|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Rosakosa napsal(a):
Elino já si hlavně myslím, že tohle už je mimo téma.........ty jsi zaplácla několik témat svým příběhem a saješ energii z lidí .........a celkem rychle vychází najevo , že největší problém v celým příběhu, jsi ty a tvoje rozhozenost .
Semeleš pátý přes devátý, co kde on zase provedl......... a ve finále pojedeš dál postaru .
Fakt, jo????

Není tady
Přátelé
- ti, kdo si myslí, že jsem svým příběhem zaplácala mnoho témat a začínám být
- vždyť to nemusíte číst a reagovat. To i zamezí "sání energie" , které na Vás provádím.Aspoň doufám.
Správně nastavené to má Morf - vysát se nedá.
těm, kdo nechápou - proč jsem to tu řešila tak dlouho a psala tolik o ex: Ráda do věcí vidím. Do tohohle to nešlo. Myslela jsem,že zde na duchovním se mi povede určitý nadhled a do věci lépe uvidím.
Odpověděla mi dobře, myslím, Hirondel - jaká budu máma je jen a jen moje věc.
Těm, kdo si myslí, že si jen stěžuju - to já to dobré a pohodové a tu legraci, co s holčičkou je ...prostě jen píšu jinam - tam, kde jsou takové věci normální.
Těm - kdo si myslí, že mají patent na rozum, protože si prošli psychiatrií, že jsou už takřka půlka doktora:
Měli by se HLUBOCE zamyslet nad tím, co v nich moje vyprávění provokuje a než něco napíšou, měli by se zamyslet dvojnísob - nepsali by bludy typu -" on Tě rozhazuje, udělej to jako já a neukaž mu tři roky dítě "a vzápětí " ty ho jen shazuješ a hážeš na něj špínu, nedivím se, že odešel"
Nepřišla jsem si stěžovat a shodit svoje břímě, ani nasát Vaši energii - přes monitor ( ???)
Hledala jsem zpětnou vazbu na svoje chování,pochopit, co je dobré, co je špatné, co je mé a co je mého ex.
Zdlouhavě jsem o něm psala,abyste si o situaci udělali obrázek.
A ... dnes se ( i sama s malou a na kopci zavátém sněhem, Hir¨)mám bezvadně!
Není tady

ElinaH. napsal(a):
Přátelé
- ti, kdo si myslí, že jsem svým příběhem zaplácala mnoho témat a začínám být- vždyť to nemusíte číst a reagovat. To i zamezí "sání energie" , které na Vás provádím.Aspoň doufám.
těm, kdo nechápou - proč jsem to tu řešila tak dlouho a psala tolik o ex: Ráda do věcí vidím. Do tohohle to nešlo. Myslela jsem,že zde na duchovním se mi povede určitý nadhled a do věci lépe uvidím.
Těm, kdo si myslí, že si jen stěžuju - to já to dobré a pohodové a tu legraci, co s holčičkou je ...prostě jen píšu jinam - tam, kde jsou takové věci normální.
Těm - kdo si myslí, že mají patent na rozum, protože si prošli psychiatrií, že jsou už takřka půlka doktora:
Měli by se HLUBOCE zamyslet nad tím, co v nich moje vyprávění provokuje a než něco napíšou, měli by se zamyslet dvojnísob - nepsali by bludy typu -" on Tě rozhazuje, udělej to jako já a neukaž mu tři roky dítě "a vzápětí " ty ho jen shazuješ a hážeš na něj špínu, nedivím se, že odešel"
Nepřišla jsem si stěžovat a shodit svoje břímě, ani nasát Vaši energii - přes monitor ( ???)
Hledala jsem zpětnou vazbu na svoje chování,pochopit, co je dobré, co je špatné, co je mé a co je mého ex.
A ... dnes se ( i sama s malou a na kopci zavátém sněhem, Hir¨)mám bezvadně!
Já jsem nikde nenapsala abys mu nedávala dítě ......já jsem napsala, že jsem to udělala já, jinak jsem to neuměla ...............a postupně mi docházelo, co tu předvádíš :
založila jsi ta témata všude a saješ energi z lidí , kterou nemáš, pze se od rána do noci rozčiluješ nad blbostma který provedl on............tohle ale není nové, taková jsi byla vždycky a proto odešel.............předtím jsi řešila zase jiné nesmysly ...........brečela šílela, sama jsi to tu psala ...........jsi prostě rozhozená a naruby.......
Není tady
Rosakosa napsal(a):
ElinaH. napsal(a):
Přátelé
- ti, kdo si myslí, že jsem svým příběhem zaplácala mnoho témat a začínám být- vždyť to nemusíte číst a reagovat. To i zamezí "sání energie" , které na Vás provádím.Aspoň doufám.
A ... dnes se ( i sama s malou a na kopci zavátém sněhem, Hir¨)mám bezvadně!Já jsem nikde nenapsala abys mu nedávala dítě ......já jsem napsala, že jsem to udělala já, jinak jsem to neuměla ...............a postupně mi docházelo, co tu předvádíš :
založila jsi ta témata všude a saješ energi z lidí , kterou nemáš, pze se od rána do noci rozčiluješ nad blbostma který provedl on............tohle ale není nové, taková jsi byla vždycky a proto odešel.............předtím jsi řešila zase jiné nesmysly ...........brečela šílela, sama jsi to tu psala ...........jsi prostě rozhozená a naruby.......
A tohle znáš, " Co o jiných pravíš - sám o sobě říkáš?"

A navíc - čti to po sobě, Ty mně NAPADÁŠ a já asi požádám o ban pro Tvou osobu pro napadání diskutujících...
Není tady

To si klidně požádej o co chceš moje milá........píše ti to tu mnoho lidí., akorát zaobaleně .................za chvíli to pochopí všichni, že mám pravdu .......takže můj ban ti nepomůže a v reálném životě ti už vůbec nepomůže, když mě umlčíč ..........

Není tady
Eli - prosím, můžeš své problémy jít řešit do svého příspěvku, který máš jen a jen pro sebe?
Upravuju: Aby si to tam měla všechno po kupě - akce-reakce 
Upravil(a) dusička (11. 12. 2010 21:03)
Není tady
ElinaH. napsal(a):
Přátelé
To je fajn, ze jsme se pochopili
Vis Eli, ja to jen ctu. Moje pokusy o reakci skoncili tak, jak jsi sama videla. Proste me to nesedi. Tema zena - muz, rozhadana dvojice, jakoby dve nemyslici bytosti, to neni tema pro me, takze prectu a vypustim, reagovat na vas vztah uz nehodlam.
Ta zpetna vazba to je fajn, od toho tu BBN je. Kdo chce odpovi 
Pro me jsi zdlouhave psat nemusela, ale budiz. Popravde, pokud jsi psala jeste jinde a jinde, je mi to jedno, ja Te cetl jen tu a pak jeste nekde, ale hned jsem se odhlasil z odberu, protoze pro me je to tema nezajimave a rypat tu do Tebe nehodlam 
Není tady
Pro Myrai z Magdaly 
Poslyš, Myrai, hleď a poslouchej:
Na svůj lid i na dům otce zapomeň,
vždyť po Tvé kráse touží král –
před ním se skloň, on je Tvůj pán.
I město Týr Ti přinese dary,
velmoži národů se před Tebou pokoří.
Královská dcera ve vší slávě čeká v pokoji,
svůj šat má zlatem protkaný.
V barevném rouchu ji vedou ke králi,
za ní jdou panny, družičky – k Tobě přichází.
Radostný jásot je provází,
do králova paláce vstupují.
Místo svých otců budeš mít děti;
učiníš je knížaty po celé zemi.
Tvé jméno chci připomínat po všechna pokolení,
ať Tě na věky věků chválí národy...
Není tady
O duši jsem slyšel, svou duši jsem hledal, s duší jsem jedním chtěl být.
O lásce jsem slyšel, lásku hledal, ženu jsem poznal a ztratil ji.
O štěstí jsem slyšel, své štěstí hledal a nemohl ho najít ve světě plném slz.
Není tady
Jdi za štěstím
,,Toto bylo napsáno na listině, která byla nalezena v chrámu sv. Pavla v Římě l.p. 1696 :“
Jdi klidně uprostřed rozruchu a spěchu a vzpomeň, jaký MÍR může být v tichu, dokud je to možné a bez ztráty tváře - vycházej se všemi lidmi."
,,Říkej jim svou PRAVDU tiše a jasně. Také oni mají svůj příběh. Naslouchej ostatním, třeba i omezeným a nevědomým."
,,Vyhýbej se hlučným a svárlivým osobám. Otravují ducha ! Jestliže se budeš srovnávat s jinými, můžeš se stát domýšlivým nebo malomyslným. Neboť vždy se najdou lidé větší i menší než Ty !"
,,Raduj se stejně z toho, čeho jsi dosáhl, jako ze svých plánů. Udržuj zájem o svou vlastní životní cestu, jakkoliv skromnou, je to opravdové bohatství. Žij v proměnlivém duchu. Buď opatrný ve svých záležitostech, neboť svět je plný podvodu, ale nenech se tím zaslepit. Mnoho lidí zápasí o velké ideály a všude je život plný hrdinství. Buď sám sebou !"
,,Zvlášť nepředstírej city a nestav se cynicky k LÁSCE. Neboť tváří tvář vší vyprahlosti a rozčarování je LÁSKA věčně svěží jako tráva."
,,Přijímej klidně, co Ti radí léta. Až přijde čas, s půvabem odlož vše, co náleží mládí."
,,Rozvíjej SÍLU DUCHA, aby tě mohla ochránit v nenadálém neštěstí. A netrap se představami. Mnoho obav se rodí z únavy, nudy a samoty. Buď k sobě přísný, ale ne tvrdý."
,,Jsi DITĚTEM VESMÍRU, ne méně, než stromy a hvězdy. Máš právo být zde ! Ač je Ti to jasné nebo ne, vesmír se nepochybně rozvíjí. Tak jak má…!"
,, Žij přesto v pohodě s Bohem, jakkoli si to představuješ. Ať jsou Tvé úkoly a usilování v hlučném zmatku života jakékoliv."
,,Udržuj POKOJ VE SVÉ DUŠI. Přes všechny nedokonalosti je to krásný svět. Neumdlévej. Jdi za štěstím !
,,no – dojdete i Vy všichni ke štěstí – pokud poslechnete slova, která k Vám promlouvají z hlubin moudrých časů !“
Není tady
dusička napsal(a):
O duši jsem slyšel, svou duši jsem hledal, s duší jsem jedním chtěl být.
O lásce jsem slyšel, lásku hledal, ženu jsem poznal a ztratil ji.
O štěstí jsem slyšel, své štěstí hledal a nemohl ho najít ve světě plném slz.
Toto se mi libi Dusicko 
A ten dalsi prispevek, az na ten chram sv. Pavla je to OKI
Samo ze proti Sv. Pavlovi nic nemam, jen jsem slysel, ze obratil Kristovo uceni na ruby a zalozil to, co zname dneska = paskvil
a pak ze nejaky pablb ho oznacil za svateho a ja nemohu pochnapat PROC.
Jinak text je vcelku dobry, pokusim se taky neco podobneho vymyslet 
Není tady
Morfe - já brala - opět já no - obsah - a obšlehla jsem to z netu, zaujalo měto, že je to takový - lidský 
než se honit, nervovat, myslet negativně 
Dobrou noc
všem 
Není tady

prosím pokračujte http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 6#p2594116

Není tady