|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
pečené kuře, br. kaše, ledový salát a čertovské řezy
Není tady
včera "ťamanský nudle" a fazolový guláš (z vepřového, postup stejně jako guláš + na závěr do toho 2 konzervy sterilovaných červených fazolí a provařit) a dnes pizza 4 kulaté plechy a zákusek recept který jsem vzkoušela poprvé, předtím jsem neznala, od ivulinky
http://www.toprecepty.cz/recept/14896-b … ni-mandli/
Není tady
A čerstvě upečené housky, máslové s kváskem a trochou celozrrné mouky, se sušenou cibulkou a sezamovým semínkem v těstu
Není tady
Bety napsal(a):
včera "ťamanský nudle" a fazolový guláš (z vepřového, postup stejně jako guláš + na závěr do toho 2 konzervy sterilovaných červených fazolí a provařit) a dnes pizza 4 kulaté plechy a zákusek recept který jsem vzkoušela poprvé, předtím jsem neznala, od ivulinky
http://www.toprecepty.cz/recept/14896-b … ni-mandli/
http://www.toprecepty.cz/fotky_nahled/0 … 14_400.jpg
chápu správně, že ta krupička je syrová?
Není tady
aprill napsal(a):
chápu správně, že ta krupička je syrová?
je, je to i v diskuzi pod tím receptem
Není tady

Nevím nevím jíst syrovou krupičku. Jenom, aby ty Vánoce byly veselé.
Není tady
pavlina2010 napsal(a):
Nevím nevím jíst syrovou krupičku. Jenom, aby ty Vánoce byly veselé.
proč ne? Je to jen pomleté zrní, spousta lidí jí syrové zrní... je to jedno jestli ho pomeleš nebo rozkoušeš!
Jedli jsme, snědli jsme...
kdo chce vyzkouší a kdo nechce nevyzkouší, já jsem si pod tím receptem přečetla reference a jelikož byly příznivé, vyzkoušela jsem a jsem spokojená, ve středu dělám další dávku
Není tady

Abby21 napsal(a):
krupička je v podstatě hrubá mouka, taky v ní nevidím žadný problém
U nás dneska byly špagety s vepřovým masem a omáčkou a zítra budou bramboráčky
syrová mouka je těžko stravitelná, takže kdo má problémy se zažíváním..tomu to tedy nedoporučuji
Upravil(a) laminanonte (8. 12. 2010 22:31)
Není tady

včera špagety carbonara(večere), k obedu jsme mely s dcerou tresku z norska s bramborem a salatem. a dneska neco z kyty, asi medailonky,
Není tady
rajská a palačinky s marmeládou
zítra vepřoknedlozelo
Není tady

Slepici polevku s nudlema a slepici na paprice s testovinama, zitra pecena kureci stehna s ryzi a polni salat....
Není tady
Sunkofleky,strudl
Není tady
Dnes mám už uvařenou franfurtskou polévku a budu dělat lívanečky 
Není tady
chlapi vepřové výpečky, knedlík, zelí
holky sushi s uzeným lososem
na svačinu čerstvé housky, částečně celozrnné
Není tady

dneska snídaně jáhelná kaše oběd gulašek s bramborákem, večeře tzaziky a tousty.
zítra wafle file na másle a americký brambor a večeře nevím jedu k naším.

Není tady
mrkvičková polévka, kuřecí řízek, br. kaše, broskvový kompot
Není tady

Znojemská s rýží.
Není tady
zelňačka s klobásou a zapečené br.těstoviny
Není tady
včera rajská omáčka a dnes domácí zabijačka (darovaná od kamarádů)
Není tady
krupicová kaše s čokoládou,máslem a cukrem
Není tady
RIZOTO
Není tady

Dneska koprovka a pár dní nazpět-čočka na kyselo uzené masko,smažené žampiony,pečený bůček.No a každý den jsem něco upekla,takže vánoční cukroví by bylo ,jen o víkendu dodělat nepečené a mám to za sebou.
Není tady

dneska byl bramborový guláš
Není tady