6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem nás jetě oupla sem naposled...
Akorát nemáme nástěnku, v minulém chatu nebyla ... někdo nefungoval... a v ten předminulý u je uzamčený... take musím někoho poádat o odemknutí..
Není tady
uvidíme...
nahrála jsem nějaký fotky na rajče... za atelieru, moc nic, ale pro představu... jinak jsou vechny oscanované, protoe jsem nedostala CD, nechápu, ale prý ho nedávají..
Není tady
Marky krásný A Mates je teda bourák ....týjooo holky já vám tak tyhle fotky z ateliéru s břikem a dětma závidím..mě to taky napadlo, ale nějak jsem to nestihla
Dneska Dendiska spí v podstatě u od 15 hodin, budí se akorát na jídlo fakt nechápu, snad nebude mít den v noci
Holky díky... jsem hroznej tuček, u zase 12 kilčo nahoře, ale tak straný jako s Máou to snad nebude. Kadopádně se u těim, jak to shodim (jestli...)
Mish mě umluvila kamarádka a byl nadlidskej úkol mě a Máu vyfotit... se vimni, jak má zaslzelé oči to byl horor... doma jsem si udělala pár amatérských fotek, tak a je upravím, hodim je tam taky... jsou podle mě lepí.
Není tady
Holky já se teď pořád tak nervuju s malým...i s velkým, ale na malého pořád ječim... a z toho pak brečim sama. Včera se mnou zase zacloumal. la jsem na záchod. Snaím se co můu, abych tam nebyla dýl ne je nutný, ale stejně tam tak minutu/2 strávim. Přijdu pak do lonice a to byl ok! Malej si otevřel uplík s kosmetikou pro mimi a pro něj a vyndal rybilku, půl tuby vymačkal a potřel s tím co mohl, hlavně sebe. Celou hlavu, tváře, ruce a k loktům, tričko, punčochy, vechno zmazaný... rybilka na posteli, na koberci, no vude!!! Víte jak to smrdííííí????? A jak úasně to jde dolu! Tak jsem ho popadla, oupla ho i s hadrama do vany a pokouela se to umejt, celou dobu jsem ječela jak magor, ten se snail utéct, take vana, dladice, pračka... vechno zapatlaný. No můu vám říct, e to bylo bezva. Nakonec jsem se zhroutila na postel a začala brečet. No klidovej reim jak z čítanky. Malej ke mě pak přiel a hladil mě a pořád se mě ptal, jestli u je to dibý (jako dobrý) To bych ho zas serala láskou. Já nevim jestli jsem nějaká labilní nebo co.
Kadej den mě musí něčím vytočit, nejhorí pro moje slabé nervy je, kdy něco chce, já mu to dovolim a on stejně otravuje, otravuje, otravuje... jdem do města a chce koupit brumíka, celou cestu o tom mluví, já mu řeknu e jo, u u baráku (máme to do města cca 25minut) a on celou cestu kňourá, e chce brumíka... pořád říkám:jo, a dojdeme do města, kopim ti brumíka... ve výsledku začne brečet, e chce brumíka a já ječim, e neni normální!!! S brekem dojdem oba do města, jdem do obchodu a tam si vezme lízátko!!!
Upravil(a) markéta (27. 10. 2010 20:28)
Není tady
Jé Mish, koda, e takhle spí jen kdy jsou malincí...
Holky neměla bych vyhledat psychologa???
Jo a včera jsem byla u kámoky... má karty na větění budoucnosti, tak jen tak z prd.ele si je zamíchám a vytáhnu jendu... co myslíte... SMRT... o.k. vytáhnu druhou, s mylenkou, e se to bude rentovat s něčím pozitivním... a... ZÁRMUTEK!!
Výborný. Kámoka si z hecu taky dvě vytáhne a má VESELOST a DÍTĚ!!! No neni to depresivní? Tak si vytáhnu natvaná dalí a je tam DÍTĚ a MILENKA... (víte v jaký jsem situaci) No co byste tomu řekly??? já vím, e je to kravina, ale náladu mi to nezvedlo...
Není tady
Marky,jestli se necítí dobře,tak jak píe,tak určitě k psychologovi zajdi.....kdy to nepomůe,tak určitě neukodí......jo určitě si pamatuje mé trable s manou a s Adél před rokem...tak jen chci napsat,e mi mooooc pomohla Gia.....zlatá to ena..... .....tak třeba se domluvíte na společné "terapii"
Jinak jak píe,e jsi se po akci s Rybilkou sloila,tak to znám z dřívějka a právě i z těhu s Luci taky...úplně definitivní vyčerpání,nasranost,bezmoc.....atd.
Taky mě Adél neskutečně vytáčela a já ječela jak pominutá a jsem si říkala chudák Luci a natěstí je to veselý sluníčko zlatíčko usměvavý....odměna.....
Jsme tu pro tebe,kdy bude potřebovat.... ....taky jste mi moc vichni pomohly,kdy jsem se potřebovala vypsat......
Není tady
mishasha napsal(a):
Dneska Dendiska spí v podstatě u od 15 hodin, budí se akorát na jídlo fakt nechápu, snad nebude mít den v noci
Jůůůůů,tak u je Deniska v pohodě,viď?Snad to nebude mít obráceně a jen naspává co od narození probrečela.....
Není tady
Adu dobře mi fakt není... pořád mám náladu pod psa a chce se mi brečet. Ruda mi taky zrovna na náladě nepřidá. Ach jo... ani nemám kdo by Máu pohlídal, abych si fakt mohla někam zajít. Zjiuju, e v celé rodině nemám vlastně nikoho.
Není tady
Ahojky.
Markét, jestli tě to uklidní, tak já dneska měla také uječený den. A to jsem teprve ve 12tt. Je to prostě z toho, e jsi unavená . Já jsem teď také taková hotová, jetě do toho nastydlá a je to znát. Dnes jsem si chtěla jít přes poledne s Domíkem lehnout (asi po půl roce), protoe jsem byla fakt grogy..no a co myslí, zrovna dnes se Domík rozhodl, e se spát prostě nebude:dumbom:. No a taky jsem se neudrela a ječela a to mi bylo jasný, e tohle k spánku asi zrovna nepomůe . Pak jsem la mejt vanu a za tu chvilku mi nepozorovaně sbalil balík intimek a pěkně je vyrovnal na zem a polapal..tak holt je bude mít Sára a bude hárat . Pak se mi pochcal na křesle, take můu dát vyčisti potah atd. Fakt príma den. Teď jak je nastydlý, tak se začal zase počůrávat a pokakávat a to u chodil na nočník v pohodě. Tak doufám, e je to jen tím, jak je nemocný a zase to přejde. Nicméně mé nervy dostávají záhul
Není tady
Marky,to já měla v těhu taky, se ke mě taky nechoval podle mých představ.S hlídáním se taky nikdo z rodiny nepřetrhl,ale to u bylo Adél 7 let,take jsem to měla lepí ne ty s Máou.....
Kdyby jsi nebydlela tak daleko,tak ti klidně pohlídám....nemá nějakou kamarádku....hodně by ti i pomohlo,kdyby jsi mohla občas sama někam vyrazit nebo jen doma relaxovat.....to ale stejně ví,jen je problém to hlídání.....ach jo....to je situace......
lo by,e a bude R.doma,tak mu prostě nechat malýho a vypadnout na pár hodin a se postará?
Není tady
Adu to je právě to... on doma prostě neni. Ani teď jetě ne.Ráno mizí kolem 9 a vrací se kdy se malej jde koupat (to v lepím případě) nebo kdy má jít spát.
S kamarádkama je to bída... tady ádnou nemám. Jen sousedku, ale tam zase R. nechce aby malej chodil... tak to je pak těký.
Pet...taky hezkej den. Asi je to opravdu hormonama a únavou... ale můu zodpovědně říct, e bych raději la k odborníkovi hned, ne bude třeba potom pozdě... je mi jasný, e po porodu to bude zatracenej záhul, hlavně na "hlavu" a fakt nerada bych nějaké deprese.
Není tady
Já na něj křičet nechci...pak si to vyčítám, on je smutnej (někdy..., někdy je taky pěkně drzej a je mu to úplně jedno) já jsem z toho smutná vdycky... přitom není nějak moc zlobivej... tak běně, jako kadý dítě.
Není tady
markéta napsal(a):
Adu to je právě to... on doma prostě neni. Ani teď jetě ne.Ráno mizí kolem 9 a vrací se kdy se malej jde koupat (to v lepím případě) nebo kdy má jít spát.
S kamarádkama je to bída... tady ádnou nemám. Jen sousedku, ale tam zase R. nechce aby malej chodil... tak to je pak těký.
Pet...taky hezkej den. Asi je to opravdu hormonama a únavou... ale můu zodpovědně říct, e bych raději la k odborníkovi hned, ne bude třeba potom pozdě... je mi jasný, e po porodu to bude zatracenej záhul, hlavně na "hlavu" a fakt nerada bych nějaké deprese.
Marky,tak ten pocit,e musím něco dělat hned ne bude pozdě znám té důvěrně.....
Já bych pro začátek kontaktovala Giu(nevím tedy abych nemluvila za ní,jestli nemá moc práce),ale určo by ti pomohla...já taky byla na mrtvým bodě a nemohla se odlepit....dr se a pi!!!!!!
Pet,taky dobrej den......to se někdy tak semele,e to fakt stojí za to,viď?
Není tady
Adu díky... Ráda bych pomoc, ale nechci otravovat ví... to je asi můj dalí problém, e si prostě o pomoc neumím říct...
Gii se zeptám. Díky.
Není tady
markéta napsal(a):
Já na něj křičet nechci...pak si to vyčítám, on je smutnej (někdy..., někdy je taky pěkně drzej a je mu to úplně jedno) já jsem z toho smutná vdycky... přitom není nějak moc zlobivej... tak běně, jako kadý dítě.
jj.to je z toho,e je toho na tebe moc(vůbec se nedivím s R.přístupem)a pak stačí jen maličkost co provede Máa a nemusí být vůbec zlobič nezvladatelnej a je to hned....... ....to je začarovanej kruh....jsi úplně vyřízená a Máa to taky cítí,e nejsi v pohodě a vyaduje pozornost...kdyby jsi byla v pohodě,tak se příhodě s Rybilkou zasměje a je ve v pořádku.....jééé mě to mrzí jak se trápí......
Hele a jak si to R.představuje a se mimi narodí?To bude furt v prd.li a ty s dětma celý dny doma?
Já u bych na něj řvala,e takhle tedy nééé,dovoluje si k tobě co ty mu dovolí....... .....jjj,já vím,teď jsem hrdinka,ale před rokem jsem taky byla ve srabu a nevěděla si rady......musí se odpíchnout ode dna......musí!!!!!!
Není tady
Markét, mě je to taky pak líto, kdy na něj křičím..to je asi normální. Nicméně někdy u je toho fakt moc a nejde si pomoci. Hele, ale oni to ti prnďata poznají, e je máme stejně rádi, i kdy občas křičíme, take klid
U tebe je to jetě horí tím, e nemá oporu doma, to já mám perfektní..no a vidí, stejně jsem bábovka
Jo a pro obveselení. Fotka naeho ufonka
Není tady
Ahoj holky...
koukám, e řeíte ne zrovna příjemné věci... chjo...
Marky heleď kdybys tu občas slyela mě... sama mám pak na sebe vztek a nadávám si... Beruna je paličatá jako čert a na férovku mě u občas vytáčí... nikdy dřív by mě nenapadlo, e takhle malé smrádě je toho a takhle schopné... nooo bohue je...
take klid, nejsi v tom sama daleko větí problém u tebe vidím v tom, e jsi "sama"... koda, e nebydlíme kousek blí... klidně bych si máu vzala abys mohla odpočívat...
dr se a kdyby cokoli jsem tu, ju
Není tady
Dobré ráno
Marky, je mi moc líto, co proívá... proč R. vadí, e bys dala malého k sousedce? kdy se sám není schopný postarat, tak a si na.ere a nebude rozhodovat o tom, kam dítě dá nebo ne... jestli se mu to nelíbí, a se začne angaovat sám... jinak mě napadlo - nevím, jak to máte s monostmi u vás - jestli by nebyla monost občas malého dát u do kolky (i kdy asi ho takto v půlce kolního roku nevezmou, ale za zeptání nic nedá) - třeba jen na pár hodin ze začátku... rozhodně a se narodí druhé, u ho bude moct dát kdykoliv, ani bys přila o rodičák... já sama jsem rozhodnutá od září pak Dorču dávat občas do kolky, kdy bude sama chtít a to mám úplně jiné podmínky doma ne Ty.... případně pak vyuít nějakého MC, kde hlídají děti, jeslti u vás něco takového máte a nebo v "nejhorím" případě zkusit dát inzerát nebo se poptat mezi známými na "chůvu" - ideálně nějaká studentka (ale někdy takové sluby poskytují i důchodkyně, co si rády pár korun přivydělají a jsou jinak samy, tak jsou rády za rozptýlení), která Tě nebude chtít odrbat a bude ráda za kadou korunu... ze začátku, ne jí začne důvěřovat, můe se domluvit třeba na nějaké pomoci s hlídáním doma - pohraje si s Matym doma, případně někde u domu a a jí bude důvěřovat a Maty ji pozná, tak jí ho dát občas třeba i na víc hodin... ale nevím, na kolik je to reálné... no a vím, e na tom nejsi nejlíp ani s penězma, ale toto bych asi docela tvrdě začla vyadovat po R. - asi bych mu do očí řekla, e holt bude muset trochu uskromnit milenku, ale kdy není schopný Ti pomoct sám, tak a se podílí aspoň finančně a pak a si tráví celé dny u vech čertů
osobně si bohuel myslím, e R. dost vyuívá své pozice "silnějího" - někteří chlapi prostě vycítí, kdy je enská u v koncích, závislá na nich (třeba jen finančně) a zahnaná do rohu situací a místo aby se k tomu postavili opravdu jak chlapi a snaili se pomoct, tak si naopak jetě dupnou a snaí se enské dokázat, jací oni jsou páni a ona neschopná mám takový pocit, e R. je toho typickým příkladem - moná se pletu, ale soudím z toho, co píe... a dokud uvidí, e jsi ta "slabá" a nenajde nějaké zbraně proti němu, nepostaví se mu, tak se to nezlepí - neber to teď jako ádnou výtku, spí jen popis situace, jak mi to u vás připadá... myslím si, e bez pomoci (a u od psychologa, kamarádky nebo třeba Gii) by se ode dna odráelo patně... taky mám pocit, e u vás to byl dlouhodobý proces - starala ses o starouky a ani neměla moc monost si najít nějakou kamarádku, někam si zajít sama za sebe apod., pak přiel Máa, Ty pořád vechno zvládá vechno sama a R. to od začátku určitě náramně vyhovovalo a teď se po Tobě dál jen vozí...
no a k tomu řvaní na dítě... myslím, e dost přispívají jetě i hormony, protoe já mám někdy pocit, e jsem na D.jak na cizí, ječím na ni, vechno mi vadí a kdy je nejhůř, pustím jí raděj pohádky, a od ní mám na chvilku pokoj a můu zklidnit nerva není to asi ideální řeení, ale přijde mi to lepí, ne na ni dál ječet... jetě mi hodně vadí, e kdy jsem fakt pod tlakem, sem tam mi ujedou ne zrovna nejvhodnějí slova no a po takovém výstupu se mi kolikrát chce brečet, jak jsem neschopná matka, e nezvládnu ani jedno a to u je druhé na cestě apod... ale je super, e tady čtu, e v tom člověk není sám... někdy mi přijde, e mě D.drádí úplně schválně (jak píe Mufi - dřív bych nevěřila, e u takto malý mrňous můe být tak "kodolibý" ), ale já jí něco 10x zakáu a ona zas jde, nahodí elmí pohled a zas to udělá... jetě se u toho na mě culí... no, prostě drzé děcko a přitom jak zjiuju v okolí, tak rozhodně nepatří mezi ty nejnedobřejí dítka - je sice pořád v pohybu (kdybych ji neznala a nevěděla, e fakt udrí pozornost bez problémů a má i světlé chvilky, kdy v klidu posedí, asi ji podezřívám, e je trochu hyperaktivní )...
tak tolik moje slohovka
Pet, překrásného ufounka jste si pořídili já chci taky takové hezké fotky jediná, kteoru máme, je ta, co ji mám u metru, kde je stydlín zády a jsem moc zvědavá, jestli se vám přítě potvrdí ta holčička
Není tady
Ahoj holky... Leni napsalas to přesně. Já jsem teď ve straně blbé pozici,jsem totálně bez peněz, druhé dítě na cestě... já vím, e s nástupem do práce se to o 100% zlepí, i doma. Potřebuju přijít mei lidi a to teď prostě nehrozí. Na R. závislá jsem a bohuel budu i dál. O nějaké práci při dětech nemůe být řeč.
kolky u nás Leni nepřijímají ani děti 4leté... prostě není místo, 200 dětí na Berounsku nelo do kolky, protoe nemají flek. A o soukromé nemůe být řeč, toté hlídání dětí. K té sousedce ho stejně občas dám, kdy třeba dělám na zahradě, tak si ho i sama vezme (kolikrát na mě volají u od nich, e je Máa tam ) ale pak poslouchám ty kecy... a to je snad víc vysilující, ne rýt záhonek A ty prachy... nemyslím si, e by si jí R. vydroval... on taky nemá. Nebo co já vlastně vím... doprouju se i na zaplacení inkasa a platit nějakou chůvu je pro mě fakt nemoné. Dostanu 7600,- (teď mám 3700,- nebo tak nějak) a jen poplatky měsíčně dělají asi 11tis. Take nic moc. Nepočítám jídlo.
Já jsem vdycky byla sebevědomá, normálně, zdravě. Veselá a v pohodě, ale péčí o staroue se začalo vechno měnit a teď je to hrozný. Nevěřim sobě, nevěřím jemu. Právě proto potřebuju práci, vím, e tam se zase dám do kupy. Navíc R. se ani nesnaí mi sebevědomí zvýit, cokoliv řeknu nebo navrnu je patně. O vzhledu nemůe být ani řeč... minule mi řekl, e mu připomínám matrjoku no... není nad ohleduplného chlapa.
Jinak je mi dnes líp, díky Vám, člověku pomůe i kdy se můe by jen vykecat a ví, e na to není sám.
Leni s těma slovama je to u nás taky... jene u vechno opakuje, take mě to pak tve o to víc. Kámoky kluk (3 roky) se nerozpakuje pouívat i hodně silná slova. Minule si hráli a já slyím jak říká Máovi : Do prd... do pí... Máo jsem Ti řekl, e tahkle to Ku.a dělat nebude, dělá samé čů.á.oviny... no to jsem vyběhla a ječela (na cizí dítě, prosim) e jak to mluví a takhle teda ne, e tam nebudeme jezdit jestli bude mluvit takhle. Ale on za to nemůe, slyí to doma... My takhle nemluvíme, ale je mi nepřijemný i kdy po mě zopakuje do pr...
Není tady