|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Leni, no, škoda, že tam Dorča nebyla, taky bych ji konečně chtěla vidět na živo... 
Veran díky
(a nedělám, on dělal
)
....a my si z Olympie dovezli nějakýho bacila a sme všichni tři na hromádce
...
Není tady
Počkej, já už mám slíbené "nadpočetní" dětičky od Ronji
zas ke mně nemusíte posílat všechno, co kde koupíte v akci s množstevní slevou
a Tys chtěla malé loupežníky přeposlat, tak teď moc nerozdávej - nebo máš nějaké výhrady proti akčnímu zboží? 
Není tady
Sluni, po tom, co jsem viděla Lukáška, nevím, jestli by ses nezhrozila nad naším čertem
on je fakt zlatý - takových kluků bych brala klidně i 10
(jako postupně
) a doufám, že krom chřipkových jsi nachytala i pořádné těhubacily 
Není tady
lenkaB napsal(a):
Počkej, já už mám slíbené "nadpočetní" dětičky od Ronji
zas ke mně nemusíte posílat všechno, co kde koupíte v akci s množstevní slevou
![]()
a Tys chtěla malé loupežníky přeposlat, tak teď moc nerozdávej - nebo máš nějaké výhrady proti akčnímu zboží?
....to víš, to já jen z čisté solidarity k tobě, přece si nemůžu všechno to štěstí nechat pro sebe...
jako je to dárek a ten se neodmítá...
Není tady
holky, tak tohle teď s Kikou sleduju http://www.youtube.com/watch?v=XGd4ZEf_ … re=related
Není tady
kikinecek napsal(a):
Dadula napsal(a):
A to jsem se strašně těšila na malou Barču od Kikouše
vlastně jsem se strašně těšila na všechny
Dadu, no vidis a ja si zase vycitala, ze jsme se minuly .... a ono to nakonec u vas dopadlo uplne jinac
Tak az budes mit cestu do JI, tak se ozvi, a kdyz to pujde, tak si nekde dame kafí. Co ty na to ?
No tak to mi hnedle spravilo náladičku, jasná věc Kikouš, to beru 
Dneska jsem teda už klidnější, ale včera se mnou všechno lomcovalo..... já doufám, že co nevidět bude další srazík a to si teda už pojistím, aby mě takhle nikdo nevyšplouchl 
Jinak holky, moc hezký fotky .... ale největší kočka je tam Bára - sorry 
Není tady
Ronji, tak držím palčáky na UTZ .... ať je tam tolik bublinek s tlukoucíma
kolik si přeješ .... ale nejméně 2, jo ????

Není tady
Tak jsem skoukla fotky ze srazu, moc vám to sluší, babuchy .. škoda, že jsem nemohla dorazit
doufám, že až se bude konat další srazík v Brně nebo Olomouci nebo v Praze, budu se moci zúčastnit, tak jsem se na vás těšila ..
Není tady
Leni, on má taky občas náladičku na nakládačku
...a s těma těhu bacilama....nějak se mi do toho teď nechce, když sou výsledky nejisté
a radši bychs i našla práci

Není tady
Ahoj holky, tak už jsem také konečně doma a u netu
Děkuju moc všem za milou společnost, jen mě moc mrzí, že jsem stihla pokecat jen chvilinku a pak už honila ty naše čertidla všude možně. Navíc děcka po obědě brzy odpadla a tak jsme něstihli opozdilce. tak snad zase někdy příště 
Verann krásné fotky - škoda, že jsem nestihli prohodit alespoň pár slov, zrovna na tebe jsem se moc těšila
Ronji - jako vždy výborně naladěná a plná humoru, jsi super ženská 
Mufí - Berule s Rozárkou jsou prostě k sežrání a tobě to moc sluší (řekla bych, že jsi asi za poslední dobu dost zhubla) 
Gabu - tebe jsem viděla poprvé a byla jsi mi moc sympatická 
Leni - u tebe jsem měla pocit, jak kdybych tě znala už dávno a doufám, že příště dorazíš i s Dorotkou 
Upravil(a) lenule12 (29. 11. 2010 20:44)
Není tady