27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tohle nael na internetu syn - je to celkem mazec, paní znám z internetu mám taky postiené dítě.
Moná by jí pomohlo aby se o věci vědělo, někam to rozeslat a tak.
Je to k pláči.
www.mojefotovoltaikanebude.estranky.cz
Není tady
Je to zoufalé, ale pokud je to pravdivé, nevím, na co Kohoutovi čekají ? Kdy viděli, e 25 se neveze materiál, hned měli urgovat, e termín nebude dodren a konat ! Třeba jen to, e paní u nemá sílu na komunikaci není dobré, moná na to čekají supi, kde je ji záloha. Já bych sebrala podklady a la na polici podat trestní oznámení pro podvod. Poádala ústavy, kde je třeba začít platit, doloila kopie z policie o oznámení pro podvod, aby mi posečkali. Také bych napsala do televize, kde je nejlepí do kterého pořadu tutio kauzu zveřejnit....ale nevzdávat to !!!
Není tady