19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj
Vím e začnu asi depresivně, ale mám dnes dost spatnou naladu, nemam zadny kamarady prakticky nemam komu zavolat s kym jit na kafe proste nic, kdybych telefon nechala tyden vypnuty tak by to ani nevadilo, protoze nikdo nezavola.
Zacnu od zacatku, to potrebuju nekomu rict, je mi 20 a pred rokem jsem vysla stredni skolu, kde jsem byla ve tride jedinna holka, na skole bylo holek opravdu malo takze jsem si moc kamaradek nenasla, pri skole jsem pracovala a mela pritele, takze mi neprislo, ze mi neco chybi.
Snazila jsem se zvladnout polovicni uvazek v praci a ctvrtak, uzivit byt a sebe, takze na kamarady nebyl moc cas, asi jsem si i myslela ze je nepotrebuju, s pritelem jsme si vystacili, ale to pred 5 mesici zkoncilo. Byvaly pritel zacal utracet moje penize, rok si hledal praci, proste rozesla jsem se s nim, odstehovala se do jineho bytu, nasla si novou praci a chtela zacit, znova.
V praci sice mam dost znamych kolegu, ale nikoho kdo by po praci sel treba na kafe nebo tak, kazdy ma svuj zivot. Myslela jsem si ze kdyz zacnu znova prestehuju se najdu si jinou praci, tak se vse zmeni, ale prijdu si strasne sama, ani nevim, co budu delat o Vanoce, mamku mam totiz pres pul republiky a moc se nevydame, takze asi budu zase sama.
Chtela bych jen s nekym mluvit, zkousela jsem chodit do mesta, sama jsem sla do kina, ale nevim jak mam najit kamarady.
Prosim ozvete se jestli mate nekdo nejakou radu jak nebyt sam.
Kelly
Není tady
Hlavně vypus z hlavy bolestínské mylenky. Mě se osvědčilo, zkusit jít někam si zacvičit. Větinou se najdou spřízněné due.
Není tady
Ahoj Kelly,nevě hlavu,kadý máme občas neveselou náladu,to je ivot.Já kdy mi je smutno,tak vyrazím do města a koupím si něco,po čem jsem touila,a co mě potěí.Kdy nemám náladu na lidi,tak vezmu kolo,na nosič do taky Jorkírka a razím do lesa.Někdy jedu sama,ponadávám si cestou,kdy se vracím třeba po třech hodinách,tak je mi líp a mám chut´do zpěvu,Jsi mladé děvče,tak hlavu vzhůru,bude zase dobře.Vánoce si objednej u cestovky,vyra si,třeba někoho potká s kým ti bude skvěle.Adej vědět,my s Marvikou jsme babči zvědavky.Ahoj
Není tady
Dekuju za povzbuzeni
S tim cvicenim je to dobry napad, ale mam problem, ze delam na smeny takze mam volno jednou odpoledne jednou dopoledne, a tak ruzne, takze se mi nedari najit jeden den v tydnu kdy bych mohla treba v 5 chodit nekam cvicit.
Popravde po rozhodu s pritelem jsem 3 mesice nesla z domu jinam nez nakoupit jidlo a do prace, ted se snazim dat do kupy, ale popravde asi mam strach lidem kolem sebe verit. S pritelem sem byla stastna, Vanoce jsme travili u jeho rodicu, mela jsem to tam rada, ted si kolikrat rikam jestli je dobre, ze jsem se s nim rozesla, prijde mi ze zustat s nim a odpustit by bylo jednodussi, nebyla bych sama.
Není tady
Kelinko,záleí na tom,proč jste se rozeli.Nemuí o tom psát,je to tvole soukromí,ví jít za ním a odpustit mu,mi připadá trochu divné.Co kdy tě nebude chtít zpět?Mám obavy,e by jsi se poníila.Jestli ti něco oklivého provedl,ty mu odpustí,tak to tvé odputění můe zneuívat.Děvče zlatý,ne cokoliv udělá,dobře si to promysli,můsí si srovnat v hlavičce ve pro a ve proti.Hlavně si stále neříkej,e bude sama.Určitě si tě někdo najde,musí věřit.Drím ti vech deset,abys neudělala chybný krok.Ahoj a klidně zase pi,rády tě vyslechneme.
Není tady
Asi duvod toho rozhodu napsat potrebuju nerekla jsem to nikde, chtela jsem po nem, aby si nasel praci, jelikoz jsem nechtela tahnout vsechno ja, platila jsem jidlo, najem, jemu kupovala cigarety i mu davala na pivo s kamaradama, on chodil na vysokou, nebo spis nechodil, jelikoz tam byl za rok tak dvakrat, rodice mu posilali penize, ale nevedela jsem kam je daval. Pak jsem se jednou dozvedela, ze v dobe kdy jsem byla v praci tak utracel ty penize od rodicu za jine holky. Kdyz jsme se rozchazeli rekl mi, ze je to moje vina ze me podvadel, pry jsem na nej nemela cas a porad resila problemy. Jenze ja byla unavena, ja prisla z prace domu a vsude byl bordel, spinavy nadobi, lahve od piva, prazdne krabicky oo cigaret a on tam sedel a koukal na televizi, cely den byl doma a neudelal nic. Ja jsem pak po praci uklizela a kdyz jsem to mela hotovy, byla jsem rada ze si sednu a nebudu nic delat. A on ze pujdem na pivo, nebo do kina a tak, ja bych sla ale kdyby nekdy pozval on a treba doma neco udelal. Takhle jsem nemela chut.
Zlom nastal kdyz jsem v praci nedostala vyplatu, rekla jsem mu ze nemame na najem, jestli by ho nemohl zaplatit z tech penez od rodicu, on at to zatim neresim, kdyz bylo 3 dny pred splatnosti najmu, tak jsem mu to rikala zas a on ze neco sezene a zase nic, proste nevydrzela jsem ten tlak a zacala kricet, ze se musi zaplatit najem, at se snazi i on. A on rekl ze on se muze vratit k rodicum, ze ja jsem ta co nema kam jit, tak at se snazim sama. Po techto slovech jsem mu zacala balit veci a vyhodila ho. On si zavolal rodice co mu pomohli s vecma a odjel, pozdeji jsem se dozvedela o tom ze chodil za tema holkama.
Vim ze je to asi na delsi cteni, ale potrebovala jsem to napsat, chci jenom znat nazor nekoho nestranneho, protoze hned po rozchodu jsem si byla jista ze jsem udelala dobre, ale ted s odstupem vidim zase jen to hezky, treba Vanoce s jeho rodinou, nebo kdyz jsme si koupili psa, kazdy druhy vikend jsme jezdili k jeho rodicum, jeho tata byl fajn. Ja nevim proste je mi smutno tak se snazim myslet na to co bylo hezky.
Není tady
Kelinko, teď jsem řeila něco podobnýho napsala jsem to na babčách interneandách. Moje holka taky chodila s jedním, celý rok v maturitním ročníku (letos) chodila v pátek a v sobotu vypomáhat po hospodách, protoe její přítel pořád nemohl sehnat práci. Byli spolu 5 let, vlastně jetě od základky, loni na podzim jsem jim sehnala a platila byt, protoe on bydlel v takové barabizně v Ai, kde nebyla ani kanalizace a topení jen kdy měl na uhlí, práce se tam sehnat nedala, take od loňského podzimu se přestěhovali do města. Práci stejně nesehnal, byl na pracáku, občas nějakou fuku, v létě jsme ho dostali na místo řidiče a někdy v té době se oni dva rozeli. Teď je holka sama, a je zatím astná, protoe co si vydělá to má, nemusí platit ničí dluhy, a rozhlíí se po světě. Je pravda, e bydlí v rodném městě a taky e má jetě 2 ségry, tak není sama, ale věř, e určitě na Tebe někdo čeká a náhoda je u blízko. Tak nesmutni, Tvůj příběh není osamocený, moná bys měla napsat odkud jsi a někdo věkem blízký se ozve.
Není tady
marvika napsal(a):
Kelinko, teď jsem řeila něco podobnýho napsala jsem to na babčách interneandách. Moje holka taky chodila s jedním, celý rok v maturitním ročníku (letos) chodila v pátek a v sobotu vypomáhat po hospodách, protoe její přítel pořád nemohl sehnat práci. Byli spolu 5 let, vlastně jetě od základky, loni na podzim jsem jim sehnala a platila byt, protoe on bydlel v takové barabizně v Ai, kde nebyla ani kanalizace a topení jen kdy měl na uhlí, práce se tam sehnat nedala, take od loňského podzimu se přestěhovali do města. Práci stejně nesehnal, byl na pracáku, občas nějakou fuku, v létě jsme ho dostali na místo řidiče a někdy v té době se oni dva rozeli. Teď je holka sama, a je zatím astná, protoe co si vydělá to má, nemusí platit ničí dluhy, a rozhlíí se po světě. Je pravda, e bydlí v rodném městě a taky e má jetě 2 ségry, tak není sama, ale věř, e určitě na Tebe někdo čeká a náhoda je u blízko. Tak nesmutni, Tvůj příběh není osamocený, moná bys měla napsat odkud jsi a někdo věkem blízký se ozve.
marvika: Jsem s Hradce Kralove. Ja jsem mu taky schanela praci, on dycky rikal ze zadna neni ze pracovat chce ale ze todle je za malo, a ze todle delat nebude, ze je student. Ale podle me clovek, co do skoly skoro nechodi student, a i studenti muzou chodit do prace. Pak mi doslo ze delat nechtel.
Není tady
Keli,co jsi napsala,je od toho člověka velmi necharakterní ty jsi se honila,on ruku k dílu nepřiloil,vyuival tvé pracovitosti a zodpovědnosti.Byl to obyčejný lenoch.Udělala jsi dobře,e jsi ho vyhodila.Jestli můu poradit,tak za ním nechod.Nemysli na to hezké,ale na to podlé z jeho strany.Jsi moc důvěřivá-Přítě si moc rozmysli,s kým a za jakých partnerských podmínek bude sdílet společné bydlení.To předelé partnerství a jeho konec by mělo pro tebe být velkým poučením.Jsi ena a musí být hrdá a neshazuj se před bývalým,ivot jde dál.Jak si ho nyní uspořádá,takový ho bude mít.Zvedni hlavu a kráčej dál.Toto vezmi jako radu ud zkuené eny amámy.Ahoj
Není tady
Alzbeta888: Dekuju za radu a pomoc asi mas problem vraceni k nemu samotu neresi.
Není tady
Ahoj Kelinko,to ví,e bys měla dalí problém,chvíli by to dělalo dobrotu,a zase by vjel do starých kolejí.Jak ti dokázal být nevěrný,svědči to o jeho zvrhlém charakteru.Ale holčičko,musí se sama rozhodnout,jestli za ním půjde a po krátké době dopadne tak,jak jsi dopadla.Va si toho,e jsi mladá a ikovná,znovu ti říkám vyčkej,určitě si tě někdo vimne a pohladí tě na dui,není jen jeden chlap na světě.Ahoj a napi také něco o svém zaměstnání,jestli chce.Papa
Není tady
Skús robi niečo, čo a baví (ale radej nie trikovanie alebo skladanie puzzle )... prihlás sa na cvičenie, do jazykového kurzu, na keramiku, do spevokolu... proste niekam, kde stretne iných žudí s podobnými záujmami
- to je asi najžahí a najlepí spôsob.
Není tady
A k takému zmetkovi by som sa nevracala, ani keby mi hrozilo, e budem do smrti sama... Neviem, kde býva, ale ak to len nie je niekde úplne na samote, tak ver, e sama nezostane - nájde si najprv známych, potom kamarátov a potom, keď u bude vyladená, aj priateža.
Dovtedy by som si ja osobne hžadala aspoň spriaznené due (myslím skôr kamoky ako frajera) cez internet.
Není tady
Vidí Keli,nejsem sama,kdo má názor,nevracet se.Je fakt,bydlí ve městě,tak zajdi mezi lidi,kdy na to zatím nemá,je pravda,e na netu kámoky nejde.Podívej já si s tebou klidně píu,vůbec mě nevadí psát o tvém problému,chápu,e se ti moc uleví,kdy to můe s někým řeit.Au holka nebul,pro jedno kvítí slunce nesvítí,ale on nebyl kvítí,on byl opravdu zmetek.Selima to vystihla dobře.Zatím ahoj Bětka
Není tady
Alběta888 napsal(a):
Ahoj Kelinko,to ví,e bys měla dalí problém,chvíli by to dělalo dobrotu,a zase by vjel do starých kolejí.Jak ti dokázal být nevěrný,svědči to o jeho zvrhlém charakteru.Ale holčičko,musí se sama rozhodnout,jestli za ním půjde a po krátké době dopadne tak,jak jsi dopadla.Va si toho,e jsi mladá a ikovná,znovu ti říkám vyčkej,určitě si tě někdo vimne a pohladí tě na dui,není jen jeden chlap na světě.Ahoj a napi také něco o svém zaměstnání,jestli chce.Papa
Alzbeta888: Mas pravdu vracet se k nemu nebudu, jen proste to na me tak padlo. Jinak k tomu zamestani delam operatorku v T-Mobile. , takze pracuju na smeny.
Není tady
keli,jsem ráda,e jsi dostala rozum,je to bezva a vydr.Nedavno,jsem s měla s TMobile problém.Končila jsem smlouvu,nebylo moné zavolat na slubu Účet,nadávala jsem jen operátorům,na nikoho jiného se nedostane.Jetě mi poslali sloenku,která u neměla být,zaplatila jsem ji,aby byl pokoj.Před podpisem smlouvy mi bylo naslibováno kadý měsíc mi dají 60 kč,nedali nic,dokonce jsem 2x dostala sloenku na 1 kč.No byl to horor.U je ale klid.Nedavno mi zase nabízeli 5 zdarma,tak jsem příjemná nebyla.To předelé číslo u zruím,mám u dost let jiné.Vím,e operátor nemůe za takovou nemilou věc,ale je první na ráně,vdy jsem se předem omluvila,e vím,kdo za to můe.To ti píi jen pro rozptýlen,snad jsem neječela na tebe,to by mě mrzelo.Tak Kelinko dobrou,zase se ozvi,neboj ječet nebudu.Ahoj Bětka
Není tady
Keli, dobře, e jsi ho nechala.
Jak Ti tu radili najít si kamarády na cvičení, tak to je dobrý nápad. Můe třeba začít chodit do fitcentra, tam je otevřeno kdykoliv. Ale moná víc si popovídá, kdy půjde na nějaký kurz, třeba jógy, nebo zájezd se sportovní aktivitou. Taky zkus zavzpomínat na staré známé, bratrance, sestřenice, jestli by nestálo za to ozvat se po letech, udobřit se s mamkou... V práci chodíte na oběd spolu hromadně? Na obědě se taky dá probrat věcí a seznámit se, i kdy pravda je, e pracovní vztahy nebývají tak kamarádské, ale na kávu se dá jít i s kolegy, kolegyněmi.
Není tady
Alběta888 napsal(a):
keli,jsem ráda,e jsi dostala rozum,je to bezva a vydr.Nedavno,jsem s měla s TMobile problém.Končila jsem smlouvu,nebylo moné zavolat na slubu Účet,nadávala jsem jen operátorům,na nikoho jiného se nedostane.Jetě mi poslali sloenku,která u neměla být,zaplatila jsem ji,aby byl pokoj.Před podpisem smlouvy mi bylo naslibováno kadý měsíc mi dají 60 kč,nedali nic,dokonce jsem 2x dostala sloenku na 1 kč.No byl to horor.U je ale klid.Nedavno mi zase nabízeli 5 zdarma,tak jsem příjemná nebyla.To předelé číslo u zruím,mám u dost let jiné.Vím,e operátor nemůe za takovou nemilou věc,ale je první na ráně,vdy jsem se předem omluvila,e vím,kdo za to můe.To ti píi jen pro rozptýlen,snad jsem neječela na tebe,to by mě mrzelo.Tak Kelinko dobrou,zase se ozvi,neboj ječet nebudu.Ahoj Bětka
Alzbeta888: Nojo znam, to lidi jsou nastvany na spolecnost, ale jediny na koho se dovolaji jsou operatori, kolikrat jsou to pribehy, kdy je mi tech lidi vazne lito, ale nemuzu delat nic. V kazde praci je neco.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Keli, dobře, e jsi ho nechala.
Jak Ti tu radili najít si kamarády na cvičení, tak to je dobrý nápad. Můe třeba začít chodit do fitcentra, tam je otevřeno kdykoliv. Ale moná víc si popovídá, kdy půjde na nějaký kurz, třeba jógy, nebo zájezd se sportovní aktivitou. Taky zkus zavzpomínat na staré známé, bratrance, sestřenice, jestli by nestálo za to ozvat se po letech, udobřit se s mamkou... V práci chodíte na oběd spolu hromadně? Na obědě se taky dá probrat věcí a seznámit se, i kdy pravda je, e pracovní vztahy nebývají tak kamarádské, ale na kávu se dá jít i s kolegy, kolegyněmi.
Eva4444: V praci se s kolegy bavim, ale neni to prave kamaradstvi. S mamkou je to nadlouho, odesla jsem s domova v 16, a kazda uz mame jiny zivot, popravde se nekdy stykame, ale neni to uz takovy ten vztah a hlavne bydlime od sebe daleko.
Není tady
Ahoj Keli,jsi v práci?,nebo jsi na nás zanevřela.Mějte se hezky,juknu sem v neděli večer,zítra ráno odjídím ahojky.
Není tady
Alběta888 napsal(a):
Ahoj Keli,jsi v práci?,nebo jsi na nás zanevřela.Mějte se hezky,juknu sem v neděli večer,zítra ráno odjídím ahojky.
Alzbeta888: Nezanevrela jsem tady, akorat jsem trosku uklizela byt, po dlouhe dobe uz to bylo potreba.
Není tady
Ahoj Kelinko,tak jsem tady,má uklizeno,tak můe komunikovat.Tak tě zdravím a vykoukni ahoj Bětka
Není tady
Ahoj
No jo uz mam uklizeno, ale dalo to zabrat jsem si nakonec rekla, ze bude nejlepsi se nenudit, takze jsem umyla i okna:)
Není tady
Ahoj Kelinko,dobře dělá,kdy si najde nějakou práci,zabere se do ní,tak se nenudí a nemyslí na nesmyslné věci.Já jsem byla u bráky,tak jsem si popovídala,mám bezva vagrovou,tak mi tam bylo dobře.Ted zase najídím do denního stereotypu.V zimě to tak je,jen chodím s Jorkírkem na procházky.Měj se pěkně a uka se ahoj.
Není tady
Ahoj Kelinko,co je s tebou?,neozývá se,tak to naprav,a bude mít čas a chut.Akoj Bětka
Není tady