29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ju holky to jste mě uklidnily docela
a mooc děkuji za přání k svátku!!!
Dnes máme ke všemu s manžou pět let
ale on už to počítá pacholek jen od svatby
Není tady
Silvi, taky přeji vše nejlepší k svátku! Jo a V. se už taky nenamáhá vzpomenout si na datum začátku vztahu (28. ledna to bude 7 let) a drží "jen" svatbu, ale - šmarjápanno - i tak je to luxus, ne?
Není tady
No holky, asi tak, já bych byla ráda, kdyby si manža vzpomenul aspoň na jedno datum - svatba nebo od začátku seznámení, to je fuk, ale on ty výročí nějak neřeší....zas má holt jiný přednosti .
BTW Silvi, super metřík
Není tady
Silvi vše nejlepší k svátku a do třetice všeho dobrého, držím palečky!
Není tady
Ahoj Silvouš...asi po 150 letech vas jdu prosmejdit.. tak Ti obrovitansky drzim palce...
Není tady
Hooolky děkuju všem za přání
Leníku!!!! Holka, kde Tě je konec!? Moc ráda Tě zasse "vidím"
Manža svátky, narozeniny a výročí také moc neřeší....ale včera donesl alespoň mořské blody čokol. a další
furt teď vykřikuju, že jsem zhubla...tak mi chce asi zavřít pusu
Není tady
Holky já asi bouchnu fakt jsem zas děsně nafouklá a to mívám obvykle až před opu nebo po opu teď už
a čůrám každých deset až patnáct minut
Není tady
Silvi chjooooo,mrzí mě že už Ti není dobře .... snad to brzy přejde
musí to být afakt děsný,pamatuju si to při Clostíku,a to byl jen on....a ne žádné injekce
takže vím,že to není nic příjemnýho
Není tady
My dnes pokládali plovoučku...teda hlavně manža ale alespoň nebyl čas na to břicho myslet...jen jsem odbíhala na záchod a zkouším hooodně pít
Kaťulí já při clostíku nepociťovala nic nebo jsem si to neuvědomovala a to jsem na něj reagovala moc dobře...ale když pak přišla po clostíku mrcha rudá, myslela jsem, že umřu
Není tady
Silvi já teď koukala na jiné vlákno, ty máš od posledně ještě mrazáčky?
Asi jste šli znovu do IVF protože to kvůli tvé endošce a imunitě nejde moc odkládat, že?
Není tady
Ronjí mrazáčky už nemám ... pro ty jsem si byla v květen/červen...to jak mi zaváděli tři
Není tady
Promiň Silvi, já to špatně pochopila. Koukala jsem že stimuluješ velkýma dávkama, tak doufám, že se krásně urodí
Když ti zaváděli tři, musela jsi něco podepisovat - vím že někdo podepisoval nějaký souhlas se selektivní redukcí, kdyby se chytla všechna...
Není tady
Silvi držím všechny palce na zítřejší UTZ
Není tady
děkuju holky
Ronjí v poho musela jsem podepisovat souhlas se zavedením 3kousků a případnou redukcí ....
Není tady
Viki nebylo to tak strašné kupodivu, ale cítila jsem, že to není úplně ono, tekla i krvička
a já blb píchla druhou hned vedle té první...takže nejspíš proto ta modřinka
A dík...palce držet potřebuji moooc
Není tady