Sissi Tobík je fakt ikula. To musí být pyná, co?
Toe já takhle Danyho několikrát rozbrečela, kdy mě kousnul při kojení do prsu. To bolí jak sviň. Take jsem vdycky sykla a klepla ho do tvářičky , aby pustil. A on se tak leká, e vdycky straně bulí.
Ale já si přece nenechám ukousnout bradavku
Není tady
Agi se vzteká, kdy jí beru něco zakázaného Jako třeba kamínek, který nala v předsíni a pokouela se ho sníst...
Sissi, Tobi je ikulka
Tak mě musí mít Agi furt za zadkem, jinak vymýlí kraviny, já u se tak těím, a se zabaví sama a nebude si u toho moct ublíit. Zabaví jí občas moje taka, peněenka, telefon, pikot.
Není tady
Ahojky
Daji,to je dobře,e je mala ok
Leni,at i u Vas je brzy líp
Mag,velka gratulace k prvním samostatnym krůčkům
Peti,a Ty neboj,Daneček to vechno doene,e bude koukat Za chvíli mu nebude stíhat
Tanko,no ona to asi myslela tchyně dobře ale nedopadlo to.Tak ma pro přítě varovaní,před ní o ničem nemluvit a zaonačit to tak,aby jste ji poreferovali,co by maly potřeboval.Ty zase něco ikovneho za darečky vymyslí
Sissi ,nedavej sem takove odkazy na hračky Nebo se zachvíli půjdeme past
Vypada dobře,ale ta cena
My mame tu ,jak davala odkaz Sudi a mala ji začala brat na milost.
Sudi to je fajn,e si maly to plavčo uíva mamča určitě taky ,vid?
A jinak,dnes hlídala cely den moje mamka a nestačila jsem se divit,kdy jsem navečer přijela mala řadí na kolínkach a neleze jak Meresjev
Tak čekam,kdy si nabije čumaček
A taky se chce o vechno stavět.Mam toho plne kecky
a jsem trochu bez nalady.Segra byla pro mladího kluka v nemocnici,leel tam asi 3 dny,kvůli tomu krvacení a starího tam zítra asi povezou
Chodí o berlích,jak ho to bolí,tak ani spat nemůe . a i kdy u je to velky kluk,tak měl oči zalite slzami
Ach jo,tak je mi těch naich kluku fakt líto
doprčic prace .........
Upravil(a) jitulak (5. 11. 2010 21:28)
Není tady
PetraP napsal(a):
Ale já si přece nenechám ukousnout bradavku
Zumba... u nás u nemá cenu chodit, říkala kámoka, e je tam děsně narváno . Bruslit jsem letos nezačala, na zimu ani nezačnu, třeba se dokopu zase na érobik
.
Holky konečně nám něco vylo. Měnili jsme kotel, dva dny netopili a ono bylo krásně teplo.
Není tady