6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
tak hlasim, ze ve skolce to bylo prima. Zatim jsme tam byly jen na cumendu, ale ucitelky se mi moc libily a co je hlavni - libily se i Viki. Je to tam moc pekny, deti jsme zatim nevidely, protoze spinkaly. Ze zacatku tam budu dochazet s Viktorkou a postupne budu zkouset odchazet...
Jinak musim nahlasit, ze mi celkem slusne hrabe z dusicek a halloweenu... Odpoledne chystame Tour de Olsany a ja rano upekla dort - hrbituvek a taky jsme dlabaly s Viki dyne. Ale jinak tyhle americky svatky vuuuubec neslavime
Prikladam foto, az vite, jak jsem pilna/uchylna
Krasny den vsem
Není tady
holky prosim jak se dostanu do uzavrene diskuze vse vidim ale nejde mi prispivat a nejsem zobrazena jako clen a nemam moc casu to tady koumat. diky za radu
Není tady
Ahoj babuchy,
děkujeme za přání. Metřík u je skoro týden zaostalý - kdy bude čerstvý, nevím.
Máme za sebou víkendovou oslavu s rodinou a kamarády - bylo to fajn. U strejdy na koňském ranči - přes den s dětma u zvířátek - večer
Co vy tady? Nezlobíte?
Mám tady takovou anketní: kdo máte doma trampolínu - jakou máte a jste spokojení?
Přemýlíme o ní pro prcka k Vánocům, straně je miluje - asi jako vechny děti - ale včera do mě tchán hučel, e prý si to mám rozmyslet - prý, e časté hopsání není pro tak malé děti úplně ok. Prý mají přes léto v ambulancích hned po kolečkových bruslích a kolech nejvíc úrazů z trmpoek A to nejen kontaktních úrazů ( kdy se srazí dvě děti) , ale prý hlavně vymknutá kolena, kotníky, zápěstí a podobné lahůdky. Tak nevím - ne jedné straně mě to udivilo, na druhé straně si říkám, e to u bysme nesměli dělat vůbec nic.
Tak, babo raď - tead baby, raďte
Petuli, to je paráda, e se malé ve kolce líbí A hřbitov je
Není tady
Peuli, hřibov je luxusní a dýně taky jen teda moc nevypadá, e to neslavíte
Pisejk, asi Tě Lenina musí nějak tak přihlásit, bych já řek..nemá povolený asi přístup, tak ona si to tu dočte a udělá
hele Niw, my máme dvě, tu malinkou,je na prt, je tvrdá a nic moc skákání,Aja na ní vyrostla, nikdy si nic neudělala, je tohle bych řekla o náhodě dost,no.. no a pak máme tu 3m a s tou jsme moc spokojení, holky se tam vylítaj, je to se sítí, ta u Lálu chytla asi tak stokrát a úraz za jedno léto taky ádný, dál doufáme, e nic nepříjde ale taky ,jak píe takhle to asi ani brát nechci, co vecko se na vem můe přihodit
kdybych řeila koupi znova,tak u bych si řekla vyhozený peníze to teda nejsou
co změna času holky a spaní?? u nás dobrý, Lála se nechala zmástl já jí řeknu ráno vstane v devět novýho času a ona fakt jo mazec,my jí furt děkujeme jakej je to anděl,fakt
Není tady
Ahojky holky... na dns na kontrole ve o.k. Prcek hezky roste, u máme cca 2,3kilča průtoky taky o.k., take moje zhuntované tělo zatím stíhá dobře. Akorát mi zvýil docházku na monitor... u tam budu stará známá 2x týdně Říkal, e kdy doklepu jetě týden, bude u miminko mimo nebezpečí ohledně dýchání. A taky se smál, e mě straí s předčasným porodem a nakonec budu třeba přenáet (to prý nebudu rozhodně, protoe to vyvolají nejpozději v termínu) Ale jsem celkem spokojená.
Niw trampou jsme kupovali k narozkám, máme tu 1,8 m. Je super, malej se na ní vyřání neskutečně, akorát musíme pořád hlídat, aby byl zapnutý. Jinak mi přijde docela tuhá, ale věřim, e a na ní začnu "cvičit" já, tak povolí aspoň mladej neskáče moc vysoko. Ale těm úrazům věřím, stačí blbě dopadnout a je to. ALe to je vude... to můe blbě upadnout i na chodníku.
Lendí u nás změna času v pohodě... konečně aspoň chodí spát fakt po večerníčku vstává troku dřív, ale ne zásadně, já jsem radi, kdy vstane dřív. Aspoň víc udělám
Petuli dortík je úasnej!! Úplně se mi sbíhají moje diabetické sliny
Gio jsi hodná... doufám, e ten koktejl hormonů se časem zase srovná...
Není tady
Ahojky,
Marky, moc gratuluju ke kontrole. Tak snad u tebe prcek jeste chvilku vydrzi...rekni mu, ze venku je zima, neni o co stat
Ja byla dneska poprve v praci...a je to dobry, nikdo na me nepoznal, ze neumim mluvit jinak, nez retardovane sislat Ani nemohli, cely den jsem stravila v zasedacce a stridali se tam ruzny lidi a skolili nas - novacky. Viki to s babickou zvladly na jednicku, tak jsem moc rada. Jen rano jsem mela takovou slabou chvilku, kde to na me dolehlo, ze mi vlastne konci "dovolena" a ze uz nebudu jenom s Viki. Asi ted budu s casem trochu na stiru, tak se predem omlouvam za acka...
Není tady
Ahojá,
holky děkujeme za přání......
Niw.,Vojtíkovi té přejeme dodatečně ve nej...nej....nej k 2 narozkám.....
U nás se změna času nijak neprojevila...uk,uk,uk......abych to nezakřikla.....
Petuli,to jsi se vyřádila se hřbitovem-dortem a dýní......
Gratulace k prvnímu pracovnímu dni......ikulka.....i Viki,e to s babičkou zmákly.....
Marky,gratulace k úspěné ko.......ty jo,to to uteklo a u jsi jednou nohou v porodnici...... ...kdyby to na tebe přilo a u jsi sem nestihla zavítat,tak ti mooooc přeji pohodový porod.....těím se na info,foto a slohovku.....
Dnes jsem se byla nahlásit v práci,tak od ledna nastupuji na částečný úvazek....jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Jo a holky z práce mě lanaří,abych s nima jela v listopadu na welness víkend...pán sice moc nejásá,ale snad to ustojí a já budu mít víkend pro sebe.......tomu ani nechci věřit,e by mě potkalo tolik těstí najednou.....jupídádídou.....
Není tady
MArky, tý woe, ty u má před porodem drím palce, a se tam prďolka jetě chvilenku udrí. Jinak samo gratuluju.
Petuli, nojo, tak to je jasné, e bude míň času. No tak se holky drte.
Adi, super a na víkend jeď..lvak on si poradí
Změna času dobrý, ádný zásadní projev nebyl
Týjo holky, dneska mám splín..ale i kvůli jedný věci, která se nás ani netýká. Já hrozně ráda chodím na hřbitov, jen tak se projít, je tam boský klid No a kdy jsem tam byla s Matem jako s mimčem, tak jsem narazila na hrobeček nějaký holčičky..bylo jí 7 měsíců, kdy zemřela a byl to čerstvý hrobeček..hrozně mě to tenkrát vzalo, dlouho jsem tam kvůli tomu nebyla..no a teď prostě jsme se tam byli asi před měsícem projít a zjistila jsem, e asi rodiče nemají sílu tam nějak chodit a opečovávat to její místečko, prostě to vypadalo, e tam hodně dlouho nikdo nebyl, tak jsem si řekla, e jí občas půjdeme pozdravit..no a dneska jsme tam li s Matym jí dát svíčku a fakt mě semlelo, e tam zase nikdo nebyl..já nevím proč mě to tak vadí, e tam za ní nikdo nejspí nechodí..já jsem asi padlá na hlavu. No tak jsem se vám tady aspoň vypsala.
Upravil(a) mishasha (1. 11. 2010 20:12)
Holky ahoj a promiňte, ale nestíhám - jak bylo hezky, tak se dělalo na stavbě a já skákala okolo dětí a vyvářela brigádníkům, take u nebyla večer síla.
Ale prolítla jsem to a na nový bbn mají povolen vstup: Gia*, Mufina1, Niwek, Pisekj.
Víc pročtu snad zítra - dneska u padám do hajan.
Není tady
misho, taky me berou takovyhle veci. Vzdycky myslim na to, co se asi mohlo stat. Mozna ty rodice o to mimi ani nestali, mozna je na tom hrbitove vinou rodicu.... mozna opravdu jen nemaji silu tam chodit, kdo vi. Me vzalo jenom to, ze kdyz mudra ockovala Kolomba 4tym prevenarem proti dalsim meningokokum, tak jen tak prohlasila, ze jedna osmimesicni holcicka umrela na jednoho z nich, ktery v predchozich prevenarech nebyl, ale my se ted uz bat nemusime byla jsem z toho spatna cely den.
Adi Petuli, gratulace pracujicim . Ja na to prdim, po nove reforme bych musela pracovat az do 69 let, jinak dostanu jen minimum. Do 69 pracovat urcite nebudu (a to bych musela zacit jeste tenhle rok ) tak to ja si klido na to "minimum" zadelam dalsich 15 let doma, nez deti vyrostou a pak uvidim, jestli najdu neco, co me bude bavit, jinak na to fakt pecu Proste po duchodove reforme chybi motivace.
Marky, gratuluju ke kontrole, tak ted uz je to v pohode a budes rodit normalne.
Lendi, u nas cas ok, zadny problem, zvladli jsme to
Není tady
Leni, tak jsme byli u doktorky - myslí si, e ABKM to nebude a zatím jsme se dohodly, e budeme Ondru týden pozorovat (mimochodem vrátili jsme se k Nutrilonu HA, Sunar nesedl ..). Kdy projevy budou stejné nebo horí, zkusíme za týden nasadit nějaký to mlíko pro děti s ABKM a uvidíme. Říkala, e na 99% to bude spí jen reflux. Na ten teď zkouíme nějaký sirup (Nutriton ho děsně zacpával) a taky uvidíme, jak to bude vypadat. V případě, e se nepotvrdí ABKM a bude pořád řvát a zvracet, uděláme sono bříka. Take tak .. doufám, e blinkání a jekot bude opravdu jen reflux a e hold mám jen hysterický dítě
Není tady
Petjul, Kolombo ho mel taky. ľZadny leky jsme nebrali, dostal jenom kapky proti paleni zahy, protoze jak se zveda zaludek, tak ty stavy leptaji a docela to boli.
Do mlika jsme pridavali svatojansky chleba http://www.feedo.cz/shop/nutrilon-nutriton-135g.html
Není tady
jojo Ditu, to já znám, vak Kačka ho taky měla .. pouívali jsme ten Nutriton, ale Ondru straně zacpává, tak zkouíme sirup Gastrotuss Baby .. doufám, e ABKM vyloučíme, to bych byla fakt nerada, kdyby jí měl ..
Není tady
Ahoj,
Leni prosím tě, kdy ti Dorča tenkrát reagovala na UM pro děti s ABKM, já najídím na AL 110 a zdá se mě to trochu lepí..tak jestli mám kupovat dalí balení..beby sensitive mám doma 4 krabice, tak bych tím mohla prákovat pole
Petji, tak snad to bude reflux..ABKM bych taky nepřála. U nás, zdá se by to mohla být intolerance laktózy..nebo prostě jen extrémně citlivý bříko nebo..jak pevně doufám..to úderem 3 měsíce přejde, ale radi se na to moc neupínám
taky doufám, e to úderem 3. měsíce přejde, ale nevím, jestli to mám počítat od data, kdy se narodil (to u by bylo za pár) nebo od data, kdy se měl narodit (to si jetě počkám)
Není tady
Ahoj holky...
Mish díky akorát nevím odkud vlastně jsi
Petju měl by se počítat ten korigovaný věk, určitě do 1 roku, to jsem někde vyčetla... urychlit vývoj se nedá, take si asi jetě počká
mmch holky.. kdepak máte slohovky? Probendila jsem je, nebo jestě nejsou v tiskárně?
Není tady
markéta napsal(a):
Petju měl by se počítat ten korigovaný věk, určitě do 1 roku, to jsem někde vyčetla... urychlit vývoj se nedá, take si asi jetě počká
no právě
Není tady
Tak jetě budu otravovat Vás :-) Prosím prosím o hlásek
http://soutez.doma.nova.cz/janao-84
Není tady
čau Vikule od nás tam u hlas máte
holky,kdo znáte Kačabku má u Danielka
Ivi,v kolik začíná oslava?? já e u klidně můu
večer dočtu novinky, snad samé dobré máme
Upravil(a) Lenďák (3. 11. 2010 19:19)
Není tady
Jůůů, tak Kačabce moc gratulujeme
slunicko napsal(a):
čágos bágos amígos viky, taky polem jak se máte babule?
achoooooj
co to vidim? Snazeni a nebo zdani klame?
Není tady
Ahooooooj
vy jste toho nakecaly, enský
Marky, je mi to líto, jak to má doma ale jsi silná enská já bych se v téhle situaci sesypala a horko těko bych se dávala dohromady. Moc drím pěsti, a je ti brzo líp a jsi zase astná
Petuli, Adu, gratuluji k prácičce
Mishko, Denisce u je líp? Určitě to potom 3.měsíci přejde úplně, uvidí
Petjul, u Vás je pořád taky jetě trápení, ale koukám, e ty to zvládá levou zadní...smekám
Jo, opoděně přejeme vechno nej Vojtíkovi a Lucince
Tímto oficielně zahajuji poslední etapu oslav 2. narozenin - jdeme do finále
PS: Lenino, nový babinet, s.o.s! U jsem registrovaná, nějakou diskuzi jsem tam nala vidím ji, ale přispívat nemůu, tak nevím, jestli jsem v té soukromé nebo jaké a jetsli tam vůbec mám přístup či co...zkátka jsem z toho celá jalová
Není tady