|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
zvu úplně všechny na předvánoční sraz v Brně a rovnou navrhuji datum: 27.11 nebo 4.12. (oboje je sobota).
Sejdeme se v dětské kavárně, zatím s manželem vybíráme takovou, aby se tam dalo snadno dojet MHD i autem, až budeme mít vítěze, dám vědět.
Hodí se vám spíš dopoledne, že by se děti nakonec najedly a pak usnuly v autě/v kočárku, nebo odpoledne až seděti vyspí po obědě?
Zatím prosím pište předběžnou účast, týden před termínem to uzavřu a zarezervuju místa.
Není tady
jupííííí
Tak my můžeme oba termíny, s časem se přizpůsobíme... jen asi ne třeba 16:00 nebo ta nějak. To už je na moje potvůrky pozdě, jelikož v šest jsou už na ránu a v půl sedmé chodí spát...
jinak jak píšu je mi to jedno... ostatní časy jsme schopný sladit...
Není tady
Ronja napsal(a):
Ahoj holky,
zvu úplně všechny na předvánoční sraz v Brně a rovnou navrhuji datum: 27.11 nebo 4.12. (oboje je sobota).
Sejdeme se v dětské kavárně, zatím s manželem vybíráme takovou, aby se tam dalo snadno dojet MHD i autem, až budeme mít vítěze, dám vědět.
Hodí se vám spíš dopoledne, že by se děti nakonec najedly a pak usnuly v autě/v kočárku, nebo odpoledne až seděti vyspí po obědě?
Zatím prosím pište předběžnou účast, týden před termínem to uzavřu a zarezervuju místa.
juuuuu ja chci takyyy a je to v Brne.... boze takova jsem natesena 
jinak u nas v Kohoutovicich mame tuhle
http://www.yellowfish.cz/baby-game/
a tohle jsme nasla po ceste z prace 
http://www.bongobrno.cz/
Není tady
Update:
Po pečlivém zvažování a bodovém vyhodnocování vám předkládám dvě možná místa setkání:
1. Veselá kavárna v Řečkovicích.
Plusy: - dětský "koutek" je uprostřed místnosti, stolky rozestavěné okolo, asi by si tu děti víc vyhrály.
- snadná dostupnost MHD
- vaří teplá jídla
Minusy: - kdo pojede autem po dálnici z Prahy, musel by v podstatě objet celé Brno, navigace ale prý snad není tak složitá
2. Kavárna Hvězdička v Líšni
Plusy: - snadnější dostupnost autem (blíž sjezdu z dálnice)
Minusy: - nevaří teplá jídla
Jestli někdo máte ještě jiné místo, klidně hažte.
Marti díky moc za tipy, Kohoutovickou kavárnu jsme vyřadili kvůli dostupnosti (musí se přesedat) a ten park vypadá super, ale asi spíš pro starší děti...
Není tady
Cha já bych jela bez malé tak oba termíny zatím v pohodě. A čas je mi jedno. Dorazila bych vlakem,ať se nemusím stresova,takže doufám,že si mě teta Ronja vyzvedne na nádru jako minule,jinak jsem v pasti!!!
Není tady
Jů a můžem taky?
Ronji Veselá kavárna je fajn
,tu druhou neznám.
Ještě je jedna celkem nová na Kounicové,za Rohlíkem,vedle magistrátu.O víkendu se dá i pěkně zaparkovat,když nebude místo před kavárnou,kousek dál je parkoviště polikliniky
http://www.bublilend.cz/
Bongo je hodně velké,je tam i koutek pro malé děti,ale pidi a není to nijak extra oddělené od ostatních atrakcí.Bylo by to jen o hlídání dětí 
Není tady
Tak já hlásím, že oba dva termíny jsem v Brně - mám školu do cca půl 3
teoreticky je možné, že skončíme dřív, ale moc bych se na to nespoléhala
každopádně, pokud bych to nějak časově stíhala, moc ráda přijedu (ale bez dítka)... místo je mi jedno, pokud mě nějaká dobrá (Ronji?
) navede 
Není tady
misha88 napsal(a):
Ronji, ta Hvězdička je ale v Líšni, ne v Řečkách.
Dostupnější MHD se mi zdá ale ta první.
Míši dík, už jsem to opravila - nepozorné psaní. Dostupnost je asi taková, k oběma se dostaneme jednou tramvají z hlaváku (tím myslím, že není třeba přestupovat), ale v Líšni je pak delší cesta ke kavárně, v Řečkách to vypadá celkem za rohem.
Navíc se mi teda i tahle část Řečkovic líbí víc než poliklinika Horníkova, kde je ta líšeňská kavárna, ale to už je nepodstatný detail 
Leni do mi to děláš...a kdyby to bylo v pátek?
Heri díky za tip, ještě se na to podívám!
Mali to víš že tě vyzvednu, nebo někoho pověřím..přece tě nenecháme napospas velkoměstu 
Není tady
Ronji, pokud by to byly pátky před (jakože 26.11. nebo 3.12.), tak bych to asi stejně nedávala - kdybych měla celý den cestovat s Dorčou a pak druhý den být použitelná ve škole
a ostatní pátky už máme většinou školu
takže kvůli mně se určitě nepřizpůsobujte, to spíš já, když mi to vyjde a bude to mít význam (např. nepřijdu, když už se všichni budou oblékat
)...
takže já počkám, jak se domluvíte a pak buď přifrčím, nebo ne... 
Není tady
lenkaB napsal(a):
Ronji, pokud by to byly pátky před (jakože 26.11. nebo 3.12.), tak bych to asi stejně nedávala - kdybych měla celý den cestovat s Dorčou a pak druhý den být použitelná ve škole
a ostatní pátky už máme většinou školu
takže kvůli mně se určitě nepřizpůsobujte, to spíš já, když mi to vyjde a bude to mít význam (např. nepřijdu, když už se všichni budou oblékat
)...
takže já počkám, jak se domluvíte a pak buď přifrčím, nebo ne...
Jo jo Leni, tak jako já....

Není tady
Já bych táááák ráda, ale z Plzně to asi nedám
Tak si to užijte! 
Není tady
ja teda jestli vam to nevadi bych se vetrela
a muzu oba terminy, teda zatim, pokud se v praci neco nesemele... 
Upravil(a) Marti84 (31. 10. 2010 8:34)
Není tady

beruchy, možná bych taky dojela,jestli vyjdou ty termíny...buď vlakem, nebo bych se vtírla někomu do auta...ještě bych mohla poprosit muže, ale to si nejsem jistá, že by klaplo:gloria:
Není tady
Mne vyhovuju oba terminy, takze ak budeme zdravi, dorazime!!! Viac by mi vyyhovovala prva varianta, t.j. vesela kavarna...
Upravil(a) sillwan (31. 10. 2010 11:46)
Není tady