Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1151 10. 12. 2010 13:38

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Osud

Elino,
tak fajn,kdyz vsechny nazory ,tak vsechny. smile

Staras se prilis o to jak se chova Tvuj Ex. A mozna,mozna rikam,se zapominas starat o to jake chovani mas Ty sama a proc sis takoveho chlapika vlastne do zivote privabila.
Divas se v podstate do zrcadla kdyz hledis na nej. Jo a to je dobra skola zivota. smile

Ale je to jen a pouze nazor jako jeden z milionu.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#1152 10. 12. 2010 14:21

ElinaH.
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

Elino,
tak fajn,kdyz vsechny nazory ,tak vsechny. smile

Staras se prilis o to jak se chova Tvuj Ex. A mozna,mozna rikam,se zapominas starat o to jake chovani mas Ty sama a proc sis takoveho chlapika vlastne do zivote privabila.
Divas se v podstate do zrcadla kdyz hledis na nej. Jo a to je dobra skola zivota. smile

Ale je to jen a pouze nazor jako jeden z milionu.

No, seděla jsem a tiše čekala, jestli přijde názor Tvůj.
Možná to tak může vypadat, že sebe neřeším. Jenže tím, že je to právě to zrcadlo a já to vím - proto to pořád řeším, co je co a co kdo řekl udělal a neudělal. V mnohém jsme si asi podobní, možná i v tom, že v se nacházíme v nějakém citovém patu nebo rozumovém, že jeden od druhého čekáme to nejhorší...Nevím.Prakticky - čím víc koukám do toho zrcadla, tím zmatek roste a nevím naprosto, co s tím.On mě neřeší, proč by to dělal - on si vše prosadí.Navíc má práci, koníčky, kamarády...Já mám kamarádky daleko, mezi lidi se dostanu do obchodu a sedím s dítětem doma na kopci...A pak přemítám...Takže tak.

Není tady

#1153 10. 12. 2010 15:26

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Elino,
jestli tedy sebe resis pak je to moc dobre. smile  Psala jsem svuj nazor (ze se prilis staras o to jak se chova Ex) na zaklade toho co tu ctu,tedy toho, co je tady viditelny.

Pises: "V mnohém jsme si asi podobní, možná i v tom, že v se nacházíme v nějakém citovém patu nebo rozumovém, že jeden od druhého čekáme to nejhorší...Nevím"

Elino,
tady jde predevsim o to co je v Tvem mysleni obsazeno a co v sobe neses za emoce. A tedy i kdyz nevis -jak pises,presto Te tahle myslenka napadla a jsou to Tvoje pocity.
Nechme ted Exe stranou zda on citi totez,to prave ted neni podstatne,jako to ze jsou to Tve myslenky a nane je potreba si posvitit.
Myslenka je tvurci energie a proto se myslenka stava skutecnym zazitkem.

Kez tedy jsou Tve myslenky pozitivni. smile 

On jestli Te neresi  (ci resi) to je uplne jedno. Tohle je opet jeden z projevu zamereni se na nej ,nikoli na sebe.

Sedet s ditetem doma na kopci a mit cas premitat,je vlastne prima,nebo ne? smile 

Pises:  "Ex jsem to už i řekla, že mě měl opustit hned na začátku a snad bych se donutila dát miminko do adopce, mělo by šanci na milující se rodiče - ne tohle v čem žijeme.A on - o adopci ani slyšet."

Elino, to je podivny zpusob mysleni (muj nazor pouze)  Stalo se c se stalo a dite je na svete a at se deje co se deje mezi Vami ,dite neni vec ani hracka,je to zivot a zaslouzi si Tvoji lasku, biologicke matky. smile

Není tady

#1154 10. 12. 2010 16:25

ElinaH.
♥♥♥♥---

Elino, to je podivny zpusob mysleni (muj nazor pouze)  Stalo se c se stalo a dite je na svete a at se deje co se deje mezi Vami ,dite neni vec ani hracka,je to zivot a zaslouzi si Tvoji lasku, biologicke matky.

Jenže někdy se právě ta láska vyjádří tím, že člověk ustoupí, udělá, co by normálně neudělal.
Znáš,Hir, tu pohádku (či co to je za útvar) o králi Šalamounovi a dítěti o které se přely dvě matky čí to dítě je?
Nemohly se ty dvě dohodnout až král řekl, že tedy dítě rozpůlí a každá dostane půl.Jedna řekla:"Ne, to nedovolím, ať je tedy dítě raději živé a matkou je ta druhá! Raději se dítěte vzdám.""Ty jsi pravá matka,"řekl Šalamoun.

A já sedím na kopci sama s dítětem a mohlo by to být asi fajn, ale neopouští mě napětí a budí mě úzkost.A já tomu ještě přidávám kafováním.Možná by se zlepšil můj život o mnoho, kdybych jen tolik nepila kafe - odvodňuje, znervozňuje,brání dobrému spaní...Jenže přestat nedokážu, zkoušela jsem to mockrát.

Emoce převažují negativní - jako strach z budoucnosti, pocit, že nejsem dost dobrá, dost schopná...

Není tady

#1155 10. 12. 2010 19:32

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

ElinaH. napsal(a):

morpheus napsal(a):

Elina H : To, co delas s malou a proti nemu, neni dobre. Ale nyni nemam cas na vypisovani mych stupidnich nazoru, ceka me vecerni "meditace" a pak sladky spanek...
Tobe preji dobrou noc a netrap sebe, ani Ex, ani oba netrapte tu chudinku malou.

klidně se rozepiš do SZ - zajímá mně názor každého z vás...

jak trápím exe? Tím, že s ním neumím mluvit? Tím, že když se v noci probudím, vytanou mi na mysli jeho slova a jako mozaika se mi v hlavě skládá obraz jeho vypočítavosti?Jo, já bych si moc přála udržet hladinu klidnou...Starší holka ho nesnáší, co ho zná, myslela jsem si - puberta, ono ji to přejde...Jenže přejít to mělo mně! Děti se nám rodí, aby nám pomohli.

Ja Ti to reknu takto : Ty trapis sebe i jeho. On trapi sebe a zaroven Tebe a spolecne trapite jeste tu malou. Tak kurna jste snad rozumni lide. Co kdyby kazdy z vas ( a zacni u sebe ) slevil z naroku ? Ono krasne se tu na duchovnim povida o rozvijeni sveho JA, ale pokud z toho bude ja, ja, ja, jenom ja, tak je to pekne na houby smile Bud nervozni, odpirej mu malou a pak budes za nejakou dobu psat to, co pisou zenske v jinych chlivkach, ktere pak resi ze on se na to male vys*** pritom ONY byli vetsinou impulzem k tomu, ze se chlap vybodnul na zenusku a nasledne na decko taky, my chlapi dneska uz toho resime strasne malo, nemame zapotrebi ze sebe nechavat delat blbce. Nechce ? Nazdar. Pockej, az si najde tu pravou utesitelku, do ktere se totalne zamiluje a bude s ni mit dite. Pak ho neuvidis treba i rok. Takze popremyslej smile jak si ho od male odezenes, jeho navrat k ni bude nemozny.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1156 10. 12. 2010 20:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

ElinaH. napsal(a):

Jenže někdy se právě ta láska vyjádří tím, že člověk ustoupí, udělá, co by normálně neudělal.

To jsou pro mne proste povidacky.  dumbom

Elina: " Jedna řekla:"Ne, to nedovolím, ať je tedy dítě raději živé a matkou je ta druhá! Raději se dítěte vzdám.""Ty jsi pravá matka,"řekl Šalamoun."

Dite ma VZDY biologickou matku ,je zbytecne vzivat se do teto pohadky (pouze muj nazor smile ) nebit Ty vis ze jsi matkou a muzes kdyz si to budes prat, byt dobrou ,milujici matkou.  stolt

Coz takhle takovahle pohadka ? :  Jsem pravou matkou a nez dite rozpulit,pulit,nicit, radeji si ho nevzdam.  smile

Elina : "Emoce převažují negativní - jako strach z budoucnosti, pocit, že nejsem dost dobrá, dost schopná..."

Kez tedy prevazuji pozitivni. Je to skutecne jen an Tobe.
Coz takhle kazdy vecer pred tim nez usnes (proste kdyz ulehnes do postele) ,myslet na pozitivni veci a tedy na opak toho na co myslis (a tedy ne na to nejhorsi ,jak jsi pala)  smile   ?

Není tady

#1157 10. 12. 2010 20:21

ElinaH.
♥♥♥♥---

morpheus napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

morpheus napsal(a):

Elina H : To, co delas s malou a proti nemu, neni dobre. Ale nyni nemam cas na vypisovani mych stupidnich nazoru, ceka me vecerni "meditace" a pak sladky spanek...
Tobe preji dobrou noc a netrap sebe, ani Ex, ani oba netrapte tu chudinku malou.

klidně se rozepiš do SZ - zajímá mně názor každého z vás...

jak trápím exe? Tím, že s ním neumím mluvit? Tím, že když se v noci probudím, vytanou mi na mysli jeho slova a jako mozaika se mi v hlavě skládá obraz jeho vypočítavosti?Jo, já bych si moc přála udržet hladinu klidnou...Starší holka ho nesnáší, co ho zná, myslela jsem si - puberta, ono ji to přejde...Jenže přejít to mělo mně! Děti se nám rodí, aby nám pomohli.

Ja Ti to reknu takto : Ty trapis sebe i jeho. On trapi sebe a zaroven Tebe a spolecne trapite jeste tu malou. Tak kurna jste snad rozumni lide. Co kdyby kazdy z vas ( a zacni u sebe ) slevil z naroku ? Ono krasne se tu na duchovnim povida o rozvijeni sveho JA, ale pokud z toho bude ja, ja, ja, jenom ja, tak je to pekne na houby smile Bud nervozni, odpirej mu malou a pak budes za nejakou dobu psat to, co pisou zenske v jinych chlivkach, ktere pak resi ze on se na to male vys*** pritom ONY byli vetsinou impulzem k tomu, ze se chlap vybodnul na zenusku a nasledne na decko taky, my chlapi dneska uz toho resime strasne malo, nemame zapotrebi ze sebe nechavat delat blbce. Nechce ? Nazdar. Pockej, az si najde tu pravou utesitelku, do ktere se totalne zamiluje a bude s ni mit dite. Pak ho neuvidis treba i rok. Takze popremyslej smile jak si ho od male odezenes, jeho navrat k ni bude nemozny.

bezva
teď ještě kdybych se dozvěděla, z jakých nároků mám slevit
nedělá tu nic, leze sem jak do chlíva, v pracovních hadrech se válí po čistý posteli a tvrdí, že byt užíváme spolu - sníh ovšem neodhrne a trávu v létě nesekal
už mu nic neříkám

kde vidíš ty nároky?

Není tady

#1158 10. 12. 2010 20:26

ElinaH.
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

To jsou pro mne proste povidacky.  dumbom

Elina: " Jedna řekla:"Ne, to nedovolím, ať je tedy dítě raději živé a matkou je ta druhá! Raději se dítěte vzdám.""Ty jsi pravá matka,"řekl Šalamoun."

Dite ma VZDY biologickou matku ,je zbytecne vzivat se do teto pohadky (pouze muj nazor smile ) nebit Ty vis ze jsi matkou a muzes kdyz si to budes prat, byt dobrou ,milujici matkou.  stolt

Coz takhle takovahle pohadka ? :  Jsem pravou matkou a nez dite rozpulit,pulit,nicit, radeji si ho nevzdam.  smile

Elina : "Emoce převažují negativní - jako strach z budoucnosti, pocit, že nejsem dost dobrá, dost schopná..."

Kez tedy prevazuji pozitivni. Je to skutecne jen an Tobe.
Coz takhle kazdy vecer pred tim nez usnes (proste kdyz ulehnes do postele) ,myslet na pozitivni veci a tedy na opak toho na co myslis (a tedy ne na to nejhorsi ,jak jsi pala)  smile   ?

Hir k těm povídačkám asi tolik - já a ex působíme  jak ty dvě ženské, co se přetahujou o dítě.Jsem zvyklá se o něj postarat, on si ho vezme do náruče, dítě řve, utišit ho neumí.Vydržím to chvíli a protože jsem biologická matka a utišit dítě umím, jdu to udělat.A on mi na to řekne:" ještě to chvilku vydrž,prosím"...
Mimochodem - být dobrá matka a zůstat na to sama - zažila jsem 7 let.
Vím, o čem mluvím.

Není tady

#1159 10. 12. 2010 20:30

ElinaH.
♥♥♥♥---

Morfe - a co asi tak tatínek dělal těch 14 měsíců? Hledal utešitelku do které teď je zamilovanej.Na dítě se dle jeho narážek ona ještě necítí.Že by si vyzkoušeli, jak jim výchova půjde třeba ... na naší malé?
A že on odejde dočista? Blázníš? Že by něco platil a nezúčastnil se toho? On? Nikdy.

Není tady

#1160 10. 12. 2010 20:46

morpheus
Babinet Klub
Web

Jo, moje mila to ja nevim, jak je to mezi vama. Ja tu pisu obecne a snazim se to aplikovat na Tebe a pritele, podle meho si ublizujete, Ty na neho pravdepodobne jecis a on je na Tebe za odmenu zly a dela Ti to, co vi ze nesnasis - klasika, i ja si to zazil s moji spolubydlici smile nastesti je uz klidek a pohoda. Kazda situace ma minimalne dve reseni. Jedno si vyber. A nebudu radit co, pac ja umelec radil jednomu panovi s takovym divnym knirkem a ten pak prohral 2. svetovou valku.
Kdyby jsi nevedela kdo to je, tak prikladam komix, miluju komixy smile
http://www.abclinuxu.cz/images/clanky/x … _czech.png

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1161 10. 12. 2010 20:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

ElinaH napsal(a):

Hir k těm povídačkám asi tolik - já a ex působíme  jak ty dvě ženské, co se přetahujou o dítě.Jsem zvyklá se o něj postarat, on si ho vezme do náruče, dítě řve, utišit ho neumí.Vydržím to chvíli a protože jsem biologická matka a utišit dítě umím, jdu to udělat.A on mi na to řekne:" ještě to chvilku vydrž,prosím"...
Vím, o čem mluvím.

Prilis si to v mysli komplikjes.
Vy se pretahujete o dite? Zase mas podivnou myslenku. Nemysli si to a nebude se to dit. smile
A navic ja mluvim o milujici matce a o tom vnitrnim prozivani byti dobrou milujici matkou a Ty tu opet mluvis o nem.Zase je tu on. Zase je to o tom ze utisit ho neumi atd. Ja se zameruju v nasem rozhovoru na Tebe ,ne na nej.
Ty muzes byt dobra matka a o tom to je. Zamer se na sebe. To jaky otec dokaze byt on, to je jeho dil ,ne Tvuj.

Není tady

#1162 10. 12. 2010 21:07

ElinaH.
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

ElinaH napsal(a):

Vím, o čem mluvím.

Prilis si to v mysli komplikjes.
Vy se pretahujete o dite? Zase mas podivnou myslenku. Nemysli si to a nebude se to dit. smile
A navic ja mluvim o milujici matce a o tom vnitrnim prozivani byti dobrou milujici matkou a Ty tu opet mluvis o nem.Zase je tu on. Zase je to o tom ze utisit ho neumi atd. Ja se zameruju v nasem rozhovoru na Tebe ,ne na nej.
Ty muzes byt dobra matka a o tom to je. Zamer se na sebe. To jaky otec dokaze byt on, to je jeho dil ,ne Tvuj.

jo Hir, myšlenka pěkná, že co je mé je mé a to jeho zas jeho...
jenže my jsme živí lidé - v praxi to bylo tak, že jsme byli DVA , vlezli spolu do postele a pak se NÁM narodilo dítě.
SPOLEČNÉ - odděluje se to možná tím hůř, že už nemáme společné zážitky, myšlenky, nic...

Není tady

#1163 10. 12. 2010 21:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ale chapes pointu?

Není tady

#1164 10. 12. 2010 21:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Pro Myrai z Magdaly hjarta

Jak bychom na jméno svého Boha zapomněli,
jak bychom k cizímu bohu ruce zvedali?
Cožpak by na to znalec tajemství srdce,
cožpak by na to Bůh nepřišel?
Pro tebe jsme zabíjeni v kteroukoli chvíli,
mají nás za ovce k zabití!
Probuď se, Pane, proč ještě spíš?
Procitni, nezaháněj nás navěky.
Proč ukrýváš svoji tvář,
nedbáš na naši bídu, na útlak náš?
Do prachu naše duše klesají,
naše těla leží na zemi.
Povstaň a pomoz nám –
ať nás vykoupí láska tvá.

A jestlipak si vsimnes moje mila, jednu zvlastnost na tomto zalmiku ? wink Prosim do majlu, nebo ICQ.

Není tady

#1165 10. 12. 2010 21:22

ElinaH.
♥♥♥♥---

morpheus napsal(a):

Jo, moje mila to ja nevim, jak je to mezi vama. Ja tu pisu obecne a snazim se to aplikovat na Tebe a pritele, podle meho si ublizujete, Ty na neho pravdepodobne jecis a on je na Tebe za odmenu zly a dela Ti to, co vi ze nesnasis - klasika, i ja si to zazil s moji spolubydlici smile nastesti je uz klidek a pohoda. Kazda situace ma minimalne dve reseni. Jedno si vyber. A nebudu radit co, pac ja umelec radil jednomu panovi s takovym divnym knirkem a ten pak prohral 2. svetovou valku.

jo, můj milý - o Tobě jsem dneska četla.
Poslyš tu větu.
Zní:
"Zpětnou vazbu můžeme získat jen od toho, kdo o věci něco ví."

A že bych ječela?
Asi to bylo jinak - přijela jsem z porodnice a brečela.Hodiny a hodiny.Taky jsem se někdy vztekala, někdy - dost často - se omlouvala, prosila a chtěla si promluvit...
Po dvou měsících přestal spát tady a odešel k rodičům - ulevilo se mi, nemusela jsem do noci být vzhůru a přemýšlet, co se mu stalo.Ale šla jsem ke kartářce - už to tu padlo...Musel k ní pro mě přijet - brečela jsem,že spolu nebudem...hodiny...
Ječela jsem - jo, teď při rozchodu jsem i ječela...

Víš, prý působím ostře a drsně ... A vlastně jsem jen brečela...

A komics - to mě naprosto nebere...

Není tady

#1166 10. 12. 2010 21:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Ano a to tu nevi NIKDO, dokud nebude mluvit s vama obema a ne jen to, co pise jeden. Kdyz si vymyslim nejaky problem a napisu svuj pohled na situaci ve ktere se fiktivne ocitam, tak mi tu 20 babinetek bude radit jak z toho ven a pritom ani jedna se nebude dozadovat vyjadreni toho druheho. takto to tu proste chodi. Tu staci jedina strana, momentalne ta Tvoje.
No, me nezbyva, nez Ti drzet palce, at to dopadne dobre...

Není tady

#1167 11. 12. 2010 8:38

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Víš, Elino, mě připadá, Ty celou tuhle situaci řešíš tím, že napíšeš na Babinet. Tím otupíš hroty oněch pocitů, jež v Tobě vznikají, setřeseš ze sebe nejhorší tíži a můžeš zase dál vstoupit do vyjetých kolejí. Ono to všechno je pravda, co tu říkáš, ale zároveň je i pravda, že když to na foru vyjádříš, uleví se Ti, takže to celé už není tak nesnesitelné. Pak můžeš jít a zase v rodině vyjádřit svou vnitřní lásku. Když přijde ex, snese se i kousek z ní na něj, a protože jsi k němu vlastně otevřená, jaksi logicky očekáváš, že Tě za to bude mít rád. Když to pak neprojeví, zraňuje Tě to znovu a znovu, víc a víc.

Točíš se vlastně v nekonečném kruhu bolesti a lásky, žárlivosti a hněvu, odpuštění i zloby. A protože si s tím nedokážeš poradit, tak aby tím netrpěli Tvé děti, naučila ses to ventilovat tímto způsobem. Ne, Ty nejsi slepá, zaseklá v nějakém pocitu, naopak vytváříš úplný kruh. A proto Tě zde nikdo nemůže navést ke správnému řešení, jelikož správné řešení vlastně neexistuje. Každý pocit, který v Tobě vznikne, je vzápětí vystřídán svým opakem. Všechny už je dávno znáš a víš, co bude následovat, předem předjímáš jeho reakci i svou. Jenom se to všechno urychluje opakováním.

Ty však přesto pořád doufáš, že to jednou někdo za Tebe vyřeší a vlastní rozhodnutí odsouváš od sebe směrem do budoucnosti. Ale všimni si, oba děláte úplně totéž. I on, jak sama zdůrazňuješ, vlastně čeká, jak budeš reagovat, aby jednou mohl říci: "Tohle jsi chtěla." A tak se donekonečna kolébáš na onom ostří nože nerozhodnutí, který se do Tebe zařezává stále hloub. Abys to vůbec ještě vydržela, sedneš ke klávesnici a napíšeš sem. Tím trochu upustíš páru, ony pocity se stanou snesitelné, můžeš se zase dál věnovat domácnosti. A střídavě procházet všemi zde popsanými stavy, jak navazují jeden na druhý. A jelikož vůbec nic neřešíš, tak Tvůj partner pomalu nabývá dojmu, že Ti to takhle vlastně vyhovuje. Nechápe celou sitaci a dívá se na Tebe, jako bys byla nějaké podivné stvoření. Proč tedy vybuchuješ, proč všechny tyhle střídající se nálady a bere to tak, že Ty ses nějakým záhadným způsobem změnila a už se s Tebou zkrátka nedá vydržet.

Nojo, jak říká Morph, je nutné se na celou situaci podívat také z jeho strany. A řekněme si to na rovinu: Tenhle vztah nezachráníš. Musela by ses od základu celá změnit, ale k tomu bys nejprve potřebovala vstoupit do klidu. Což je jediné, co teď nemáš. Můžeš se ale osvobodit, následně se poučit ze svých chyb a příště vytvořit vztah lepší. Na jiné úrovni.., s jinými předpoklady. Řešit to však potřebuješ, a ne tím, že napíšeš sem. Takhle se Ti uleví jen pro tento okamžik, ale dál se budeš točit ve svém kruhu, který Tě vyčerpává, ubíjí a vysává z Tebe všechnu positivní energii.

Ne, on není špatný. Ne, Ty nejsi špatná, ani nikdo jiný, který je téhle situace nějak zúčastněn! Ale setrváš-li v tom, všichni budete trpět stále dál. Proto jakékoliv rozhodnutí je lepší než žádné. V zájmu svých dětí můžeš být i nespravedlivá a každý to pochopí. I celý vesmír kolem Tebe. A jelikož jsi jejich matka, ta prvotní volba by měla vyjít od Tebe.

Crabat

Není tady

#1168 11. 12. 2010 10:12

Rosakosa
Zablokovaný

ElinaH. napsal(a):

morpheus napsal(a):

jo, můj milý - o Tobě jsem dneska četla.
Poslyš tu větu.
Zní:

A že bych ječela?
Asi to bylo jinak - přijela jsem z porodnice a brečela.Hodiny a hodiny.Taky jsem se někdy vztekala, někdy - dost často - se omlouvala, prosila a chtěla si promluvit...
Po dvou měsících přestal spát tady a odešel k rodičům - ulevilo se mi, nemusela jsem do noci být vzhůru a přemýšlet, co se mu stalo.Ale šla jsem ke kartářce - už to tu padlo...Musel k ní pro mě přijet - brečela jsem,že spolu nebudem...hodiny...
Ječela jsem - jo, teď při rozchodu jsem i ječela...

Víš, prý působím ostře a drsně ... A vlastně jsem jen brečela...

A komics - to mě naprosto nebere...

Podívej Eli ty nejsi psychicky v pořádku .................nemáš v pořádku psychiku, proto tak vyšiluješ.
Když se mi nalilo po porodech mlíko, pořád jsem brečela...........když je člověk citlivej , tak ho rozhodí každá hormonální změna ............já jsem probrečela celý dny a přitom jsem měla doma milujícího manžela .(já jsem 15 let na ID.)
Prostě máš rozjetou psychiku asi už dávno a reaguješ nenormálně......... .Pokud jedeš ke kartářce a ona ti řekne , že spolu nebudete a on musí pro tebe přijet ...brečíš...............hm.
A on je zase manipulant a lhář........

Ty se musíš snažit sebrat kvůli dětem.......a vyhýbat se situacím , který tě rozhazujou, pokud to dokážeš.
Podle mě to máš na léky .

Upravil(a) Rosakosa (11. 12. 2010 11:37)

Není tady

#1169 11. 12. 2010 13:16

ElinaH.
♥♥♥♥---

hirondel napsal(a):

Ale chapes pointu?

Počkej - pointu asi něco jako: Já jsem dobrá máma,ať se kolem mně děje cokoliv, říká si kdokoliv cokoliv, budu jen vše dělat co nejlíp to dovedu ... takové oko bouře trochu...???

Není tady

#1170 11. 12. 2010 13:58

ElinaH.
♥♥♥♥---

Hmmm...

Crabate - dlouho musím přemýšlet nad Tvými slovy...I dnes.

Ohledně vytváření vztahu - nijak nepřemýšlím o nějakém dalším vztahu a jeho vytváření. Ze zkušenosti láska přijde, když ji nikdo nečeká.
No - přiznám se,že když otvírám počítač, přemýšlím, kdo co odpověděl v diskuzích ...big_smile
Přesto,že si třeba Ros vytvořila o mně domněnku, že jsem takový magorek zmítaný emocemi kterého by bylo nejlépe zavřít na samotku ve cvokhausu, jsem člověk, který za život navštívil už několik psychologů...A vždy ( a vždy to z mé strany bylo překvapení) jsem se dozvěděla, že jsem psychicky zdravý člověk,který se v sobě výborně vyzná - a tohle je jistota,kterou jsem tady ztratila.Jedna z mála jistot.

Že tenhle vztah nezachráním?
To vím dlouho, moc dlouho...
Že si na BBN naberu pozitivní energii, nebo tady předám tu špatnou a pak se můžu věnovat rodině a exovi dávám lásku a jsem otevřená a čekám tu jeho lásku - tak to je omyl.
Naopak - ex každý den přichází do mého soukromí.
Každé ráno vstanu v sedm,umyju a upravím si vlasy a nalíčím se, pak uklidím " dočista do čista" - myslela jsem,že to s dítětem nejde,ale už mi to jde,myslím, dost dobře...Prostředí, kam přichází, je pořád stejné, srovnané a já mu udělám kafe,ale budu si klidně číst místo,abych se snažila se bavit o čemkoliv.Obsloužím ho - jako hosta v kavárně, jen bez úsměvu.
A to celé není manipulace proto, aby se vrátil - jen si chráním soukromí jen tak, jak to v dané chvíli jde...
Já totiž vím,že to skončilo.
Je dobojováno a já od něj nechci žádná moudra, pochvalu za dobré jídlo, všechny ty jeho řeči...

Není tady

#1171 11. 12. 2010 14:15

morpheus
Babinet Klub
Web

"Naopak - ex každý den přichází do mého soukromí."

OKI : A to je takovy problem vymenit zamek a nepustit ho tam, kdyz mas pocit ze Ti soukromi narusuje ? Podle me Ti uz neni 16 a dokonce ani 18, ale nekdy premyslim, PROC delat to co delas.
Napisu Ti jeden pribeh. Chlapec se rozesel s devcetem, ale jelikoz bydleli dal spolu, museli se nejak doma snaset a hlavne se nepozabijet big_smile Chlapec na holku totalne kaslal, holka vsak se snazila chlapce dostat zpet do vztahu. Chlapec si za ta leta zvyknul na jeji kuchyni a tak se tvaril, ze klido vedle ni bude vegetit i po rozchodu, bude se tvarit jako jeji pritel a ona mu vyvarovala, starala se o neho jak o vlastniho atd. Devce do dneska nepochnapalo, ze chlapec ji ma pouze za skvelou spolecnici a vybornou kucharku.
Takze co z toho plyne pro Tebe ? Co kdyz on s Tebou hraje jen takovou hru, nebo Ty hrajes s nim ? Podle me tu pises jen svuj pohled, ale nikde neuvadis, PROC asi si on nasel milenku ? Co ho k tomu vedlo, kdyz mel doma krasnou, milujici zenusku, ktera mu jeho prani plnila jako mavnutim kouzelneho proutku ? V nejakem tematu pises, ze jsi mu davala vse, tedy mi vysvetli, proc se stalo to, co se stalo ? Nikdy se nic nedeje jen tak, bo vse ma svoji pricinu ( vlastni zkusenost s moji Ex, ona podvadela protoze byla nevyzrala, ja ji kopnul do zadku - akce, reakce )

Není tady

#1172 11. 12. 2010 15:23

ElinaH.
♥♥♥♥---

morpheus napsal(a):

"Naopak - ex každý den přichází do mého soukromí."

OKI : A to je takovy problem vymenit zamek a nepustit ho tam, kdyz mas pocit ze Ti soukromi narusuje ? Podle me Ti uz neni 16 a dokonce ani 18, ale nekdy premyslim, PROC delat to co delas.
Napisu Ti jeden pribeh. Chlapec se rozesel s devcetem, ale jelikoz bydleli dal spolu, museli se nejak doma snaset a hlavne se nepozabijet big_smile Chlapec na holku totalne kaslal, holka vsak se snazila chlapce dostat zpet do vztahu. Chlapec si za ta leta zvyknul na jeji kuchyni a tak se tvaril, ze klido vedle ni bude vegetit i po rozchodu, bude se tvarit jako jeji pritel a ona mu vyvarovala, starala se o neho jak o vlastniho atd. Devce do dneska nepochnapalo, ze chlapec ji ma pouze za skvelou spolecnici a vybornou kucharku.
Takze co z toho plyne pro Tebe ? Co kdyz on s Tebou hraje jen takovou hru, nebo Ty hrajes s nim ? Podle me tu pises jen svuj pohled, ale nikde neuvadis, PROC asi si on nasel milenku ? Co ho k tomu vedlo, kdyz mel doma krasnou, milujici zenusku, ktera mu jeho prani plnila jako mavnutim kouzelneho proutku ? V nejakem tematu pises, ze jsi mu davala vse, tedy mi vysvetli, proc se stalo to, co se stalo ? Nikdy se nic nedeje jen tak, bo vse ma svoji pricinu ( vlastni zkusenost s moji Ex, ona podvadela protoze byla nevyzrala, ja ji kopnul do zadku - akce, reakce )

Ano je to takový problém.
Ten chlapec z Tvého příběhu jsi Ty? Někde se zmiňuješ, že s ex bydlíš, takže...asi jsi ji nekopnul do zadku.
Proč si našel jinou holku?
Ach - Morfe - máš děti?
Neodpovídej, jestli nechceš.big_smile
Tak proč si našel tu jinou:

Je velmi akční, chytrý, rychlý, velmi živý a NIČEHO SE NEBOJÍ.Potřebuje adrenalin.
Měl doma těhotnou holku, co nemohla potom už ani na nákup.A on - chtěl v létě na vodu, na koně ....Dlužno podotknout - jediný kůň na kterém jsem kdy seděla, byl ten pony před cirkusem.big_smile
A už jsem to tu psala - těhotenství pro mě bylo milé překvapení plné strachu o mimčo - takže tenhle kluk, co se ničeho nebojí, měl doma holku, co se bála - tohle sníst, tamhle jít ( na rozhlednu) a navíc jí pořád něco byĺo...
Nebyli jsme spolu před těhotenstvím dost dlouho, aby mě stihl poznat z té druhé stránky, aby viděl situace, ve kterých se nebojím zas já.
Zato potkal párkrát bývalku...

A Tvá ex možná nebyla nevyzráĺá - třeba ji to jen bavilo jinak než Tebe...

Není tady

#1173 11. 12. 2010 15:40

Rosakosa
Zablokovaný

Elino já si hlavně myslím, že tohle už je mimo téma.........ty jsi zaplácla několik témat svým příběhem a saješ energii z lidí .........a celkem rychle vychází najevo , že největší problém v celým příběhu,  jsi ty a tvoje rozhozenost .
Semeleš pátý přes devátý, co kde on zase provedl......... a ve finále pojedeš dál postaru .

Upravil(a) Rosakosa (11. 12. 2010 15:41)

Není tady

#1174 11. 12. 2010 17:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Rosakosa : Ze me nic nesaje smile Ja jsem velice odolny jedinec smile Sat energii muze kdokoli jen z toho, kdo mu to dovoli a tento finktivni svet pro me nic neznamena a konci zavrenim Firefoxu tummenupp

Není tady

#1175 11. 12. 2010 18:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eli - napsala jsem Ti na psych. do tvého chlívku.
Proč máš pocit ,že se o dítě přetahujete?
Jenže někdy se právě ta láska vyjádří tím, že člověk ustoupí, udělá, co by normálně neudělal. - Beru to tak, můžeš opustit muže, kterého miluješ ale nemůžeš ho mít,
Ale dítě? Svoje dítě? To by si vážně upustila?
Co takhle si prostudovat zákon harmonie
(mmch - druhému se dobře radí stolt)
Můžeme ho vidět ve střídavém působení dne a noci nebo v pohybu kyvadla pendlovek. Způsobuje, že veškeré extrémní konání může dospět jen do určitého bodu, z něhož následuje nevyhnutelně reakce, která extrém vyrovná a nastolí tak opětovnou harmonii.
Tento zákon se neprojevuje jen formou přírodních jevů, nýbrž i v našem každodenním životě, ve všem, co nás potkává a co se nám děje: v partnerství, v povolání, v nemoci a trápení, právě tak jako ve zdraví a štěstí. Kdykoliv člověk svévolně naruší harmonii, tento zákon se nevyhnutelně postará opět o vyrovnání. Prvním krokem k harmonii tedy je zachovat se tak, abychom si mohli vážit sami sebe a sami se sebou se cítili dobře.

Upravil(a) dusička (11. 12. 2010 18:30)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí