29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvinko naše zlatá, přidávám se do řady k holkám, které počínaje dneškem tisknou palečky a nepřestanou je držet až doufejme do poctivých //
Není tady
Silviiiii, porad drzim paluchy a porad na tebe myslim
Není tady
Holky děkuji!!!
Falko Tobě také moc držím palce a neboj, určitě si to píchla správně! na tom peru se nic zkazit nedá si myslím....
mě se mrška rozjíždí..takže to opravdu vidím na ten pátek začátek
Není tady
Sivlinko, už teď moc držíme palečky, ať to všechno bez problémů klapne
Není tady
Silvi, přeju moc štěstíčka, pevné nervy a hlavně //! Musí to vyjít! Za pár měsíců mě taky čeká poslední 3. IVF.. Myslím na Tebe!
Není tady
Držííííííííííííííííííím nepouštím
doufám
přeju
Není tady
Hooolky
Znova a znova děkuju!!!!
hned mám zase větší chuť bojovat, když si čtu Vaše řádky podpory
Se přiznám, že do tohoto pokusu od počátku moc nevkládám, šla jsem do něj plná pesimismu, bez víry a nadějí....ale už se začínám alespoň těšit na tu chvilku, kdy mi broučky dají! tedy doufám, že mi je dají
A slibuji, že se budu snažit věřit...cpát si do hlavy, že šance je a naděje umírá poslední!!!!! budu si to říkat pořád a pořád a pořád......
Jinak změna...krvácet jsem začala už dnes rána (kupodivu mě to tělo nenapíná) takže první pichule už zítra
a UTZ ve středu 3. 11. - v 17:45 na nějaké poliklinice Hvězdova na Pankráci......
Není tady
Silvinko tak supeeeer už zítra hezky si to napsala a teď se toho drž
pořád na Tebe myslím
a máš moooooc krásnej metřík
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Jo ještě jsem se s dr. domluvila, že když opět zůstanou jen max. tři embryjka...všechna se zavedou a PGS nebude.....:
Není tady
Silvi to byla jen předehra tenkrát,museli to okoukat....teď je to naostro a do třetice všeho dobrého
jen jsem je chtěla větší,ale i mini jsou fajn .... přeju Ti to strašně moc
Není tady
Silvi - tak tfuj tfuj tfuj a ať tě ty injekce moc nebolí. I když - je mi ouplně jasný, že i kdyby bolely ukrutně, že to podstoupíš s radostí. Tak tedy - ať už to kurňajz tentokrát vyjde!
Není tady
Silvi!!! do třetice tfuj tfuj tfuj strašně moc držíme palce, ten nahoře určitě vidí, že už jsi na řadě a konečně to dotáhne do konce
Luci, co to vidím? taky mačkám palčáky !!!!
Holky držte se a bojujte!!! stojí to za to
Není tady
Silvoušku tak do třetice
moc na tebe budu myslet,aby se štěstí usmálo konešně už i na tebe
taky sem pár těch modřinek měla pět stimulací
...... kéž by tahle,byla u tebe ta poslední
hodně štěstí
Luci,falko ptuj..ptuj..ptuj
Není tady
Tak Silvi po prvním píchání ju
super
a modřinky zmizí
Není tady
Dobré ránko!
Holky mě trošku znervózňuje ta moje mrcha rudá poslední dobou jí mám hrozně krátkou-vždy jeden dva dny špinění, pak jeden den silné krvácení, druhý den už jen slabounké krvácení a třetí den už nic nebo lehké špinění...myslíte, že to může být nedostatečnou výškou sliznice???
nic jiného mě nenapadá
Není tady
Silvi já to mám taky tak..a ani nešpiním před tím..dostala jsem to v úterý odpo,ve středu to bylo silný,včera už mín a dneska už skoro nic..takhle to mám ted skoro každý měsíc a sliznicí to nebude...tu mívám prý ukázkovou
tak třeba nás nechce aspon ta mrcha trápit dlouho,když už teda musí přijít,tak aby dlouho neotravovala
Není tady
Silvi, taky si myslím, že sliznicí to být nemusí, já dřív měla ms 6-7 dní, teď je taky kratší, tak 4 dny a to minulý cyklus na kontrole asi 24.DC jsem měla sliznici 9,5 mm, což je na mě asi rekord . Dokonce doktorka poznamenala, že bych taky mohla být těhu, že je sliznice vysoká.....což samozřejmě nic, ale nekrvácím dýl...
Není tady
SILVIIII všechno nejlepší k svátku ať se Ti splní všechno co si přeješ
Není tady
Silvuško, přeju všecičko nej...... k Tvému svátku a ze bych Ti přála, aby se Ti splnilo to nejsilnější přání, které máš
Není tady