6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobre ranko,
tak my dneska jdeme na letosni snad posledni svatbu...uz ctvrtou A my furt nic
Marky, je mi to lito, hlavne jak se k tobe R. chova. Taky moc dobre vim, co dokazi hormony navic ve spojeni s chlapem, ktery zrovna nefunguje. Pod to co ti napsala Lenka, bych se podepsala. R. citi, ze jsi ted zranitelna a ma pocit, ze si k tobe muze dovolit vsechno...a ty protoze nemas na vyber mu tohle chovani budes tolerovat.
Ja vim, ze z tohohle kruhu se spatne vymotava, ale fakt bych zkusila treba nejakeho psychologa. Ja jsem tam jako tehotna taky byla. Sice jen jednou, ale nejak zazracne me to nakoplo, bajecne jsem si popovidala...a bylo fakt super, ze me nekdo celou hodinu poslouchal.
A jinak ti musim zduraznit, ze bydlim 20 minut autem od Berouna. Takze se nabizim, ze ti muzu Matu nekdy pohlidat, nebo muzeme proste zajit jen tak na kafe...obcas do Berouna jezdime treba na prochazku. Tak se nad tim zamysli a neodmitej jen tak ze zdvorilosti, jo?
Pet, no kraaaasna fotka, je to krasavec/ice od prvniho pohledu. Jsem moc zvedava, jestli to nakonec bude holcicka.
Krasny den vsem
Není tady
čau holky,
Marky ví, co jako ono v Tvé situaci, kdo by to zvládal jetě tak dobře,jak zvládá.. napsala to Lenka dobře s tím, e by jsi se mu měla vzepřít a nebo postavit se mu.. má enskou a bude typ chlapa, co díky tou asi si myslí, e je borec..o jeho sebevědomí ani nemluvě .. a ve spojení s tím, e jsi těhotná, závislá na něm a zranitelná a nemá moc na výběr,vidí v tom asi tu nadvládu, kterou zneuívá, místo toho, aby se bil jak Ti ubliuje a vzpamatoval se
hele a s tím křičením, tuhle jsem zrovna četla o pěti mýtech o dokonalé matce a byl tam bod o tom, e kdy občas ujedou nervy, e to vůbec nevadí, e je to naopak pro dítě uitečná informace, e překorčilo v něčem hranice a e se tím učí poznávat a pracovat s emocema take to má povolený i od psychologa, jo
potřebovali by jste nějakej bod, aby se to vecko u Vás mohlo začít otáčet jiným-lepím směrem, hrozně bych Ti přála, aby to byl bod, kdy se Vám narodí druhé zlatko ...ale myslím, e zakopanej pes je prostě v tý náně pitomý
Pet, ufounek je kouzelnej
Petuli, hezky si svatbu uijte a zítra do kolky,cooo...
Není tady
Markét, je mi moc líto, co proívá. Nebudu komentovat R., nebyla bych hodná, na něj mám svůj názor podle toho, co tu píe, u dlouho. Musí to být pro tebe fakt těký. koda, e jsem od Berouna tak daleko, klidně bych ti malýho pohlídala, aby sis mohla vyrazit mezi lidi .. vak Petuli se ti u nabídla .. má nás, někdy i na vykecání po netu to člověku stačí .. řeila jsem to samý, kdy byl Patrik malej, natěstí jsem do toho nečekala dalí mimčo. Ono být dobrá máma, upnout se na děti a plně se jim věnovat prostě nestačí, člověk potřebuje přeci jen něco víc. Holky tu u vechno napsaly, tak nemá cenu tu smolit slohovku. Je to nespravedlivý a já doufám, e i přes to vechno bude astná, vechno se jednou obrátí, věř mi. Já tomu taky nevěřila a nakonec to přilo. Bude líp !!!
Jinak rozjídíme ten webík, jukněte sem a nakupujte www.detskasatna.cz Nabídka je to zatím startovní, průběně doplňuju jetě značku NEXT.
Není tady
Ahojá,hezký den vem......
tedy ten nový BB mi dává zabrat.....jsem zmatená jak včela......
Pet,krásnýho ufonka máte.......
Marky,jak je?????? .....
Jdu se psychicky připravit...přijede tchýně na Lucinky oslavu....uffff...to bude náročný.....jětě e jdu večer na zumbu....to bude konečně odvaz......
Není tady
Ahojky, hezký svátečkový den...
Marky, tak jsem to dočetla a nevím, co říct, holky to v podstatě napsaly vechno a Lenička do slova.... je mi to líto. Měl by se vzpamatovat a to hodně rychle, zrovna jsem někde četla článek, kde se ptali chlapů na rozdíly milenek a manelek.....milenky po chlapech nechtějí nic, nechtějí, aby si po sobě uklízeli, sbírali pinavé oblečení po zemi, rovnali nádobí do myček, neječí po nich..... tak tam radil psycholog odluku, nejlépe prý napakovat manela k milence, a se o něj stará ona se vím vudy....ale to radil zase chlap ze svého pohledu
Ach jo, zaslouil by pětadvacet, aby se probral, má ikovnou enu, dva prcky, o hodně přichází. A Ty taky potřebuje odpočinout, někam vypadnout.
Opoděně přejeme vem oslavenečkům vechno nejlepí....my teprve včera objednali dárky na netu nějak toho mám nad hlavu a nestíhám.
Není tady
holky, já jsem se teda dostala tak daleko, e jsem nala novou diskuzi, ale nejsem schopná odpovědět jsem jen já tak blbá? nemám tam ádné okno pro rychlou (ani pomalou) odpověď
jinak teda Leninko, děkuju moc, bude nás tam teď provádět (jak japonské turisty se lutým detníkem )... tuím, e to psala Adi, e je tam moc takových kravinek navíc, je to podle mě docela nepřehledné, ale snad si zvyknem... a soukromou diskuzi beru vema 10-ti.... jen bych tu veřejnou nemazala a nechala aktivní, kdyby se náhodou někdo jetě objevil, kdo se nestihl zaregistrovat a hlásí se jen občas... ale jinak soukromá je super - konečně člověk nebude muset psát v ifrách a náznacích a nebude mít strach (často odůvodněný ), e to čte i někdo, pro čí oči to určené není...
Není tady
ha, tak u jsem na to přila kdyby to "join group" napsali jetě mením, moná u toho sedím a do večera
Není tady
lenkaB napsal(a):
ha, tak u jsem na to přila kdyby to "join group" napsali jetě mením, moná u toho sedím a do večera
Není tady
Marky, nebudu komentovat tvoji situaci, jen ti uvedu jeden priklad.... kamaradky dcera na tom byla stejne jako ty. Skoncila se dvema miminama v krizovem centru, na vlastni zadost. Dali ji tam dohromady hlavne financne, psychicky a po necelem trictvrte roce uz bydlela ve svem (v pronajmu ) absolutne nezavisla na troubovi, ktereho predtim mela doma a zivila.
Bud o tom popremyslej a nebo nech lezet
Není tady
Brej večír,
Marky doufám, e je ti dneska troku líp.. Kdyby ne - tak dojdi, aspoň virtuálně
Teda to jsem ráda, e si nepřipadám sama jako brzda,ale ten nový BB je děs. Je to asi jen o zvyku, za chvilku mi to asi ani nepřipadne, ale nelíbí se mi. Jinak jsem teda pořád nepochopila, jak se dostat do té soukromé diskuse. Nakopnete mě některá?
Petji, hezké oblečky máte na webu. Asi vám udělám trbu
Zítra frčíme zase na víkend pryč - nevíte náhodou jestli neprodávají nějakou KPZetku pro dvouleté dítě? Mě u nebaví kadý pátek vechno nabalit a kadou neděli zase vybalit
Není tady
Aďule Lucince přejeme vecko nej nej co dárečky a tchýně??
Leni takty luté děstíčky mě dostaly- fakt uplně tak se cítím na novém bb,jako zmatelý turista
Niw, hele kdyby jsi takovou KPZetku nala,hoď mi odkaz
Upravil(a) Lenďák (28. 10. 2010 20:42)
Není tady
Ahoj
Adi, e přejeme Lucince ve nej . Doufám, e jste tchýni vydýchali Jo a mimochodem, my také dnes slavíme...manel má 30 . Prostě dobré datum . Jo a kamarádce se dnes narodila holčička Sára
Leni, buď v klidu, já jsem se také docela zapotila, ne jsem přila na to, jak přispívat do diskuze na novém babinetu
Niw, já bych tě ráda navedla, ale nevím, zda ti to dobře popíu V litě klikne na Skupiny, rozbalí se ti nabídka..tka jetě jednou Skupiny. Tam si najde tu naí a klikne na ní...no a dál u to určitě pochopí
Není tady
Ahojte
imi jetě dodatečně vem děkuje a přejeme Lucince a nejsem si jistá, jestli má Vojtík neaktuální metr nebo aktuální narozeniny, tak taky ve nej
Marky - klidně se ozvi... můem třeba mluvit po Skype... Psycholog taky není marnej... Nechci to srovnávat, byla jsem úplně v jiné situaci, ale kluci jsou do sebe 2r a 4m a těhotenství jsem docela blbě zvládala. Psychika někde v kopru, Adam byl docela vyčerpávající, furt se vztekal a někde se válel, permanentně jsem doma ječela, Adam dostal spoustu výprasků, které jsem pak povaovala zbytečné a za moje selhání. Ale fakt je, jak tu psaly holky, e i ty děti potřebují vnímat to, co u je "moc" a navíc vidí, e i matka je jenom člověk. Hormony jsou mrcha a těhotenství je náročné. Jetě by určitě nebylo patné začít chodit někam mezi lidi, i třeba do mateřského centra apod.
Dito - dík za info o dietě, no nevím Mufe - jsem natvrdlá a nic jsem nevymyslela
Lenino - já na novém BB jsem, ale přezdívku mám asi Gia. nebo Gia1 nebo Gia- A vlastně ani nevím, jestli je to vůbec jedna z těhle tří uvedených...
Není tady
My jsme teď u tchánů, zítra tu necháváme kluky a odjídíme s manelem na "romantický víkend"
Není tady
No jo Niw, jak to máte s metříkem?? tak určitě taky přejeme vecičko nej nej
teď se taky bude přití týden slavit u Michů, e??..
Gio, hrooozně si to uijte
jinak hele, jestli to myslela Mufča, jak jsem pochopila já, tak jediná z nás tří jsi tu tááák "hodná holka" , e Ti to hlava ani nenabídla
Upravil(a) Lenďák (28. 10. 2010 21:46)
Není tady
jé, já ostuda jdu taky popřát oslavenečkům - Lucince a Vojtíkovi hlavně a je rodiče moc nezlobí a poslouchají na slovo
Gio, téda, já u si ani pod termínem "romantický víkend" neumím nic představit tak si to pořádně uijte
Mno a Lendi, já bych prosila taky konkrétní vysvětlení pořád čekám, e to nám nechápavým Muf vysvětlí a pořád nic po Tvé naráce bych soudila, e jde o dárcovství/výměnu biologického materiálu
Není tady
Vidááááá Lení jak jsi ikovná holka
ano ano výměnu manelů provésti radím pokud chcete mít doma jiné pohlaví ne které u několkrát máte
Marky
Gio moc moc si to s manelem uijte...
Není tady
Hmmm tak nevim, jak bych uspela s vymenou biologickeho materialu, ten muj maaterial sliboval i napodruhe pindik a ja husa mu to verila
Prejeme oslaveneckum vsechno nejlepsi k narozeninkam a posilame velikanskou
Není tady
Co se týče toho webu, je to teprve na začátku a má to spoustu much, které budu ladit za provozu, jinak bych to nerozjela nikdy. Niw, jestli chce udělat trbu, budu ráda, tento a přítí týden tam chci naházet jetě hodně hadříků NEXT, ty jsou taky moc pěkný (a levnějí ))
Není tady
Ahojky,
oslavenečkům přejeme vechno nejnejnejlepí a to tedy obzvlá naí Lucinečce pusinečce
A propoooo těhule...která pak nám nadělíte enicha pro Denisku?
Gio, uijte si to.
Tak jsem dočetla...a Marky můe přijet i za náma!! Kluci by si určitě rozumněli a my si pokecáme. Můeme jít třeba do volný herny v místím MC...Maty se zabaví, ty si dá kávičku, trochu se uvolní, já ti budu pět optimistický ódy na druhomateřství... Nebo nám ho tady nechá a vyrazí se projít třeba sama, aby sis odpočinula..kdy ti to R. neumoní. Vak my si s tím tvým blonďatým rarákem poradíme No a já taky potřebuju trochu rozířit obzory novýma lidma Bydlíme taky kousek od vás..asi větí ne Petuli, ale to by snad nevadilo
Jinak teda R. by zaslouil nakopat do pr.d.e.., sbalit jeho tři vestky a vyhodit ho za tou druhou nádherou . Má doma tak bystrýho a zdravýho kluka, těhotnou enu a kale na to a jetě si na vás posilňuje svoje ego..moc bych ti přála, abys měla sílu ho jednou vyhodit. Bohuel v tomhle případě u takhle starýho chlapa co u by měl o ivotě něco vědět a být rozumnej v nápravu věřit nelze Je mi to moc líto.
Hele fakt přijeďte, já vás moc ráda poznám
Ahoj holky... vem díky moc za podporu a útěchu u je mi líp, i kdy sny mám naprdlačku...
Já u ho vyhodila... poté co jsem zjistila, e to "s ní" neukončil,to sliboval hory doly, chtěl i jít do poradny...nakonec jsme se nějak sami udobřili, ale jak vidno,asi potřebuju pomoc jetě "odjinud", z domu ho vyhodit nemůu, je sice psaný na mě, ale ve skutečnosti je jeho a já nejsem ten typ enský, které je to jedno... Navíc Máa ho fakt miluje a dokud tomu nerozumí, nemůu vysvětlit proč tatínek neni. Vím, e by to nesl hodně těce. my se před ním nehádáme ani na sebe nejsme nepříjemní.
Petju, Mish, díky za nabídky... určitě je ráda vyuiju, i třebas to kafe ono jen to, e si člověk vůbec pokecá je hrozně fajn a to nemusím trajdat sama a vám nadělit synátora s dětma je toti senzační a vidět ho tak, je hotovej balzám na nervy.
Gio, díky moc za uklidnění, máme prakticky stejněj věkovej rozdíl a je mi jasný, e největí mazec teprve přijde. A e na dítě křičí i máma jako jsi Ty je pro mě super zpráva
A MC to má pravdu, tam jsme jetě nezali a moná by to bylo přínosný.
Já mám jednu známou a ta na holku nezvedne hlas a dělá co dělá... je pravda, e takhle zlobivé dítě jako je ona jsem snad jetě neviděla, ale stejně mám z kámoky trauma mě fakt rozčílí kadá blbina.
A teď u jiného soudku
LUCINCE VE NEJLEPÍ!!! I kdy opoděně
A na tom novém BB jsem taky jako Alenka v říi divů, ani se nesnaím zjiat co k čemu je...
Není tady
Hmmm, tak výměna biologického materiálu mě nenapadla ani nejsem tak "hodná" jako táák natvrdlá
Marky - nemaluj čerty na zeď - a se prousek narodí, bude to lepí! Nebude tak citově rozkolísaná, pak si se vím bude umět lépe poradit. Těhotná ena je obrovsky zranitelná...
Není tady