|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

tak vcera pangas s bramborem. a dneska gulasova polevka s bramborama.
zitra budou bolonske spagety, nedele nejspis kure na paprice, knedlik.
ale tim moje napady konci:( uz nevim co furt varit
Není tady
Dneska cocka s parkem.Musela jsem neco rychleho uvarit,protoze pecu cukrovi.
Není tady

eremuruss napsal(a):
dnes jsme byli na obědě u našich..byla husokachna, zelí, špenát, bramb.knedlíky
cukroví už mám pečené i nepečené...celkem 19 druhů (tak se musím pochlubit :-) )
Není tady
laminanonte napsal(a):
eremuruss napsal(a):
dnes jsme byli na obědě u našich..byla husokachna, zelí, špenát, bramb.knedlíky
cukroví už mám pečené i nepečené...celkem 19 druhů (tak se musím pochlubit :-) )
Ja pekla dneska cely den,az doted.Mam 4 druhy,ale ode vseho velke mnozstvi.Delala jsem ze 4 masel linecky s toho jsem vlastne udelala i kosicky,orechy ze 3 masel,kavove cukrovi,orechove vypoukliny.Jeste me cekaji kokosky,medove rezy a cukrovi salam,delavala ho moje mamka a musim nekde sehnat recept.Dcera si na tohle cukrovi vzpomnela,ze ji od babicky chutnalo.
Není tady
Bramborova polevka a prava kulajda.Delala jsem ji poprve a pro sebe,protoze ji nikdo z houbama a s koprem neji.
Není tady

Rizoto a kuř.polívka.
Není tady

Chilli con carne
Není tady
Dneska mame jeste od vcera.Musim jeste dopest cukrovi,protoze,uz je skoro snedeny.Jsem pekne nastvana kudy chodim tudy nadavam.
Není tady
bramborový guláš
Není tady

kuřecí vývar s jatr. knedlicky, rizoto.
No a zitra? klasika....
Není tady
Dnes knedlickova polevka a vecer stedrovecerni klasika.
Není tady

tak mě dnes napadlo udělat salát, kapra a řízky ani nevím proč :-)
Není tady
laminanonte napsal(a):
tak mě dnes napadlo udělat salát, kapra a řízky ani nevím proč :-)
Holka, s tebou musí být legrace ... 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Dneska mame jeste od vcera.Musim jeste dopest cukrovi,protoze,uz je skoro snedeny.Jsem pekne nastvana kudy chodim tudy nadavam.
Ty to máš ROZKAZEM? - Byla bych ráda, že jim chutná, ale s úsměvem bych jim taky oznámila, že vánoční cukroví je na vánoce a když si ho sní předem, tak pak se na štědrý den budou postit...
To asi uvidí zlaté prasátko ... 
Rada jako z pohádky: Správný král (natož královna) myslí nejenom na dnešek, ale i na příští dny ...
a odloží si (zásoby) na POTOM ! 
Upravil(a) tříska (24. 12. 2010 11:58)
Není tady
Ne nemam to rozkazem.Stve me,ze ,ze to vsechno snedli a na vanocni stul by nic nebylo.
Není tady

eremuruss napsal(a):
Ne nemam to rozkazem.Stve me,ze ,ze to vsechno snedli a na vanocni stul by nic nebylo.
když ono to je před Vánocemi nejlepší...na mě rodina taky vždycky loudí předem, tak jsem toho napekla 10kg určitě. 2kg jsem tedy prodala a další 3kg rozdala, ale pořád toho zbylo dost.A to jsem ráno ještě pekla 2 štoly.Takže na mě si nepřídou 
Není tady
Cocka,parek,volske oko
Není tady

včera kačena, zeli, br.knedlik, dneska rolada z mleteho s bramborem, zeleninovy salatek. zitra? no tak to budem asi dojidat tu roladu, nejak toho je hodne.
Není tady

včera u babičky noblesní svíčková s knedlíkem a dnes, pro velký úspěch jsme opakovali, salát, kapr, řízky :-).
ale zbavili jsme se zbytků
Upravil(a) laminanonte (26. 12. 2010 20:23)
Není tady
včera zbytky, dneska-pečená husa, kyselé zelí, houskový knedlík
Není tady

Na štědrý den losos s br.salátem,včera i dnes řízky a zítra bude hrachová polívka s opečeným rohlíčkem a nudle s mákem a basta!
Není tady
Kure na paprice,kolinka
Není tady

vepřová kýta po hambursku, hous.knedlík
Není tady

Dnes těstoviny, grilované kuřecí kousky a sýrová omáčka, zítra rajská s knedlíkem a sekanou.
Není tady