|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jinak první info tedy! 
Ještě nepíchám! 
Zvolil se jiný postup než předtím a čeká se na přirozený cyklus....tedy prvně budu stimulovat od druhého dne ms. Čeká mě krátký protokol a stimulovat se bude opět menopurem a k tomu přidán decapeptyl...takže budu píchat každý den tři injekce. 6 ampulí menopuru - rozdělit do dvou injekcí plus jednu decapeptylu
takže bříško dostane zabrat
UTZ bude za 6 dní ode dne píchání 
Jinak kdy tedy začínám....už dnes špiním...takže počítám, že první injekce píchnu v pátek 
Není tady

Silviiiii jsem to Tvé nové vlákýnko otevřela a nějak mě to dojalo....ty fotečky a vůbec....strašněěěěěě moooooc Ti držím palečky zlato
ani to neumím vyjádřit.....a jak si dnes dopadla...povídej.... 
pro štěstí....
Není tady

Silvi
tyyyy jo,to si teda užiješ se napícháš jako za celý život ne co
držím palce,ať se mršule pořádně rozjede a můžeš začít ty naša sadomasochistko 
Není tady
Vikinka23 napsal(a):
Silvííííííííííííííííííííííí,moc budeme držet palečky
jéééé
díííííík 
Není tady

Silvi..strašně moc,moc držím palce
..jedeme v tom spolu já píchám od zítřka 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Lucí
tak tu koukej být se mnou! 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Luci, tebe znám a taky držím o 106!!!!!!!!! Holky moc přeju, aby to štěstí se konečně unavilo a přišlo tam kam má!!!!!!!!!! 
Není tady
Silvi, držím, mačkám palečky

Luci tobě taky

Není tady
Slivíííííííííííííííííííííííííííííí 

Držíme s Barčou všechny prstíky co máme - hlavně ty palčáky 

Není tady
Jo ještě jsem se s dr. domluvila, že když opět zůstanou jen max. tři embryjka...všechna se zavedou a PGS nebude.....
Jani, Kiki...děkuju holky!!
Není tady

Silvinko
i my držíme vše co můžeme!
Moc na tebe myslím a přeju ti stráááášně moc štěstí
.
Není tady
Silvi, přidávám se k držení palců, moc moc ti fandím, hrozně si to zasloužíš a věřím, že se ti to určitě povede. A máš přede všema přednost
.
Jinak já dnes píchla svou první injekci v životě
, musím uznat, že to nic nebylo, mám teda gonal v peru, takže asi to nejlehčí na aplikaci, co může být... Akorát já mám pořád schýzu, že sem něco udělala špatně nebo tak (přece jen prášek člověk spolkne a ví, že ho spolknul, takhle v tom peru se to nedá pořádně zkontrolovat, že se to tam fakt píchlo... no trochu mi jebe z toho, uznávám
. Ale tak podle návodu i jak mě to ukazovala sestra sem všechno udělala, tak snad to je ok... 
Není tady