|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobre rano,
tak oslava se vydarila paradne, Viki mela radost z darku. Je to prima, jak jsou ty detis starsi a fakt je to uz zajima. Od rana uz zase stavime domecek z dupla a davame tam panenky spat.
Dort byl moc dobry, mela jsem trochu obavy, aby chutnal...prece jen moje pecici zkusenosti nejsou velike, ale dobryyyy.
Marky, souhlas s Lenou, tomu tvymu bych k vanucum nic nevymyslela. U nas si F. preje novou softshellku, taky jsme si uz nadelili polarizacni filtr a dalsi objektiv...a pak uz jen nejake blbiny...
Juuu, Gio polarni ZOO jo? To ani nevim ze je...F. miluje tucnaky, takze na vanoce je to jasne (teda jako pro Viki
)
A verim, ze Kuky byl pro Simu trochu nesrozumitelny, ale zazitek z kina to urcite vyvazil.
Není tady
Leni, vítání občánků byla sranda, dostali jsme textilní chrastítko a růži a nechali si udělat za 300,- fotky, na kterých Ondra řve jak tur, takže budou moc pěkný 
Jinak Kačenka pije Sunar už jen ráno (250ml), občas si řekne i přes den .. kravský mlíko jí dávám vyjímečně, ale už chci Sunar odbourat a najet na normální plnotučný mlíko nebo kakao. V noci naštěstí spí jak dudek a mlíko nevyžaduje, ale to už tak od půl roku, co jsme najeli večer na kaši.
Markét, tomu tvému bych nedala vůbec nic, ale představa, že tam bude tchýně a on od tebe nedostane nic pod stromek .. to asi bude keců .. vůbec ti tvojí situaci nezávidím, ale já bych se na něj s dárkem vyprdla. Já Romanovi nadělím praktické věci, které potřebuje - takže mikinu a nějaký outdoorový kalhoty a pak ještě vymyslím nějakou blbinu pro radost.
Není tady
Mufí http://www.biooko.cz/html/ Je to na Letné
Petulí - http://www.legacek.cz/produkt/lego-5633 … larni-zoo/
Petju - my jsme měli taky příšerné vítání
Fotky jsme sice měli zadarmo, ale u Adama byly v takové "kvalitě, že jsem se ty ŠImonové ani neobtěžovala vyzvednout. Jako dítě nebylo ani uprostřed snímku, chybělo třeba kus hlavy a tak 
Jdu dělat oběd, jdeme odpoledne na MIchala z Kouzelné školky do obchodního centra
Upravil(a) Gia (7. 11. 2010 12:12)
Není tady
Ahoj holky,
tak předem dodatečně gratulujeme všem oslavencům, které jsme propásli
Hodně lumpáren a ať vám to zlobí! 
K mlíku - malý pije ještě ráno a večer cca 220 až 240 ml. Normální nedávám - nechce ho.
Petji, vítání občánků dobrý - chyběl jen rudý karafiát, co?
Jé, Mufí, červený traktůrek je u nás momentálně taky hit - společně s medvídkem Pů. A budíček v půl páté? No ty jo - holky ti to teda dávají - já brblám o půl 8 
Gio, kino závidíme!
Marky, pro tátu, nevím, no. Náš táta miluje 2. světovou válku, takže zase nějaké knížky a asi ho překvapím nějakým věcma na potápění. Já mám spíš problém s dárkem pro tchánovce. Nemáte někdo tip?
Není tady
Ahojky,
ještě jednou děkujem za přáníčka 
A dodatečně přejeme Vikince a Kačce všechno nejlepší!!!!!
A dneska taky slaví Laurinka!!!! Takže Lále všecno nejlepší přejeme i tady 
Holky a kde vidíte tu podobu Martínka s tátou???
já tam nevidím ani jednoho z nás
mně přijde, že je podobnej mě, ale jen podle fotek, když jsem byla mimčo 

Není tady
Mich,Mufe, moc děkujeme
a dnes nás střídá Anička
tak i tady holky naše
užijte si to 
my jsme slavili už od čtvrtka denně někdo dorazil, no a včera, že jako předáme dárky my
koupili jsme jí pár blbinek a to vajíčko z Ikošky..a nechali jsme si ho přívézt kurýrní službou.. já chytráček , protože to bylo velké si řekla, že to rozbalíme až v den, že se mi to pak nechce nijak balit.. tak včera jdem předávat dáreček a lup on uplně zničený, prasklý
já myslela, že nás tu všechny klepe.. ještě, že je tak malinká,jinak chudák to by bylo zklamání..
no hned, že jedu do nějakýho centra nakoupit něco
no tak mě Honza zastavil, že dostala dost za tenhle týden a že zítra jako dnes dojede do Prahy pro nový
patálie!! no ponaučení..snad nám vrátí peníze, měli jsme to na cestu pojištěný, museli se k tomu chovat,ale nehorázně, protože ten plast je tvrdý a tlustý 
Upravil(a) Lenďák (8. 11. 2010 15:07)
Není tady
Lenďák napsal(a):
Mahuško
děkujeme
![]()
já jsem na fb nebyla teď ještě , máme tam už výsledky????furt na Vás myslím
Psala jsem na fb 
Výsledky nejsou a asi ani nebudou, protože se někde "ztratily" 

Takže budem muset na odběry znovu, mě fakt hrábne.
Upravil(a) Maharishi (8. 11. 2010 15:12)
Není tady
no to je prima
to si snad dělaj srandu
asi někdo pečlivej, co nemá doma děti, které na takový testy nemusely,že
chudák malá jí budou zase trápit
by mě kleplo taky!!!! to mě mrzí s Váma teda 
Není tady
Kačence, Lálouškovi a Anýzkovi všechno nej nej nej k narozeninám 
tak jsme dneska s Dorčou byly poprvé u zubařky
no a zjistila jsem, že celou dobu vykládám bludy, že má všechny zuby a jí zatím chybí všechny 4 zadní stoličky
takže nás ještě čeká trochu radosti se zubama
a já byla nadšená, že jí už všechny vyrostly
každopádně zoubky má v pořádku, paní (možná spíš slečna - velice sympatická mladá) zubařka byla úúúúúžasná, fakt bylo vidět, že si pro malou vyhradí tolik času, kolik bude potřeba, napřed si s ní vykládala, všechno jí ukazovala a pak, jak trochu roztála a začla s ní komunikovat, tak jí ukazovala zrcátko na počítání zoubků
, malá si ho hned vzala a kontrolovala s ním panenku
nakonec jsme musely trochu násilím přidržet hlavu, aby si Dr prohlédla zuby, ale pak se zas daly do řeči, povozila ji na křesle, dostala samolepky
a když jsem platila (kupovala jsem si od ní nějaké kartáčky a tak), tak malá seděla sama hrdinně na křesle a nakonec jsme odcházely s brekem, protože tam chtěla ještě zůstat
ale fakt jsem maximálně spokojená, že jsme k ní šly, jestli to tak bude vždycky, tak snad by se Dorča nemusela ani bát chodit k zubařce (jako já s Pavlem)
Lendi, to je teda pech
snad to v klidu vyreklamujete a bude mít Láloušek i vajíčko 
Není tady
Ahojky 
Laurince a Anýzkovi přejeme všechno nejlepší a posíláme oooobří tajné pusy (aby tchýně neviděla...)

Není tady
Ahojky ženy 
Gratulujeme všem oslavenečkům
(musím takto neadresně, jelikož se v tom bez nástěnky už nějak přestávám orientovat
)
Lendí, tak to je síla s křesílkem, tak snad nebude problém s reklamací 
Normálně teď jsem se tak přežrala vepřového kolene se sulcem s octem, že si připadám jako vlk z Karkulky (již po aplikování kamení do břicha
)
Není tady
Marky, to bylo nenápadné jak velryba na poušti
ale tak že jsou to narozeninové a že nám Máťa odpustil tulení k Vikouškovic Matýskovi, tak děláme, že nic nevidíme 
Není tady
Ahoj,
Lendí, tak vy už oslavujete od čtvrtka? My jsme včera dooslavovali, ještě teda v týdnu ten svátek...
Teda s tím vajíčkem, to je k naštvání
Tak to je fakt jediný štěstí, že to ty prťata ještě tak moc neprožívají, příští rok by Vám to už asi neprošlo
držím palce, ať není s reklamací žádná potíž 
Jo a proč sem hlavně letím... Všecko všecičko nejlepší naší milované nevěstince. I když se sem s maminkou moc často nedostanete, pořád Vás máme rádi a myslíme na Vás
Anýzkovi obrovitánskou pusinku od Martínka 

Není tady
Aďule dík 
holky, tak jsem nějaké fotky z narozeninového víkendu dala na rajče
a dodala i foteny už i druhého vajíčka
útěchou "zatím" za ty zdvojenné peníze je, že Lálinka z něj nevylejzá, nadšená.. 
Není tady
Lendi, fotky jsou úžasné
a ty vaše holky rostou fakt do krásy, myslím, že tatínek brzo začne šedivět (jestli už se tak neděje
)... jen teda mi spadla dolní čelist, jak je Lála už "vyspělá"... pořád se mi zdálo, že je takový ňunínek malý a ona už je fakt slečinka... nejvíc mě teda dostal ten dospělácký postoj - nohu přes nohu a kreslí na magnetický domeček
mimochodem, má moc hezký úchop tužky
Dorča to většinou pořád drží jak kopyto....
Není tady
Leni díky
no z Ajinky už taťka troška je nervozní, co bude dál
už tu s kámošema řešej, jak si pomalu začnou střídat v hlídání našich holek na diskošách
to bude vodvar až jí jednou za dlouuuho pustíme a oni tam strejdové u baru
a za prvním rohem venku táta místo taxíku
já se tu vždycky řežu s těma jejich plánama 
jinak jj ta fotka u stolku, jak Lála kreslí už je Ajopostoj
děsně Aju napodobuje, dokonce už umí i do mikrofonu taneček na Hannu Montanu
tužku drží dobře, viď ..to ale uplně nějak zázračně už od prvního úchopu pastelky
Leni, no já Ti chtěla taky něco říct, ale nevím, jestli to vůbec mám říkat..
jsem koukala na váhu Dorinky na 2 letech
taková princeznovská váha..
Aja měla na 1 roce 12kg
bastoška moje malinkatá

Není tady
Lendi, tak to je mazec, zrovna nedávno jsme se bavily se známou (má holku kolem 15-ti let), jak se i jí vždycky zdálo trapné, když ji rodiče kontrolovali a že je vždycky pomalu na kolenou prosila, ať pro ni hlavně nechodí, že přijde včas, ale ať ji neztrapňují před kamarády
tak jsem si představila, jak to bude "hrooozně trapnéééé", až budou strýčkové sedět u báru a pozorovat každý krok 
no a s tou váhou - to víš, ona se asi bojí víc jíst, aby náhodou nepřibrala
nevím, jestli chce být baletka (to bychom ji ale asi museli kladivem zatloukat do země, protože má předpoklady k tomu být žirafa), modelka (to bych jí teda dala...
), nebo nějaká atletka (to bych se nezlobila, myslím si, že má postavu po tátovi - díkybohu
, takže by se na atletiku úúúplně hodila
) - hezky to mám naplánované, že?
ale jinak si myslím, že v těchto letech nemá moc smysl tu váhu řešit, u těch holčiček se většinou stejně všechno mění až kolem školního věku a hlavně pak v pubertě... ale Lála se teď hodně vytáhla, ne? fakt se mi zdá, že když jsem se vám dívala nedávno na fotky, byla takový ňunínek mačkací a teď je hrozně velká...
Není tady
Leni, hele pro mě představa , že mě tak budou hlídat nějaký páprdové, tak snad ani na diskotéku nechci

teda, ale Dorča je vauuu frajérka myslet u hraní na váhu
no a naplánovala jsis to pěkně
jenže ona bude prostě ten anděl

my jsme se teda taky rozhodli, že od léta jí přihlásíme do tenisové školičky.. tak jsem zvědavá,jestli jí to bude bavit..no nic, je to hned vedle Aji školy, takže tím jsme posoudili,jak moc to chceme hlavně my 
a Lála no vyrostla, my jsme ještě nebyli na prohlídce, takže míry nemám v ruce... ale já ty děti mívám takový větší
ale Lála je drobek oproti Aje 
Není tady
Ahojky,
Lendi, prejeme opozdene Lale vsechno nejlepsi k narozeninam. Fotky z oslavy jsou paradni a z vajicka teda radost velika, jo?
Anicce taky prejeme vsechno nej k druhym narozeninam!
My byly dneska dopoledne ve skolce a super
Viki se me nejdriv drzela, ale po chvili zacala tahat hracky, hrat si s ostatnima a ja uz pak sedela jen v koute a koukala...Viki obcas pribehla, neco duleziteho mi sdelila (dyyyne, slunicko...
) a zase bezela pryc. Tety jsou moc fajn, je videt, ze deti je maji fakt radi. Dokonce tam byla i 18mesicni holcicka sama bez maminky a za celou dobu neplakla. Jdeme zase v patek, zustaneme tam i pres obed...pak postupne budu zkouset odchazet do satny...treba na pul hodky.
Za ty dve a pul hodiny jsme stihly cvicit, svacit, zpivat, modelovat a byly jsme se projit venku. Takze zatim jsme obe spokojene.
Dneska musim Viki koupit zasobu teplaku...nejak vytahla nebo co
a chudera vypadala ve skolce jak kdyby cekala velkou vodu 
Krasny den vsem
Není tady
Ahojky...
Pet... no vždyť já vím... se polepším, sednu k PC a sestavím novou nástěnku
Ale asi mi budete muset poslati úúúdaje...
Není tady
Marky, nechci se vnucovat
ale tuším, že toho máš někdy až nad hlavu - kdyby ses chtěla nástěnky nějak zbavit, klidně napiš, jsem tu každý den, nevím sice, jak to bude po porodu s druhým a na jaro se státnicema atd., ale to bych řešila až potom 
jak jinak zvládáš - četla jsem, že Ti dávají zabrat už sebemenší vycházky
doufám, že Máťa je aspoň v rámci možností hodný a samostatný...
Není tady