6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, máme v plánu koupit nové matrace. Nemáme s přítelem problémy se zády ani se spánkem, take nepotřebujeme nějaké super extra, zato ale chceme velmi kvalitní. Mohli byste mi poradit?
Není tady
Ahoj, i kdyz nemáte problémy se zádama, tak bych vybrala kvalitní od ověřené firmy... a ty problémy nezačnou. my se taky snaíme něco najít, ale nevíme, která firma má nejlepí poměr cena výkon. pokud něco najde, dej vědět.
Není tady
Jo, hledala jsem na netu a ptala se na pár diskuzích a nakonec jsme zvolili tyhle matrace http://www.dormeo.cz/matrace_orthopedic … 4542_other tak snad budou v pohodě
Není tady
co tohle.. http://matrace.purtex.cz/produkty/kolek … enu-1.html
jinak ta dormeo taky nevypadá zle
Není tady
Ahoj, máme v plánu koupit nové matrace. Nemáme s přítelem problémy se zády ani se spánkem, take nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (4. 11. 2010 10:05)
Není tady
huxuecan napsal(a):
Ahoj, máme v plánu koupit nové matrace. Nemáme s přítelem problémy se zády ani se spánkem, take nepovolená reklama
jdi s těma nevkusnýma mejdama někam jinam
Upravil(a) Ronja (4. 11. 2010 10:06)
Není tady
Nikoleto, já bych ti ráda doporučila matraci Olivia z Celsia, to je, cituji:
CelsioŽ je viskoelastická pěnas tzv. tvarovou pamětí. Viskoelastická pěna (také tzv. líná pěna) reaguje na tělesnou
teplotu a zatíení, které mění její vlastnosti. Materiál se tak přesně přizpůsobí tvaru těla a podepře je rovnoměrně rozděleným tlakem. Struktura z kulovitých otevřených buněk CelsioŽ jemně obtéká křivky těla a poskytuje oporu tam, kde je třeba.
Kdy se z matrace zvednete, pomalu se vrátí do původního tvaru. Spodní část matrace je vyrobena ze značkové pěny CELTEXŽ, která je vysoce elastická, prodyná a zároveň zajiuje dostatečnou pevnost celé matrace.
Máme je tři roky, take to zatím není ádná dlouhá doba, ale ani se nehnuly, mají pořád stejný vzhled, tvar i vlastnosti. Přeila jsem na ní těhotenství s přírůstkem téměř 30 kilo, kdy moje záda fakt trpěla v jakékoli poloze, ale na matraci jsem vdycky nala úlevu, take jsem si často chodila natahovat hřbet do lonice.
Ten rozdíl oproti naí původní typově podobné matraci je hodně znát a já tuhle investici určitě doporučuju, i kdy zatím nemáte s přítelem ádný potíe.
Není tady
POkuď jsi blízko od Prahy, tak kousek od Mratína (směrem na Mělník) je vysloveně fabrika na pěnové matrace s podnikovou prodejnou, dají se tam koupit mnohem levněji. Jinak mi chytrá paní ve "spánkovém studiu" řekla, e aby paměová pěna plnila své výhody, musí být vyí jak 3 cm.
Jinak takovou matraci mám, lehání na ni je úasný záitek, vyla jedna na 7 tisíc, akle ve finále jsem je koupila obě za jednu cenu v akci. Kadopádně jdi do matrace cca 20 cm vysoké, nií se proleí a nejsou tak komfortní.Jo, a u věcí nad 6 tisíc bych poadovala certifikát jakosti a pravosti , aby slavná "studená" pěna nebyl jen obyčejný PUR.
tve mě ale, e snímatelný potah (prala jsem ho normálně v pračce bez problémů!) nelze vyprat úplně, při měsíčních problémech se stala "neboda" a flek tam u zůstal, tak uvauju jetě o krytu matrace...
Není tady
Vechny Vás zdravím.
Nejhorí ze veho je se ptát prodejce či výrobce, jakou by Vám doporučil matraci. U z logiky věci, protoe vidí, e tomu nerozumíte, Vám můe doporučit nějaký leák, který nemůe prodat, anebo to nejdraí co má na skladě, protoe mu říkáme, e na naem dítěti, či na sobě, nechceme etřit. A to je patně. Pokud do matrace investujeme velké peníze, máme tendenci ji mít co nejdéle.
Matrace nejde prát a takté, obtíně chemicky čistit. Vichni máme doma věc, kterou třeba 5 let nikdo nevypral, nevyčistil a třeba ani nevysál, fujtajbl. A spíme na tom denně 6-8 hodin. Nanejvý vypereme sundávací potah ( pokud ho matrace má ) a pereme prostěradlo. Dámy, o kterou výbavu v domácnost se hůře staráme? I tomu naemu pejskovi a kočičce vyměníme pelíek častěji.
Matrace by měla být co nejlevnějí, aby nás nebolelo ji vyhodit ( pokud nejme bohati ) a to třeba i po půlroce, pokud je to potřeba.
Vichni prodejci prodávají matrace ze stejného materiálu, protoe v republice je jen jeden výrobce PUR pěny, t.j. polyuretanu, či někdo tomu říká molitan a to je nepovolená reklama ( pár firem pěnu dováí, ale chemický vzorec polyuretanu je furt stejný ). Ted záleí jak je kdo draho prodává. Jednotliví výrobci matrací si kupují od nepovolená reklama bloky o velikost 200cm x 200cm x 120cm z těch řeou jednotlivé matrace, doplní je pruinama , či tatičkama apod. A pak nám je prodájí, někdo dráe a někdo levněji. Na nás záleí, koho si vybereme.
Narazila jsem na stránky nepovolená reklama, kde si můete pustit pořad BYDLENÍ JE HRA, kde nezávislý odborník ( není to ani prodejce ani výrobce matrací ) radí, jak postupovat a udělat si vlastní názor, jaké matrace si koupit. Hovoří také o tom, jak se nás prodejci snaí oulit, velijakými přívlastky, jako je třeba zdravotní, luxusní apod, také říká, e si i můeme ublíit při nekvalifikovaným sestavováním matraci. Zdravotní matrace je ta samá jako jiná, jen je 2x draí.
To se mi i líbí u té firmy nepovolená reklama e si na nic nehrají, matrace nevychvalují, pouze konstatují z čeho jsou a mají je levné. Píou, e vechno zboí doručí do čtyř dnů. Objednala jsem atypický rozměr 142×78×8 cm ( píí, e dodají jakýkoliv rozměr a tvar ). Firma mě dodala samotnou pěnu za 518,Kč. Nabízeli mi k ní i sundávací potah za 350,Kč, ale dala jsem si na ni napínací prostěradlo, které stálo 120,Kč. Čím mě ale nejvíc dostali je rychlost doručení. Objednala jsem ji v pátek ráno a u večer jsem ji měla doma, zaplatila jsem ji a kdy jsem si ji prohlédla. Ptala jsem se u nás ve městě a v obchodě na náměstí kolik by ten atypický rozměr stál. Skoro 5× víc a termín dodání za měsíc a zaplatit ji chtěli hned. Doporučila jsem je celé rodině a vichni jsou spokojeni, jak s rychlostí doručeni tak s kvalitou. Mnoho těstí ve výběru prodejce.
Upravil(a) marka29 (8. 11. 2010 20:54)
Není tady
Ahoj, díky moc za Vae rady a zkuenosti, ale nakonec jsme koupili ty od dormea. Byly k tomu slevněné polářky, tak ty jsme vzali taky:)
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
Ahoj, máme v plánu koupit nové matrace. Nemáme s přítelem problémy se zády ani se spánkem, take nepotřebujeme nějaké super extra, zato ale chceme velmi kvalitní. Mohli byste mi poradit?
Tak koukám, e jsme na tom podobně . Také jsme hledali něco co by vydrelo... Nakonec jsme se rozhodli pro českého výrobce, který se zdál být osvědčwený. U Dormea je právě ten problém, e oni matrace skupují a dováí. Take nakonec máme matraci z bio pěny (prej je to odolný materiál s dlouhou ivotností). Zatím jsme spokojeni, ukáe se to a za víc let. Matraci jsme nala na internetu zde: http://www.matracetropico.cz/matrace-tr … visco.html
Není tady
Jo, jetě jsem chtěla dodat, e by se třeba někomu mohl hodit tento konfigurátor: http://www.drsleep.cz/cs, nebo jak tomu nadávají . Pan Rychlý tam provází postupným výběrem podle kritérií, která si sami zadáte. Pro první roztřel je to určitě uitečné
Není tady
Souhlasím s Magdalennou! Na matrace Tropica jsem taky koukala. Líbila se mi tedy jiná, Curem. Cena je skvělá a navíc na ně byla v tu dobu akce -20% +dárek. Matrace jsem nala na netu a pak jsem si tam jednodue nala kde je můu zkusit. Vyrazila jsem do SpiSladce.cz, kde maji nekolik variant teto matrace k vyzkouseni.. Jsou suprové!!!
Není tady
Babicaku, o matracich Curem jsem taky cetla... jeste jsem je ale nezkousela. Mám trosku obavy,aby nebyla matrace přili měkká. Četla jsem, e je lepí mít matraci tuí. Jak jste s nimi spokojeni?
Není tady
Takových diskuzí je opravdu mnoho. Nikdo neví, jakou matraci zvolit, neví jaká je ta správná.. Jene to nejde takhle říct, kadému vyhovuje jiná. Někdo má rád tvrdí matrace a někdo zase naopak. Mně osobně vyhovuje matrace Lazyfoam (líná, studená pěna) nevím, jestli jste o ní slyeli. Ale tato matrace se dá povaovat za zdravotní a vlastně se tvaruje podle vaeho těla. Taková matrace je pro mě nejlepí, ale zas je to jen můj názor reklama
Upravil(a) mala.popelka (6. 8. 2012 17:04)
Není tady
Ono je opravdu těké najít tu správnou matraci. Já osobně mám dobrou zkuenost s Tropicem. Zkus se mrknout na eshop, kde se dají sehnat různé matrace v akci za docela sluné prachy.
Není tady
Ahoj, kdy jsem sháněla já matrace nala jsem pefektní eshop www.spisladce.cz a tam jsem si vybrala super matrace. Navíc maji i kamennou prodejnu v Praze, tak e jsem si tam i zajela si je vyzkouet a super. Jsem fakt spokojena. Velmi doporucuji!!!
Není tady
Jetě zasílám jeden tip na matrace - www.matrace-comfort.cz . Kamarádka tady kupovala minulý měsíc a ve proběhlo v pohodě. Doručení bez problému, matrace vypadají kvalitně. U na první pohled jde vidět, e je to kvalitně asi někde úplně jinde, ne třeba Ikea.... A zatím se na nich spí eprý dobře
Není tady
Pokud nechce do matrace vráet velké peníze, tak ti doporučuji vysledovat nějaké dobré akce v obchodech typu Jysk atd. Co jsem hledala matrace na internetu, tak se mi líbil eshop http://www.naturmatrace.cz/ . Je to obchod od českého výrobce, take mají dobré ceny a kvalita bude podle mě taky OK.
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
Nedávno jsme se stěhovali do svého bytu a kupovali jsme matrace z líné pěny http://www.naturmatrace.cz/zdravotni-ma … ena-visco/ a musím říct, e jsou super a cena je okolo 6 tis - take jak pro koho no. Podle mě to zas tak moc není ale my problémy se zády máme, take investice se nám vyplatila.
Není tady
My jsme kupovali na http://www.matraceno.cz/ a jsme spokojení. Úplně bych vynechala takové ty obchody s nábytkem, domácími potřebami apod. sice tam mají vechno ale za jakou kvalitu. obra se na spolehlivého prodejce.
Není tady
Zdravím,
při výběru matrace je důleitá předevím tvrdost a materiál. Pokud máte záda v pořádku, doporučuje se střední a lehce tvrdí tvrdost pro správnou opěru zad. Co se týká materiálu, těch je celá řada. Matrace mohou být pěnové, pruinové, tatexové,... Záleí, zda jste na něco alergičtí, zda máte speciální poadavky, atd...
Pruinové mají velkou odolnost a u se nejedná o starý typ pruin, ale o moderní matrace. Do pěnových matrac spadají vechny pěny a molitan. Latecové matrace jsou vyrobeny z přírodního latexu (kaučuku) a mají nespočet výhod. Rovně popřemýlejte, zda koupit 1 velkou matraci, nebo 2 mení. Pokud máte 2 roty, určitě se vyplatí spíe 2 matrace. Pro detailnějí informace se podívejte na nae stránky.
Není tady
Dobrý den, prosím máte někdo zkuenost s řadou Gold matrací z Jysku? Zaujala mě jejich aktuální nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-jysk-- … 2strana5/, ale nevím zda ceně bude odpovídat i kvalita??
Není tady
Koukni sem, zajímavý článek http://www.utulnydum.cz/clanek/Vime,-ja … rizpusobit
Není tady