|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ronja napsal(a):
Update:
Po pečlivém zvažování a bodovém vyhodnocování vám předkládám dvě možná místa setkání:
1. Veselá kavárna v Řečkovicích.
Plusy: - dětský "koutek" je uprostřed místnosti, stolky rozestavěné okolo, asi by si tu děti víc vyhrály.
- snadná dostupnost MHD
- vaří teplá jídla
Minusy: - kdo pojede autem po dálnici z Prahy, musel by v podstatě objet celé Brno, navigace ale prý snad není tak složitá
2. Kavárna Hvězdička v Líšni
Plusy: - snadnější dostupnost autem (blíž sjezdu z dálnice)
Minusy: - nevaří teplá jídla
Jestli někdo máte ještě jiné místo, klidně hažte.
Marti díky moc za tipy, Kohoutovickou kavárnu jsme vyřadili kvůli dostupnosti (musí se přesedat) a ten park vypadá super, ale asi spíš pro starší děti...
to mi pripomina (jen tak BTW), ze jsme tam nasla v tom bongu poradaji vecer vyhradne pro dospele, takze kdyby ste nekdo chtel si zaskotacit na skluzavkach a v miccich, tak je to 19.11. ... vstup je od 18 let... 
jinak me se vic libi ta vesela kavarna, ale ja nemam zadneho prcka, takze to je jenom poradny hlas 
Upravil(a) Marti84 (31. 10. 2010 10:14)
Není tady

Holky tak ja bych asi mohla oba terminy ,ale potrebovala bych co nejdrive vedet ktery to bude ,domluvila jsem si brigadu
Jo a primlouvam se za tepla jidla 
Není tady
já bych v těchto termínech mohla taky a hlasuji pro Veselou kavárnu, tam už jsme s holkama byly 

Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
No a za sebe bych se priklanela spis k tomu 4.11
Zuzi tusim ze 4.12 
Není tady
jujda, tak 4.12. jsme zvani na svatbu
Ale ten prvni termin bysme dali
Takze bude záležet na tom, jaky termin odsouhlasí většina 

Není tady
Jůůůůůůůůůů,další srazík :-)
Nám zatím vyhovují oba termíny.Pokud nám do toho něco nevpadne,tak bychom dojeli. jen nevím,co na to řekne Matýsek,když tam nebude mít Dorču 

Není tady
takže když všem vyhovují oba termíny, tak to spácháme 27.11. 

Není tady
Teda holky super účast! Heri těším se, že se zase uvidíme 
Zuzi jako jediná jsi psala že je pro tebe lepší toho 4.12., mohla bys i v tom listopadu?
A vidím to na tu Veselou kavárnu...
Není tady
Průběžná účast:
Mufinka
Verynka
Marti
Sluníčko
Malinkej
Heri
Janabas
Evajs
Sillwan
Zuzanka - i pokud by to bylo 27.11.?
Gabka
Kiki - jen 27.11.
Vikinka
Možná:
Misha
Není tady
Viki, tos teda měla co napsat tak veřejně - teď se s námi Muf nebude kamarádit
Mufe a budeš brát zas chůvu? ať máme krom krásného výhledu na dětičky a sebe i pohled na hezkého chlapa?
věřím, že po minulé zkušenosti nebudeš muset ani vyvíjet velký psychický nátlak
a jak to teda vidíte předběžně s časem?
Není tady

Marti84 napsal(a):
Zuzanka007 napsal(a):
No a za sebe bych se priklanela spis k tomu 4.11
Zuzi tusim ze 4.12
Achjo
Hlavne ze vim co je za rok

V tom listopadu mi to moc nevyhovuje ,ale jeste to zkusim nejak zaridit 
Není tady
Průběžná účast:
Mufinka
Verynka
Marti
Sluníčko - jen 27.11.
Malinkej
Heri
Janabas
Evajs
Sillwan
Zuzanka - jen 4.12.
Gabka
Kiki - jen 27.11.
Vikinka
Tina - jen 4.12.
Možná:
Misha
Takže zatím nerozhodně, co se týče termínu.
Tiny věřím, že bys hlasovala pro Líšeň
Ale hlavní roli asi hrajou ty teplý jídla...v Řečkovicích budou holky přece jen moct prcky nakrmit...
Není tady
Zdarec jak sviňa 

já se hlásím též, termín je mi celkem fuk, kdyžtak přizpůsobím se s manželem. Jsem pro Veselou kavárnu v Řečkách, je to tam super pro dítka jakéhokoliv věku
. Ale bylo by to dobrý podle účasti buď předem zarezervovat místa nebo klidně celý
.
Není tady
Noooo Vikoušku to doufám,že s tím něco uděláš
Lení nevím nevím... v neděli s námi chůva absolvovala podstatně kratší výlet a normálně pak šel spát
jako chůvu bych s sebou brala, jelikož jinak si nedám ani kafe... ale budem zůstávat okupovat Ronjíska 
Není tady
Blani to určitě přijeď, hodí se ti oba termíny?
Tino myslím že to dopadne spíš na dopoledne (mezi desátou a jedenácotou), děti se tam nají a po obědě se to asi více méně rozpustí...do pěti tam asi nebudeme, to už je přece jen na přespolní pozdě 
Není tady